104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Water
    Azt hiszem ezért húzzuk fel magunkat olyan sokszor az FM 08-on: Aston Villát fogadtam és 4-1 re vezettek (2 ficakba küldött lövés is a 16oson kívülről) felhoztam magam 4-4 re és a 4 perces hosszabbítás 6. percében kaptam a gólt! Bírót elküldtem az anyjába és aszövetség nem kommentálta a kritikámat...
  • Water
    Hi & grat all üjra! Yildrim csatár nálam. Gouffran van jobb oldalon.
  • Huni92
    Martins asszem 2 évig volt nálam, és jól tolta. Viszont az elnök eladta talán 25 millió euróért az Aston Villanak. Ameobi általában padozott, csereként tolta, majd a Fulham elvitte, ott is padozott. Viduka meg...öö....nem emlékszem :D
  • Darthmushroom
    Hi & grat all!
  • Holdpro
    Martins-Ameobi-Viduka sorsa mi lett ?
  • Huni92
    Hájóll!

Gratula mindenkinek!

Újkastéllyal én is nyomultam, majdnem 6 szezont toltam le velük, igen eredményesen. Minden kupa megvolt legalább 1x :) Sóbis volt a legjobb játékosom ezidő alatt, Owen-Sóbis csere után, 1. év januárjában. A jó edzésnek (is) hála iszonyatosan sok gólt termelt. A 3. szezonomban számszerint 63 találatot jegyzett :)

Sok sikert a továbbiakban!
  • Holdpro
    Na kezdődik a Bajnokság, Given, Owen, Duff sérült :(

• Mor3llo
    Természetesen gratula, nem semmi eredmények :)
  • Mor3llo
    Yildirimet milyen poszton játsztatod ?
  • Holdpro
    Vagner Love jön a Newcastlebe :)
  • Darthmushroom
    ősz végén:
  • Water
    Biztos h meglessz és akkor te is írthatod a cselszkit!!!
  • Csacsi
    Grat. Keci jó vagy. Remélem ma én is fogom tudni folytatni, és feljutok a PL-be. Már én is nagyon várom. Hosszú volt az út a 6. osztályból, és még van egy nagy lépés, de reménykedem.
  • Water
    Ja bocsánat és a Pompey ellen is nyertünk 1-0-ra! (1 kapuralövésünk vt a 89. percben :D)
  • Water
    Hi & grat all! Nah megvolt a nyitány a PL-ben... Nyáron végre sikerült igazolnom 2 ismertebb nevet: Gouffrant és Yildrimet! Már beszámoltam arról h milyen sorozattal nyitok, most itt vannak az eredmények: Pool ellen 5-1:(, Arsenal ellen szintén, Boro ellen 1-1 de ezután...

Erre vártam mióta elkezdtem a Bradforddal tolni
  • Holdpro
    Na igen amikor már mindent megnyersz unalmas :)
  • inter94
    asszem ugy kb 4-5 szezont voltam velük. már nem nagyon emlékszek hogy mit nyertem de bajnokságot és Bl-t biztos hogy nyertem,elég jó csapatot össze raktam és meguntam :S
  • Holdpro
    Szia
    Meddig vitted és miket értél el ?
  • inter94
    Hi & grat all!
    Sok sikert hozzá:) én is voltam már newcastlevel)
  • Holdpro
    Ameobit, Harpert eladom
    Tipp új Kapus és csatár posztra ?
  • Holdpro
    Hi & grat all!
    Kezdem Newcastle csapatával
  • Matthew Prosac
    [url=http://www.hardwarebolt.hu/termekek/monitor-crt/images/samsung-syncmaster-796mb-kep-1-middle.jpg]sima samsung syncmaster 796MB 19"[/url]
  • Matthew Prosac
    30M-ért már inkább Frey-t, Akinfeev-et, vagy Borucot és Ustarit egycsomagban... De Hartot ennyiért o.O
  • Csacsi
    Grat :)Keci jó vagy

Én még küzdök. Igaz lassan haladok, mert naponta jó ha van 1 órám.
  • soma22
    ha nálad is jó szine van a képeinek akkor neked is jó monitorod van:) ne legyünk már ennyire buták:)
  • kraawz
    eléggé adja a fészpekk.

Milyen monitorod van? A képeidnek jó színe van,én meg most gondolkodok beruházáson.
  • kraawz
    30 millió font Hartért,te jó isten..
  • Maximus4
    Hi & grat all!
    Keci jók vagytok,sajna délután melózok nincs időm játszanicsak irigykedem rátok,további sok sikert mindenkinek!
  • John Cena
    ja bocs:)
  • Water
    Jah ez a PL sorsolás nem a ligakupa, ott most mentem tovább az Ipswichen bűntetőkkel (ők is most jutottak fel)!
  • John Cena
    hát nem semmi:) Döntőbe reménykedj egy 3-4osztájú csapatba:D
  • Water
    Eztán Ligakupa, Arsenal, Middlesbrough, City, Pompey, Chelsea! (Annak is az édes anyukáját aki ezt a sorsolást csinálta...)
  • Water
    És az első PL meccs:

Vezettünk...
  • Water
    Hi & grat all! Sajnos netem nem volt tegnap de azért izzítottam a Bradfordot és lejátszottam a rájátszást ami számomra igencsak meglepő eredménnyel zárult... De beszéljenek a képek:

Irány a Premier League!!!
  • fsgh
    Jó! Mind középpálya közepén mind a védelem közepén...
  • John Cena
    én meg próbálom akupát meg nyerni valameiket me gaPL-t remélem elég lessz azt adnak lóvét
  • Matthew Prosac
    nekem is ő lesz a következő befektetésem, de mivel 20M körül van kb, ezért valakit muszáj lesz eladnom 15M értékben :S
  • Huni92
    Hi & grat all!

Nyugodt szivvel igazolhatod le :) Istenkirálycsászárspiler :)
  • John Cena
    Mikel Veloso jól teljesít nálad?? csak hogy manchester unitedbe gondolkoztam hoyg majd leigazolom úgy tudom sportingos
  • hamary
    Kijött a PES, jöhetne egy FM Demo is :) Meg várom már a teljest, ismét megrendelném, ha lehetne már :/