104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Hi & grat all! -
szöglettaktik -
Hogyan szerezhet egy védő ennyi gólt? Ez valami Corner Exploit? Hasonlo lehet mint annak idején a Diablo taktika -
Csítergeci
-
Sóbis utasitásai.
Felállás -
Érdekes, hogy amikor Sobis-t leigazoltam a 2008-ban az első szezonban nem volt olyan jó teljesítménye. De volt egy olyan játékom, amikor a 3. szezon közepén igazoltam le és több gólt rúgott fél szezon alatt, mint Torres egy egész alatt. -
Hát, a demot 2 nap alatt végigcsapom :D És ez a Kastélyos karrier eléggé tetszik, szal nov. 14ig ezt folytatom majd valszeg.
Sóbis instrukcióiról, meg a felállásról teszek képet, mihelyst a netem engedi....
Közben megvan az EU SZK is, Juve ellen, 3-2.
Sóbis meccs/2 gólos stattal bir jelenleg, 6 meccs után :)
Amúgy ehhez a lesgólnálmegakadajáték témához annyit, h a 08ban is simán észrelehet venni, amiko szabálytalan gólt lősz. Ugyanis olyankor a labda sokkal gyorsabban, dinamikusabban megy a kapu fele/kapuba, mint máskor. :) -
140-es a PA-ja nálam szerintem add el. -
Azt hiszem eljön ma éjszaka az ideje, hogy szépen eltegyük a 2008-at és november 14-ig amire kijön a teljes 2009 addig a demóval nyomjuk:) Amúgy felfedeztem egy kis hibát a játékban már így a videók alapján is: amikor gólt rúgsz a villogó "Goal for XY" felirat előbb jelenik meg mint ahogy a labda áthaladna a gólvonalon. Ez olyan mint a 2006-ban amikor lesgólt szereztél a gólszerzés pillanatában icipicit megakadt a játék és nem is reménykedtél benne, hogy gól lesz.
Ehhez mondjuk van is egy történetem amikor pont ezt a kis akadást nem vettem észre: 3-an játszottunk LAN-ban a lakótársaimmal, én voltam a Liverpoolal ők pedig a MU és Arsenal párossal. Haverommal 4szer játszottam az Arsenal ellen a bajnokságban és otthon mindíg 3góllal nyertem, de idegenben is mindíg megvertem. Így hát nagy önbizalommal vágtam neki a szezon utolsó meccsének, a BL döntőnek az Arsenal ellen. Cissé góljával hamar megszereztem a vezetést és jól ki is tartottam egészen a végéig. Aztán Henry a 88-adik percben gólt szerzett. hosszabbítás... Aztán egyszer csak Xabi Alonso felíveli a labdát, Morientes bólint és gól! Felugrottam, tigrisbukfenc az albérletben hajnali 3kor, óriási ordibálás egyszer csak azt látom, hogy röhögnek rajtam és közlik, hogy les volt. Mondanom sem kell, 3-1-re veszítettem utána... De legalább a bajnoki győzelem megvolt...:) -
áááááááá olasz kupából kiestünk itthon 2-2 döntetlent értünk el:(idegenbeli góllal Roma jutott tovább:S -
2barátságos meccs közeledik:Schweiz és Hungary ellen:) -
2010 VB selejtező csoport-Oroszország,Franciaország,Szlovénia,Fehéroroszország,San Marino,és én:D -
Inter,Roma,Ac milan,Juve szeretné megszerezni ezt a srácot!de én nem adom szerintem lehet belőle valaki
Közben olasz kupa negyeddöntő Roma ellen idegenbe 1-1 -
cső nálam is játszik Sóbis. Elárulnád nekem a személyre szabott beállításait?Jó lenne ha nálam is megkaphatná a gólvágó nevet:) -
Dani Alves karrierjének 300. bajnoki meccse -.- -
:DSA_F:FSA:D_D:DAA_DAS:D
Tény, h 2 napja elég jól pörög a topik. Már-már a 'gyengébb' nyári napokat idézi :D -
Jól kezdődött a bajnokság. Sóbis - Bodmer (MU) 3-1
Anno Bodmer elment a MU-ba, ahelyett, h hozzánk igazoljon :) Asszem azóta pármilliószor megbánta :D -
karajjj #29872 40 új hsz, asztem kijött már a demo :\ -
A szögletekből is adott néhányat. Mivel sérült volt elég sokat, igy a gólpasszainak fele jött csak szögiből kb. Szóval szögi nélkül is 30-35 gólpassz benne van. :)
Gyula: Diarra a 'leggyengébb' láncszem a 3 közül, megitélésem szerint :) -
realgyula #29870 na, már most meglátszik, hogy változtattam a taktikán!
2 meccset játszottam ezzel az "új" taktikával, és ugyan az elsőn még kikaptam otthon az Espanyoltól 2-1-re, de utána idegenben 3-0-ra vertem a Sevillát, a Pacinisty kettőt vágott, meg egyet Raúlizmó!:D még van vissza 3 meccs, talán ha nyerem mind a hármat (Valladorid, Osasuna, Deportivo) akkor meglehet a második hely...
nem tudom viszont, hogy a Gago-Diarra-Hamsik hármasból kit adjak el...! Hamsik most jött, azt mondjátok pöpec játékos, Gago még fiatal, nem adnám el, szóval sajnos Diarrának kell mennie... -
egy csöpp alázás... :D -
na lökök má én is vmit
-
:oO Pozzi Csítergeci 
negyeddöntő Roma ellen:)de ez már csak reggel fogom lejátszani
jó8 all -
ja én is erre gondolok... -
bazki msotnézem énis :D Richards meg 55 gól...védőként...:D
szöglettaktik hm :) -
főleg :D -
Hogy a picsbe adott VDV 63gólpasszt:OOO
ő lőtte a szögleteket? -
persze, tudom én h titokban már a Benfica keretét tervezgeted :D -
nem akartam telhetetlennek tűnni, de jöhet mindkettőről persze:D -
esetleg Zorrórol ? :D -
erre veri már 1 hónapja
-
ha kijön a demo valaki a nagy Nuno-rol toljon egy képet köszöntem :D -
hamary #29857 Tudom én, de az nem kell :) -
nyugi már csak 24 óra :D -
hamary #29855 Jó8, és grat :) -
haha, az tuti :D
jólvanna, törzshely ma fél11kor zárt, városba meg nem volt kedvem bemenni...:(:D -
Kb 2,5 giga. de már 1re közelebb van ^^
Mor3llo barátunk meg széttépi addig a billentyűzetét monitorostúúúúúúúl amig kijön :DD nabáj -
Választhatod a kisebbet is, de abban csak a skót meg az angol liga lesz benne, képek nélkül! -
pajodvankecsege ? :D
csak nézelődök fórumokon, ennyi a titka :D -
hamary #29850 Én vagy Arsenal vagy Lyon... Két favarit közül valamelyik... :)