104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• McFrost
    Te írtadaz 5 hónapot, vagy nem?
    Esetleg kitalálták már, hogy valaki jobban fejlődik ugyan arra az edzésre, valaki meg nem?
  • inter94
    fiorentinát ajánlani tudom vagy newcastlet:)
  • Huni92
    Csapat? 5 hónap alatt lendül formába? Ki beszélt erről? Olvass, és értelmezz. Talán akkor felismered mondandóm lényegét.

1 év alatt IRL sem fejlődik Rúni ennyit szvsz :)
  • Maximus4
    Hi & grat all!
  • szehi
    Én most pihentetem a Wigan-t.. hihetetlen me tök jól állunk de valahogy (ahogy Huni mondta) nem köt le annyira ez a mentés..
    Tudnátok valami középmezőnybeli vagy kieső csapatot mondani??
    eddig Lazio-n gondolkozom bár nem csipem az olasz focit..
    Frissitett adatbázissal nyomom amugy.
    további jó fm-et!
  • McFrost
    Kiváncsi lennék a csapatodra, amelyik 5 hónap alatt lendül formába....hamar lenne kiesés, aztán újabb kiesés. A gép kezdéskor legenerálja a játékosokat PA szerint és kap kezdéskor egy CA-t. Nekem nehogy már Rooney , aki kezdéskor 190PA és 150CA 6-7 év múlva legyen 175 CA!!! Egy év után igenis legyen 180CA!
    06-ban így működött: egy védőm 150PA és 28 évesen 148CA volt. Megsérült, leesett az értéke 100CA-ra, mert sérült volt 4 hónapot. Majd felépülve rohamosan fejlődött vissza! Mert nehogymár elfelejtsen futni,ugrani,lőni!?!
  • John Cena
    nekem eddig adott 2 gólpaszt és véleméynem szerint tökkéletes csere ember!
  • inter94
    thx
    huh milyen meccs volt:D egész meccsen védekeztem csak 1gól kellet hogy továbbjussak 80percben felnyomtam mindenkit támadni és hatásos volt:D döntő Real Madrid ellen
  • hamary
    most már én is így vagyok vele, várom szeretettel a 09et,
  • Huni92
    Ettől függetlenül nem inditom el az FMet, mer 15 perc alatt megunnám (:
  • Huni92
    Gratta!

Megjött a kedvem ehhez az új Benficahoz :)
  • inter94
    Jöhet a Manchester
  • inter94
    Portugál Ligakupa döntő Benfica 4-0 Sporting
  • Huni92
    Hi & grat all!

Edzés hatására nem fejlődnek a játékosok. - ezzel nem értek egyet. Jó edzéssel igenis fejlődnek, nem is kicsit. Természetesen ha vki azt várja, h 5 hónap alatt mindne értékük 1et emelkedik, az pofára esik.
  • inter94
    nyertem itthon 3-2-re 3lövéskapura 2gól:( de mind1 nyolcaddöntőben Inter,Manchester United vagy Lyon közül Lyon lesz az ellenfelem Chelsea-t verte 2-1re
    Benfica 3-1 Sporting 7meccs van hátra a bajnokságból 6pont előnyom van
  • inter94
    Hi & grat all!
    BL első kiesési szakaszában werder brement idegenbe győztük le 3-5 most jön a visszavágó:)oscar cardozo nagyon jól nyomja 28meccs 40gól.második legeredményesebb játékosom csupán 13gólnál tart:D 40meccses veretlenségi sorozatban szenvedek:)
  • Utley
    Logan-t leigazoltam kölcsönbe a Herefordba.Védelembe ratyi,középpályán még ratyibb.A morál a béka popsi alatt kb.
  • John Cena
  • McFrost
    Vagy, hogy nem reagál a meccs alatti taktikai finomításokra.
    IRREÁLIS játékos árak!!!!!!!!!!!!!!!!
    Edzés hatására nem fejlődnek a játékosok.
    Munkavállalási engedély, hogy pl. valaki angliai klubnál van, megveszem és nem kap munkavállalásit.
    Látványos csalás.
    A gépi párduc kapus.
    A csatárom 10 üres kapuból 9-et mellé ill. fölé lő.
    A gép 50-röl ver gólt, pedig pályán sincs.

De reggelig sorolhatnám. A 08 egy rakás szar. Ez van.
  • John Cena
    és 2-2 WBA ellen idegenben:)
  • John Cena
    azért is a Manchester City-től kértem kölcsön mert ő az Anyaegyesületem + Bristolnak meg én vok az anya:)
  • John Cena
    Mivel Cardiffnál nincs sok pénz ezért csak kölcsön adta és kölcsön vettem:
    sikerült egy "mini Manchestert kialakítanom"

D.Simpsont is elfogadták kölcsön adásnak most tárgyalok velük

Possebon-t és C.Eagles-t szezon végéig kölcsön kértem és 10% át én adom a fizetésének szeritnem jól jártam:)
  • karajjj
    azért az nagyon jó lenne ha tényleg úgy lenne megcsinálva...
  • soma22
    bocs, ide be akartam másolni hogy:
    A csapat és a játékosok által szerzett trófeák aktualizálva lesznek a kisebb csapatok és országok esetében."
  • soma22
    maga a meccsmotor lett elbaszva, kérem vissza a 06ét
  • soma22
    ez azért lehet lényeges, mert ha valoban javitanak rajta akkor nem marad meg a neved egy szar kiscsapatként, hanem nő a reped normál ütemben, ahogy jönnek az eredmények
  • Utley
    Hogy majdnem minden meccsen megsérül egy emberem az első 20percbe.És szerintem túl hamar meglehet gazdagodni a kiscsapatokkal.És az igazolások se az igaziak.
  • 5w0rdf15h
    meg válogatott meccsek alatti forduló, az undorító csalás hogy lehet 40 helyzeted ha a gép úgy akarja akkor se rúgsz gólt, maga a meccsmotor stb stb stb
  • karajjj
    az irdatlan mennyiségű lesgól, az utolsó utáni percben fordító ellenfél meg a nagy sérüsléshullámok pölö
  • Magic Boy
    Erről jut eszembe szerintetek mik a "tényleges, idegesítő hibák"?
  • pinnacle
    ebből egy pár dolog most is megvan, tehát nem újdonság és a ezek éppenséggel nem azok a dolgok amiatt az ember abbahagyta az fm-et.
    pl.:
    "- A fejlődés jobban fog függni a tréningbeosztástól, mint a 2008-ban."
    Ez remek, de ezzel szerintem senkinek nem volt baja.
    "A csapat és a játékosok által szerzett trófeák aktualizálva lesznek a kisebb csapatok és országok esetében."
    kurvafontos...
    "- Azokban az országokban, ahol egy csapat B gárdája alsóbb bajnokságban játszik (pl. spanyol bajnokság, vagy itthon a Debrecen II), a B gárda nem lesz fiókcsapatként feltüntetve, de szerepelni fog az érintett klubok között."
    remek, de full felesleges, mert eddigse volt probléma, mert a move to opcióval odaküldted a játékost ahova akartad...
    "Lehetőség lesz az átigazolási időszakon kívül is játékosokat vásárolni azokban az országokban, ahol ez engedélyezve van"
    ez már 08-ba is bennevan-.-

a többi jó ötlet meg minden, de rohadtul nem változott a véleményem, hogy még mindig nem a tényleges, idegesitő hibák javitása a fő cél, hanem pudingszar 3d lesz.

ne nekem legyen igazam.
  • Darthmushroom
    Hi & grat all!
  • inter94
    Hi & grat all!
  • karajjj
    új infók a 2009-ről, úgy látszik nem csak a 3D-t fejlesztik itt :D
  • szabocsaba1983
    Hát, végül kikaptunk 1-0-ra, így kiestünk.
    Ok, FM jegelve 09-ig.
  • Utley
    Az új adatbázist tolom,amiben a Hull is már Premieres.A Colchester kiesett a 2.ligából,és a Hereford feljutott a 3.ligába.Már megvan az első diadal,és a Ligakupában is a 2. kanyarba vagyunk.
  • hamary
    Hopsz! Alényeg, hogy jövőre PL ám az elvárás :D
  • szabocsaba1983
    Igen, igen. Ő volt az egyik igazolásom a kettő közül. (a másik Jefton, nem jött be)
    Igazából Arshavin se váltotta meg a világot, a 9 millió font így igen drága volt érte. (17 millió font az összkiadásom egész évben)
    De remélem majd idén törleszt!

Köszi a gratulációkat mindenkinek! Viszont!!!
  • Csacsi
    Dorchester :D

Szőrszállhasogató vagyok :D

De azért köszi :)
  • szabocsaba1983
    A visszavágó előtt, ráhangolódásképpen egy szuperkupa diadal