104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• gilgames00
    Hi!Milyen Diablo taktikról beszélsz?
  • Zsolti9014
    Kezdtem egyet az Austria Wiennel, de Torghelle nem jön el. nem folytatom.
  • zsoma79
    A várakozásoknak megfelelően sajnos óriási botrányba torkollt a Dunaszerdahely-Slovan Bratislava bajnoki mérkőzés Szlovákiában. A pepsifoci.hu tudósítója abban a szektorban figyeli az eseményeket, ahová a kommandósok nem sokkal ezelőtt benyomultak és óriási gumibotos ütlegelést rendeztek. Egyelőre nincs tudomásunk arról, hogy az akciót rendbontás előzte volna meg.

pepsifoci.hu - A találkozó feszült hangulatban kezdődött a teljesen megtelt DAC-stadionban. A két tábort hermetikusan elzárták egymástól a rendezők, ezért esély sem lehetett összecsapásra a stadionban. A verbális szócsata természetesen nem maradt el, melyet követően a meccs 15. percében óriási támadást intéztek a hazai szektor ellen a hihetetlen erőkkel felvonult kommandós alakulatok, melyben a Magyarországról érkezett drukkerek is figyelték a mérkőzést.

A pepsifoci.hu tudósítója közvetlen közelről látta, hogy percekig ütötték-verték az embereket, sokszor földön fekvő, magatehetetlen embereket gumibotoztak a szlovák rendőrök. Több vérző fejű embert lehetett látni. Kollegánk három olyan drukkert is látott, aki az ütlegelés után mozdulatlanul feküdt, őket a mentők szállították kórházba.

A balhét látva a játékvezető az öltözőbe parancsolta a csapatokat, és 15 perces szünetet követően folytatódott a meccs. A kommandósok tovább üldözték a szurkolókat a stadionon kívül is.

A szlovákiai Új Szó úgy tudja: 13 szurkolót még a meccs előtt előállítottak, 16-an megsérültek, hárman pedig biztosan nem látják a meccset, ugyanis kórházban vannak.
  • Huni92
    Igen, ott. A szlovák rendőrök ÉS katonák verik a magyarokat. A hirek szerint egy fiú nincs eszméleténél, 8-10 mentős próbálja újraéleszteni. Ezen kivűl jónéhány sebesült, orrtörés, csigolyatörés, stb. És már egy Szpari szurkoló haláláról is beszélnek. Na de a többit az off topikban....
  • hamary
    méghozzá lehet, hogy egy fehérávrit vertek félholtra...
  • Mor3llo
    Dunaszerdahelyen ? Pedig ment 1-2 igencsak érdekes arcú magyar a meccsre :) kb 1000en mentek Magyarországról.
  • Huni92
    És tegyük is közzé, vagy wtf? :D

off: szlovákiában ismét magyar-verés van. méghozzá focimeccsen.
  • hamary
    Lyon remélem nincs :)
  • Fabio Capello
    majd meglássuk :)
  • Mor3llo
    Bayern-Lyon úgyis kivan zárva :(
  • Fabio Capello
    Előre szólok, lesz 09-es háziverseny is, szóval már most vadásszátok le kedvenc csapataitokat... :D
  • Huni92
    Toltam a LIVE-ot is, mint bétateszter. Amellett, hogy nem jött be úgy ámblokk a játék, nagyon sok dolog megvan benne, ami a 'normál' FM-ben is. Szögi is.
  • Scouser
    Így van ezt próbáltam mondani! És hatalmas bukás lesz a LIVE-ben ha nem sikerül végre megoldani ezt a problémát.
  • Huni92
    "Egy játékban ne érezze már úgy az ember, hogy csal a gép akkor nekem is csalnom kell ellene."

Ezzel egyetértek. Viszont akkot teremtsék meg az egyenlőséget. Tehát vegyék ki a szögiket, de vegyék ki az idegesitő bugokat.

namind1, tolom tovább a mentést :)
    (Sóbis: 7 meccs/12gól/8,57 )
  • Fabio Capello
    jó persze, néha bennem volt az ideg, de nem állandóan, mint itt... :)
  • Mor3llo
    azért azt ne mondd h a korábbi efem verziókban egyáltalán nem idegeskedtél :D
    de persze, egyetértek h a 2008 az 1 velejéig ge*izős játék! énsem jáccok már vele emiatt kb 1 hónapja...
  • Huni92
    És, hogy a Sóbis témakör is tiszta legyen, ime néhány kép. Ezzel csak azt akarom érzékeltetni, h a játék e téren is irreálisnak nevezhető. Melyik csatár lő(tt) IRL 63 gólt 1 szezonban?

• Scouser
    Én pedig pont úgy tudom, hogy ugyanaz a motor van mind a kettő alatt.

De csak gondoljatok bele ennyi év távlatából a DIABLO taktika mekkora durva volt. Meg volt az a taktika amikor a magas célemben megcsúsztatta a pici gyorsnak és gól lett belőle. Akkor minden évben van szöglettaktika.

Ami pedig a 08-at illeti, az tényleg játszhatatlan volt a 2-ik patchig. Azóta sem jöbb, mert tényleg olyan, mintha csalna a gép. És az is igaz, hogy ez valóban feljogosító érzést adhat az ilyen szöglettaktikák alkalmazásához.

A lényeg az egészben, mert én sem akarok flémelni, de az SI ha most nem tudja ezeket a kérdéseket megoldani, akkor eláshatják magukat. Egy játékban ne érezze már úgy az ember, hogy csal a gép akkor nekem is csalnom kell ellene. Úgyhogy remegő ujjakkal várom a hajnalt és remélem, hogy ezúttal tényleg jól sikerült...
  • Fabio Capello
    hiába lövök mondjuk hármat szögiből, ha a hosszabbításban kapok négyet...

mindkettő mocsokság, de az alapevidencia: a játék van érted, nem te a játékért. Egy játék ne őrölje fel az idegrendszeremet. Egy játék adja meg az élményt amit elvárok tőle. Egy játék ne hitegessen azzal hogy minden flottul megy, hogy aztán megbaszasson a végén.
  • Mor3llo
    De itt szerintem nem az egyes játékosok képességeiről van szó, hanem hogy a játék egy hibáját használod ki, és így nyersz mindig.
  • Fabio Capello
    az FM Live más motoron müxik.

bevallom én se vagyok oda a szöglettaktikáért, de úgy érzem mindenkinek szíve joga él e ezzel a lehetőséggel, vagy sem, de mi SEMMIKÉPPEN SEM ÍTÉLHETJÜK EL ŐKET. Igen, vannak hibák a játékban, voltak és lesznek is, hisz tökéletes nincsen. Ugyanakkor egy másik énem úgy érzi, hogy ennyi jár nekünk hamár totál szivatásra állították a meccsmotort, ezt is el kell mondjam, nekem az idei FM ÉLVEZHETETLEN volt. Messze lejjebb volt a megszokott színvonaltól, máskor élvezettel ültem a gép elé játszani egy kicsit, most viszont már három hónapja be se töltöttem a 08-at, mert tudtam, hogy 10 percen belül felforrt agyvízzel nyomtam volna ki a játékot.

Lehet, hogy nálam van a hiba, mások szép eredményeket érnek el, de én ezt így érzem. Remélem a 09-ben megváltoznak ezek a dolgok

Lezárásképpen: ez a szöglettaktik olyan mint a Genie, mindenkinek szíve joga használja -e vagy sem, ez nem a Live, hanem a saját FM, ergo itt nem jön érte a ban. az online játékon nyilvánvalóan másképp dolgoznak, de ne feledd, ott mindenki tisztába van a 08 engine-hibájával, tehát mindenki használhatná, ha akarná.

Végeztem.
  • Huni92
    Scouser leirta a frankót. Ki-ki ahogy érzi. Viszont akkor most elmondom, hogy miért is használom a szögiket.
    1.) 90+ gólok, amiket a gép irreális módon lő. 3 perc hosszabbitásnál, a 96. percben gólt kapni nem épp felemelő érzés.
    2.) A 4es távoli lövéssel rendelkező játékos ha lőhet 40ről ficakot, akkor én is szögizhetek.
    3.) 30/16 vs 2/1 eredmény: 0-2
    4.) Ha Richards ellen nem tud semmit tenni a gép, és ez 'csit', avagy irreális, akkor ennyi erővel mondhatnánk azt is, hogy Sóbis célemberként való használata is csit, hiszen az ellenfél védőinek 85-90%át simán lefutja, majd gólt ver. De ugyanez érvényes Agüerora, Palaciora, Nihatra, Robinhora meg még jónéhány játékosra.
    A 'fejes célembernél' detto.

És a 'SÓbis-taktikára' miért nem jön rá a gép? Ez is Exploit?

nem szándékozok vitázni, flémelni, csak vázoltam az álláspontomat.
  • Water
    Sziasztok, rég jártam erre de azért minden nap nézegettem a fórumot és grat mindenkinrk! Kezdtem 1et új adatbázissal az Aston Villa csapatával és így állok féltávnál:
  • Scouser
    Ha jó vagy a klubcsapattal, akkor majd kapsz ajánlatot, vagy jelentkezz egy megüresedett posztra válogatott menedzsernek. Ez fordítva is működik...
  • lippet
    Azt hogy lehet megcsinálni, hogy klubcsapattal is, meg válogatottal is menni? Két managert kell a game-be felvenni?
  • Scouser
    Ez csupán azért érdekes kérdés, mert ugye jön az FM Live. Nyilvánvaló, ha ilyen lehetőségeket bennhagynak az engine-ben, akkor egyesek előnybe kerülnek másokkal szemben. Vagypedig mindenki használni fogja de hamar meg lehet majd így unni a dolgot. Egyszóval az SI nagyon felkötheti a gatyáját ezen a téren, mert eddig a játékosok lelkére volt bízva, hogy kihasználják-e a játék hibáit, most azonban a LIVE közeledtével már nem engedhetik meg maguknak, hogy egyesek kihasználják ezeket.

Mondom a WOW-ban ilyen dolgokért BAN jár kő keményen. Pl emlékszem valaki kitalálta hogyan lehet egy warlock-al mozgás közben castolni egy elbaszott patch után. Na a gyerek egy ideig csak nyomozta az accountját...
  • Csesza
    teljesen igaza van Scouser-nek, én is ezen a véleményen vagyok, ezért nem is Gratozom le ezeket a képeket :S
  • hamary
    ...

Nálam csak olyan volt, hogy nyertem 2-1re, az eredményeknél meg azt írta, hogy 0-3 az ellenfélnek. Ilyen butaságokat nem beszéljünk már :-)
  • Fabio Capello
    hátperszehogy :)
  • Scouser
    Azt különben tudtátok, hogy a játék már a mérkőzés kezdetekor kiszámítja mi lesz a végeredmény ha nem cserélsz semmit? Cserénél ismét számol egyet és változtat. Volt olyan, hogy játszottunk a haverokkal és az egyikünk megnézte az eredményeket meccs közben és nála már kiírta, hogy az x-edik percben XY játékosom gólt fog szerezni és láss csodát mindig megtörtént ez, kivéve, ha lecseréltem az adott játékost. de hát miért cserélném le, ha tudom, hogy gólt fog szerezni:)
  • Scouser
    Ebben igazad van. Viszont ha tényleg egy taktikai lehetőség lenne ez, akkor a gép is használná, mert ő is rájöhetne egy idő után, hogy ez így nagyon franko. De nem csinálja ezért ez egy Exploit
  • Fabio Capello
    durva összehasonlítás lesz, de amikor te megtalálod a nyerő taktikádat, akkor is az engine hibáját használod ki... a taktikák mind az ellenfél hibáira épülnek :)
  • hamary
    Szerintem nem azt a taktikot használja amiről te beszélsz..: Richard egyszerűen cheatplaya, ezt cheatHuni ki is használta
  • Scouser
    Elnézést, csak nem értem miért kell olyan szöglettaktikát alkalmazni ami az engine hibájára épít és minden meccsen gólt szerzel belőle. Tudom, mert én is csináltam ezt, de elvette a kihívást a játékból és meg is untam, mert tudtam egy módot, amivel tutira nyerhetek és a gép nem tud ellene tenni semmit. Ráadásul totál nem reális, hogy egy középső védő minden szezonben 30+ gólt fejel szögletből... Épp ezért írtam, hogy mindenki maga döntse el mi tetszik neki, de nekem ez már nem módi...
  • Fabio Capello
    na még mielőtt mindenki beparázna, semmi gond nincs a bannerral, csak az új FMre való tekintettel kicsit megpucoválom a kódokat, egy két napon belül visszaáll minden a régibe :)
  • Scouser
    Hozzáteszem azért nem tartottam eddig reálisnak a játékot kb a 4. év után, mert én mindig sokkal jobban igazolok, mint a CPU ezért 4 év alatt simán sikerülhet egy világverő társaság leigazolása és nagyon lehagyom az ellenfeleket...
  • hamary
    Értem. Mindettől függetlenül nem hiszem, hogy be kell szólni a másiknak... Főleg nem jogtalanul.
  • Scouser
    Én még senkivel, de a Liverpoolal egyszer megvolt a BL-en kívül minden (sajna ott csak a döntő sikerült). De általában ilyenkor már abbahagyom. Meg szerintem a 4. év után már nem valami reális a játék és mindig újat kezdek. Egyszer mondjuk a Leeds-el feljutottam és a 4. évben már a BL-ben indultam. Hál égnek van elég csapat akit szeretek és szivesen indítok velük majd bajnokságot ilyen sorrendben:

1. Liverpool FC
    2. Valencia
    3. Roma
    4. Atl. Madrid
    5. Leeds
    6. Cardiff City
    7. Juventus
    8. HSV
    9. Sunderland

Mindegyik csapattal 3-4 szezon és azt hiszem pár hónapig elvagyok:) Főleg úgy, hogy a Liverpoollal majd mindig fogok közben újat kezdeni, mert nyilván az első próbálkozásra még nem fog annyira menni a játék mint 2-3 hónap tapasztalattal.
  • hamary
    Te kivel nyertél meg mindent?
  • Scouser
    Magyarán Exploit... Nyilván az, mert a match engine egy hibáját használja ki ahhoz, hogy ilyen eredményeket érjen el. Volt az egyik részben egy olyan szöglettaktika, hogy az összes játékosodat a rövid sarokra raktad, kivéve a legjobb távoli lövődet aki a 16-oson helyezkedett. Ezt a játékost senki sem fogta, mert mindenki a rövid sarkon tömörült. Beadtad a 16-ra a srácnak a ladbát ő meg bevágta szinte mindíg. Ez exploit... Ilyenekért pl a WOW-ban lesúlyt a BANhammer... De hát mindenki maga érzi, hogy ez jó-e így. Biztos élvezetes minden meccsen 1-2 gólt fejelni szögletből és 2013-ig megnyerni minden évben minden trófeát, de számomra ez már unalmas. Ha elére oda, hogy egyszer megnyerek mindent, akkor általában új játékot indítok...