104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ugyanebben a gépben volt 4 giga ram, és nem mondaném hogy megtáltosodott volna a 2008, 14 bejelölt lgával nagy adatbázissal. az 1 gigával teljesen jól elvan. -
Solt #30608 Nem haragszom, de egy szóval nem mondtam, hogy a ram miatt szaggat! :) A celeron, és a gyenge amd processzorok miatt szaggat, viszont az, hogy 1 giga ram simán elég, az több mint túlzás! Pontosabban az a kérdés, hogy mire elég? Egy ligára, small database-el biztos elég. No, de próbáltál már legalább 10 ligát betöltve játszani? Mondjuk az összes kelet európai ország, plusz top ligák? Tudod milyen élmény? Mennyivel másabb mint amikor "inaktívak" ezek a ligák? 1 giga rammal soha nem fogod megtudni... Biztos elketyeg, de, ha egyszer kipróbálhatnád jó géppel, akkor nem mondanád, hogy simán elég... ;) -
ne haragudj, de 1 giga ennek a játéknak simán elég. az én gépemben is az van, és tökéletesen futnak a játékok, pedig egy laptop.mint kraawz kollega is írta, az elavult amd proci a ludas mindezért. kevés ramtol nem szaggat a manageres játék hanem sokat tölt. -
realgyula #30606 mostmár teljesen elegem van a játékból! elkezdtem a 2. szezont is (Sobist tudtam csak leigazolni, másra már nem futotta) a felállást is megváltoztattam, 4-4-2, 2 csatár elöl, 2 támadó szélső, 1 védekező és 1 támadóbb kp...de semmi! :@ már elegem van! nem tudok eljutni az ellenfél kapujáig sem, a 2 belső kp-om passzolgat, és elöbb utóbb elvesztik a labdát...kb. ennyi támadásban! védekezésben meg mind a 2 szélen simán átmennek és a beívelésekből meg jönnek a gólhelyzetek! én nem tudom mit cseszek el, de Van der vaart ide vagy oda, Robinho célembernek ide vagy oda, Sobis, új támadóbb felállás...stb.stb.stb. de semmi! a morálok aránylag rendben vannak, de nyerni nem nagyon kell! úgy látszik ez nem az én játékom, valamit elrontok, pedig nagyon szeretném ha jól menne...! :'( legutóbb kikaptam simán 3-0-ra az espanyoltól, lesérült metzelder, robben és robinho is...szóval elegem van teljesen! szerinte vagy kezdek egy újat és ezt a mentést törlöm, vagy az egész játékot, mert nagyon fel tudja b@**ni az agyamat! -
Solt #30605 Egy giga ram semmire nem elég... egy dolog, hogy megy vele... na, de hogy. Akinek ilyen gyenge gépe van, az komolyan nem értem, hogy miért van azon meglepődve, hogy szaggat. Ne abból induljatok ki, hogy mi a minimum gépigény... az csak duma... a minimum gépigény arra jó, hogy egy bajnokság, small database mellett ne kelljen 10 percet várni két töltés közt...
Nem bántani akarom azt akinek gyenge a gépe, csak ne várjuk már egy trabant-tól, hogy úgy menjen hegynek felfelé, mint egy versenyautó... -
1 giga ram csak elég, a procim egy kalap szar (2 ghz amd)
a sérülés meg a peccs előtt mindig így van. lekapom azért én is, majd ránézek valamikor. -
karajjj #30603 ha van hozzá géped, akkor csak annyi a probléma, hogy kicsit bugyuta de megszokható a 3D és irreálisan sok a sérülés -
hamary #30602 Szerintem kevés a procink... De remélem nem így van :) -
Zsil #30601 remélem -
Zsil #30600 hogy veszed le?1024alá?vagy low-ra? -
pinnacle #30599 eddig nem volt akkora hatása az egyéni beállításoknak, most nagyobb és fontosabb szerepük van. -
de nagy lett a pangás
vélemények ? :) -
Csesza #30597 :S leveszem a felbontást akkor nem akad meccs közben, viszont úgy nem lehet ablakban futtatni :SSS -
Zsil #30596 ezt nem értem,mivel komplexebb?sztm ugyan azok az opciok.vagy? -
Zsil #30595 thx -
pinnacle #30594 nem, csak a taktika kidolgozása komplexebb, egyénre szabható. vagyis máshogy kell a taktikot megcsinálni -
pinnacle #30593 ott van baloldalt classic nézetbe, a stat felett. -
Zsil #30592 de az eddig is volt,tehát a nyilkakkal szegényebb lett? -
Zsil #30591 és hogy kérsz meccs közben elemzést az aszisztenstől?csak nem a kipipálgatós ablak az? -
pinnacle #30590 egyéni játékos beállításokkal...
felfutás, futás labdával... stb stb -
pinnacle #30589 nem mivel nem TV nézetbe tolom hanem classicba igy jó, de TV-be se toporognak -
Zsil #30588 nyilazást hogy orvoslod? -
Zsil #30587 és ha kulcs jelenetekben nézed a meccset,akkor a köztes időben áll a kép? -
pinnacle #30586 érdekes, nekem nincs toporgás... -
Zsil #30585 akkor most 08?szánalmas az egész,igy? -
mesterhármas is volt? :D sunderland meg spurs meccs? -
Zsil #30583 ja és a legviccesebb 3d-nézetnél a-laba előtti toporgás,vagyis inkább helybenfutás,komolyan ez a gyalogkakukk mozgás.kurva primitiv -
Azért, na, van 1 pár sérült :D szerencsére csak kiegészítő emberek :AS:DAS:D:AS
-
Solt #30581 Nem sikerült feltörni a védelmet? Ohhh... :) -
Zsil #30580 +akadozás elég zavaró,nem kéne-grafikai megterhelés?nem hinném!asszem 08 is rosszabbul futott a demoban. -
Zsil #30579 nem találok sok ujítást nagyon!meccs közben hogy kérsz elemzést az aszisztenstől?olvastam ilyet -
Zsil #30578 igen?és mi lenne ez az uj beállítás?remélem nem arra gondolsz h kötetlen poszt,megy ilyenek,meg előre futás!?mert akkor nem helyettesíti.akkor oszdd meg velem is köszi -
háháháháá én 4:0ra nyertem :D -
Grat!
Csak így tovább. -
Nem lehet felnyilazni, mert a játékosbeállítások helyettesítik a nyilazást. -
Teszteljétek minél többen, hogy mire kijön a végleges senkit se érjenek meglepetések. Hogy tudják az emberek, hogy ki mire számíthat.
Az viszont tény, hogy már a 2008-nál se sikerült feltörni a védelmet és a 2009-re ezt a védelmet továbbfejlesztették. -
Zsil #30573 a jázékos felnyilazást elkurták?vagy máshogy kell belőni?nagyon gáz -
eslő büntető(k) és mesterhármas 
-
karajjj #30571 jó hát, én csak saját tapasztalatból mondtam, mert az 1,7 ghz-es 1 giga memórás integrált videokártyás laptopon akad, viszont a core 2 duo e7200, 2 giga ram, hd4850-esen kifogástalanul fut -
pinnacle #30570 ez nem igaz.:)
3000+ 512 ram 6600 GT és tökkéletesen fut