104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Mivel a tavalyi játékunkkal nem voltam elégedett így idén nem sajnáltam a pénzt. Fáraóért Correa ment aki 35mt ért, Verrattiért meg a 15mot érő Benassi. Távozzok között Zivkovic 25m (2,1ért jött), Bertolacci 20m (3,6mért jött), Bardi 7,5m (ingyen jött), Moser 5,5m (4,9mért jött), Clyen 20m (ingyen), Powell 21,5m (11,5mért jött). A generáltak pedig Lamb, Stojanovic, Bartolacci, és jövő érkezik a Candreva utód Brennan személyében. Szuper kupa idén is megnyerve. -
:D
Celok? Hany even belul akarsz bl-t nyerni? :D -
karajjj #96455 óóó nem, csak Reina :( -
Mignolet? :D -
korbin555 #96453 Az első Haladás szezonomban nálam is igencsak villogott Halmosi. -
5szörös bajnok csapatot meg kell fizetni :D -
karajjj #96451 Este lejátszottuk első bajnokinkat, a Haladást fogadtuk a Hungária körúton. Halmosi Az első félidőben 2 góllal és egy gólpasszal hazavágta a lelkesedésünket, aztán meg csak keringtek a játékosaim a pályán, mint lapos fing a fürdőben... 1:5 lett a vége, jól lekúrtam mindenkit, Halmosit meg picit fényeztem az interjúkban, ha már így villogott. Mivel Fülöp Marcit beszoptam, igazolnom kell egy kapust, mert a Liverpooli kölcsön gyerek lóf*szt sem ér sajnos. -
korbin555 #96450 2,6M heti fizetés,az őrület. -
-
karajjj #96448 az kemény :D
-
korbin555 #96447
8 ország,50 ezer játékossal nagyon gyors.
10 ország,75 ezer játékossal tökéletes.
15 ország,100 ezer játékossal elfogadható.A válogatott meccsek szimulálása azért már rendesen megfogja.90 ezer fölé ezért nem megyek,az még belefér a tűréshatáromba.Korábban volt 12 GB RAM is a gépben,de itt jelentős változást nem tapasztaltam.Ahol igen,az a Civilization 5,ott látványosan gyorsított a sok RAM. -
Matyko92 #96446 Egyébként milyen vasat használtok, hogy egy csomó játékost és országot be tudtok tölteni?
Én ha bejelölöm Angliát, már két csillag csak az estimated game speed. :/ -
Közben a kimondva-kimondatlanul Sarabia-utód 16 éves német Hoffmann a Premier League legfiatalabb gólszerzője lett 16 évesen és 199 naposan. Nem rossz! Nagy játékost látok benne, nem is szoktam 16 évesekért 3 milliót fizetni! -
Szegény, szegény Valerij Karpin! :P
52 éves a szerencsétlen, 2008-ban volt a Szpartak Moszkva edzője, azóta eltelt munkanélküliként 13 év, és minden (nem viccelek tényleg minden!) topligás klubnál felmerül a neve, amikor távozik egy-egy edző évente tízszer, de a 13 év alatt sehol sem kapott állást! Ez unikum a maga nemében, az biztos!
Gondoltam, alkalmazom (megsajnáltam!), de nem akar tárgyalni velem (!?). Be kellene íratnom egy "vissza a munka világába" tanfolyamra... :) -
karajjj #96443 Elkezdtem csapatot építeni a pajeszosoknál. Mivel se átigazolásra, se fizetésre nincs gempa, muszáj olyanokat igazolni, akik 3 banánért meg 2 tölcséres lidlis jégkrémért is elszaladgálnak a pályán. Nem biztos, hogy olyan jól fociznak, de a futással legalább nem lesz gondjuk! :D
-
korbin555 #96442 SC internacional 2.szezon.
A bajnokságot 20 pont előnnyel nyertük,ami totális dominanciára utal.De azért ez teljesen nem igaz,a többiek botladozása is kellett hozzá.Még soha nem láttam olyat,hogy valaki 13 vereséggel is 2.tudjon lenni bármilyen bajnokságban.Olyan keresztbeverések voltak mögöttünk,hogy amikor veszítettünk,akkor sem tudott senki közelíteni hozzánk.Voltak nekünk is gyenge meccseink,még az utolsótól is képesek voltunk kikapni,de mi legalább egyenletesen jól tudtunk teljesíteni.A tavalyi bajnok Corinthians pedig csak 9. lett.
Meccsek.
Tabella.
A kupából a negyeddöntőben kiestünk a Flamengo ellen,amitől nem voltam happy,de nagyon nem is érdekelt.
Kupameccsek.
Megvertük helyette őket a Copa Libertadores döntőben,amiről korábban már tettem említést.
Meccs 1.
Meccs 2.
Hátra volt még a Klub VB.Az elődöntőben az Esperance Tunis volt az ellenfél,de nem úgy néztek ki,mint egy igazi ellenfél.Megengedhettem magamnak,hogy a komplett rotációs keret játsszon.Le is hozták lazán a meccset.A Döntő pedig a 2006-os finálé ismétlése lett a Barcelona ellen.Akkor nélkülem is győzött a Colorado a Katalánok ellen.A már 32 éves Messi nem játszott,Neymar,Busquets,és Hummels hulla fáradt volt az elődöntő után,én meg kiálltam a 100%-os,friss kezdőmmel.Simán nyertünk,még kapura is alig rúgtak..Döntő.
A reklámbevételeinket majdnem megdupláztuk,köszönhetően a Kínai kirándulásnak is.Merchandising.Idén az USA lesz a cél,de nagyon nincs szükségem pénzre,csak megszokásból.Amíg ilyen bevételeink vannak,nincs miért törnöm magam.Emellett még ott van a 25M-s TV szerződés,meg két 8-9M körüli szponzor.Most már mi lettünk Brazília,és ezzel az egész Amerikai kontinens leggazdagabb klubja.A büdzsé is királyi,de csak 1 emberre lesz szükségem.Lecserélem őt egy fiatalabbra.A keret talán leggyengébb játékosa,és amúgy is kell egy kis vérfrissítés.Vannak ugyan klasszis ifijeim,de nekik ez még nagy ugrás lenne.Tartanom kell a rotációs keret magas szintjét,nálam ez a sikerek záloga.Hozniuk kell azokat a meccseket amiért tartom őket,és hogy a kezdőcsapat minden fontos meccsre fitt legyen.
Nem áll rosszul a reputációnk sem,a Flamengo pedig végre eltűnt mellőlünk.
Most pihen a játék 1-2 napot,aztán folytatom.A szerződésem még két évig tart,azt kitöltöm,és dobbantok.Kezd honvágyam lenni. -
hm.. ez már baráti, csak tudnám hova költeni :D közben kifizette a vezetőség az adósságainkat is :D
-
Lazio 5. szezon
Sokkal nehezebb szezon volt mint vártam a tavalyi év után, úgy nézz ki ezek a páratlan szezonok nekünk nem kedveznek :D Végül sikert behúzni a bajnokságot, de soha nem volt ilyen szoros a 5 év alatt, mondjuk magunknak tettük nehézzé mivel a derby győzelem után eszméletlenül leült a csapat. Aminek következtében a BL-ből is simán kizúgtunk, de am is sokkal jobban döcögött a szekér a kupákban is. Szerencsére a hazai kupát zsinórban negyedjére is megnyertük, bár ritka nehéz meccs volt. Mivel ritka nehéz év volt így idén nincsenek is olyan kiemelkedő teljesítmények, mondjuk szinte mindenki volt sérült is, lehet ez is közbe játszott a nehezebb évbe, de azért Candreva meg Götze valamilyen szinten kiemelkedett. -
na ez már tényleg vicc... zsinórban a 4. meccsen is megszívatott.. a harmadik lövésükkel szerezték a 2. góljukat..... -
korbin555 #96438
-
na ezért utálom ha valakinek ilyen sok gólt rúgunk mint pl. 7-t a romának.. mert utána meg elfelejtjük hogy kell gólt lőni... Lazio 1:2 Barca, hiába fociztuk le őket.. nem rúgtuk be a helyzeteinket még ők kaptak két db 11st is, Milan 2:2 Lazio.. két helyzetükből két gólt lőttek még mi a 10 helyzetből csak 2t.. -
Who that f*ck is as roma??? -
Sok sikert, lesz dolgod rendesen :D -
karajjj #96434 Nem is néztem baszki -.- -
Fülöppel kitörölheted :D mivel egy évig nem játszhat :D -
karajjj #96432 Na térjünk vissza a játékhoz, végülis elkezdtem tegnap a blankoltakkal, jó moslék keretük van, és igazolni persze nincs lóvé, a fizetés keret pedig maxon van. Első lépésként nagytakarításba kezdtem, kb a játékosok fele marad itt terveim szerint. Fülöp Marcit pedig megkínáltam egy szerződéssel és el is fogadta szerencsére. A Liverpool és a NEC a támogatási szerződés miatt felajánlott pár játékost kölcsönbe, belőlük szemezgettem még, de nem tudom, hogy így hogyan lesz dobogó ebből... -
hát hihetetlen a játék... azt már megszoktam h kapok gólt.. mert azt nem lehet kibírni... de jön az atalanta hozzánk 5 perc 0:2 ohh igen... támadunk folyamat nem megy be semmi az év világon, végre sikerül szépíteni az 50.percbe. Cserélek h támadóbbak legyünk erre helyzet nélkül lepörög az egész. -
:DDD
Par haverom itt nyomja: Wolfs FC -
karajjj #96429 -
Nem fersz te oda be :D -
karajjj #96427 off: nem tud valaki blsz sokadosztályban valami épkézláb amatőrcsapatot, ahova el lehet menni labdát kergetni unalmamban? -
Blankoltakkal
-
Mi pedig minden kedden este foci után ott szállunk fel :D -
korbin555 #96424 A Fixtures ablaknál,az Arrange Friendly lenyíló ablaknál lehet kiválasztani.Akkor próbálkozz,amikor szünet van a bajnokságban.(Nekem most érthetően nincs szabad időpontom,mert megy a bajnokság.)Először a célországot kell kiválasztani,majd az ellenfeleket.És ha jól emlékszem,kis csapatnál még nem aktív a Tour opció.Amíg nem tudsz valamit felmutatni,nem lesz rád kíváncsi senki.Legalábbis az NB1 bajnoka a kutyát nem érdekli más kontinensen.De lehet,hogy valamelyik szomszéd országba el lehet menni,ezt pontosan nem tudom.
Én már itt is szerveztem túrát,korábbi sikereim színhelyén,Kínában játszottunk februárban 3 meccset.Majd jövőre kiderül,mennyi lesz a reklámbevétel.Az előző szezonban 4,3M volt,de ahhoz még nem volt közöm.Talán az,hogy Kínában ismert(és elismert)ember vagyok,segít valamennyit.De nagy dolgokat még nem várok.A Dél-Amerikai magas reputáció nem egyenlő a világhírrel. -
Solt #96423 Nem akarlak piszkálni, de szerintem jobban jársz, ha feltalálod magad, nem bonyolult egyáltalán. Ha ez gondot okoz, akkor sok örömet nem fog okozni ez a játék... -
karajjj #96422 Na kedvet kaptam egy új karrierhez, minden nap az mtk stadion mellett várom a villamost, szóval lehet, hogy a blankoltakkal fogok kezdeni egyet. -
Peti2400 #96421 Egy képet tudnál linkelni hogy is kell? -
Egy pillanatra mintha csak a Nagymenőket olvastam volna :D -
korbin555 #96419 Ja igen,ez még a Haladás karrier volt. -
korbin555 #96418 Most is lehet.Szimpla barátságos meccseket,kupát,és túrát is lehet szervezni.
Utóbbival horribilis pénzeket lehet kaszálni.Nagy hiba ezt a lehetőséget kihagyni.2018-ban még csak 3,5M-t hozott a reklám,de csak akkor kezdtünk ismertek lenni az EL győzelem után.2023-ra ez már 34M-ra nőtt.2027-ben pedig már 55M fölötti reklámbevételünk volt.De nem is hagytam ki soha a lehetőséget,hogy népszerűsítsem magunkat.Kihasználtam a téli szünetet is,gyakran évi két túrát is beiktattam.Általában Japán,Brazília,Kína,USA,Korea volt a célország.De jártunk Mexikóban,Argentínában,Indiában,és Ausztráliában is.Delhiben két csapat ellen is 120 ezer ember előtt játszottunk.Ötszörös BL győztesként dőlt a pénz,fogytak a mezek,mint a cukor.Ahogy a legendás John Lennon mondta:"We are more popular than Jesus Christ".Egy ilyen kis országból indulva felfoghatatlanul népszerűek voltunk