104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Csacsi
    Köszi nektek.

Próbálom erősíteni a védelmet. De eléggé támadó taktikával játszom, és a két szélső védőm fel van nyilazva. Szóval eléggé szeles a védelmem. Általában kontrából kapok gólokat. És azért az is eléggé baj, hogy sajnos (báe ez most hülyén hangzik) túl gyorsan lépek előre, de nem nő ilyen gyorsan a reputációm, így nehez igazolok, hiába hoztam rendbe a klub pénzügyi helyzetét előbbre nem tudok lépni. Szóval az eredmények jönnek még, de lassan bele fog fáradni a csapat, és nem fogok tudni megfelelni. A stadionom még mindig csak 5000 férőhelyes. Az edzéslehetőségeimet még mindgi nem tudtam fejleszteni. Szóval nem tudom mi lesz. Remélem kitart a formám a legfelsőbb osztályig, és akkor ott már tanáyzhatok pár évig, és beindulhat a stadionfejlesztés, a reputációnövelés, és egyéb fejlesztése a csapatnak. De félek, hogy megfogok 2 évre rekedni a 3. osztlyban.
  • hamary
    Na ez a nem mindegy! Grat!

Én közben xeltem a Liverpoolal :) A tündérbogarak tizivel egyenlítettek... nem tudom már hányadikat fújták be ellenem...
  • Magic Boy
    Grat!
    Csak így tovább.
    És a végére egy régi klasszikus tőlem: Erősíccsed meg a védelmet!
  • Fabio Capello
    brutális amit művelsz... :D kurva nagy grat

Espanyol - Hamburg 1-2

Gsz.: VdV, de Jong
  • Csacsi
    Nah a 3. szezonban, friss csapatként a 4. ligában 9 meccsel a vége előtt, már megvan a biztos rájátszás. Asszem idén is feljebb lépünk. Lassan de biztosan közeleg az első osztály. Ha folytatjuk az eddigi lépéeket, akkor már csak 2 év, ha az ideit nem számolom.

• hamary
    mekkora köcsög az egyik figyelőm. Most őjítattam meg a szerződését... Nyomok egy továbbot, erre meg a Middlesborugh elvoszi... nem is tudtam szerződést ajánlani...
  • Maximus4
    Mind a ketten életveszélyesek én már csak tudomBár mostanra Jo maradt és mellé jött Pavlyuchenko.
  • szabocsaba1983
    Arról nem is beszélve, hogy 2 aktuális brazil vállogatott csatárom van !!!
  • szabocsaba1983
    Ja, tudom én, 2007-ben kedvenc gémem volt (HSV mellett), egy rakat qva jó pléja van a csapatban, és ilyen topligásokatverő-hangulat fogott el. Próbálok úgy játszani, hogy nem igazolok ismert játékost (mármint befutottat), főként orosz bajnokságból igazolok ha kell, de első szezonban senkit nem hozok!
  • szabocsaba1983
    Di Santo:

(nem ismered a Magyar Szurkolói Klub hivatalos honlapját??? )
  • inter94
    Sok sikert:)volt szerencsém nekem is cszka moszkvával lenni,ja és janczyk nagy tehetség+van még 1-2tehetséges pléja a csapatba:)
  • szabocsaba1983
    Megvan Moszkva új reménysége:

• rvn
    Szegény gyerek vok én...
  • Maximus4
    Köszia próféta szóljon belőled.
  • Fabio Capello
    HSV - Stuttgart 4-1

Gólok: Vucinic 2x, Dagoberto 2x
  • Fabio Capello
    nem warezba kellett volna leszedni, hanem meg kellett volna venni... szar a kópia amit leszedtél
  • rvn
    28348 ra valaki?
  • inter94
    Keci jó vagy
    Bl csoport simán második hely:)
  • Fabio Capello
    omfg

mióta határozza meg a lista sorrendje hogy ki milyen poszton játszik? bárhogy összekeveredhetnek a nevek, attól függően, hogyan húzom a játékosokat szimbolizáló gömböket a taktikai képernyőn... Adu világéletében ML-t játszott a csapatban, a balvédőm Pisano...

amúgy:

Frey - Pisano, Kompany, Bolahrouz (Piqué), De Jong - Wicky - Adu, Higuain (Trochowski) - Van der Vaart - Vucinic (Benjamín), Dagoberto (Guerrero)
  • Maximus4
    Bocs az OFF-ért,itt próbálkozhatsz berakni képet.
  • Magic Boy
    A kezdő alapján amit beraktál a képen Adu védő ami ugye kérdéses.
    Milyen poszton játszatod és ha mindenki egészséges akkor, hogy néz ki a kezdőd?
  • rvn
    http://kep.ivpicture.hu/16179.jpg ezt irja
  • Gunnersboy
    jelenlegi forma alapján kin nem?:DDD Csítergeci
  • Fabio Capello
    Slovan Liberec - HSV összesítésben 1-8 (1-5, 0-3) (UEFA második kör)

sima továbbjutás... negyeddöntőben az espanyol jön, jelenlegi formánk alapján rajtuk is simán túllépünk
  • Gunnersboy
    bannerban megtalálod

MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL A FAQ-T!!!

-->Itt tölts fel képet!<--
    A feltölthető maximális képméret: 750x563 pixel!
    (Ennél nagyobb betűkkel már nem tudom kiírni, tessék végre felfogni, hogy max 750 pix széles lehet!!!)
  • Maximus4
    Közben elkészült a BL csoport beosztás.Remélem másodikként tovább megyek.
  • rvn
    hogy tok képet brekni?
  • hamary
    Asszem azt kédezi, hogy te akarod meg adni az útvonalat, vagy automatikusan a Cre tegye-e.
  • Maximus4
    Nekem csak Insua-ról van ilyen:
  • hamary
    Természetesen az Arsenal jutott a Liga Kupa döntőjébe, nem is tudom miért reménykedtem
  • lippet
    Hi & grat all!

Akinek esetleg van Emiliano Insua és Franco Di Santo arcképe annak szívesen örülnék, ha megosztaná! Köszike!
  • Fabio Capello
    képet róla
  • rvn
    Ahhoz értek nyugi....Ehhze nem értek csak:D
  • pinnacle
    dugd meg, mind azt akarja :Asdasdasdasdasdasd
  • rvn
    CSa! Fel szeretnám lökni az fm et de mikor elkezdi telepíteni akkor kér vmit h adjak meg mauálisan és nem tom mi kéne neki. Ötlet?
  • hamary
    Fulhamet 4-0ra elvertük... Nagyon kellett...
  • Fabio Capello
    ty
  • Maximus4
    Sok sikert remélem azért néha borsot törünk az orrod alá
  • Maximus4
    Grat :)Keci jó vagy
  • szabocsaba1983
    Én most kezdtem CSZKA-val :)