104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
naon jó ötlet, jol kitaláltad!!! kis ujitás nem árt -
-
Visszaolvasgatva a topikban, és tekintettel arra, hogy nemsoká befut az FM09, BANNERVERSENYT hirdetek. Nevezni bárki nevezhet, egy (tényleg) igényes, topikhoz méltó munkával. A kritériumok:
-hasonlóan a mostanihoz, legyen benne hely a FAQ-nak, az Offtopiknak, a Sortinak és az FMHungarynak
-szélességben ne haladja meg a 700 pixelt.
-természetesen ha valaki egyedi, igazán modern bannert (flash, mozgókép stb) csinál, az sokat nyom a latban, képanyagot lehet a topikból válogatni nyugodtan :)
az új bannert a fórumlakók fogják megszavazni, szóval: NYOMATÉKOSAN KÉREK MINDENKIT, HOGY A MUNKÁJUKAT PM-BEN, VAGY EMAILBEN KÜLDJÉK EL NEKEM - és EGYELŐRE aláírás se kerüljön a bannerba - hogy abszolút pártatlan és igazságos döntés szülessen. Amint megvan a győztes banner, természetesen mehet rá a készítő aláírása, és már megy is ki a banner :)
szóval, hajrá vállalkozó kedvű személyek, győzzön a legszebb munka :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!email: attila.marton89[kukac]gmail[pont]com -
Hát látszik h a támadó szekcióval nincs gond! De ahogy látom a védelemmel se sok!:) -
hát ja alakul:D
keret:
+Pablo Aimar,Di María,Reyes,Nuno Gomes,Oscar Cardozo,Makukula,Mantorras,Dabao -
Alakul...
Milyen játékosaid vannak hallod-e!?
Képet a keretről pls -
Hi & grat all!
-
Hi & grat all!
Na úgy néz ki, hogy a CFC-vel a bajnokságban a 4. hely lesz (8 meccs van még).
FA kupa elődöntőben a Newcastle jön (másik elődöntő Blackborn-Tottenham).
Liga-kupát már sikerült megnyerni.
BL-ben első kiesési körben Intert búcsúzattam, most majd jön a Schalke vagy a Pool.
A bajnokságról már letettem, de a többi még meglehet! -
Hi & grat all! -
Na itt vagyok megint! Köszi kipróbálom ha lesz rá alkalom! -
Na két kapusom egyszerre találja ki hogy új kihívást akar.
De van még három évük ezen elgondolkodni
-
Ezmekkora egy kép :DD tejóég :dsa-da.D:DD-dF.SA_A_D:
AMúgy meg grat mindenkinek! BL győzelemért, feljutásért, feltámadásért, vitilabdáért, egyszóval mindenért :) :D -
Grat :) -
Utley #28596 Hát nem értem 2 éve reklamálom,hogy bővítsük a stadiont 6750-es a stadion és átlagban 6600-an járnak a meccsekre.Az elnök azt mondja tervben van a fejlesztés,de már a 2.évünk,hogy semmit nem változik.Anyagilag piszok jól állunk:16.000.000 eurónk van a bankba.Most rááadásban már UEFA kupások is lettünk.A játékosaim még mindig lázonganak,hogy nagyobb csapatban képzelik el a jövőt,és úgy döntöttem,ha nem akarnak maradni mehet mindenki.Ebből is kb 7-8millió folyik majd be.Szóval nem értem...Szerintem egy 10.000-es stadion jól mutatna. -
80. percen túl ha nyerésre állok ezt használom. -
Pompeyval én is voltam sokáig, jó csapat nagyon!
Darkon nagy grat!
Közben egy "ez van ezt kell szeretni" helyzet FM módra...
Yeovil az első/ nagy lehetőség volt!
És én most lépek is de 7 körül jövök megint! Sziasztok! -
2019 Felértünk a csúcsra 
-
első bl mecsen 3:1re vertük a marseille, de lehet inkább a pompeyt folytatom nem tok most dönteni
Pompeyval meg szeritem bl csoportkörbe csak 3.leszek, legalább is rem mert real madrid,fiorentina,benfica a csoportom -
Legközelebb kipróbálom thx! Am Genova hogy áll? -
probálj defenzivebb vagy még támadobb focit játcanni a többi csapat ellen -
Köszi! Am az az egyik nagy problémám, h a riválisaimat általában meg tudom fogni, de a kötelező győzelmek (20-24 helyezett ellen) valahogy sose jönnek össze... Nincs vkinek vmi ötlete? -
reméljük meglesz a feljuttás, sok sikert -
Most 8. Ott vagyunk a rájátszást érő helyek mögött így én is abban reménykedek amit mondtál! A tavalyi szezon is így kezdődött aztán bajnok lettem remélem most is így lesz :) -
Ha rossz kezdést produkáltok, a végén jön ki a lépés. Legalábbis nekem így szokott lenni. Hanyadik vagy? -
Grat :) -
Sajnos Bradforddal nem úgy kezdődik a harmad osztály ahogy megálmodtam, de vitathatatlanul ez a legnagyobb győzelmem velük! Sajnos katasztrofális októbert produkáltunk így az én szememben nagyban felértékelődött a srácok teljesítménye! Well-come-back:
-
A fiuk sikerdíja 10,25M euro el is vitte a BL első helyért járó 7M eurot de kaptunk 25M-s tv-s jogdíjat igy 106M euro van a szamlán---->Saját stadiont!!
-
pompeys mentést elraktam elővettem régi genova mentést (2.szezon) jön -
-
Hi & grat all! -
Hi & grat all!Keci jók vagytok
-
Hi & grat all! -
Hi & grat all! -
Ezt meg honnan szedted? 
Soha se akartam házigazda lenni se itt se máshol. -
nekem csak egy pm-be kerül, és rögtön megmutathatod, te mire lennél képes a topiknak az élén... őszintén szólva kiváncsi lennék rá, kár hogy valószínüleg a fórumlakók ezt nem támogatnák. -
1. Egy szóval se mondtam, hogy McFrost-nak nincs oka arra amit csinál, de ami volt elmúlt. Úgy nehéz javítani, ha az ember esélyt se kap rá.
2. Mindenkinek megvan a maga dolga ez tény, de egy 20%-os segítési mutató egy a témára nyitott fórumon édeskevés bármi is az oka.
Én mindenkinek igyekszem segíteni és sokáig mindenkinek gratuláltam is (akkor meg az volt a baj), de visszafelé ez nem működött egy két kivételtől eltekintve akkor hol is van az adok kapok?
3. A régiek egy részével ma is tartom a kapcsolatot tehát engem nem érint a célozgatásod.
A fórum azért lenne, hogy segítsük egymást, tanuljunk egymástól és megtárgyaljuk a különböző nézeteinket a témában.
Az, hogy a téma olyan amilyen az szomorú, de hűen tükrözi sajnos a mai magyar valóságot.
Amit írtam azt direkt úgy írtam ahogy tehát a te példáddal élve céloztam és szerintem találtam is. Hidd el előtte magamba néztem és látom, hogy mi az én részem a dologban amit nem tagadok és nem is tagadtam soha.
Ha csak egy ember elgondolkozik azon amit írtam akkor már megérte.
Nekem mindentől függetlenül továbbra is -
1. A zrikáló embernek megvan az oka, mér zrikáljon, lásd be
2. A másik hét embernek (többek közt nekem is!) megvan a maga dolga, illetve - nem tudom miért kéne eleget tennem a te kérésednek, ha te is tojsz magasról az én dolgaimra... Tegnap megbeszéltük, oda-vissza kapcsolat, tudod.
3. A régi FM-esek okkal nem jönnek ide, hiszen te és a hozzád hasonló kis barátaid mindenbe bele kell hogy szóljanak, ezt így, ezt úgy, csinálj már valamit, stb stb stb. Nyilvánvalóan azért van a topiknak házigazdája, mert tudja mi a dolga. Különben nem választották volna meg. A másik indok hogy nem járnak ide, az a sok paraszt aki kötekedik, és nyomatja a baromságait (senki ne vegye magára, ez még az őstopikra vonatkozott, hisz ezért lett zárva).
Tűnjön már fel mindenkinek, hogyha egy téma már legalább a hatodik házigazdáját emészti, akkor ott valami súlyos probléma van, nem csak a fórummal hanem a fórumozókkal egyaránt!
Lehet hogy nem akartál megbántani senkit, engem nem is bántottál meg, de finoman szólva is nevetségessé tetted magad, hiszen én se látom ott a te gratulációidat mindenki remek eredményénél. Szóval mielőtt ilyeneket írogatsz, kicsit nézz magadba, és aztán írj. Ahogy a nagykönyvben is meg van írva: Ha előbb lősz, és aztán célzol, abból csak baj lesz.
Végeztem. -
Na ennyire törődnek itt a többi fórumozóval egyesek.
Tegnap kértem valami amire két ember reagált (köszönöm Darkon, Huni92), pedig 10-en írtak.
A zrikáló embert leszámítva (aki csak azt nézi, hogy én írta, és mibe köthet bele) ez 7 ember akik, ha az ő hozzászólásukra nem reagálnak akkor vérig vannak sértve.
Ez egy fórum aminek a lényege a segítés lenne.
Úgy látszik itt csak a zrikálás és a siránkozás megy és még csodálkozik a közösség, hogy a régi FM-esek a fórum környékére se jönnek.
Nem akartam senkit se megbántani és elnézést, ha esetleg mégis sikerült.
Továbbra is nálam
Hi & grat all! -
Utley #28571 Nagyon nagyok vagyunk
Sparta ellen idegenbe 0-0;hazai pályán agyonvertem őket 3-2.re
Már túleljesítettük a tervet,szerintem az UEFA kupa megvan,de van még 2 meccsem az AZ Alkmaar ellen.
-
Utley #28570 Óriási eredményt értünk el:) Odaértünk a rájátszásba.Fantasztikus 6.hely.A rájátszást a Twente ellen kezdtem idegenbe is és otthon is 2-1-es diadal :)
Jöhet a Sparta Rotterdam :D