104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• 5w0rdf15h
    Grat :)
  • Water
    Hi & grat all! És külön grat a 2 Bl győztesnek!!!Csítergecik... Én is folytattam a Bradforddal és a tavalyi fiaskó után most már remélem meglesz a feljutás!
    Így állunk a hajrában:
  • John Cena
    :D nekem mondod?:D
  • hamary
    Új adatbázissal véletlenszerűen kedztem egyet a Cadriffel. Átigazolási pénz: 0 Font
  • Maximus4
    Le a kalappal,baromi jól nyomod
  • Fabio Capello
    kösz mindenkinek :)
  • hamary
    Grat Csítergeci :) Keci jó vagy
  • inter94
    Keci jó vagy csak igy tovább
  • karajjj
    Grat :) Keci jó vagy
  • Fabio Capello
    Végetért a második év a HSV-nél, következzék egy röpke kis szösszenet...

Már az év elején is sejthető volt, hogy hatalmas harcban leszünk a Bayernnel a bajnoki címért, így ennek megfelelően kellett erősíteni a csapatot. A friss igazolások (Babel, Agbonlahor) mellett megindult a fiatalok beépítése a főkeretbe, így a szezonban 24 éves átlagéletkorral rendelkezett a csapat, mintegy 10 25 év alatti fiatal részvételével. Egyre nagyobb szerepet kapott a spanyol védő, Piqué, valamint Babel is gyorsan megtalálta helyét a csapatban, és rendre szép teljesítménnyel és gólokkal hálálta meg a lehetőséget. Nagy küzdelmek árán ugyan, de végülis 25 év után bajnoki címet ünnepelhettünk a csapattal, melyet mindenki nagy örömmel vett tudomásul.

Szintén 25 évnek kellett eltelni ahhoz, hogy a csapat visszafoglalhassa méltó helyét Európa trónján. Rengeteg meccset játszottunk, ahol papíron magasan esélyesebb volt az ellenfél, de a jó taktikai lépéseknek, és a kitűnő csapatösszhangnak köszönhetően mindig sikerült továbbjutnunk, így a döntőben a Chelseavel mérkőzhettünk meg. Itt is megmutatkozott a csapategység, hiszen remek passzokkal, átjátszásokkal végül 3-0-ra múltuk felül a londoniakat, így BL-címet ünnepelhetett a csapat, SIKERÜLT A DUPLÁZÁS!!!

A kupában sajnos csak az elődöntőig jutottunk, egy gólgazdag meccsen a Nürnberg ejtett ki minket 5-4-re, de úgy vélem, ez eltörpül a duplázás mellett. :) Természetesen, a sok érem mellett rengeteg díjat is sikerült beszerezni, Vucinic második lett az év játékosa szavazáson, második a góllövőlistán, én lettem az év managere, hat játékos került be az év csapatába: Kompany, Van der Vaart, Wicky, Vucinic, Boulahrouz, Dagoberto, Kompany lett a BL legjobbja. A csapatban a legjobb teljesítményt minden tekintetben a fiatal montenegrói, Mirko Vucinic nyújtotta.

Végezetül, pedig a csapatkeret:

Jövőre cél a címvédés, és összeszedni egy triplát :) No és persze, miután Új-Zéland felkért managernek, cél, hogy kijussunk a VB-re :)
  • Darthmushroom
    Hi & grat all!
  • fsgh
    Hi & grat Capello
  • Fabio Capello
    :DD:D:D:d

kösz :)
  • Maximus4
    Hi & grat all!
    Capello ne haragudj,hogy ezt mondom de te egy nagy csítergeci vagyAmúgy hatalmas grat
  • inter94
    Grat :)Keci jó vagy sok sikert
  • Fabio Capello
    DÖNTŐŐŐŐŐ!!!! Összesítésben 5-1 nekünk, a másik ágról a Chelsea jutott be, nehéz lesz de tele vagyunk önbizalommal :)

• John Cena
    érdekes:) majd ki próbálom én is:)
  • 5w0rdf15h
    Grat :) Csítergeci
  • Fabio Capello
    Döntőt szimatolok... :)

• Csacsi

Jól látszik, hogy próbálok védekezni a majdnem két szűrővel, de sajnos sok kontra gólt kapok, főleg széleken. De viszont sok gólt rúgok, így annyira nem zavar.Látszik, hogy támadásnál relatív 3 csatár van, és egy támadó középpályás, valamint a két szélső védőm osztja befelé a labákat, amire 3-an, 4-en érkeznek.
  • Huni92
    Sztem a hónap végén kijön majd. Hamarabb nemigazán hiszem.

Ja, grátóll!
  • John Cena
    Dobj egy képet a taktikról pls Grat :)
  • Mike94
    nem vagy egyedül
  • Csacsi
    Én nem. Én tökéletesen elvagyok most a 08-al. Van benne így kihívás, hogy a Dorchesterrel vagyok.
  • karajjj
    nekem van csak olyan érzésem, hogy ideje lenne már, ha kijönne egy demo?
  • Csacsi
    Egy tegnapi eredményem. Majdnem :S

• Fabio Capello
    Thx mindkettőtöknek :)

Te is jól tolod ám Benficával, nemrossz ez :)
  • Csacsi
    Capello, Dubi Grat :)Keci jók vagytok
  • inter94
    Keci jó vagy
    Thx:Hamary,John Cena,és Maximus
  • Maximus4
    Grat :)Kurta jó vagy
  • Fabio Capello
    MEGVAAAAN!!!! Nagyon paráztam, hiszen az alapcsapat háromnegyede sérült volt, eléggé tartalékosan álltunk ki, de sikerült :)

• Fabio Capello
    nemrossz előny ez itthon...

• hamary
    Keci kecikecikeci jó vagy Grat :)
  • John Cena
    Grat :)Keci jó vagy
  • Maximus4
    Grat :)Keci jó vagy Veretlenül lettél bajnok,az szép
  • inter94
    na véget ért a második szezonom a benfica kispadján nem mondhatom hogy rosszul sikerült:Dbeszéljenek a képek helyettem

Bl gólkirály

BL legjobb játékos

Álomcsapat

Bajnokság

• inter94
    nektek sem jön be a http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/?
  • McFrost
    Jól van igazad van, ne fárasszuk egymást.
  • Huni92
    5 hónapot a játékosra irtam. JÁTÉKOS = CSAPAT? És meg sem emlitettem a 'formába lendülést'

Hogy ki hogyan fejlődik? Nos, nem minden játékos fejlődik ugyanabban a tampóban, és ugyanolyan mértékben.
  • John Cena
    Porsmouth,Aston Villa :)