104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nagyon elfogyott a középpályám a Valencia elleni visszavágóra a sok sérült miatt eléggé tartalékosan áltam ki és csak két cserét tudtam vinni, beleértve a cskapust is..
De 1-0-al kihúztuk (92.perc Coloccini) így továbbmentünk.
Következő ellenfelem a ManUtd,Lyon,Milan,Chelsa,Bayern,Arsenal,Inter 7esből kerül majd ki. Ügye elég nyilvánvaló hogy gyak. Európa 7 legerősebb csapata és a következő kör már a búcsút jelenti majd, bárkit is kapok.. Még talán a Lyon ellen lehet valami kis esélyünk.. -
6bajnoki:
bkv 0:0 tiszafüred
7bajnoki:
tiszafüred 2:3 tököl
8bajnoki:
orosháza 3:1 tiszafüred
9bajnoki
tiszafüred 3:2 jászberény
7.helyen állunk -
Mumus elleni LIGAKUPA DÖNTŐ!
És egy újabb visszaigazolás arra hogy miért Ustari véd.
Kapu irányába tartó lövések: Sunderland/Leeds: 28/15
Kaput eltaláló lövések: Sunderland/Leeds: 17/8
És akkor slusszpoénnak a szétlövésben még kivédett 3 tizit. Ustari hozta a meccset, ennyi :)
-
Tudja valaki, hogy pontosan mivel kevesebb a játék, ha Quick Game-mel kezded? -
1.bajnoki
baktalorántháza 1:1 tiszafüred
2.bajnoki
makó 0:0 tiszafüred
3.bajnoki
tiszafüred 1:1 kazincbarcika
4.bajnoki
tiszafüred 3:1 vác (elsők voltak a tabellán)
sok ingyen igazolásom -
Köszi, pont a középpályások imént említett teljesítménye érdekelt volna. Sok sikert! -
igazából csak Bosigwa és Ishiaku volt minőségi csere. sajna Van der Vaart és Niemeyer nem játszhat ebben a sorozatban. Bonin,Kronaveter,Farfan sérült.. Ennyi cserét tudtam vinni, Ishiaku meg megérdemelt negyed órát mert borzasztóan gólerős és alapjáraton elsőszámú csatárom :) -
Tudnál képet tolni a statokról Prosac?
a) pontosan milyen statra vagy kíváncsi?
"Mert próbálkoztam én is hasonló felállással, de a szélsők így középről mozogva oldalra elég szarul muzsikáltak(..)Nálad nincs ilyen?"
b) alapjáraton a hagyományos 4-4-2-t preferálom, az a kép amit beszúrtam épp' egy nem hagyományos meccs után volt. Kisebb csapatok ellen kísérletezni szoktam, csak 8-10 meccsen álltam fel másképp, és próbáltam a középpályám variálni.
Amúgy a szélsőim teljesítménye:
Farfan: 20bajnoki / 3 gól/ 9 assziszt/ 7,43 átlag
A.Valencia: 25 bajnoki/ 4 gól/ 9 assziszt/ 7,4 átlag
cseré(i)k:
G.Papadopoulos: 7(3) bajnoki/ 2gól/ 5 assziszt/ 7.2 átlag
G.Bonin: 8(1) bajnoki/ 0 gól/ 3 assziszt/ 7.11 átlag
-egyéni vagy csapat szinten állítod a mentalitást? (ha csapat szinten, akkor gondolom középpályások meg csatárok csak)
c) csapat szinten és támadó, mivel nem védekezünk olyan túl jól, átlag sok gólt kapunk. hazai meccsen egészpályán letámadok a közép és kiscsapatok ellen, a 4 nagy (Chelsea,L'pool,Arsenal,ManUtd) ellen szolidabb a taktika. Fulham - Wolves -Derby szintű csapatok ellen otthon megengedhetem hogy szinte mindenki támadjon csak 2 belsővédőm meg Romaric biztosít a szélsővédők mehetnek fel.
-kreatív szabadság szintén érdekelne
d) "much" :) -- sok a kreatív spílerem
- és végezetül a visszazárás mértéke
e) ellenféltől függ..
Szóval miről kell stat?
-
Grat. Látom nem nagyon akartad megbontani a csapatot cserékkel :D -
Üdv srácok, töltöttem a Leedsemet. Az utolsó pillanatig gondolkoztam hogy Chamakh mellett Ishiaku vagy Zarate kezdjen, mert előbbi nincs formában de jobb, utóbbi meg csak kisebb csapatok ellen szokta hozni magát. Végül utóbbi mellett döntöttem valamiért ééés:
Meghálálta :) -
grat -
Hi & grat all!
Töltöm a Dorchestert. -
Grat :) -
Véget ért a msáodik szezonom az Interrel:) Míg tavaly 1 ponttal lemaradtam idén már sikerült elhódítani a bajnoki címet:)
Ezzel a kerettel tettem mindezt
3 csatárom nagyon jó teljesített:) Adri,Ibra,Robinho 3-an lőttek 71gólt és adtak 34 gólpaszt. Itt a kép róluk
Erősítést csatárposztra tervezek mert 3 csatár nem bizonyult elégnek 3 frontra főleg a sérülések miatt:S De ezt a gondot megoldom Balotellivel aki visszatér majd a kölcsönből:) -
lolmáááá -
Hi & grat all!
uj adatbázisba be tudtam rakni tiszafüredet ahol születem és élek.
valaki tudna nekem logohoz configot csinalni itt a kép:
meg ha lehetséges lenne hozzá 2mezt, az egyik sárga kék, másik meg fehér kis feketével.
támogató: népszava lenne. naon megköszöném a mezt meg a configot ugy h mind2 müködjön -
-
Még van esélyünk Bajnoki címhez
[IMG]http://kepfeltolto.hu/i/?256558&t=img [/IMG] -
[IMG]Még van esélyünk Bajnoki címhez[/IMG] -
http://kepfeltolto.hu/i/?256558&t=img -
Hi & grat all!
Szuperkupa
Bl csoport:Valencia,Én,Leverkusen,PAOK
sima első vagy második hely:D -
Nah, ez nem jött össze.Magas nekem ez az editor dolog. Akkor kezdek egyet a másodosztályban lévő hull cityvel :D -
Melóhelyen, ma nincs sok munka, és úgy döntöttem, hogy az fm2006-ba megedetiálom a Dorchester csapatát, hogy másodosztályban legyen, és ugyanannyi reputációm legyen, mint az fm2008-asba. Így legalább nem unatkozom annyira :D -
Capello, Darth. Köszi az infókat. Így már nagyjából értem. Akkor nem lesznek még jó igazolásaim :D -
igazi szélső nincs a taktikámba szóval nem gáz a jobb szélső, amúgy 2védekező középályással meg támadó középpályásokkal dolgozok nincs igazi középályás, hasonló mint zakinak volt a psg taktikja -
nem láttam még a taktikádat, de meg kell jegyezzem, nincs balansz a középpályádon, tele vagy bal oldali és középső kp-kal, és van egyvalaki aki jobboldalas. Arról nem is beszélve, hogy mind támadó mentalitású, tipikus középpályásod nincs egy darab se... Valamint, ilyen komoly nevekből álló első szekcióhoz képest a védelem harmatos lepkefing...
amúgy jó nevek, szép keret, csakhát ha az az egy jobboldali lesérül, ugyebár... :) -
tess:
+saivet, neymar, alex teixeira,gosztonyi kölcsönben fejlődik -
jöhet -
ha kell valakinek keretről is tok képet rakni... -
igazolásaim:
most már szeretnék bajnok lenni meg bl-be is kicsit többet mutatni -
angliában meg ha másik angoltol akarsz elhozzni az meg csak a szezon vége után lehetséges(köz. szerződést ajánlani)
remélem megértedet mit akarok irni!!:D -
attól függ, bizonyos országokban nem él a Bosman szabály, nem lehet ingyen elhozni a játékost (pl Oroszo.), de pl. ha visszavonul, akkor sem hozhatod el a köv. szezonra, hisz nem fog játszani :) -
Tényleg. Miért nem tudok ajánlatot tenni olyan játékosnak, akinek kevesebb mint 6 hónap múlva jár le a szerződése, és se nem hosszabította még meg, se nem egyezett meg más klubbal. Csak az van az adatlapján, hogy ajánlatot tehetek. Leigazolni nem tudom. -
Bár még messze a vége, és pontegyenlőség van, de végre vezetünk. Remélem meglesz a feljutás, és akkor jövőre jöhet az első osztály. És mindenki bolog lesz, hogy a 6. osztályból, minden évben feljebb lépünk egyet. :D
-
Hi & grat all! -
Grat :)Keci jó vagy 
Töltöm a Dorchestert. -
Hi & grat all! -
Grat :)
Nem sok kellett volna -
a csapatot megvette egy arab milliárdos :DAS:DAS:D:AS:Das.d
Amúgy gratula az eredményekhez :) -
elég jo szeritem amugy a keret szoval nem értem minek volt szükség az editáláshoz...
de te dolgod