104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Köszi,de nem vagyok egy nagy igazoló művész.Bármelyik csapattal játszom mindíg megpróbálok az adott keretből kihozni a legjobbat.Persze ez nem azt jelenti ,hogy nem igzolok senkit csak módjával szoktam.Jo-val kapcsolatban pedig a szúrkolók nem igazán örültek volna neki meg ráadásul 19 évesen hoztam őt ingyen csatárnak:
Öt meg idén vettem meg,tudom,hogy öregecske de egész jó mutatói vannak:
-
Kössz, szeretek csalni :D -
Csítergeci
nemsemmi!
-
nagy grat az első helyért:D
-
Hi & grat all! -
Grat! 
9 kapott gól és a 76 rúgott nagyon szép.
Jo-t miért hagyod a CSZKA-nál?
Miért nem igazolod le?
Kíváncsi vagyok, hogy kiket tudsz igazolni.
McFrost: Grat csak így tovább. -
-
Grat :) Szegény Dubi
-
-
Hi & grat all! Főleg: Csacsi, Maximus, Dubi! Nagy állatok vagytok! Sajnos nekem beszart a gamma így most csak figyelgetek... Remélem csak nem tudja beolvasni a CD-t a sok karc miatt!Ha ígyvan nemsokára újra izzítom! -
Hi & grat all!
Tudnátok vmi jó taktikot mondani, amivel nem x-nék le a Aston Villaval, s nem kapnék ki a West Hamtől?
A keret:
-
Grat :)Keci jó vagy 
9kapott gól
-
Köszönöm,pedig a védelmet nem erősítettem meg az előző szezonokhoz képest csak a taktikán változtattam,mert kezdték kiismerni. -
Ja és a BL-ben így állunk.2 meccs van még hátra idegenben Valencia,otthon a Sahtar ellen.
-
9 kapot gól, és 0 vereség :D Nagyon szép eredmény. -
Véget ért a 4. szezon,eddig ez volt a legjobb.Orosz kupa és a szuper kupa is behúzva mind a kettő a rivális ellen(CSZKA).Most viszont nem tudom mi legyen,hogy folytassam-e mert BL trófea hiányzik csak viszont szerintem sok esélyt nem látok valami nagy eredményre.Persze a mostani csoportból valószínű tovább megyek a aztán majd meglátjuk mi lesz.Én is dobok pár képet.
A bajnokság végeredménye:
Egy kis statisztika:
-
Grat :) -
Grat :) -
Andy Gray csatáromat lecseszték a szurkolók, mert már 4 meccse nem rúgott gólt. Hát most azthiszem megmutatta, miért is számítok rá állandóan :D
-
Hi & grat all! -
hamary #28749 Watford ellen 1-0... Örülök ennek a kis győzelemnek is most :O Liga Kupában a Newcastlet kaptam, előző idénybe oda-vissza szopattak :/
Most viszont megyek meccsre :) Hajrá Managerek! Hajrá Vidi!
-
köszi
Dubinak:D -
Maximus: ilyen már velem is előfordult, nemrossz :) :D
Dubi/inter (hogyannevezzelek? :DD): Gratta!
3-0 az Albacete ellen, igy állunk jelenleg -
köszönöm mindenkinek hát azért még a bl trófeától messze vagyok még:D -
Szép munka. Főleg, hogy csak 13 gólt kaptál. -
szép munka, grat :)
jövőre aztán egy bl trófea is befigyeljen a vitrinbe :D -
-
hamary #28742 Gratula!
És mindenki másnak is! -
Véget ért az első szezonom a Benfica kispadján nem lehetek elégedetlen bajnokság megvan,portugál szuper kupa Sporting ellen behúzva,portugál kupa Braga ellen behúzva,UEFA kupa nyolcaddöntő Valencia ellen idegenbeli góllal kiestem.
Néhány kép
-
:D:D:D:D::D -
Hát ezen beszartam,nekem nem volt még ilyen 
-
BL negyeddöntő Sevilla ellen lesz, majd az esetleges elődöntő a CHelsea-Porto párharc győztese ellen. -
Ebben a karrierben nem használok szögit, erre mit kapok? A gép leszögiz :D Depor elleni 2-2 alkalmával 2 szögigólt kaptam :) -
Nem sikerült a meglepetés :(
Dorchester : Newcastle 1-4
Szóval ién már megint csak a bajnokság maradhat. -
Köszi
-
Hi & grat all!
Water Keci jó vagy
Capello Csítergeci
Csacsi Keci jó vagy
Képet a keretről pls
-
Hatalmas grat mindenkinek 
Nektek meg: Water #28692
Capello #28715
különösen nagy grat,keci jók vagytok
-
Köszi. Nem szoktam. Bár FA kupában a Newcastlet kaptuk. Szóval nem lesz könnyű :( -
vadállat, hát nem tisztelsz te senkit? :D -
Féltávnál így állunk. Azt már csak zárójelben, hogy friss feljutó vagyok, de ezt már mindenki tudja :D