104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Hájóll!

Viszont játszani már csak vasárnap fogsz :p :D
  • karajjj
    az tény, de ha azt nézed, az holnap éjszaka
  • Mor3llo
    Állítólag holnap éjfél...Szombat 24:00, Vasárnap 0:00, ahogy tetszik :)
  • fsgh
    A demó másodikán jön tehát holnapután...
  • Csacsi
    Én úgy tudom csak 2-án jön a Demo, és holnap csak elseje van.
  • Mor3llo
    neismondd :D
  • karajjj
    holnap ^^,
  • Mor3llo
    Ezért jön majd a demo...:)
  • Gunnersboy

• Fabio Capello
    No látom heves beszélgetések indultak meg azután hogy kijött a cikk.... részemről, nekem egy FM kivételével az összes eredetiben van/volt meg, de az idei 08-as bukása után komoly dilemmában vagyok, hogy megér e ez nekem 12k-t, hogy ismét egy olyan idegölő játékot kapjak mint tavaly...
  • Mor3llo
    Ismételten egy újabb videó!
  • Legend Killer
    szép
  • realgyula
    igen, erre nem is gondoltam...! :D átnéztem a dolgokat és arra jutottam, hogy Silva és Agüero kell nekem! :)
    ha ők összejönnének akkor elég kemény támadóalakzatunk lenne! :)
    Sneijder, Guti és Van der Vaart itányítóban, Robben, Robinho és Silva a széleken, elöl pedig Agüero és Raúl...Nistelrooyt elküldöm, ha sikerül Agüero, plusz még ott van Higuain (Saviolát és Soldadót már eladtam) és Bueno is, ha esetleg utolérne egy sérüléshullám...! :)
  • karajjj
    igen, nagyonis az
  • zyndar
    Tedd értékük szerint csökkenő sorrendbe a csatárokat a játékoskeresésnél, és 15 legértékesebb lesz a neked megfelelő.
  • Legend Killer
    ok
  • realgyula
    David Silvát (Valencia) érdemes lenne leigazolni?
    Villa a Chelseabe igazolt, de inkább Agüerora fáj a fogam! :)
    szóval David Silva? Real szint? :)
  • szabocsaba1983
    Azért ez meleg....

• Gunnersboy
    nemszokásom belekötni másokba, csak érdeklődtem, mindenki ugy játszik ahogy szeretne
  • Legend Killer
    Chelsea és Valencia. Biztos belém kötsz, hogy ez így nem helyes, de engem nem érdekel. Csak megmutattam, mert nekem tetszett ez a két hír és beraktam.
  • Gunnersboy
    te kivel vagy? :|
  • Legend Killer
    A Chelsea kinyitotta a csek-könyvét - Del Piero leigazolva.

hatalmas az érdeklődés Dzsudzsák iránt.
  • Csesza
  • pinnacle
    átutalod postán a másiknak

mi pl ismerjük egymást jóideje, aztán van még pár srác itt akibe annyira megbizok, hogy kemény 2k-t fel merek neki adni.

(tipp: Csesza, Sword, Gabber (ha), Capello, Soma, Frost, Csövi, Jack )
    vagyunk igyis páran, szal meglátjuk majd,
  • Csesza
    jah jó lenne ha a közelemben lakna bárki is :S
  • BBeno2
    amugy nem hülyeség :D csak nekem egy haverom van aki FMezik :D
  • pinnacle
    és milenne ha 5-en vennénk egy játékot?

5 gépre lehet felrakni, ha letörlöd visszatudod rakni, mivel akárhányszor újrarakható...

10/5 az 2k. :D
  • Huni92
    Pár perce beszéltem az Fmhungary.hu egyik szerkesztőjével, IG-vel, aki tájékoztatott az FM09 Magyarországon történő megrendelési/vásárlási lehetőségeiről. Jelenleg nincs olyan üzlet, amelynél rendelni lehetne. Ezügyben már többen is irtak e-mailt az [email protected] valamint az [email protected] cimekre, amiben érdeklődtek, valamint kérték, hogy az FM09 náluk is legyen elérhető. Ezidáig nem kapott választ senki, ezért azzal az ötlettel álltak elő, hogy mégtöbb ember irjon mailt, remélve, hogy igy talán lesz valamiféle hatása az egésznek, és ezáltal jól/jobban járnának anyagilag azok, akik megvásárolják. Ugyanis külföldről való vásárlás többe kerül, mint a hazai üzletből való.
    Tehát aki úgy gondolja, hogy megveszi majd a játékot, az irjon e-mailt a fenti cimekre.
  • 5w0rdf15h
    jójó persze ne kamuzz -.-
  • Huni92
    Jöhet a BL döntő, a Milan ellen, miután 6-0s összesitéssel kiütöttük a Barcat :)
  • Huni92
    Tény, h szar az igazolási rendszer. De a 09-re ezt lecserélik. Azaz már megtették, szóval majd egy új igazolási rendszer lesz.
  • BBeno2
    ez pl engem is nagyon idegesít.

volt egy SZB-m. de csak arra volt jó SZB-ne. VB-nek már nem. nem tudtam a taktikámba beépíteni de 23 évesen 180-as volt a CA-ja és 198-as a PA-ja.
    ár: 8 millió mivel nem is játszattam.
    csapat státusz: niincs szükség. átig státusz átadón

amit kértem érte : 8 millió. természetesen senkinek sem kellett ugyhogy levittem 1-1 milliókkal az árat. de senki,...

végül levittem 0 azaz NULLA euróra + 50 % -ra az árát mire nagyszenvedve elivtte a sevilla. grat. nekik.
  • Huni92
    Betöltöttem az Újkastélyos karrierem :) Néhány eredmény:
    vs Arsenal (BL negyeddöntp, 2-2 volt az odavágó hazai pályán, vv-n) 3-1
    vs Leicester 5-0
    vs Reading 4-1
    vs Blackburn 1-1
    vs Barcelona (BL elődöntő, 1. meccs, hazai pályán) 5-0
    vs Everton 4-3

Már 32 meccs után eldőlt, h bajnokok vagyunk, hiszen a többi csapat 34 meccs alatt is minimum 15 ponttal kevesebbet gyűjtött mint mi.
  • Gunnersboy
    naaa:D énsem akartam de igy sült el, egyik szemem sír :D
  • szabocsaba1983
    Átig. státusz: átadó listán
    Csapat státusz: nincs szüksége rá a klubnak

Általában az értéke 30-40%-ért ajánlom őket, de "nincxs érdeklődő klub" válszt kapok rendszeresen.

Pl.:

• Darkon
    Az lehetetlen! Free transfer-re tetted oket es ugy ajanlottad kluboknak? Atig szezonba?
  • szabocsaba1983
    Nekem az egyik legidegesítőbb dolog a 08-ban, hogy hiába van betöltve 26 liga, egyszerűen nem tudok eladni (akár volt spanyol válogatott, 26-30 éves, tehát nem tömegpléja) játékosokat, akik fölöslegesek!
  • szabocsaba1983
    Hi & grat all!

Las Palmashoz honnét vót'az ihlet?
  • realgyula
    akkor már mindent tudok! köszönöm! :)
  • Huni92
    Full back = szélső hátvéd (dani alves, ashley cole)
    winger = szélső kp (céer, robben)
    tall striker = magas csatár (adebayor)
    fast striker = gyors csatár (agüero, palacio, sóbis)