104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Matthew Prosac
    -- elkötelezni (jav.)
  • Matthew Prosac
    Köszi all :)
    A két téli igazolással (Vidal és Serginho Green) sikerült megerősíteni a védelmet, elöl Zarate és Ishiaku szórja a gólokat, a középpályán van még mit erősíteni, bár Romaric elég nagy vétel volt (sajna Velosoért 20M-t kért a Sporting és az nekem marhasok :)).
    Farfannak meg lejár a szerződése nyáron, bepróbálkoznék nála de egyelőre még nem akarja magát lekötelezni nálam, vár más ajánlatokra is. Pedig vele megerősödne a balszélem.. (Quaresmával meg a jobb, de ez még messze van..)
    Ettől független nagyon jó a csapatom, I'm very proud ^^
  • cuatlangs
    az a vicc hogy csak a leedsnél :D na akkor megprobálok skin-t váltani .. amugy köszi
  • Csesza
    szarul másoltad be ezeket a dolgokat, szar a skin
  • inter94
    Grat :)Matthew Prosac,Darthmushroom
  • cuatlangs
    csáo mindenkinek ! Leedsel vagyok, és egy olyan bug van a játéban hogy sem a címert sem a mezt és a logót sem jeleníti meg a gamma. nemtom mi lehet :S:S pls help :\
  • Darthmushroom
    fulham 1:3 pompey
    crouch mester3s
  • Darthmushroom
    Grat :)
  • Water
    Erre most mit mondjak? Remélem én is eljutok idáig Bradforddal...
  • Matthew Prosac
    Szóval Liga-Kupa döntő :D
  • Matthew Prosac
    Na ennél több nem is kell feljutóként ebben a szezonban! (A bennmaradás már elég valószínű, jelenleg 9. vagyok)
    Amúgy,- kaput eltaláló lövések: 4-10 Nem véletlen Costanzo lett a meccs legjobbja :)
  • Water
    Jaaaj majd elfelejtettem gratulálni a Dorchesteres vitézeknek! Huni te mióta vagy az Ajaxal? kicsit lemaradtam...
  • inter94
    *sikert
  • inter94
    köszi:)remélem meglesz:Dneked is sok siker a Bradfordhoz
  • Water
    Üdv managerek! Ezen a 7en részt vettem 1 alapos elvonókúrán managerügyben 1 alaplapcsere következményeként! Szerencsére mostmár finishben vok uh hamarosan folytatom Bradfordos kalandozásomat VÉGRE!
    Dubi sok sikert a Benficahoz a portugál bajnokság sztem egész érdekes (egyszer vtam Portoval 1 ideig)/ Dartmushroomnak pedig kiváltképp, a Pompeyval sok szép évet töltöttem el...
  • Darthmushroom
    végre megint beindult egyenlőre a szekér
    newcastle 1:1 pompey
    fc moskva 2:5 pompey
  • inter94
    Elkezdtem Benficával végül:)első barátságos meccsem Ajax ellen kupa meccs 90.perc vége.jönnek a tizik mindenki belövi eljön az 5.-ik tizenegyes nálam Petit rúgja bemegy Ajaxnál pedig Heitinga:Dés nem kihagyja:D
  • pinnacle
    skineket meg mezeket szedj le az fmhungaryról vagy ahol találsz:) + amiket dubi(alias inter94) .linkelt egyel lejjebb
  • inter94
    Hello!
    én ezeket szoktam mindig felrakni
    Update
    Patch
    Facepack
    Logopack
  • inter94
    pfff mégsem annyira szimpatikus ez a getafe:S lehpt hogy inkább kezdek valamilyen portugál csapattal:)
  • lippet
    Hello!

Most kezdek játszani a játékkal, s azt szeretném megkérdezni, hogy milyen kiegészítéseket, patcheket ajánlotok?
  • inter94
    Hi & grat all!töltom a Getafet:D
  • Darkon
    4-es?!! Azért már ostor jár

• Utley
    Közbe az elnök úr is elmehet a csába,mert a gyenge formába lévő jobb bekkem megbüntettem egy 4-es osztályzatért,erre lázongott.Másnap bejelentkeztek érte 1,9m euróba és az elnök úr megint kihagyott a döntésből.
  • Utley
    Feyenoord-ba volt,és onnan van (kölcsönbe hoztam) Elöző szezon tavaszi felébe kölcsönbe volt az egyik kieső csapatba és termelte a gólokat.De idén már nem termeli a gólokat,szóval szerintem vissza fogom zavarni.
  • Darkon
    BDSZ Zydar-nak!

Makaay még él?:P Honnan hoztad?
  • Huni92
    Végülis én fogalmaztam rosszul :) Szóval, egy nagyobb csapatba tilos megvenni, viszont egy kisebbe megállja a helyét :)
  • Utley
    Grat Huni:D
    Pedig Heitinga-t akarom jövőre megszerezni :D Idén behúztam kölcsönbe Makaay-t,jövőre Heitinga a kiszemelt a védelembe.
  • Darthmushroom
    Hi & grat all!
  • zyndar
    Capello, Huni köszönöm!
  • Huni92
  • Huni92
    Másodikként:

HBD Zyndar!! :D

Utley: meglesz az a bentmaradás :) Sok sikert hozzá!

Én is toltam tegnap egy kicsit az Ajaxos mentést. Bajnokságban meg BL-ben is kikaptam úgy, hogy ellenfélnek 4/4 (7/3), nekem meg 28/19 (22/13) volt a statom ^^
    14 forduló után 30 pontunk van, vezetjük a tabellát, de csak jobb gk-nek hála a PSV és a Twente előtt. De az első 7 helyezett 4 ponton belül van.
    BL-ben az utolsó csoportmeccs jön, Kijevbe látogatunk, ahol eldől az, hogy továbbjutunk csoport 1.ként, vagy 2.ként, vagy kizúgunk, és az Uefa Kupában folytatjuk xD

A csatársor remekül muzsikál: Nihat - Huntelaar 17-17 gól, VdV 15 találat.
    Védelem: khm....hiba hiba hátán....egy jótanács: Heitingat soha az életbe ne vegyétek meg :DD
    Szerencsére már csak 3 hétig kell néznem a szerencsétlenkedését, ugyanis Felipe - Heitinga csereüzletet hajtottam végre.
  • Utley
    Na pár fordulót letudtam tolni a Go Ahead Eagles-el.Pocsék sorsolásom volt,mert kezdésből Ajax otthon..25.percben már 4-0 volt nem ide,de sikerült kozmetikázni és a végén 4-2 lett.Sajna 5forduló után 3 pontunk van 17.helyen vagyunk,de már túlvagyunk az Ajax,PSV duónJa a PSV ellen otthon 1-1 lett.Leigazoltam bal bekkbe Sadjo-t az Újpestből egész jól játszik.Anyagilag megint jók lettünk,mert eladtam a Samardzicot aki nem akart aláírni,így 1,6m euróba Kölnbe költözött.
    Holnap folyt köv :)
  • Fabio Capello
    Elsőként:

HBD Zyndar :D
  • Darthmushroom
    man city 4:3 pompey!:S
  • Csacsi
    Köszi mindenkinek. Holnap folyt. köv. talán. Jóéjt.
  • Darthmushroom
    pompey 2:3 boro
    kezdek ideges lenni
  • Darthmushroom
    Pompey 3:0 west brom
    tottenham 4:0 pompey (minden összejött nekik nekünk meg nem)
  • inter94
    a vezetőség csupán jó eredményeket vár el:)én uefa kupás helyezést igértem,média 9helyre vár minket igazolások senki sem távozott és csak Luis Jimenezt igazoltam első
    meccsem Kildary country 2-0nekem Braulio duplázott
  • Utley
    Ez nem gyenge menetelés grat:)