A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #96442 SC internacional 2.szezon.
A bajnokságot 20 pont előnnyel nyertük,ami totális dominanciára utal.De azért ez teljesen nem igaz,a többiek botladozása is kellett hozzá.Még soha nem láttam olyat,hogy valaki 13 vereséggel is 2.tudjon lenni bármilyen bajnokságban.Olyan keresztbeverések voltak mögöttünk,hogy amikor veszítettünk,akkor sem tudott senki közelíteni hozzánk.Voltak nekünk is gyenge meccseink,még az utolsótól is képesek voltunk kikapni,de mi legalább egyenletesen jól tudtunk teljesíteni.A tavalyi bajnok Corinthians pedig csak 9. lett.
Meccsek.
Tabella.
A kupából a negyeddöntőben kiestünk a Flamengo ellen,amitől nem voltam happy,de nagyon nem is érdekelt.
Kupameccsek.
Megvertük helyette őket a Copa Libertadores döntőben,amiről korábban már tettem említést.
Meccs 1.
Meccs 2.
Hátra volt még a Klub VB.Az elődöntőben az Esperance Tunis volt az ellenfél,de nem úgy néztek ki,mint egy igazi ellenfél.Megengedhettem magamnak,hogy a komplett rotációs keret játsszon.Le is hozták lazán a meccset.A Döntő pedig a 2006-os finálé ismétlése lett a Barcelona ellen.Akkor nélkülem is győzött a Colorado a Katalánok ellen.A már 32 éves Messi nem játszott,Neymar,Busquets,és Hummels hulla fáradt volt az elődöntő után,én meg kiálltam a 100%-os,friss kezdőmmel.Simán nyertünk,még kapura is alig rúgtak..Döntő.
A reklámbevételeinket majdnem megdupláztuk,köszönhetően a Kínai kirándulásnak is.Merchandising.Idén az USA lesz a cél,de nagyon nincs szükségem pénzre,csak megszokásból.Amíg ilyen bevételeink vannak,nincs miért törnöm magam.Emellett még ott van a 25M-s TV szerződés,meg két 8-9M körüli szponzor.Most már mi lettünk Brazília,és ezzel az egész Amerikai kontinens leggazdagabb klubja.A büdzsé is királyi,de csak 1 emberre lesz szükségem.Lecserélem őt egy fiatalabbra.A keret talán leggyengébb játékosa,és amúgy is kell egy kis vérfrissítés.Vannak ugyan klasszis ifijeim,de nekik ez még nagy ugrás lenne.Tartanom kell a rotációs keret magas szintjét,nálam ez a sikerek záloga.Hozniuk kell azokat a meccseket amiért tartom őket,és hogy a kezdőcsapat minden fontos meccsre fitt legyen.
Nem áll rosszul a reputációnk sem,a Flamengo pedig végre eltűnt mellőlünk.
Most pihen a játék 1-2 napot,aztán folytatom.A szerződésem még két évig tart,azt kitöltöm,és dobbantok.Kezd honvágyam lenni.