104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
realgyula #29729 a full backs, a wingers, a tall striker és a fast striker pontosan mit jelent?
a fast strikerbe érdemes mondjuk az olyan csatárokat tenni akik magasak és jól fejelnek? vagy hogyan van ez, a többi világos, de ez a 4 nem... -
realgyula #29728 köszönöm szépen! HALA MADRID! :) -
Szvsz az intenzitás tényleg lehetne magasabb szintű. Viszont ajánlom ezt a csomagot, és ezen belül e Tug's training 2008 edzéstervet. Ezt beimportálod a játékba, majd beállitod a játékosaidat ezekre az edzésekre. Ezzel fejlődnek is, majd ha kicsit jobban belerázódsz, módosithatsz az edzéseken, és idővel újakat is készithetsz :) -
realgyula #29726 elcsesztem, bocs!
http://kepfeltolto.hu/i/?273172
http://kepfeltolto.hu/i/?273173
http://kepfeltolto.hu/i/?273174
http://kepfeltolto.hu/i/?273175
http://kepfeltolto.hu/i/?273176 -
realgyula #29725 az, hogy jó edzés az pontosan mint jelent? most néztem, és nem nagyon fejlődnek a játékosaim, talán nem elég intenzív az edzés?
így osztottam be:
lehet, hogy feljebb kéne vinnem az intenzitást? -
Majdnem ráhibáztál. Kereskedelemmel foglalkozom, de nem éppen szoftver kereskedelemmel :D -
geci. -
Csítergeci
gratula :)
-
és a szezon megkoronázása képpen :D
-
Most mar bevallhatod hogy hivatalos disztributor vagy:P -
MMint neked is igazad van :) -
Neked is. Viszont van jónéhány dolog ami (számomra) sokkalta fontosabb mint egy játék. -
Igazad van. De jön a karácsony. -
Simán elfér egy Madridban, bár kell neki néhány hónap/év, amig eléri a cúcsot. Jó edzéssel simán meglehet cisnálni, hogy a 3. évre maxon legyen. Az Újkastélyos karrieremből egy kép, 3. szezon: Sóbis -
Hi & grat all!
Sóbis nemcsak h jó, hanem überjó játékos :D
A játék megvételével kapcsolatosan az a véleményenm, hogy aki megengedheti magának, stabil munkahelye van, stabil keresete, az vegye meg. Viszont elvárni azt, hogy egy 14 - 16 éves iskolás megvegye, saját pénzéből, khm....szvsz erős.....ugyanis ti., h ennek a korosztálynak nemigazán van olyan lehetősége, amivel előtudná teremteni ezt az összeget (mivel tagja vagyok ennek a 'csoportnak', tudom miről beszélek). Persze, most nem számoltam a szülő-faktorral. Majd ha lesz állandó fizetésem, és megengedhetem majd magamnak ezt a kiadást, természetesen megvásárolom. Addig viszont marad a torrent.
-
realgyula #29714 Sobis sem Real Madrid szint? gondolkodtam rajta, hogy esetleg őt kéne inkább elhozni, mert egyrészt olcsóbb mint Villa, másrészt meg elég jól termel a Betisben...!
Agüerót el tudnám hozni az Atleticóból? nyilván sokkal többet kell érte ajánlani, de vajon eladják-e pont a legnagyobb riválisnak?! -
2011 május 28.ára virradva 4.éven belűl 2. sikerült :)
Rossi az és játékosa, Mati a 3.
én az év menedzsere
spanyol kupát megnyertem Depor ellen
Bl döntö Arsenal ellen nemsokára
na egyenlőre ennyi :D -
Nem volt rossz Motta de sok volt már... ugyse játszott volna:S Mert ugye jött középpálya közepére Aquilani és Van der Vaart... És nekik is megvannak a cseréik... -
Most kicsit tanulok majd folytatom -
1.bajnoki
Samp 0:3 Juve
gólok: Sobis dupla, Gionvinco -
Buffon,De Ceglie,Mellberg,Chiellini,Zebina,Poulsen,Sissoko,Giovinco,Defour,Sobis,Iaquinta,
(sérült Del Piero) -
Jó igazolások.
Mondjuk Motta eladását nem értem (főleg ennyiért), de ez a te játékod.
Hajrá!
-
Sobis nagyon jó játékos.
Milyen most a kezdőd? -
első tétmeccsem:
igazolásaim:
-
Hi & grat all! -
karajjj #29704 végülis igaz, tökéletes védelem nincs :D -
hát gec. ez az első játék amin gondolkozom hogy megkéne venni...
mert ennél nagyno számítanak a frissítések. lehet meggogndolom.
de megvárom jóöreg razor és reloaded barátaimat remélem most sem hagynak cserben.
impossible is nothing. -
karajjj #29702 egész tetszetős :D -
Elkezdtem második szezonom az AT. Madriddal:) Sikerült jó igzolásokat csinálnom szerintem.
-
A 3d-s nézet nagyon bugos még és mivel már nem is dolgoznak rajta (már készül a patch, de az eredetivel már nem törődnek) így már nem is lesz jobb. Azért jön ki a játék, mert a kiadó verte az asztalt, hogy ki kell adni a fejlesztőcsapat még minimum egy hónapig fejlesztette volna, mert még vannak benne hibák.
Akinek van jó mentése korábbi verziókból annak tanácsos megvárni az első patch-t. -
cain #29699 nem mind felnőtt dolgozó ember, aki ide ír.
viszont jön a karácsony =) -
hamary #29698 Hát akkor idén is meg kell venni :) -
Csesza #29697 hát az a baj, perpill megszünt a suli melletti melóm és így eléggé le vagyok égve, nekem az a 12e Ft életet mentene :/ -
na az uj részig csak kezdek újat a juventussal -
Sok embert nem hiszek el. 1 Évre lebontva, maximum 12.000 Ft-ért nem hiszem el, hogy nem lehet megvenni. Az Havi szinten csak 1000 Ft. És szerintem, ha jó, akkor ennyit simán megér ez a játék, amivel szinte az ittlevők többsége minden nap játszik. Szóval nem értem a fanyalgást. Aztán majd szép lassan egyre kevesebben veszik meg, kevesebb pénzük lesz a fejlesztőknek, és akkor majd jöhet a sírás, hogy már megint nem fejlesztettek rendesen. -
Par napot adok a toresnek. A frissitesek meg majd 1hettel utanna erkeznek -
Én megveszem,meg arra a hétre megyek szabadságra.... 
[nemfüggő] -
én is maradnék a 2d-nél, de ha esetleg a játék el sem indul, akkor...
Csesza: 128 MB az meglenne nálam, csakhát ki tudja.
Újabb játékok el sem indulnak, ha nincs Shader Model 2 vagy 3, hát nekem 1.4-es.
De majd a Demo. -
Csesza #29691 mondjuk erre én is kíváncsi vagyok, mert video kártyára 128mbost ír és ATI Radeon-nál 9800 vagy jobb
de nekem 256mb-os van viszont 9550es -
Csesza #29690 meg kell venni, de nincs nekem erre pénzem :S