104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Nem kell 8. Ha van 4, akkor már 21 játékost tudsz nevezni. Persze lehet hozni tölteléknek még négyet, de ha úgysem játszik, mindegy, hogy 21 vagy 25. Én rendszeresen ezzel szívok, a hazai játékosok ár-érték aránya csapnivaló. Pedig most Hollandiában játszok .
  • korbin555
    Ahogy várható volt,számunkra véget ért az Európa Liga az Atlético Madrid ellen.Mindkét meccset az asszisztens vitte.Nem volt kedvem fél órát tökölni,hogy összeszedjem a csapatot.A gép csinálta meg a regisztrációt is.Az újak közül senkit nem lehetett benevezni,volt két sérült,egy eltiltott,és csak két magyar a felnőtt csapatban.
    És még így is a hazai meccset megnyerték,szóval elégedett vagyok velük.Magammal nem,mert ezt a 8 magyar nevelés szabályt amatőr módon benéztem.Nyáron hoznom kell pár jobb magyar játékost.Vagy rosszabbat,tök mindegy,legfeljebb nem játszanak.
  • pinnacle
    de a Diósgyőr 0 értéke is fura :D
  • korbin555
    Félidőnél vagyunk.Még szezon előtt hoztam jó néhány embert.Közülük akik említésre méltóak:
    Ergün Teber.
    Dick.
    Quluzada.
    Sifakis.
    Tawiah.
    Jött még Nagy Z.és Bori,mert kellett a magyar a BL regisztráció miatt.De már el is köszöntem tőlük,mert nem ütik meg a szintet. Mindkettő elégedetlen is volt,mert alig játszottak.Közös megegyezéssel távoztak.Kanta is csak a létszám miatt van itt,de szezon végén ő is megy.Mindig le kell cserélni,mert agonizál már a 65.percben.
    November közepén jött az első nagy tehetség,aki remélem meghazudtolja a nevét:Bamba.Január 1-én pedig 3 újabb free player érkezett,mindnek most járt le a szerződése a korábbi klubjánál.
    Haglund.
    Morales.
    Pacheco.
    A teljes játékos forgalom.A játékosaim árai tovább csökkennek.Most is Suljic a legdrágább emberem,de az 500k helyett már csak 450k-t ér.

A bajnokság már nem okozhat gondot-NB1.Ha behúzzuk az elmaradt meccset a Sopron ellen,8 pont előnyünk lesz.

Az Európa Liga csoportkörben igen jól megálltuk a helyünket.50%-os teljesítménnyel a továbbjutás is sikerült.Jöhet az Atlético Madrid.Ott már csoda kellene,nincsenek illúzióim.A regisztráció aggaszt,összesen 7 magyar van a csapatnál,ebből 5 ifi.Várhatóan el kell mennem majd szabira a reg.napján.Erősen gondolkodom,hogy tudnék idehozni néhány normális magyart,mert bajok lesznek. Legalább 8 magyar kell a nevezéshez.
    BL és EL meccsek.
    EL csoport.
    Az első szezont 1,4M mínusszal zártuk,idén eddig 5,3M a profit.Beiktattam az első túrát is február elejére.Messzire még nem mehetünk,így Németországot választottam.A Burghausen,a Chemnitz,és a Dynamo Berlin ellen fogunk játszani.Kis lépés,de ez is valami.Még itthon sem a miénk a legmagasabb reputáció.
    Tavasszal már nyugodtan fókuszálhatok a hazai meccsekre.Bajnoki címet,és kupát kell védenünk.Ha ez a csapat még messze is van attól,amit szeretnék,de itthon már most túl jók vagyunk.
  • Zenszkij
    nem tudom, nekem is most tűnt fel :D
  • zaki
    Grat. Sztem dobd fel ezt, es igazi neve lesz minden bajnoksagnak, kupanak, stb...

http://www.fmscout.com/a-daniel-real-name-fix.html
  • zaki
    Lol a Csepel mit keres ott a 3. helyen? Xd
  • zaki
    Jatekosok erteke nalam is max 600k... 13.1es patch van fent. Korabban irtam mely ligak, es kis adatbazis. Fradival 2020ban is a legertekesebb jatekosom 1millio korul van.
  • Peti2400
    Értem.
  • Peti2400
    Félidőhöz érkeztem.Tabella
    Osztályzatok alapján a legjobbak:Koltai,Svec,Andric
    Meccsek1
    Meccsek2
  • dartonite
    Ne legyenek illuzioid,ahogy visszater kolcsonbol azonnal visszamegy az erteke 3-400ezerre :)
    2018-2020 elott nekem sem voltak a mennyeiben 2-3 millio euronal magasabb ajanlataim a vilagklasszisokra sem.Addigra jut el a liga? csapat? nemzetkozi megiteles? odaig hogy normalis arai lesznek a fiuknak (20-30m juro).
  • Peti2400
    Akkor jó mert ha visszajön utána el is adom.
  • korbin555
    Ennyit bizony,és még sokkal többet.Itthonról eladott játékos ára a sokszorosára nőhet,ha erős ligába igazol.
  • Peti2400
    Ennyit jelent ha valaki külföldre igazol?Előtte 400k volt az értéke.
    Pénzügyek
  • korbin555
    Nálam dettó ugyanez volt.A 2020-as BL döntő utáni napig,hogy egészen pontos legyek.Addig ugyanúgy 5M volt a max,amit ajánlottak.A +40-50% azért mindig ott volt.Meg x játszott meccs után 1-2M,csatárnál x rúgott gól után 1-2M,és egyéb nyalánkságok,mert kipréseltem mindent,amit lehetett.Nem nagyon ellenkeztek, gondolom így is hülyének néztek,hogy világklasszis játékosokat adtam el nekik aprópénzért.
    Elég ideges voltam akkoriban,mert nem értettem hogy mi történik.Most már legalább tudom mire számítsak.Ha egyáltalán valaha eljutok ebben a karrierben 2020-ig.
  • korbin555
    Abban nem is kételkedtem.
  • Zenszkij
    Nyugi, minden rendben van az Üllői úton :D.
  • Gerdzso
    Nálam a 2. BL döntő utána (2020) emelkedtek meg az árak, addig a legnagyobb ajánlat 5 milka volt, én pénzt a +50%-okból szereztem, de abból sokat. :D
  • korbin555
    Közben megnéztem újra a hazai pénzügyeket.Elképesztő,hogy a Fradi értéke 85M-ról 1,7M-ra csökkent.Ennyit csak nem jelenthetett a Puskás stadion.Az új stadion meg nem ér semmit ezek szerint.Fizetésre sem költenek túl sokat,csak 1,4M erre a szezonra,mégis insecure a klub helyzete.Nem igazán értem ezt a dolgot.Kellene hogy legyen egy-két szponzoruk,ha már nálam is van.
  • Solt
    Hát nálam ilyen a Fradinál nem volt... Besicért akartak adni 4-5 millió eurót, de sikerült megtartanom... Illetve Holmannt tudtam feltornázni 3 millióra...
  • Zenszkij
    szerintem van, mert nálam pedig nyomtam már pár bajnokságot, ilyen kiugró dolgok nincsenek, sőt, a magyar bajnokságban 10 évig fel se mennek a játékosárak, folyamat patchelik, javítják a játékot
  • zaki
    Nalam latod van. Editorban csak a Youth Rating van feltolva egy kicsit, viragbolti vagy sem, az sztem nem mervado, nincs kulonbseg mukodes kozben a ketto kozott.
  • Zenszkij
    hát nálam ilyen nem volt, szerintem vagy virágbolti, vagy editoros a mentésed...
  • zaki
    Itt a legujabb vicces ajanlat, 5 milla Elekert xD

Lehet hagyom is a p!csaba az egeszet, mert komolytalan az egesz. Kezdek vmi topliga 2-3. osztalyabol, ott nincsenek ilyen f@szsagok.
  • Peti2400
    Európa Liga 3. forduló előtt.
  • Zenszkij
    ahan
  • Peti2400
    Nálam Varga az NB1 legértékesebb játékosa.
  • zaki
    Itt a fantorpikus Bacsa. Mar lott is 5 golt 6 meccsen a bl selejtezokben :D
    Nalam 29 meccsen 17 golt lott es golkiraly lett, osszessegeben meg 41 meccs 22 gol. Helyere meg jott Kanoute ingyen :D
  • zaki
    Bolgar, horvat, cseh, lengyel, roman, szerb, szlovak, szloven ligak vannak bejelolve minimalis adatbazissal.
    Ha be lennenek az elit ligak is rakva maximum adatbazissal, a budos eletbe nem kaptam volna 20 millat ezekert a jatekosokert, maximum 3-4 gurigat. A legjobb jatekosokert ha sokan erdeklodnek felajalnom oket. 1 milla az indulasi alap. Ha vmelyik csapat megadja, azt elfogadom (egyiket, tobbit elutasitom), es ujra felajanlom csak ezuttal 1-1.5m-val tobbert. Ezt addig jatszom el, amig lehet. Fradis mentesemben is Bajnerert majdnem 5 millat kaptam, ingyen jott, 1 evet jatszott nalam, rugott kb 15 golt, el is vitte vmelyik barom arab klub. Helyere meg igazoltam egz 5X jobb jatekost. Ezert mondom, hogy elegge irrealis a jatek, 1 ev alatt a sz@rbol varat lehet epiteni.
  • korbin555
    Azért a szánalmas senki Bacsáért 7,25M font?
    Én a második szezonban járok(2014 október),és alig van az egész NB1-ben játékos,aki egyáltalán eléri a 600k értéket.Suljicért(500k) nálam sorban álltak,mert remekelt tavaly,de a legmagasabb ajánlat 1M volt.Az év játékosa Simon Krisztiánért(300k)nyáron kaptam vagy 25 ajánlatot,végül a legtöbbet ígérő Grasshoppers vihette el 475k-ért.De összességében az egész NB1-ben mindenkinél folyamatosan csökkennek a játékosok értékei.Annak ellenére is,hogy a bajnokság pár helyet előre lépett,és most a 31.Európában.Az egész NB1 legdrágább játékosa pedig Gyurcsó(725k).

Egyébként a Celtic keretét elnézve,Bacsa a ott tartalékban is kb. a 4.számú csatár lenne.Listán van több csatár,közte Griffiths is.Bárki viheti 1,7M-ért.És akkor egy huszadrangú játékosért(a 106 PA értékével!!),7,25M-t fizetnek.Ahogy a művelt skót mondaná-I'm confused.Viszont legalább megcsináltad az évezred üzletét.
  • Peti2400
    Az szép!
  • zaki
    Thx. Kozben mar be is jutottunk a BL-be.
    Az egesz csapatot sikerult lecserelni, csak Elek es Kadar maradt.
    20 millio jott be az eladasokbol, es csak 3-at koltottunk.
    Nem mondom, elegge irrealis :D

Elegge komolytalan, hogy 1 ev alatt ilyen elonyre lehet szert tenni. Csak a BL a kihivas. Penz meg mar most annyi van, hogy sose fogom elkolteni.
  • korbin555
    Grat.
  • zaki
    Love asszem megoldva, Bacsaert 7.25m fontot fizetett a Celtic, egyik cserecsataromert 2m-t egy arab klub, Palermo 3.2m-t az egyik brazil kp-omert, + 2 manust meg elvisznek kb 3-4 millaert, ugyhogy legalabb 15m font lesz a bevetel, abbol mar lehet epitkezni :P
  • zaki
    Kezdtem egy uj jatekot a Diosgyorrel, gyorsan le is toltam az elso evet:

Kiprobaltam egy uj taktikat, elegge bejovos ugy latszik. Ev jatekosa Tisza, golkiraly 17 gollal Bacsa, + a Magyar Kupa is begyujtve, nem rossz evet zartunk.
    A keret nagy reszet szelnek eresztem, megprobalok minosegi ingyenjatekosokat hozni, mert ez a BL-be keves lesz, 2. korben maris megkaptuk a Maccabi Haifat...
    Love van szerencsere, senkit nem igazoltam az elso evben, 12k heti fizetes helyett mar 80k-bol tudunk gazdalkodni.
    Eleg gyorsan porog a jatek, bolgar, horvat, cseh, lengyel, roman, szerb, szlovak, szloven ligak vannak bejelolve.
  • LasDen #96948
    rúgd ki. nehogy már munkát adj neki....
  • geo91
    a játéktól visszavonult, állástalan messit szerettem volna wc-pucolónak szerződtetni a velencéhez, de sajnos ilyen állás nem volt szabadon így az u19-es csapat menedzserének asszisztense lett.
  • Peti2400
    A Szuper Kupa behúzva.Győr-Videoton
  • Peti2400
    Győri ETO 2014/15 Átigazolások
    A fiatal van Buren volt a legjobb igazolás,kár hogy csak kölcsönbe jött.
  • korbin555
    Nem sikerült túl hosszúra a BL szereplés.A nagy pénz elúszott,viszont mehetünk az Európa Ligába.Az ellenfeleket nézve ott sem sok jóra számítok.Sajnos nem tudtam úgy erősíteni,mint szerettem volna.Pár pontot azért jó lenne gyűjteni,a reputációnk növelése miatt.