104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
edzéseket lehet importálni 08 ból? -
steam progit töltsed le regiszrtálj és ennyi -
gogli jó barát :) megtaláltamköszi -
Hi Ól!
Huni először is köszi a tegnapi Sóbis képet.
Lenne egy kérdésem. A steames letöltéséhez milyen mellék progi kell?Nekemazt írja ki, hogy hiányzik hozzá valami progi a gépemről. előre is köszi a választ! -
karajjj #30246 milenne ha feldugnád magadnak? -
07-ben is így indult ha jól emlékszem, irreálisan sok volt a sérülés -
Nos, igen.....amit nagyon elbasztak az a sérüléshullám.....nálam ugye alapból Sneijder és Cannavaro sérültek. RvN, De la Red, Robben, Higuain és Gago is többet járnak az orvosi szobába, mint edzésre...szóval ez azér nagyon irreális. -
:oO 13 sérültem van:( -
I love FM
-
Szaby11 #30240 Hát ezt nem értem AMD Athlon dual core 4800, 2 gb ram, GeForce 8600 GT és szagatt mint álat!!
Nem csak mecs közben hanem azonkivül is nehezen mozog.
-
2meccset nyomtam le, pár sérültem van:D
Mati.Fernandezt igazoltam 20millió dollárért:) -
Gyanitom, h anyagilag nem áll túl jól a klub. Milyen az anyagi helyzet? Egyenlegre lennék kiváncsi.
Silva nem lesz olcsó mulatság, ezt megsúgom :) -
realgyula #30237 megkaptam a lóvét a vezetőségtől...hát nem voltak valami nagylelkűek, 29 milliót voltak képesek adni :S mellette eladtam még Diarrát és Cassanot, így 47 millióm van, ebből remélem meg tudom venni Silvát (42 milliót elutasította a Valencia)! ha nem akkor a "B terv" Sóbis és a védelembe Richards...de Silva fontosabb lenne! -
Real vinné Cambiassot 43millió dollárért -
Újabb pozitivumok.
1. amiko a játékos kisodródik az alapvonalig, nem lövi rá mindig a labdát, hanem inkább más megoldást keres.
2. bár ez nem túl jelentős, de a más meccsek eredményeinek frissitése jól működik. Tehát ha 19:00kor kezdődik 4 meccs, mind a 4nek láthatjuk az alakulását miközben megy a mi meccsünk.
btw 4-0 a 2. meccsemen. -
Első meccsem :)
A gólt egy szögi kombinációból kaptuk. Leguritották a tagnak, aki 28ról bevágta a ficakba. 10es a távoli lövés értéke :D
Viszont a gém indokolatlanul szaggat, úgy 2Dben mint 3Dben..... -
Jóreggelt mindenkinek!
Hajnali 3 körülre már lejött az eper is, de vhogy nem volt fizikai erőm felkelni, és játszani :D Igy nemrég kezdtem csak el.
Ofkorsz, a Real Madriddal. Első pozitivum a gémmel kapcsolatban az volt, h 17 (!!) edzőt foglalkoztathatok a klubnál. 08-ban 10 volt a max. Persze az edzői stáb 80%át kicseréltem jobbakra.
2. pozitivum: mig a 08ban Micsel Szaladgálóért senki nem jelentkezett kb, aki leigazolná, itt már igen (08ban mdjuk volt legalább 40 kérője, aki kölcsönbe vitte volna xD) -
-
szerintem nem vesztesz sokat, hogy nem tudod 3d-be nézni...még van rajta mit javítani. -
Nah. Azthiszem bejött, amitl féltem. Meccs alatt nem tudom kiválasztani a 3d-s nézetet. Úgy látszik mégsem elég a videókártyám hozzá :(
Azthiszem nálam kimarad ennek játéknak megvétele, mert nem tudom teljes egészében élvezni.Azért kicsit sajálom a dolgot.
Ja, és nem azért, mert rossz vrziót töltöttem le. Hanem a nagyobb demót szedtem le. -
énis fekszem, jó8 all -
Én viszont nyugovóra térek, holnap folyt. köv :D
jóéjt all! -
Nah, 2 döntetlen után végre egy megnyugtató helyzet!egyébként eddig nálam rendben van a gamma, nagyon is :D elhoztam Ekici-t a Bayernből(érdemes rávetni egy pillantást) kölcsönbe, és szintén érkezik valószínűleg Marcelo a Realból, szintén kölcsönbe! Csodálkoztam h egyáltalán ránéztek az ajánlatra, de el is fogadták!
-
Solt #30226 Hát ezzel a 3d-vel vannak gondok! :) Cassano gólörömében repülőt játszott, majd úgy maradt a hátralévő 20 percre! :D A kezdőkőr körül repkedett! :D -
na +2 meccs + 3 sérült, mondjuk ebből 2 csak ~1 hét -
lehet mer szar az anyagi helyzeted
amúgy nem szokása a gammának százmilliókkal megdobálni.. sajnos
inkább töltsd a demot :) -
realgyula #30223 látom itt most nagyon nagy az élet, az öröm meg a bánat, de én feltennék 1 kérdést, akinek van ideje, légyszi válaszoljon! :)
szóval vége lett a szezonnak (bejöttem a 3. helyre, az uccsó 3 meccset nyertem...) elkezdődött az átigazolási időszak, de nem kaptam lóvét a játékosvásárlásra! :S
22 millió eurom van, az meg édeskevés, nem, hogy Silvát és Agüerot, még az egyiket sem tudom leigazolni így...! :S
miért nem kaptam zsét? :( -
hmm 2 meccs - 2sérült eddig... 1 ill. 2 hónapra esett ki Denilson, Eboue... -
Na, további jó kockulást nektek, én elteszem magam holnapra :) Reggelre lejön az eper-demo is, azt majd tolom azzal .)
Byebye! -
hamary #30220 én valószínű maradok a 2dnél.. -
Hát, ha ez így lesz, és rendszeresen, szinte kuka a gamma....bár patch-el javítani fogják....ha ez így van, nem értem, hogy nem vették észre...nem értem, mit tudnánk észrevenni 75 perc alatt, amit ők nem láttak 240 szezon alatt....
költői... -
hamary #30218 Megakarom venni ezt a játékot... De nagyon félek, hogy ez a két hba az eredet teljesjátékba is benn lesz nálam... -
különösen tetszik, hogy jelzi, a játékosnak mennyire ízlik az adott poszt, még egy jópont -
Az igazolási rész tényleg fejlődött, mondhatni. Szóval úgy néz ki, h nem marad a nyakunkon a fölösleges pléja :) -
hamary #30215 nálam is... -
nah edzéstervek jók a 08-ból, ez pozitív, viszont a taktikák sajnos nem -
hamary #30213 szvsz az átigazolás jobb mint eddig.. Aston Villa kölcsönvette Gudjonhsent például...Sundelrand Cissét... én lehet, hogy Higuaint fogom -
cuatlangs #30212 + arshavin:D -
új tulaj befigyel :D:D:D
viszont tőlem van egy jópontja: Del Pieroért úgy érdeklődnek, mint 10 éve fénykorában, minden nagycsapat vinni akarja:) -
Máris egy bug: Man. city bevásárlása: Hamsik 28 misi, Zirkov 14,25 misi, SRna 20,5 misi.
Hogy mi a bug? AZ, h ez 3 embernél történt meg, egyszerre. Szóval....