104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Tipikus fm2014 meccs. Ellenfél kapusa azt hitte, hogy a bosszúállókhoz tartozik. Vicces volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Aragorn10, 2014.08.23. 10:41:57 -
utolsó két meccset már csak kommentárral néztem, mert nem voltam kíváncsi milyen szerencsétlen gólokat kapunk. hamarabb ki kellett volna lépnem mert vicc volt amit ma művelt ellenem a gép.
-
aratunk két szép idegenbeli győzelmet két londoni csapat ellen: QPR 2:5 Fulham, Spurs 1:3 Fulham, utána jön a kieső helyen lévő Villa és megver otthon 1:2re, úgy h félidőtől all attackon mentünk ki, de persze egy árva helyzetünk se volt, ZSENIÁLIS!!! -
ejj de szeretem az fm-et, tegnap lejátszottam pár meccset a második szezonból, még csodálkoztam is milyen jól játszunk meg sikeresen is. 4győzelem 1döntetlen 2 verességgel kezdtünk. Erre ma belépek 1 döntetlen 3 veresség kilátástalan sz@r játékkal párosulva, pedig ma még ráadásul papíron sokkal gyengébbekkel is játszottunk. -
ez valami bug lenne a 12-ben hogy egy BL győztes Fradi nb2-es csapatából nem kell SENKINEK kölcsönbe fél évre egy fiatal srác úgy hogy piszok jó mutatói vannak illetve a fizuját se kéne állni és vissza se tudnám hívni kölcsönből? Ezt azért nem hiszem el hogy egy sz.ros kiesés elő menekülő nb1-es csapat se venné kölcsön, miközben a képessége alapján simán megállná a helyét BL induló csapatban is (csak hozzám most nem fér be) -
Peti2400 #97263 Sikerült szerződtetni a srácot. -
korbin555 #97261 Szerintem ez egy nagyon jó játékos,és még fejlődni is fog.Van esze,technikás,jól lő távolról,és pár szabadrúgást is bever majd.
A 25k pedig a fizetése lesz,ha 1 meccset s játszik a válogatottban. -
ha játszik egy meccset a válogatottban (felnőtt) akkor 25k/hét lesz a fizuja -
Peti2400 #97259 Szerintetek?
Vadalá
Vagy mi az a one game 25 k? -
Zenszkij #97258 mivel nem eredeti a játékod ezért kár volt felpatchelni -
szaboatika #97257 Sziasztok. FM 2012-n játszottam nagyon sokáig. Egyszer csak előjött egy hiba, újra telepítettem és még mindig. Elindítom a játékot majd sokszor kirak egy hibaüzenetet és kilép a játékból. A hibaüzenet: Cannot run game: Failed to set up copy protection system. Error: Code: 0 Valakinek van ötlete? Nagyon köszönöm előre is! -
king83 #97256 Az tény, hogy a csúszkás sokkal egyszerűbb mint utasítással megcsinálni egy taktikát. De szerintem nem volt rossz a FM11. -
szerintem meg pont az ilyen 11 meg 12 volt az ahol elég volt a tovább gomb. 1 taktika +2 értelmes igazolás és bucira verted a világot. arról nem is beszélve h a csúszkás taktika készítés mennyivel egyszerűbb mint az utasításos. -
korbin555 #97254 Azért ennyire talán mégsem könnyű.Ha valaki csak úgy idetéved,még azt hisz,hogy tényleg elég a space a játékhoz.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.08.22. 11:36:27 -
Én olvastam a beszámolódat és néztem a taktikát is. Ezen semmi nem látszik a felálláson és a posztokon kívül. Illetve mivel kb 1 éve játszottam utoljára a '13-al, így nem is biztos, hogy okoskodnék :) -
Lancelot1983 #97251 Hát nem tudom, én mondjuk nem javasolnám neki az FM2014-t tele van bugokkal és gyakorlatilag elég space-t nyomni folyamatosan és bárkivel bajnok vagy, nem tudom ez kinek mekkora kihívást meg örömöt jelent/ene :) FM2011 szerintem FM2013 után a legjobb választás, remélem folytatja a sort az SI és most FM2015 zseniálisan jó lesz, páratlan évek mindig jók kivéve FM2009 :)
És, hogy egy kis on is legyen: zebrákkal második évet pokolian gyengén kezdtem nagyon nem tudom összerakni ezt a 4-4-2-es taktikát kiegyensúyozznak kiegyensúlyozott, egyformán gyengék vagyunk támadásban és védekezésben is. Az első meccset még nagy szerencsével nyertem, de utána 3 nagy zakó, majd egy 0-0 helyzet nélkül. Látom, olyan túl sokan nem olvasták a pár nappal ezelőtti beszámolóm, de ha valaki mondjuk megtenné és ott ránézne a belinkelt taktikákra, hogy mi a hiba benne, azért hálás lennék :) -
Zenszkij #97250 most a 2014 kerül ennyibe, természetesen nem steamen keresztül, javaslom nézz körül kulcsos oldalakon néha hihetetlenül olcsón hozzá lehet jutni játékokhoz -
king83 #97249 Köszönöm a segítséget. -
Próbáld meg ezt, hátha jó lesz. -
king83 #97247 Bocsi akkor mikor megvettem a megjelenés napján előrendeléssel nem 4500ft volt. -
Zenszkij #97246 hát ha neked 4500 Ft keményen összespórolt pénz, akkor ott bajok vannak -
king83 #97245 Sziasztok!
Sajnos egy jó ideje kiestem a játékból, de a minap újra a kezembe került a nagy becsben tartott FM2011-es lemezem. Viszont legutolsó használat óta eltelt pár év. Szerintetek ez a játék elfut WIN8 alatt vagy csak a legújabb verzióval van esélyem játszani. (Rossz lenne ha nem futna mert az ember nem vesz mindennap keményen összespórolt pénzén játékot.)
Mindenkinek jó játékot! -
bug. a múltban befejezik, a jövőben látnak hozzá a semmihez, ez csak a Doktor lehet...:D -
őőő izé, már majdnem megörültem mikor rájöttem a kis titokra, hogy hogy kell bővittettni a stadiont....
Fradi, 18100 fős stadion, klub vb-n a meccsek beleszámitottak valamiért az átlagomba, és igy 20 ezer fölötti átlagnézőszám lett. Mondtam a főnökségnek hogy kéne egy kis bővités, egyből rábólintottak...
de ez mi a retek?
-
geo91 #97242
-
közbben újra "otthon"
-
le is mondtam, de az úgy szebb lett volna, ha lejáró szerződéssel távozom :D -
korbin555 #97239 Ez is egy bug,bár sok jelentősége nincs.Lemondasz,és el van intézve. -
itt 100 fölött van az adósság amit törleszt havonta a klub. bár khan bácsi vagy h írják kifizethetné pedig simán :D -
Én nemrég kezdtem a Racing Santanderrel, 38 millió EUR adósság így az elején :D -
Ez mi?! Úgy volt, hogy június 30.-án jár le a szerződésem a Lazionál. Nem hosszabbítottam, azt akartam, hogy kifusson. Erre, július 1. után nem történt semmi. Ugyanúgy maradtam a Lazio edzője, de a profilomon a szerződés vége résznél nem volt dátum, csak egy vonás. A világ végéig edző maradhattam volna ott vagy mi? :D -
valami 7mt kaptam elején mikor kértem meg nagyobb fizu keretet is adtak, és az összes igazolásnál min. 30-40%kát részletbe fizettem, mellette ugyebár eladás is volt, így azért lehet költeni. -
Ja másodosztály és 20 millió fontért vehetsz játékosokat? Nehéz lesz ez a mentés.
-
Befejeztem a Fulham első szezont, végül simán meglett a bajnoki cím. Egyértelműen a nyáron igazolt Commons volt a legjobb, aki gólkirály és assist király is lett a bajnokságba, de mellette Mitroglou is rúgott 23 gólt és McCormack is elért 20t a bajnokságban. am az igazolások ezek voltak. -
Egy újságírói kérdés a válogatott kapcsán:
"Egy kritikus szerint a 25 év átlagéletkorú csapatom nem tud a rutintalansága miatt sikereket elérni. Erről mi a véleményem?"
Csak annyi, hogy 3 hónappal ezelőtt nyertem meg ezzel a csapattal a világbajnokságot, te vakegér! Ez mit nézett?
-
Februárban már magabiztosan vezetünk, főleg azért szép ez mert az első 6ból a farkasokon kívül már mindenkivel letudtuk a második bajnokinkat is. (Cardiff, Brentford verve otthon, idegenbe döntetlen a Norwich-Wigan kettőssel, mondjuk kicsit sok kapott góllal jöttünk ki mert 8 kaptunk ezen a 4 meccsen) -
mert rasszisták. ember játékoshoz nem írnak alá annyiért... -
Én is ezzel szívtam.Van egy walesi srác a Sunderlandben heti 21000 fizetéssel.Nem hosszabbított mondom bepróbálom.65000-t ajánlottam 100-t kért mondom akkor pá.Erre jön az üzenet hogy aláírt a Stokehoz 28 ezerért...
-
Végre valamit mutattunk, decemberbe mind az 5 meccsünket nyertük 15 gólt rúgva és így fel is jöttünk 3 pontra és a 2.helyre a Cardiff mögé -
Lassan kezdhetek aggódni az állásomért, mivel bajnoki címet várnának el, de ettől nagyon messze vagyunk, és nem is jönnek az eredmények. Hiába játszunk minden meccsen sokkal jobban mint az ellenfél egyszerűen semmit nem érünk vele. képesek vagyunk bárkitől kikapni még akkor is ha helyzetük sincs. Talán télen jobbak lehetünk mert Hughes már érkezni fog, mondjuk nyáron is jött volna ha nem sérül meg.