104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Water
    Első meccs:

Jól indul...
  • Csacsi
    Nah lassan kezdődik a szezon. Év elején 27 milliót kaptam Tv-s jogdíjakból, valamint régebben eladott játékosaim után is járt még 1 millió (Cak őgy adtam el játékost, hogy a következő eladás 50%-a engem illet).

Így volt miből bevásárolni, amit teljesen meg is tettem :D Ennél jobban nem tutam erősíteni. Remélem elkerüljük a kiesést. :)

• John Cena
    Hi & grat all!
  • Water
    Hi & grat all! Májusban lemondtam a Bradfordnál és decemberben találtam 1 ideális csapatot: a Cataniát. (10.-ek a Serie A-ban jelenleg) Most velük izzítom...
  • Huni92
    Reggina ellen toltam egy meccset. Nem volt rossz.
    Jankovic hatalmas bombájával vezettünk, majd a 2. félidőben kaptunk egy szögigólt. Behoztam Miccolit, aki a 86. percben kiharcolt egy 11est, és annak rendje és módja szerint ki is hagyta azt. Mondom, fasza, x lesz.
    88. perc, újra Miccoli a főszereplő, újabb 11es xD Ezt már magabiztosan a ficakba lőtte, igy nyertünk.

Érdekes az volt, h mind2 11est az a játékos hozta össze, aki a szögigólt lőtte :DDD

Amúgy nem tudom, h miért, de elfelejtettem beállitani a 11eslövőket, ezér lőtte Miccoli. 11es higgadtsággal azér nem egyszerű a dolgo...
  • Darthmushroom
    thx
  • Csacsi
    Grat :)Keci jó vagy
  • Darthmushroom
    LOL keleti csoportból nyugati csoportba kerültem...
  • karajjj
    olvasgass a régebbi infók közül
  • Mor3llo
    Nem ez a legfontosabb, csak 1 dolog a sok közül.
  • Darthmushroom
    1év:
  • BBeno2
    add át a man.ass. nek a meccset. akkor lejátsza helyetted
  • Huni92
    Én nem temetem az FMet, addig, amig ki nem jön, és nem játszottam vele. Mondhatném, ne a boritója alapján itéljünk meg egy könyvet :)

És nem ezek az apró részletek fogják meghatározni az egész játékot :) Én jó ötletnek tartom ezt a mezszámos témát is.
  • Zsil
    hát olvasgatom az infokat 09-ről,biztos h a legfontosabb dolog,a visszavonultatott mezszámok(foe-R:I:P)-első helyen elég lényegtelen dolgok....reménykedem
  • Darthmushroom
    sok sikert
  • Huni92
    Hi & grat all!

Toltam egy kicsit Palermoval, bajnokságban 0-3 a Samp. ellen, rögtön az idénykezdő meccsen. Aztán Lazio (jelenleg 19. helyen vannak) ellen a 92. percben lett x, és eddig ez az 1etlen pontja a római csapatnak.
    Roma ellen nyertünk 2-0ra, Inter pedig lemakkolt. Amauri góljával vezettünk ugyan, de 4 percre rá jött CsiterIbrakadabra, és 10 perc múlva megint, 1-2 volt a félidő, 2. félidőben végig támadtunk, Cesar mindent fogott, maradt az eredmény.
    6 forduló után a 8. helyen állunk, de nagyon szoros még a tabella. Egy rossz meccs, és máris 16. helyen találhatjuk magunkat.
    Uefa Kupa első körében az Uniao Leiria ellen hazai pályán 5-1, most jön a vv.
    Olasz Kupa első körében megkaptam az.....Intert, kimást....

Nem volt nagy játékosmozgás, Aimar jött 15+8 millióért, és Fabio Simpliciot elcseréltem Gasbarronira, mert nagyon sok vkp van alapból a csapatban. Azt hiszem, más nem is távozott.
  • inter94
    ez a játék akkor nem neked való:)
  • Mor3llo
  • Csesza
    tssss

erről szól a játék hogy meccs közbe is bele nyúlhass a játék menetébe, ha megunod 3 meccs után akkor nem sok értelme van, hogy ezzel a játékkal játszol
  • lippet
    hát hogy nem unom meg a gamet a 3. meccs után!
  • Csesza
    és annak mi értelme van? :O
  • lippet
    Vmi olyan kiegészítő nincs a gamehez, mi sec-pec a alatt leszimulálja a meccset?
  • BetonK
    Ugyan mi lenne más a scout,mint cheat?!:D
    Annyira nyílvánvaló..
  • Csacsi
    Hát elméletileg van ott faq, ahonnan letöltötted. Az első ami eszembe jut, hogy nem a legfrissebb patchel tolod. Nem a legújabb scoutot töltötted le. Vagy pedig tömörített mentést használsz.
  • BBeno2
    hibát ír ki mikor be akarom tölteni.-. ezért kérdezem hogy hogy kell betölteni.
  • Csacsi
    Nem véletlenül vannak a játékban rejtve azok a tulajdonságok, amiket ez a scout megmutat. Szóval nekem cheat. :D
  • zsoma79
    szte mannyira csít mint a valóvilág
    Mikor a Manchester United megtalál valahol a maldív szigeteken egy 10 éves csoda gyereket :)
    genie scout-al is csak felkutatod a tehetséget

de kinek mi a száj íze úgy használja úgy vélekedik róla!
  • Csacsi
    Annyira én sem értek hozzá. Elméletileg kitömöríted, és be tudod tölteni vele a mentett állást, és akkor ott meg tudod keresni a csapatod, és akkor látod, vagy egész ligát lehet velel nézni. Sőt még játékosokat is kereshetsz, de szerintem az már cheat kategória.
  • BBeno2
    ez a Genie Scout hogy működik?

ha csak most szedtem le de egy rég elkezdett mentést akarok vele betölteni azt nem lehet? vagy hogy lehet?

ha csak új játékot lehet vele kezdeni akkor az hogy? hova mentsem?
  • Gunnersboy
    Elővettem a régi Atletico-s mentésemet, Granada ellen játszok, csont utolsók, helyzetük nincs de azért az utolso elötti percekben eltörik Agüero lábát, 5hónap :@@@@@
  • karajjj
    megint némi infó hátha még nem látta valaki
  • Mario Santana
    kábé a paintben festékszoróztak rá aztán ágyőő
  • Csacsi
    Nekem is úgy mondták. A Geniue Scoutottal.
  • Zsil
    nagyon szar grafikával sikerült megoldani ezt a hó-effektet.
  • Huni92
    Hi & grat all!

Elkezdtem egyet a Palermoval, és ezzel fejezem be a 08-at :)
  • Maximus4
    Keci jó vagy
  • Utley
    Hy Grat all!Én a Bradfordot nem hagynám ott,1 év és vissza is jutsz.Ami a Dorchester-t illeti nem tudok rá szavakat találni.Rettentő nagy grat
  • inter94
    Hi & grat all!
    BL:Valencia első meccs
  • John Cena
    van de rmeyde az kajak jóó!
  • szehi
    részvét a kiesés miatt...
    amugy hamár a kiesésről van szó én a Burnley-el kezdek egyet..
    beszámoló hamarosan!