104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Grat :) -
Hi & grat all! És külön grat a 2 Bl győztesnek!!!Csítergecik...
Én is folytattam a Bradforddal és a tavalyi fiaskó után most már remélem meglesz a feljutás!
Így állunk a hajrában:
-
:D nekem mondod?:D -
hamary #29126 Új adatbázissal véletlenszerűen kedztem egyet a Cadriffel. Átigazolási pénz: 0 Font
-
Le a kalappal,baromi jól nyomod 
-
kösz mindenkinek :) -
hamary #29123 Grat Csítergeci
:) Keci jó vagy
-
Keci jó vagy
csak igy tovább
-
karajjj #29121 Grat :) Keci jó vagy
-
Végetért a második év a HSV-nél, következzék egy röpke kis szösszenet...
Már az év elején is sejthető volt, hogy hatalmas harcban leszünk a Bayernnel a bajnoki címért, így ennek megfelelően kellett erősíteni a csapatot. A friss igazolások (Babel, Agbonlahor) mellett megindult a fiatalok beépítése a főkeretbe, így a szezonban 24 éves átlagéletkorral rendelkezett a csapat, mintegy 10 25 év alatti fiatal részvételével. Egyre nagyobb szerepet kapott a spanyol védő, Piqué, valamint Babel is gyorsan megtalálta helyét a csapatban, és rendre szép teljesítménnyel és gólokkal hálálta meg a lehetőséget. Nagy küzdelmek árán ugyan, de végülis 25 év után bajnoki címet ünnepelhettünk a csapattal, melyet mindenki nagy örömmel vett tudomásul.
Szintén 25 évnek kellett eltelni ahhoz, hogy a csapat visszafoglalhassa méltó helyét Európa trónján. Rengeteg meccset játszottunk, ahol papíron magasan esélyesebb volt az ellenfél, de a jó taktikai lépéseknek, és a kitűnő csapatösszhangnak köszönhetően mindig sikerült továbbjutnunk, így a döntőben a Chelseavel mérkőzhettünk meg. Itt is megmutatkozott a csapategység, hiszen remek passzokkal, átjátszásokkal végül 3-0-ra múltuk felül a londoniakat, így BL-címet ünnepelhetett a csapat, SIKERÜLT A DUPLÁZÁS!!!
A kupában sajnos csak az elődöntőig jutottunk, egy gólgazdag meccsen a Nürnberg ejtett ki minket 5-4-re, de úgy vélem, ez eltörpül a duplázás mellett. :) Természetesen, a sok érem mellett rengeteg díjat is sikerült beszerezni, Vucinic második lett az év játékosa szavazáson, második a góllövőlistán, én lettem az év managere, hat játékos került be az év csapatába: Kompany, Van der Vaart, Wicky, Vucinic, Boulahrouz, Dagoberto, Kompany lett a BL legjobbja. A csapatban a legjobb teljesítményt minden tekintetben a fiatal montenegrói, Mirko Vucinic nyújtotta.
Végezetül, pedig a csapatkeret:
Jövőre cél a címvédés, és összeszedni egy triplát :) No és persze, miután Új-Zéland felkért managernek, cél, hogy kijussunk a VB-re :) -
Hi & grat all! -
Hi & grat Capello -
:DD:D:D:d
kösz :) -
Hi & grat all!
Capello ne haragudj,hogy ezt mondom de te egy nagy csítergeci vagy
Amúgy hatalmas grat

-
Grat :)Keci jó vagy
sok sikert
-
DÖNTŐŐŐŐŐ!!!! Összesítésben 5-1 nekünk, a másik ágról a Chelsea jutott be, nehéz lesz de tele vagyunk önbizalommal :)
-
érdekes:) majd ki próbálom én is:) -
Grat :) Csítergeci
-
Döntőt szimatolok... :)
-
Jól látszik, hogy próbálok védekezni a majdnem két szűrővel, de sajnos sok kontra gólt kapok, főleg széleken. De viszont sok gólt rúgok, így annyira nem zavar.Látszik, hogy támadásnál relatív 3 csatár van, és egy támadó középpályás, valamint a két szélső védőm osztja befelé a labákat, amire 3-an, 4-en érkeznek. -
Sztem a hónap végén kijön majd. Hamarabb nemigazán hiszem.
Ja, grátóll! -
Dobj egy képet a taktikról pls Grat :) -
nem vagy egyedül -
Én nem. Én tökéletesen elvagyok most a 08-al. Van benne így kihívás, hogy a Dorchesterrel vagyok. -
karajjj #29105 nekem van csak olyan érzésem, hogy ideje lenne már, ha kijönne egy demo? -
Egy tegnapi eredményem. Majdnem :S
-
Thx mindkettőtöknek :)
Te is jól tolod ám Benficával, nemrossz ez :) -
Capello, Dubi Grat :)Keci jók vagytok
-
Keci jó vagy 
Thx:Hamary,John Cena,és Maximus
-
Grat :)Kurta jó vagy
-
MEGVAAAAN!!!! Nagyon paráztam, hiszen az alapcsapat háromnegyede sérült volt, eléggé tartalékosan álltunk ki, de sikerült :)
-
nemrossz előny ez itthon...
-
hamary #29097 Keci kecikecikeci jó vagy
Grat :)
-
-
Veretlenül lettél bajnok,az szép
-
na véget ért a második szezonom a benfica kispadján nem mondhatom hogy rosszul sikerült:Dbeszéljenek a képek helyettem
Bl gólkirály
BL legjobb játékos
Álomcsapat
Bajnokság
-
nektek sem jön be a http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/? -
Jól van igazad van, ne fárasszuk egymást. -
5 hónapot a játékosra irtam. JÁTÉKOS = CSAPAT? És meg sem emlitettem a 'formába lendülést'
Hogy ki hogyan fejlődik? Nos, nem minden játékos fejlődik ugyanabban a tampóban, és ugyanolyan mértékben. -
Porsmouth,Aston Villa :)