104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zaki
    Fradival kezdtem uj karriert, most tartok a 3. evemben. Mellette a magyar valogogatottat is iranyitom. Top ligak kozul nem jeloltem be egyiket se, viszont a kornyezo orszagoket, es a kisebb bajnoksagok (alban, ormeny, azeri stb) kozul jo sokat, afrikaiakat kihagytam, mert korabban azokat is bejeloltem, de qrvara lassu volt a jatek, ugyhogy nelkuluk kezdtem jatszani. Editorban picit belenyultam a jatekba, feltoltam a Youth Ratinget Magyarorszagon, meg a kornyezo orszagokban egy picit. Nagyobb nevek kozul Vass es Koman jott. Rengeteg jatekost kiszortam a keretbol. Elso szezonban az EL-ba nem jutottunk be, bajnoksagban sajnos csak 2. lett a csapat a Videoton mogott, a Liga kupat megnyertuk ellenuk, a Magyar kupaban viszont kikaptunk szinten ellenuk. Utolso 3 meccsem veluk volt :D Valogatottal siralmasan szerepeltunk.

2. evben jott egy csomo uj jatekos, meg ment is. Besicert kaptam 3 millat, abbol elvoltam egesz evben. Egesz izmos lett a csapat magyar szinten.

Tavaly mindent megnyertunk, Szuperkupat, Liga kupat, Magyar kupat, es a bajnoksagot is. El-be megint nem jutottunk be. Tavaszi szezon elejen 5 dontetlent jatszottunk egymas utan, aztan pont az Ujpest ellen elvesztettuk a 38 meccsen at tarto veretlensegi sorozatunkat, eleg pipa voltam.

3. ev ejelen eladtam par jatekost, tobbet egeszen nevetsegesen magas aron, anyagi helyzetunket bebiztositva egy eletre. 2 fiatal romanert 8 millat kaptam (fontban), akiket tavaly szinte igazoltam. Bajner ingyen jott tavaly, 25 meccsen 8 golt lott, gondoltam eladom, felajanlottam 250 ezerert, jott vagy 10 ajanlat erte. Elutasitottam mind, aztan ujra felajanlottam ezuttal 500k-ert. Megint jott egy csomo ajanlat. Ezt egeszen eljatszottam mig 5 millioig, mindig volt valami csapat, aki megadta volna a kert osszeget, vegul 4.7-ert kelt el. Evszazad uzlete. Ezzel a kis trukkel eladtam meg jopar jatekost a kozel-keletre, pl Nagy Daniel ingyen se kellett az elso evben senkinek, 2X kolcsonadtam, aztan 2.5 millaert kelt el, lol. A kedvenc Gera sajna eligazolt a Gyorbe, nem akart szerzodest hosszabbitani, pedig meg 1 evig szamitottam volna ra a kezdoben. Kiraly meg visszavonult, pedig meg mindig jok voltak az ertekei 39 evesen, helyette jott ingyen Bogdan nagy szerencsemre.
    BL selejtezoben a Celtic kiejtett, a DInamo Moszkvat kiverve bejutottunk az EL-be. Bajnoksagot jo szarul kezdtuk, de most mar egesz jol nyomjuk, lassan vezetjuk a tabellat. A magyar valogatottal pedig kijutottunk az Eb-re, pedig egy forintot nem tettem volna a csapatra, szarul kezdtuk a selejtezoket, aztan az utolso 3 meccsunket megnyertuk, igy ot leszunk jovore Franciaorszagban. Utolso meccsen Walessel jatszottunk otthon, 1-0ra nyertunk, igy eloztuk meg oket, es lettunk masodikak, bar utolag latom mar, hogy dontetlen is jo lett volna nekunk a 3. tovabbjuto helyre. Pedig a csapat egy vicc, a szokasos nevekbol all, 1db generalt jatekos van a keretben, elegge nagy spiler lesz valoszinuleg, mar a Chelsea leigazolta.

3. evi igazolasok:

Valogatott eredmenyek, lathato az elso 2 ev fantorpikus eredmenyei, aztan a 3. ev mar nem volt olyan gazos:

Sry ha hosszu, es uncsi voltam + aki nem szereti a belinkelt kepeket :P
  • zaki
    LasDen meg tudnad oldani, hogy a bannerben levo linkekre ha ranyomunk, akkor az uj ablakban jelenjenek meg?
  • Darthmushroom
    beléptem most már csak léptem pár meccsre ma is a lazio mentésembe... természetesen ki állít meg minket.. az utolsó, aki már 7 meccset vesztett zsinórban.. mert minek 8 ziccerből, meg 6 "fél-lehetőségből" gólt rúgni. csere kapusomnak meg direkt lehetőséget adtam és potyázik kettőt.
    Ternana
  • Gerdzso
    Mit művelt az U19-es válogatott(vagy mi), rossz volt nézni... bár a vizes pálya is sokat segített, de hát ugyanazon a pályán játszottak, mint a Portugálok...
  • Darthmushroom
    szlovák bajnokságba kezdett már valaki? DAC (Dunaszerdahely) csapatával mekkora lenne már BL-t nyerni :D eddig is gondolkodtam rajta de most láttam új videójukat hát valami eszméletlen milyen szurkolóik vannak.

ha valaki nem ismerné őket:
    [spoiler]
    /spoiler]:
  • kiki888
    Játszottunk! a Wycombe ellen

A pályára lépők átlagéletkora 19,84 év
  • Gerdzso
    Amúgy tudom, hogy nem egy nagy dolog, de remélem a következő részben kicsit értelmesebb regen fejeket kap a játék, a mostaniak elég viccesen néznek ki.
  • Darthmushroom
    20tól nálam is így volt h első 3 csak az én játékosom, ráadásul nekem is így a támadó szekció h a csatár nincs közte :D
  • geo91
    ja amúgy két sikertelen év után sikerült behúzni a bl-t, immáron harmadjára

meccsek
    döntő
  • geo91
    messi who?

• Darthmushroom
    Gratu!

én csak 2m-t kaptam azért is nem nyomtam le az igazolásokat, hanem átnéztem pár meccsre Laziomba :D
  • zavbal
    Először is grat mindenkinek különösen Darthmushroomnak! Úgy nézem egyszerre jutottunk fel

Tehát akkor FC Séte 34 2020/21:
    A múltkor idő hiányában csak egy tabella képet dobtam be az "éppenbentmaradásomról". Azóta nagyot fordult a világ.A középmezőnyt céloztam be a média a 18. helyre várt.A szezon előtti igazolások egész jól bejöttek konkrétan leraboltam az akkor kieső Nimes Olympique-t.A szezon közben elkezdtek jönni az eredmények (első és második és hipp hopp az elején találtuk magunkat.Én még féltávnál sem bíztam semmiben.Bár a márciusi hullámvölgy beütött nekünk de a mögöttünk levő eredmények nekünk voltak igazán jók így az első 3-ban maradhattunk.A végén még a bajnoki címre is volt esélyünk de ahhoz az éllovas Nice bukása kellett volna vagy pedig nekem egy 7 gólos győzelem.Végül pontazonossággal futottunk be a zseniális második helyen.A csapat 1952 után újra az élvonalban!Tabella és a szezon közbeni helyezések .Itt pedig az a csapat aki elérte ezt a bravúrt. Sajnos többen nem ütik meg a Ligue 1 színvonalát (talán még a 2-ét sem...) így 7-8 távozó biztos lesz, de hála isten 6 millió eurót kaptam ami jó kiinduló pont. A csapatnak több húzóembere is volt: kiemelném Joe Polot, statjai, aki a francia U19-es válogatottba is bekerült.A szezon elején jött a nagy öreg harcos Mickael Nelson, statjai.A fene se gondolta hogy ekkora tanár lesz a pályán hihetetlenül jó volt.A féltávnál érkezett a lebecsült Miguel Bengui, statjai, aki hamar közönség kedvenc lett csupaszív játékával.De mindenki odatette magát igazából bárkit kiemelhetnék.
    A kupákról annyit hogy az idei szezonban inkább kupa eredményt akartam elérni és majd feljutni de másképp alakult.Tavaly a Francia Kupa negyeddöntője egy karnyújtásnyira volt idén azonban nagyon gyorsan a 9. körben kiestem egy osztállyal lejjebb szereplő Orléans ellen. A Liga Kupában egy kört mentem majd a Caen ejtett ki.
    A pénzügyek rendben vannak nem akarok elszállni bár a bennmaradás eléréshez költenem kell.A tavaly felépített stadiont idén bővítik és lassan fejlesztenem kell az ifiakadémiát is ( bár például Polo is saját nevelés). A végére még dobok egy képet a felszereltségről.
    Köszönöm szépen ha elolvastad!
  • nono28
    Sziasztok!

Tudna valaki linket adni ahonnan lelehet tölteni külön a Liechtenstein ligát?Mert amit a svájcal együtt lehet letölteni az nemjó,mert a svájc mellett sárga háromszög van.
  • Darthmushroom

Metz 1. szezon

Felettébb érdekes és változatos szezonon vagyunk túl. Ősszel nagyon ment a csapatnak így 8 pont előnyt is összeszedtünk, de ekkor hatalmas törés következett be a játékunkba. Olyannyira h a télen elveszítettük az első helyet is, sőt 6 fordulón át az Angers is vezette a bajnokságot. Szerencsére január végére elfogytak és vissza vettük az első helyet. Ekkor a Le Havre kezdett feljönni és minden hibánkat kihasználva fel is jöttek a tavasszal 3 pontra ránk. Szerencsére a végét ők se bírták annyira, sőt még az egymás elleni meccset is mi nyertük így végül simán lettünk bajnokok. Két kupába érdemlegeset nem tettünk, Liga kupába már az első fordulóban búcsúztunk 11sekkel, még a francia kupába az első komolyabb ellenfélnél ellen a 11. fordulóba.
  • Gerdzso
    NB1-ben 2-3 év után egyszerűen lehetetlen kikapni, a kupákat(2 is van) mind U21-es csapattal játszom, 2021-et leszámítva minden évben nyertem velük. :D

Hozzá teszem én növeltem egy keveset a Magyar youth rating-en. :)
  • korbin555
    A legjobb ifiket én nem adom kölcsön,hanem berakom a rotációba.Ha az első évükben nem is,de a másodikban már igen.Az NB1-et úgyis meg kell nyerni,teljesen mindegy ki játszik.A többit kölcsönadom,majd ha felment az áruk,eladom őket.Közben folyamatosan hozom az újabb tehetségeket,és mindig csak a legjobbakat tartom meg.Ahogy Gerdzso mondta,2020-ra világklasszis csapat lesz,ráadásul a játékosok nagy része már saját nevelés.Emellett az eladott játékosok állandó bevételt jelentenek.
    A 197 PA-s kapus gyereket meg rögtön beraktam volna a rotációba.A tartalék kapust adtam volna el,de azonnal.Semmi kockázat nincs az NB1-ben a fiatalokat játszatni.
  • Gerdzso
    Én megtartanám, NB1-ben csak így lehet megerősödni, illetve így lehet meggazdagodni és csak így lehet 2020-ra BL-t nyerni :D A kezdőben mindig legyen 2-3 fiatal, aztán 3 meccsenként cseréld le őket másik 3 fiatalra, aztán így kell őket rotálni, legalább is én így csináltam, ezzel arra mentem, hogy 2019-ben BL cím, 2020 BL döntő, 2021 BL cím, 2021-ben 70 millió fontot kaptam átigazolásra. :) De ami még ennél is fontosabb az az 50%! :)
  • kosheen
    kis tanács kéne (ismét..sorry :D)
    most kiváncsiságból átnéztem a csapatot genie scoutban
    egy csomó afrikai, dél-amerikai srácom van akik baromi nagy potenciállal rendelkeznek, 160-170 simán van mindegyik (sőőőt, a szemem kikerekedett, de az ifiben az egyik kapus 197-es PA-val rendelkezik, gyorsan küldtem is kölcsönbe, ne nb2-ben bohóckodjon)
    szóval megéri vajon arra várni hogy ezek beérjenek, vagy vegyek inkább kész játékosokat akik most ugyan jobbak mint ezek, viszont pár év és úgyis lepipálnák a mostaniak őket. Nem lenne szivem megválni tőlük, mert azért még nem világklasszisok, de erős, egységes csapat, és az átlag életkor olyan 22-23 év, zömében fiatalok, meg néhány olyan aki régóta itt van, meg vettem néhány idősebb játékost, akik mentorálgatják a jobbakat, plusz azért sokat is hozzátesznek a csapathoz
    pénzem éppen lenne, 20-30 millión ücsörgök, de nem tudom szórjam-e a pénzt. Aki tényleg SOKKAL jobb lenne mint a mostaniak azok szóba se állnak velem, pedig azért fizuban is tudnék hozni már egy erős angol középcsapat szintet
  • LasDen #96803
  • zyndar
    "én nagyobb ligák (angol, spanyol, német, olasz, magyar)"
    Egyébként ha bírja a géped, akkor tegyél be 7-8 ligát meg mondjuk Huge adatbázist. Nekem egy régi AMD-m van 4 giga rammal, de kb. 55 ezer játékossal és 7 ligával simán játszható.
  • LasDen #96801
    én nagyobb ligák (angol, spanyol, német, olasz, magyar), ha EU-ban játszom, medium+brazil, arngetin játékosok betöltése. 32-3000 játékos általában így. Bírna többet is a gép, de elég ez szerintem...
  • contraste
    Bocs a kezdő kérdésért, ti úgy kezdtek egy játékot, h az összes ligát beleteszitek az adatbázisba? Én jobb performance miatt cak néhányat választottam, és idegesítő, h emiatt nincs benne mindenki..
  • Darthmushroom
    Naptári év végén már nem ilyen fényes a helyzet. már 4 bajnoki óta csak döntetlent tudtunk játszani.
  • Darthmushroom
    Kicsit beleuntam a Lazioba így kezdtem egyet a Metz csapatával. Valóságba két év alatt két osztályt léptek és zseniális játékosokat adtak eddig a foci világának a utánpótlásukkal. Keretbe van egy két jobb játékos így talán már idén feltudunk jutni. A bajnokságban egyetlen igazi rivális Nancyt otthon simán vertük 3:0ra, de a második Clermont otthonában is simán nyertünk 4:1re. Egyetlen szépség hiba eddig talán az h a liga kupába már az első fordulóban kiestünk 11sekkel.
    tabella 10 forduló után.
  • zyndar
    Még a 7. is megy európai porondra, nem rossz. Erről eszembe jutott egy itteni karriere valakinek, aki Ausztriában játszott és a sokadik évben már az első 6 bejutott valahova. Csak ott 10 csapatos az első osztály :D
  • Darthmushroom
    az már aztán gólrekord :D Lazioval nekem is hasonló a cél.

am elég bugos a játékod...Lazio kiesik, a merda meg 3. :D valami vicc :D
  • kosheen
    tapasztalt már valaki olyat hogy egyik évről a másikra simán csődöt mond a taktika?
    tavaly stabil 65-70%-os labdabirtoklásom volt, meccsenkénti 3 gólt rúgtam átlagban, és simán domináltam
    új szezon, a taktika, a kezdő ugyanaz, alig volt változás a keretben, és simán lefociznak, most már zsinórban az van hogy alig van kapuralövésem, eddig még mázli volt, hogy meg tudtam forditani a meccseket, de hosszabb távon a mázliban nem bizhatok, és az a baj hogy nem tudom mi az oka ennek a hirtelen visszaesésnek
    tippek?
  • geo91
    amikor a játék a bl-döntőre időzíti a szezon AZT a bizonyos meccsét (lehet több is, de eddigi tapasztalataim szerint szezononként egy ilyen mindig van akármilyen jó a taktikád), amikor bármit csinálhatsz, bármennyivel vagy jobb vagy az ellenfélnél, úgyis kikapsz, azt nagyon tudom szeretni...

és a bajnokság, csak a rend kedvéért

• korbin555

Csak azért gondoltam,mert nekem is volt ugyanilyen keresztnévvel egy játékosom.Ő meg orosz-üzbég kettős állampolgár volt.
  • geo91
    kazah-német

• korbin555
    Szép győzelem.(üzbég csatárod van?)
  • geo91

• LasDen #96789
    legalább nyertél valamit :D
    én nem találkoztam ilyennel.
  • geo91
    szabadságra menéssel megoldottam a problémát, mindenesetre nem értem miért kellett volna a felnőtt csapatnak játszania egy ifjúsági tornán... találkozott már valaki hasonló buggal? (a játék eredeti, legújabb patch fenn, semmi adatbázisbeli változtatás.)

• korbin555
    53M Euro-2025-ben.
    2020-ig kellett várnom,hogy a játékosaim értékei végre 2M fölé emelkedjenek.A 30-40M-s ajánlatok azután már hétköznapinak számítottak.
  • kosheen
    nb1-ből milyen max összegekért passzoltatok el játékost? túl késő van már normálisan játszani, igy csak poénból felraktam a vaterára az alap középhátvédemet, az atletico nyomott egy laza 23,5 millás ajánlatot. nb1!!! :) ráadásul ugye én béna vagyok, 2021-re a reputációm annyira nem fullos még (bár már alapból bl csoportkörös vagyok végre)
  • LasDen #96785
    BRA vs GER - Miért ne higyj a statisztikáknak FM engine-nel levezetve.
  • Mor3llo
    érdekes a Roma játékosok testbeszéde :D 80% agresszív :D
  • Mor3llo
    sry, az én kis buksimban még mindig így fut :D
  • Darthmushroom
    persze következő meccsen tükör simán kikaptunk a rivális Intertől.. mert ha már gólt kapunk akkor kapjunk egyből egy raklappal és sz*pjunk is ki...