A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Én is ezzel szembesültem,93 játékosom volt.Az első napokban kiválogattam azt a 40-et,akit megfelelőnek találtam a céljaimhoz.A többit meg rögtön kiárusítottam.Buktam valamennyi pénzt,de most egészséges a keret,és még kerestem is 60M-t.Ahhoz képest,hogy a vének,és a gyenge fiatalok mentek,nem volt rossz biznisz.

Arra pedig hamar rájöttem,hogy ezekkel a brazil giga klubokkal nagyon könnyű a játék.Mindössze annyi a dolgom,hogy megtartom a 4-5 csillagos ifiket(+ hozok 1-2-t.).A többiek úgyis eladják a tehetségeket,meg a csodagyerekeket.Pár év után már enyém a legerősebb keret a kontinensen.Innentől fogva már nincs miről beszélni.

Az Internacional-hoz 2018 januárban érkeztem,és az egyik legerősebb klub Dél-Amerikában.Különösebben erősítenem sem kellett.4 embert hoztam még az elején,ebből is 3 a rotációhoz tartozik.Idén pedig nem is jött senki,nincs rá szükségem.A klub 2015,és 2016-ban döntőt játszott a Libertadores Kupában(mindkettőt elbukta),2017-ben pedig megnyerte a Copa Sudamericana-t.Idén pedig ismét döntőt fogunk játszani a Libertadores Kupában.Ennél könnyebb dolgom még nem volt az idei játékban.Illetve volt,de azért megdolgoztam,nem készen kaptam mindent.
    Ennek ellenére még így is sikerült elbénáznom a tavalyi bajnokságot.Ami nyilván az én hibám,mert a keret kiemelkedően jó.Ezért nem is a játékosokat cserélgettem,hanem picit finomítottam a taktikán.Néhány egyéni utasítást megváltoztattam a tavalyi statisztikák tudatában,és a képességek figyelembe vételével.Eddig minden úgy megy,mintha be lenne olajozva.De ha most is botladozunk,tudom,hogy kiktől fogok megválni.Van a csapatban néhány gyáva nyúl,4-5-ös bravery,és agression értékekkel.Egy beszari primadonna még elfér a csapatban,de ha 3 van a pályán,akkor könnyen gondok lehetnek.A mentális tulajdonságok is fontosak,nem csak a képességek.