104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    most nézem hogy a Realnak 4 csapata van :O
  • hamary
    A teljest először lefogom tölteni... Ha nem megy jól, nem veszem meg
  • karajjj
    nincs optimalizálva, láttunk már ilyet...
  • Magic Boy
    Én szóltam, hogy tele van hibával és már készítik a patch-t.
    Csak azért jön ki, mert a kiadó verte az asztalt.
    A készítők legalább egy hónappal később akarták kiadni.
  • hamary
    Azért nem egy PES 9.... az röhögve elfut
  • karajjj
    csak egy ütős gép kell hozzá :S

van der Vaart most hintett egy négyest a Malagának :D
  • hamary
    a játékosok más részének meg nem megy.
  • karajjj
    szerintem nem, nekem az asztali gépen megy tökéletesen
  • hamary
    Hm, azért kösz.... Ez eddig szerintem bukás
  • Mor3llo
    beszarok komolyan, mostmeg mutuval hoztak szóba :D
  • Fabio Capello
    passz
  • Mor3llo
    aztageci...vessetek csak 1 pillantást Martin Demichelis-re! rendesen felturbózták a SI-s srácok, tavaly elég krumpli értékei voltak! bár a tavalyi szezon élőben kétségkívül az ő szezonja volt!
  • hamary
    Amúgy nem tudod mikorra ígérték a közleményt...?
  • Mor3llo
    hát akkor a 08-cal még úgyse :D
  • hamary
    Szerintem nem a 09 demojával tolod :P
  • hamary
    Kösz mindkettőtöknek :D
  • Mor3llo
    Sziasztok!
    Nálam semmi probléma nincs a játékkal(szerencsére), jelenleg van 5 sérültem, amiből 1 már a legelején sérült volt.Most kezdődött a bajnokság...remélem nem is lesz több!
    akinek meg nem tetszik a 3d, az nézze 2d-ben, ilyen kurvaegyszerű!Nekem bejön, főleg ha belegondolok hogy a stadionokat még peccsekkel jobban felturbózzák!
  • Fabio Capello
    No vége az off időnek, Damoklész kardja ismét fejetek felett csüng :D:D

hamary: ha valakik egyszerre nyomják le a mehet gombot, akkor az egyik üzenet felülírja a másikat, és az üzenet kétszer jelenik meg --> ez a kiütés
  • Solt
    Egyszerre küldtük el a hozzászólást, de az övé ért célba, az enyém meg megsemmisült! :)
  • hamary
    Mi ez a kiütés? :?
  • Solt
    Áááá... valaki kiütött! Kutyák! :D

Egyébként, ha a magyar bajnokságban a ligakupa sorsolása megint híg kaki lesz, akkor először a beta tesztereket keresem meg, aztán az SI-t, de a kard nem lesz a hüvelyében! :D
  • Csacsi
    Még az is megvan. De most pihentetem egy kicsit. Majd dobok képet róla. Egész jól állunk a Premier Ligában, de valahogy most viszahúzott a zívem kedvenc csapatom élére. :) Jah és Dorchester :D
  • Zsolti9014
    köszönöm a tippet!
    mondjuk nekem 1 gb ramom van, 3 modulból, de azt hiszem, most nem bányászok ki belőle kettőt, hogy utána más játéknak visszategyem.
    sajnos ez egy ilyen nap: nem fut a demo, bréarc a vb az f1-ben (Kiminek szurkolok amúgy, de idén Massa érdemelte volna meg legjobban- ez csak az én véleményem).
  • fsgh
    Én is folytatom az Atletico-s mentésem...
  • hamary
    Mi van a Doncesterrel?
  • Csacsi
    Nah. A nagy csalódottságom hatására. Kezdtem inkább egyet a Juventussal a 2008-ban új adatbázissal.
  • Fabio Capello
    ez most engedélyezett, a kard a hüvelyében van... :D

méég... 17 percig :D

Huni: nyilvánvalóan le kell tisztázni a szabályokat... abban is elég gond volt idén...
  • Solt
    10, 9, 8, 7, 6, 5, ....
  • Huni92
    NEm irtam én le. Csak elmondtam a véleményem, miszerint Vettelt többre tartom. Viszont ha átolvasod még1x a hsz-em, láthatod, h irtam , h nem akarom elvenni az érdemeit.

Capello: a szabály legyen szabály. Akkor is ha VB cimről dönt 1 eset, akkor is ha nem. És erről jut eszembe, irjanak már egy normális szabálykönyvet, ahol nincs ilyen SC-nál boxutca nyitva-zárva eset ködösitése, meg leszoritás, pályáról való kitessékelés téma igy és úgy való megitélése.

Jó8 mindenkinek!
  • pinnacle
    VB szempontból számitott mikor megbaszták a Snickerst, de persze akkor senki nem szólt, hogy értelmetlen az egész dolog... Igy a FIA magát járatta le, hogy akkor megbüntették Snickerst és most Trullit nem, mert akkor nem szabály alapján büntetnek, hanem pofára, ami egy technikai sportba eléggé gáz.
  • Fabio Capello
    VB cím szempontjából nem számított, uccsó futamon már nem foglalkoznak ilyesmivel, nem oszt nem szoroz. Ha ezen múlt volna Lewis vb-címe, vszeg megkapta volna utólag a büntetést, de így lássuk be, értelmetlen.
  • hamary
    Ne offoljatok, inkább vegyetek nekem egy új gépet
  • inter94
    Azért hamiltont nem kell leírni,mert ő is kurv@ra tehetséges pilóta
    +most asszem trulit simán megbüntethették volna úgy mint anno hamiltont,de hát nemtették
  • Fabio Capello
    semmit, mindkettejüket megelőzte így nem avatkozott bele a párharcba...
  • Piko888
    Srácok arra is emlékezetek hogy hány pontot vettek el Hamiltontól. Ja a végén a pöcs Kubica mit kevert ott?
  • pinnacle
    NIGGGGAAA FOOOORRR PREZIDENTTTT!!! :D

OFF OVER
  • Huni92
    "szánalmas volt az idei boxuk"

Ez teljes mértékben igaz. A lámpa eleve egy elég érdekes ötlet volt. Ha bejött volna, nyertek vna 1 mp-et kiállásonként. De először sem jött be, asszem lábtörés lett a vége, 2.szor pedig (mint utóbb kiderült) Massa VB cime ennek köszönhetően (is) ment el.

Na meg a Hungaroringen történtek miatt. Elképesztő, h mennyire instabil volt az idei Ferrari, úgy ámblokk. A Meki meg lehozta az idényt úgy, h Hamilton alatt nem romlott el a vas.
  • Huni92
    Akkor viszont még offolok.

Osztom a véleményed. Vettel vmi elképesztő nagy tehetség. És most ha elgondolom, h az egyre jobb Torro Rossoból átkell ülnie a gyenge RedBullRöbóba....sajnálom...lehet h azt a csapatot is "összekapja" úgymond....de ő ennél sokkal többet érdemel. Alonso mellett talán a mezőny legtehetségesebb és legjobb pilótája. Mert én sokkal többre tartom azt, h Monzaban képes volt futamot nyerni, meg egyre inkább stabil pontszerző egy közepes(nek titulált) autóval, mint Hamilton VB cimét. Mert ő kapott egy nagyon jó kocsit maga alá, amit nem mellesleg úgy, hogy amig meg enm érkezett, Alonso folyamatosan segitett a fejlesztésben. Nem akarom elvenni az érdemeit Lewisnak, de nem tartom oylan jó pilótának mint Vettelt.

Amúgy most látom, h Glock 1 kör alatt 18, azaz tizennyolc másodpercet adott el.

Remélem h ez volt a brit első és egyben utolsó vb cime. Ámen.
  • billywood
    igen, ezt a ferrari bukta el (boxban a hibák, elfüstölt motorok)...
    Én viszont szeretme sz összeesküvés elméleteket :) Utolsó körben elbukott 10+ mp azért elég érdekes
  • karajjj
    komolyan mondom, minél többet játszok vele, annál jobban kezdem elfogadni, ha kijavítják a sok sérülést ki is egyezek vele