A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    az FM Live más motoron müxik.

bevallom én se vagyok oda a szöglettaktikáért, de úgy érzem mindenkinek szíve joga él e ezzel a lehetőséggel, vagy sem, de mi SEMMIKÉPPEN SEM ÍTÉLHETJÜK EL ŐKET. Igen, vannak hibák a játékban, voltak és lesznek is, hisz tökéletes nincsen. Ugyanakkor egy másik énem úgy érzi, hogy ennyi jár nekünk hamár totál szivatásra állították a meccsmotort, ezt is el kell mondjam, nekem az idei FM ÉLVEZHETETLEN volt. Messze lejjebb volt a megszokott színvonaltól, máskor élvezettel ültem a gép elé játszani egy kicsit, most viszont már három hónapja be se töltöttem a 08-at, mert tudtam, hogy 10 percen belül felforrt agyvízzel nyomtam volna ki a játékot.

Lehet, hogy nálam van a hiba, mások szép eredményeket érnek el, de én ezt így érzem. Remélem a 09-ben megváltoznak ezek a dolgok

Lezárásképpen: ez a szöglettaktik olyan mint a Genie, mindenkinek szíve joga használja -e vagy sem, ez nem a Live, hanem a saját FM, ergo itt nem jön érte a ban. az online játékon nyilvánvalóan másképp dolgoznak, de ne feledd, ott mindenki tisztába van a 08 engine-hibájával, tehát mindenki használhatná, ha akarná.

Végeztem.