104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• John Cena

6-0 chelsea ellen 4 Rooney 1 Ronaldo 1D.Wellbeck
  • Fabio Capello
    megcsusszant a kocsi a vizen, jóhogy nem repült ki, nemhogy még megmentette a versenyét...

de! Akárhogyis, Massa VB címét nem Glock baszta el hanem az idei szerelőgárdájuk... szánalmas volt az idei boxuk
  • Huni92
    Nem hibáztatom Kimit. egyáltalán. Csak Vettel szimpatikusabb, és szivesebben nézném piros overállban.
    Glock meg...hát...nemtom...9 mp előnye volt, és szárazpályás gumi ide, szárazpályás gumi oda.....namind1. nem szándékozom összeesküvés elméleteket gyártani.
    am a ferrari az idén szar volt, mint csapat.

ON
  • Fabio Capello
    Viszont Vettelnek a legnagyobb respect jár, hihetetlen mit művelt ma...

[rendes és kilencig engedi a forma1-es offolást, kultúrált módban :D]
  • 5w0rdf15h
    hát igen sajnos a műszaki része miatt nem lett világbajnoki, nem a kis negro nyerte meg.....pl ha nincs az a tankolásos manőver ott is simán nyer és esélye nem lett volna a csokinak...
  • Darthmushroom
    szintén utálom
  • Fabio Capello
    bírom hogy őt hibáztatjátok... a kocsi szart be alatta, sajnos... Raikkonen meg remekül csinálta ami a feladata volt, mindettől függetlenül sajnálom hogy nem massa lett a bajnok, már csak azért is mert utálom a csokkert...
  • Darthmushroom
    nemigaz pedig majdnem megvolt ááá de idegesit
    és még az fm is lassan jön
  • Huni92
    neeeee :( omfg......VETTELT A FERRARIBA BAZDMEG!!! ŐT! Kimi helyére.....áááá....nemigaz :(
  • Darthmushroom
    off: Buzi glock ... Hamilton a világbajnok...:@
  • trnokikoma
    én sem kartam 3d-s nézetet de sztem sikkal jobban szemlélrteti a felállásokat
  • trnokikoma
    nekem az asztali gépemen(p4 3000mhz,2giga ram,radeon x1650pro 256 ddr3 és fent van a bet framework 3.5) NINCS duplázódás,szaggatás semmi hiba a sok sérülésen kívül.
    a laptomom(core duo 2000 mhz,2 giga ram,integrált s3 256mb videokari net fram. 3.5)alig észrevehetően szaggat 3d és 2d nézetben is,ha lejjeb verszem a felbontást akkor javul.
  • pinnacle
    Pozitivum:

A meccs közbeni Man.Ass. elemzés. Rendkivül jól rámutat ki hibázik, hol gyenge a csapat és miben erős a másik. Eszméletlen jó.
  • Darthmushroom
    tölti demot!!!:P
  • Scouser
    Már leírtam egyszer, de úgy látszik nincs foganatja. Ez a demó a játék GOLD verziójáról készült, ami azt jelenti, hogy innentől csak a sokszorosítás van hátra, tehát a benne lévő hibák benne is maradnak a kiadásig. Ezeket már csak patch formájában javítják ki.

Ami az én véleményemet illeti eddig csak pár dolgot vettem észre ami nem tetszik:
    -a gépelési hiba
    -az irreálisan sok sérülés (ez majdnem minden évben így volt először)
    -az engine fejlődött, nézzétek meg a 2d-ben is a játékot, szerintem jobb mint eddig volt, de ez csak eddigi vélemény nem biztos, hogy így fogom gondolni 20+ meccs után is
    -a taktikai lehetőségek picit leszűkültek azzal, hogy középre nem lehet nyilazni, illetve semmi plusz beállítási lehetőséget nem kapunk. Azért ez egy nagyon fontos része lenne a játéknak
    -meg még egy olyan apróság, hogy 3d módban nem látom, ha egy játékosom zöld keresztes sérült, ezért nem cserélem le azonnal, ahogy szoktam eddig.
  • Ngeri
    de 768 mb ram nem hiszem h kevés lenne
  • Fabio Capello
    továbbra is memória a legvalószínűbb hibaok... olvass kicsit vissza, ott írtak páran lehetőséget
  • Ngeri
    sziasztok
    segitsetek pls!letöltöttem a vanilias demot telepitem ,frissitetm a dx-t. inditanám el és kiirja h fm.exe hibát észlelt..pls help
  • rvn
  • Oszi
    A betűduplázódásra megoldás ha ablakban indítjátok el a játékot.
  • Csacsi
    Nah. Szóval a 3d nekem nem megy, de ahogy olvasom, nem maradtam le semmiről. Tetszenek, hogy sokkal több a mozgás az átigazolái piacon, mégha kicsit irreális is, és nem változik semennyire sem. Ez talán csak a Demo hibája, a Quick start miatt. ía rengeteg sérülést megint elbaszták, de arra jönni fog biztos javítás. A újítások jók, és tetszenek. De azthiszem először én is illegális úton fogom beszerezni. És ha majd 3 pecc után megéri megvenni, akkor bizto megveszem, mert félek nagyon.
  • szabocsaba1983
    . .
    -
  • Fabio Capello
  • pinnacle
    nem basztatok senkit, hülye mondatra ugyanolyan válasz.
  • hamary
    Te meg örülj , hogy neked faszán meg, s ne a többit basztasd.
  • pinnacle
    játsz másik játékkal ennyi
  • szabocsaba1983
    különbözőgép-nemtudhatjákkinekmilyenvan-szegénytesztelők téma:

más számítógépes játékoknál nincs ilyen probléma. ennyi.
  • pinnacle
    ha a tesztelődnek nincs ugyanolyan gépe mint neked, akkor baszhatod a tesztet...
  • hamary
    Hmm... Átállítottam a felbontást, valamivel kevésbé akadozott...
  • pinnacle
    - én és sokan mások nem akartak 3d-t, mert a 2d is tökéletes volt, sose a megjelenitésen volt a hangsúly. Aztán jött a sok vérpistike szerte a világon (nem rád gondolok, és senkire se konkrétan) és nyávogtak, hogy "nézdmármeg a fikamenedzsernek is van 3d-je, ennek is legyen má, mer' ha nincs az milyen gáááz". Erre a piaci!!!!!! igényekhez igazodva elkezdték a 3d-t, mert az a menő. Aztán a sok vérpisti atomgrafikára, atom motion capture-ra számitott, reális fizikával és miegymással, nem kapták meg, erre megy a duzzogás.
    - A játék kiadója pedig mástészta. Mivel jön a karácsony és akkor sok játékot vesznek, tehát kiadjuk az FM-et... miközbe rohadtul nincsm ég kész teljesen.
    -Demo tehát nem kell a játékot a gépigény-futás-szaggatás témakörbe 100%-osnak venni, de a játék "belső értéke" az ilyen lesz. Patch-re várni kell, ahogyan az FM05-06-07-08 esetébe mindig. 06-07 esetébe csak a 3.-2. peccs után lett jó. Tehát a tendencia folytatódik, ezért nem kell felháborodni és minden évbe eljátszani a sértődést.
    - A lokalizáció (deszépszó ezis) mástészta. Lesz gondolom ennek is magyarositása. Ugyanúgy, ahogy eddigis. Az ingyenmeló az nem megoldás mert szerintem azt igy nem lehet megcsinálni. Másrészt akik csinálják a magyarositást azok szabadidejükben kötetlen időben. Miközbe itt azért nagyon-nagyon kötött a határidő.
  • hamary
    Ezért (is) vannak a tesztelők.

• Gunnersboy
    csak érdekességnek

• pinnacle
    előre tudják a világ összes számitógépének a konfigurációját, egyéni beállításait, tuningját? biztos...

gondolkozzunk már kéremszépen.
  • hamary
    gondolom akkor mindegyik demoba ugyanúgy van minden..: De ezzel az erővel az igazi sorsolást is megcsinálhatták volna... Akkor már tudom, miért lehet ily gyorsan új játékot kezdeni
  • hamary
    De érdekes, ÉN IS!
  • szabocsaba1983
    Optimalizálódjunk (deszépszó) 1máshoz:

-ok, hogy nem kell hozzá erőgép, de az eddigiek mentek egy erős (Core 2 Duo) laptopon, az integrált videokártyájával, itt a 3D nem megy, pedig ebben a minőségben akár még mehetne is.
    -senki sem várt FIFA09 szintű grafikát, de ez szvsz olyan lehengoló lett
    -magyar és a többi kis piac tényleg kicsinek tűnik, főleg ha ilyen a demo, nemsokan veszik meg. de könyörgöm, mennyi munka megcsinálni még 7-8 európai nyelvet? szerintem minden (kis)országból találtak volna 50-50 embert, akik ingyen is megcsinálták volna.

Amit írtam, az az én véleményem. Vannak más vélemények is.

• Gunnersboy
    aha..
  • hamary
    Hogy nem figyelmeztettek erre a hibára a készítők.
  • Gunnersboy
    persze Nasri 3 hónapra lesérült.....
  • hamary
    Tottenham ellen lesz a következő meccsed...?