104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    régen lehetett a mérkőzéseknél sima barátságost meg tornát is szervezzel, ezzel viszont már nem tudom hogy van
  • LasDen #96416
    sehol. azt a csapat atuomata szervez
  • Peti2400
    Edzőtábort hol lehet szervezni?A tengeren túlra szeretném elvinni a csapatot.
  • korbin555
    Érdekes.A Corinthians listára tette,mert állandóan sérült,és különben is kb. a 4. csatáruk.Az elmúlt 3 évben 22 meccsen 3 gólt rúgott.A Milan meg úgy gondolja,hogy majd ő fogja megváltani a világot.
  • korbin555
    Nálunk pedig lezajlott a Copa Libertadores döntő a Flamengo ellen.Az első meccsen 0-2-re álltunk a szünetben,és lehoztam a 11-est hibázó csatáromat.Kicsit megemeltem a hangomat,végül sikerült visszajönni a meccsbe.
    Első meccs.
    A visszavágó előtt mindkét kreatív irányítóm hiányzott.Az egyik sérült volt,a másik az Uru válogatottal az U23-as Copa Amerikán szerepelt.De nem kellett aggódnom.Negyed óra után már három ide,a végén lemostuk őket.Ezzel két bukott döntő után(2015,2016)újra miénk a díszes trófea.
    Visszavágó.
    A bajnokság még igazán csak most kezdődik.Az első fordulóbeli kínos vereség után négy győzelem zsinórban.Ha hozzuk az elmaradt meccseket,akkor igen jól állunk.Tabella.
  • Darthmushroom
    az se különösebben zavart volna :D úgy is kb. csak fiatalokat kukázgatok vagy lejáró szerződésűeket igazolok.
  • karajjj
    Meg humora is van :D

• korbin555
    Van temperamentum az ürgében.Én még jól emlékszem azokra az időkre,amikor az edzők némán,cigizve ülték végig a meccseket.Most már szinte mindenhol idegbetegek az edzők.Ordítoznak,többet reklamálnak mint a játékosaik.30 éve az ilyeneket elmebetegnek nézték volna,most meg természetes dolog az őrjöngő edző.
  • karajjj
    egy kis off :D
    Herrera
  • korbin555
    Még mindig jobb,mintha megfeleznék.
  • Darthmushroom
    így se tudtam hova költeni a nyáron kapott pénzt erre megduplázzák :D
  • karajjj
    az nem gyenge :D
  • Darthmushroom
    Tulaj váltás eredménye..
  • Darthmushroom
    Hihetetlen h 5. szezonban sikerült elérni h a dagi Lotito eltakarodjon a klubtól. Walesi kézbe került a klub, hát azért kíváncsi vagyok.
  • zaki
    Van egy nyero taktikam, nem szivesen jatszok mast :P
  • LasDen #96402
    egyszerű a megoldás. szélső nélkül játsz :D
  • zaki
    Nem lesz egyszeru a Sao Pauloval, mert 1 szelso van a csapatban, en meg azokkal jatszom, legalabb 4-5 jatekos kellene a szelekre. Igazolni nem tudok az elejen, szoval abbol kell fozni, ami van. 7. helyre varjak a csapatot az elorejelzesek, jo volna az elso 4ben vegezni, hogy tudjunk indulni majd a Libertadores kupaban.
  • korbin555
    Én is ezzel szembesültem,93 játékosom volt.Az első napokban kiválogattam azt a 40-et,akit megfelelőnek találtam a céljaimhoz.A többit meg rögtön kiárusítottam.Buktam valamennyi pénzt,de most egészséges a keret,és még kerestem is 60M-t.Ahhoz képest,hogy a vének,és a gyenge fiatalok mentek,nem volt rossz biznisz.

Arra pedig hamar rájöttem,hogy ezekkel a brazil giga klubokkal nagyon könnyű a játék.Mindössze annyi a dolgom,hogy megtartom a 4-5 csillagos ifiket(+ hozok 1-2-t.).A többiek úgyis eladják a tehetségeket,meg a csodagyerekeket.Pár év után már enyém a legerősebb keret a kontinensen.Innentől fogva már nincs miről beszélni.

Az Internacional-hoz 2018 januárban érkeztem,és az egyik legerősebb klub Dél-Amerikában.Különösebben erősítenem sem kellett.4 embert hoztam még az elején,ebből is 3 a rotációhoz tartozik.Idén pedig nem is jött senki,nincs rá szükségem.A klub 2015,és 2016-ban döntőt játszott a Libertadores Kupában(mindkettőt elbukta),2017-ben pedig megnyerte a Copa Sudamericana-t.Idén pedig ismét döntőt fogunk játszani a Libertadores Kupában.Ennél könnyebb dolgom még nem volt az idei játékban.Illetve volt,de azért megdolgoztam,nem készen kaptam mindent.
    Ennek ellenére még így is sikerült elbénáznom a tavalyi bajnokságot.Ami nyilván az én hibám,mert a keret kiemelkedően jó.Ezért nem is a játékosokat cserélgettem,hanem picit finomítottam a taktikán.Néhány egyéni utasítást megváltoztattam a tavalyi statisztikák tudatában,és a képességek figyelembe vételével.Eddig minden úgy megy,mintha be lenne olajozva.De ha most is botladozunk,tudom,hogy kiktől fogok megválni.Van a csapatban néhány gyáva nyúl,4-5-ös bravery,és agression értékekkel.Egy beszari primadonna még elfér a csapatban,de ha 3 van a pályán,akkor könnyen gondok lehetnek.A mentális tulajdonságok is fontosak,nem csak a képességek.
  • 00mate
    A taktikát hogyan tudom minél gyorsabban begyakoroltatni? A match training-nél a tactics only-val vagy esetleg a teamwork-kel?
  • zaki
    Kezdtem egy uj jatekot a Sao Pauloval, legfontosabb europai ligakkal, es az osszes del-amerikai, + Mexiko-USA komboval bejelolve, melle a brazil valogatottat iranyitva :P
    Amugy a csapatban 97 jatekos van jelenleg, szoval lehet majd gaztalanitani rendesen :D
  • korbin555
    Biztos hogy jó,ha az elejétől ki van választva az ország.De nekem gyanús,hogy egyes utólag hozzáadott országoknál gondok lehetnek a sorsolásokkal.Más magyarázatot nem találok.És nagyon nem is lepne meg a dolog.Miért pont az "Add-Remove Leagues" opció működne hibátlanul?
    Szerencsémre az állami bajnokságnak,ahogy mondod,nulla a jelentősége.A holtidőt is kihasználtam,először túrázni mentünk egy kis zsebpénzért.Majd lekötöttem újabb 8 felkészülési meccset az asszisztensnek,és öt hét szabira mentem.Ez lesz jövőre is,rendszert csinálok belőle amíg itt leszek.Problem solved.
  • LasDen #96396
    egy ezres lesz....
  • 00mate
    Köszöntem :D
  • LasDen #96394
    50 óra.....
  • korbin555
    Most vettem észre,hogy már 1770 óránál járok.Pedig azt hittem,hogy az fm 13-as 1719 órát nem lehet felülmúlni.Mára ki is léptem.
  • zyndar
    Én a Botafogo-val toltam 2 szezont, volt állami bajnokság is, ami viszont tényleg értelmetlen sorozat ilyen harmad- és negyedosztályú ellenfelekkel. Argentínában is volt 2 v 3 szezonom gond nélkül. Alap db persze.
  • LasDen #96391
    a fórum főoldalán bal oldalt a neved alatt, privát üzenetek. BAMMM!!
  • korbin555
    Közben már bejutottunk az elődöntőbe,bár a River ránk ijesztett.Idegenben pocsékul játszottunk,és kikaptunk 1-0-ra.Itthon a szünetben 2-0 ide,átálltam kontrára,és kivégeztük őket.A 3.gólunkat a kezdőkörből lőttük,mert a kapusuk előrement a szögletnél.Copa Libertadores.
    A bajnokság éppen most kezdődött,azonnal ki is kaptunk az újonctól.De van egy érzésem,hogy ilyen lehet egy Barcelona,Chelsea,vagy Bayern kispadján kezdeni.Gyakorlatilag mindenki ellen favoritok vagyunk,még idegenben is.A Dél-Amerikai ranglistán(még)a 3.helyen állunk a Flamengo és a Corinthians mögött.Igen kényelmes helyre kerültem,nem vitás.Mindent készen kaptam,amihez nem vagyok hozzászokva.De néha ilyen is kell.
  • 00mate
    OFF: hol tudom elolvasni a privát üzenetet, ha kapok egyet? Akárhol nézem, nem látom...szerintem vak vagyok.
  • Zenszkij
    én a török kuparendszertől akadok ki, csoportmeccs oda-vissza vágós, majd utána kiesési szakasz oda-visszavágós, kell a fenének, legközelebb ha itt kezdek editorban megcsinálom, mert ez egy vicc
  • korbin555
    Ezek a birkák semmit nem javítottak ki.Az SI bug fórumán már decemberben jelzett hibák most is megvannak,és már örökké meg is maradnak.
    Újat meg nem kezdek,mert nem karriert veszélyeztető hiba.Nem lesz állami bajnokság,nagy dolog.Pár év után úgyis átteszem a székhelyem Európába.Ott biztos nem lesz probléma az utólag betöltött bajnokságokkal.Arra azért gondolom odafigyeltek.
  • zaki
    Azert ez vicc, legalabb utolag kijavithattak volna ezeket a hibakat a peccsekben...
    Sztem probalj uj jatekot kezdeni pl ezzel a custom database-el, vagy valami hasonloval. Visszaneztem a mentesemben a brazil bajnoksagot (mindig bejelolom), nem latok hibat a bajnoksagokban igy elso ranezesre.
  • korbin555
    Persze,hogy valami nincs rendben.Az SI le sem sz@rja az Európán kívüli bajnokságokat.Indonézia tele volt bugokkal,abba is kellett hagynom.Kínában meg minden kontinentális,és világesemény a bajnokság kellős közepén volt.Az Ázsia Bajnokság alatt egy hónapig alig volt használható játékosom a csapatban.

Egyébként eredeti minden,semmilyen külső db-t nem használok.Csak a brazil bajnokságot 2016-ban adtam hozzá,az elejétől nem volt betöltve.Ez a második szezon,hogy a Campeonato Gaucho nincs kisorsolva.Itt vannak az emberek,csak hónapokig nincs meccsünk.
  • LasDen #96384
    nekem Cruzeiroval meg kellett volna nyerni, de totál belebuktam....
  • zaki
    Az biztos, jo sok egyenlo kepessegu csapattal... Asszem irany Brazilia, csapatot meg nem tudom, de kiprobalom :D
  • zaki
    Sztem ott vmi nincs rendben, valamilyen buheralt adatbazissal tolod, vagy full gyarival?
  • LasDen #96381
    nem olyan nagy kaland. az állami bajnokság sétagalopp. tele gyenge csapatokkal. az igazi kihívás a rendes első osztály...
  • Zenszkij
    az igen, kedvet kaptam én is egy ilyen kiránduláshoz :D
  • Darthmushroom
    Én Velez-en gondolkodok, mert eszméletlen fm-be a keretük :D
  • zaki
    Jo mokanak tunik ez a brazil bajnoksag, lehet en is belekezdek valamikor... Bejelolve minden del-amerikai bejnoksagot + a legjobb europaikat, hogy legyen hove elpasszolni jo penze a jatekosokat :D Palmeiras jo valasztasnak tunhet, 2. osztalybol felhozni oket, uj stadionban... De rohadt hosszu lehet egy evad kb 80 meccsel :D