104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Gerdzso #96661 Esetleg a díjazását tudom befolyásolni? Vagy hogy kevesebb meccsből álljon? :D -
Hihetetlen h még mindig nem csinál a vezetőség új stadiont... nem inkább fizetünk 2,5m évente meg adunk a jegybevételből. Oké h még csak 60e az átlagnéző szám és nem töltjük meg állandóan az olimpicot, de így a kiszolgáló épületetek még mindig csak átlagosak ráadásul a stadion sincs kiemelkedő állapotban. -
nem jött össze az utolsó fordulóban se a 7:1ezés.. pedig a három angolom mindent megtett érte :D -
Candreva még így öregecskén is néha ki tud húzni minket a sz@rból és már klub, és így már végképp klub legenda lett. -
Ááá nincs betöltve :) -
Őőőőő Panával vagy? ha igen szégyelld össze-vissza magad :D AEK!!!! -
karajjj #96655 bennevan a levegőben -
Mondom lenyomom reggel a selejtező első meccsét....Nos, ilyen időket élünk :D
-
Sziasztok!
Először is grat mindenkinek, élmény olvasgatni a beszámolókat még mindig :)
Egy év kihagyás után ismét jobban nekifeküdtem az edzősködésnek, a legújabb FM-mel. Az első "komoly" karriert úgy döntöttem egy régi kedves kiscsapatom, az észak-ír harmadosztályban vitézkedő Queens University csapatával kezdem. Az első szezonból még 5 meccs hátra van, így holnap teszem majd fel az összefoglalót, hajmeresztő dolgok voltak, annyit mondhatok :) -
geo91 #96652 2023/2024, 11. szezon, Unione Venezia
bajnokság
kupa
szuperkupa
európai szuperkupa
klub vb
bl (meccsek)
a real-t simán kiütjük, a hoffenheim-en meg alig jutunk túl, azért ez kicsit bosszantó. az mondjuk igaz, hogy a hoff ebben a szezonban már harmadszor lett bajnok ebben a mentésben, megvédték a tavalyi címüket. az előtt két évvel nyerték az elsőt.
valentin
russell
corti
langer
lusamba
andersen
alves -
korbin555 #96651 Csak a kezdés előtt lehet,menet közben már nem. -
Gerdzso #96650 Ez a törlés dolog jól hangzik, menetközben is tudom törölni?
Amúgy ifikkel is továbbjutottam. :D -
korbin555 #96649 Ez már sajnos csak így van,mióta a Liga Kupa létezik.Április-májusban meg jön az 5(vagy 6) meccs egy héten belül.
Régebben sokat szenvedtem,hogy direkt kiejtsem magam a Libakupából.De amikor már az ifi is túl erős az NB1-nek,gyakorlatilag lehetetlen kiesni.Az fm 11 óta törlöm a fenébe,és nincs vele gondom.Még ha megadná a valóságban létező 20M ft.(64K €) győztes pénzdíjat,akkor sem érdekelne. -
Gerdzso #96648 Elérhető játékosok
Ez a játék nem viccel... jöhetnek az u18-asok, kár hogy a használhatók kölcsönben vannak. :D -
Gerdzso #96647 Sweeper-t nem, de Sweeper Keeper-t igen, alapból feltolt védelemmel játszok, így a kapusnak jönnie kell a hosszú labdákra, de csak nagyon jó kapusnál ajánlott! :) -
korbin555 #96646 Ez biztos így van.Ennyire szélsőséges eredményekkel még nem nagyon találkoztam.Eddig sem nagyon használtam ezt az opciót,ezután meg egyáltalán nem fogom.Ha valamit látni akarok,akkor betöltöm,és kész.Ennél még az is jobb,ha a Fradi 11 bajnokságot nyer zsinórban.(Mert ez is megtörtént egy korábbi mentésemben.) -
Személyes véleményem, hogy a view-only mód irreális eredményeket generál. Előző mentésben 3. szezonban kiesett az első osztályból az Atletico Madrid, bajnok lett a Southampton, ilyenek nem történnek meg betöltött ligánál. -
korbin555 #96644 Stade Rennais 2022-2023.(2.szezon)
Nem nagyon haladok,valahogy nincs hangulatom mostanában a játékhoz.Azért csak elvánszorogtam a félidőhöz.
Most valamivel több lett a TV pénz mint tavaly volt,16M.A szezon előtti 1,2M-s átigazolási keretet néhány játékos eladásával sikerült feltornásznom 15M-ra.Emeltem a tétet is,az eddigi BL helyezés célkitűzést a bajnoki címért való harcra változtattam.A főnök is adott egy kis plusz pénzt,így jelenleg 22M a transfer budget.
A bajnokságban,ahogy az várható volt,a PSG a nagy rivális.Már majdnem annyi pontot veszítettek mint tavaly az egész szezonban,de még így is előttünk vannak.Illúzióim nincsenek,pillanatnyilag jobbak nálunk.De ha tovább botladoznak,ott kell lennünk,hátha sikerül kihasználni.
A BL csoportból simán jutottunk tovább,az utolsó meccsen elvertük a Man.City-t is,így csoportelsők lettünk.A következő ellenfél a Real Madrid lesz.
A Liga kupából azonnal kiestünk,ahogy megkezdődött.A címvédésnek annyi,de idén ez már nem érdekelt,vannak fontosabb feladatok is.Azért a tisztesség kedvéért ordítoztam a srácokkal egy keveset,mert mégis csak itthon égettük magunkat,a szurkolóink előtt.
Meccsek.
Tabella.
BL csoport.
Még az ősszel elértem az 500 meccset a karrieremben.Néhány évet még mindenképpen maradok itt,de nem ez lesz az utolsó állomásom.Előfordulhat hogy innen hazamegyek,és magyar klubnál fejezem be a pályafutásom.Az NB1+NB2 még mindig csak view only módban van,bár eddig nem nagyon nézegettem.Mindenesetre elég érdekes dolgok történtek kis hazánkban az elmúlt évtizedben.
NB1.
NB2.
NB1 Past Winners.
A Honvéd az ötödik,a Fradi a negyedik évet tölti az NB2-ben,de az Újpest és a Vidi is kész katasztrófa.Szeretett csapatomról már nem is beszélek.
Innen folytatom,ha sikerül leküzdenem a motivációs gondjaimat. -
sztem senki :D -
22 éves tavalyi házi gólkirályom úgy nézz ki h kiégett :D idén 8(1) meccs 0 gól és 2 assist :D bezzeg a válogatottba meg 12/10 -
karajjj #96641 -
Matyko92 #96640 Használ itt valaki Sweepert, vagy sweeperkeepert? Mik a tapasztalatok vele? -
Zenszkij #96639 a 200 éves Messi már nem fért 3ba se? DÖBBENET :D -
kamu. olyan nincs hogy nem messi nyeri.... -
geo91 #96637 aranylabda
-
Az FM2012-ben is van hülyeség azért... :)
1. Mint most nálam, 3 egymást követő napon is bajnoki mérkőzés... Az elsőt megnyertem az Arsenal ellen, a másodikat már buktam a Chelsea ellen. Ki fog játszani a harmadikon, azt nem tudom.
2. A legutóbbi VB döntője angol-francia volt, amit a franciák nyertek meg. A VB után mindkét szövetségi kapitányt kirúgták (Zola és Blanc), sikertelenség miatt. Mi nekik a siker, ha nem egy megnyert VB és egy 2. helyezés? :O -
az számomra is zavaró h kis csapatok ellen is világverő csapattal is muszáj a semmiből gólt kapni mikor már 5 vagy akár 8-9 gólt rúgtunk. -
Zenszkij #96634 szerintem én se, az nem nehezítés, hogy nem lehet védekezni, hogy nincs erre stratégia, fm 2012 jó volt
fm 15 jó lesz virágboltiban is -
Megvettem a FM2013-at, majd az FM2014-et, de a következőt nem fogom megvenni. -
Zenszkij #96632 az idei játék nagyon gyengére sikerült, például nem lehet benne védekezni, vagy mész előre mint a barom, vagy véged, kezd elegem lenni ezzel, beállok védekezni az utolsó 10 percre erre kapok 3 gólt..reális... -
korbin555 #96631 Megkezdtük a szezont.Seventh heaven.Közben Pajot elérte a 400 meccset a klubnál.De észrevettem egy bugot a karrier statisztikáiban.Két szezonban is 39 bajnokit játszott,pedig 38 meccses a bajnokság.De nem ez az egyetlen bug.A braziloknál állami bajnokság nem volt,itt meg nincs tartalékbajnokság.Tavaly még volt,most meg "no current division"van kiírva a tarcsinál.Ezek az utólag hozzáadott ligák továbbra is érdekes dolgokat produkálnak.Így muszáj volt kiárusítanom a 20-22 éveseket,mert csak megenné őket a penész.Nem nagyon kapkodtak értük,pedig 6-7 egész jó játékos is volt közöttük.Hármat csak úgy tudtam eladni,hogy 0 cash+50%.Még ez is jobb lehet,mintha ingyen lelépnének.Mert hosszabbítani egyik sem akart,ami nem is lepett meg.
Egyetlen embert igazoltam nyáron,ingyen jött Green.A Tottenham tette lapátra,pedig végigjátszotta a szezont.Gyenge átlagot produkált,de majd kiderül.Itt pedig nem DR-t fog játszani,hanem CD-t. -
hm, negyed év oda...:/
legalább megpróbálhatom a bl meccseket újra -
Gerdzso #96629 Ha tovább mész egyszer majd nem fog továbbmenni, hanem visszadob majd ahhoz a piros üzenethez, én továbbmentem, nem kellett volna. Ha van lehetőséged inkább tölts vissza. :/ -
az a poén hogy tudok továbbmenni...de az a kiqrt üzenet nem tűnik el -
Gerdzso #96627 Én egyszer közel 1 évet buktam így... sajnos csak a visszatöltés segít, esetleg editor :/ -
na valami gebasz van itt a gépezetben, gőzöm sincs ez micsoda
megjelent egy ilyen szöveg egy olyan játékossal kapcsolatban akiről nem tudom kicsoda, csak valamiért a megfigyelt listámon volt
xy signs new xy deal
xy has signed a new contract
bla bla bla
the deal will keep him at the club until....1 évvel a mostani időhöz képest
as this player changed his status in the roster a new squad registration is required in order to avoid squad registratiton rules breaking
must respond, de nem tudom eltüntetni, nincs mit reagálni rá, elmentem szabira is és akkor is ott volt. mi a fenét lehet ezze lcsinálni? látott már vki ilyet? 12-vel nyomom -
Gerdzso #96625 Én 2020-ban BL-t nyertem(hozzáteszem már negyed döntőben el kellett volna buknunk, de az Bayern kezdőjében 7 sérült is volt, illetve mindenki 70-80% körül mozgott így hazai pályán sikerült megszórni őket..). De még mindig max 2 milliót érnek a játékosaim... Viszont most először vette át a csapatomat egy másik vezetőség, 2018-tól nem is volt gondom azzal, hogy a vezetőség eladja a játékosaimat, illetve rohamosan fejlődött minden, kivétel a stadion, még mindig nem hajlandóak újat építeni. :/ -
korbin555 #96624 Nálam 2020-ban,a második BL döntő után ugrottak meg az értékek.Addig az összes világklasszis játékosom értéke 2M alatt volt.Másnap meg varázsütésre 30-40M-t értek.Pedig azt a BL-döntőt el is buktuk. -
Gerdzso #96623 Hali!
A Magyar Bajnokságban nálatok meddig mentek fel a játékosok értéke? Mert eléggé zavaró, hogy van egy 1,9 millió fontot érő játékosom, eladtam 20 millióért(járulékokkal + 50%), mire csatlakozik a másik klubhoz másnap már 30-at ér... -.-" -
geo91 #96622 tessék, innen letöltheted