A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
realgyula #30606 mostmár teljesen elegem van a játékból! elkezdtem a 2. szezont is (Sobist tudtam csak leigazolni, másra már nem futotta) a felállást is megváltoztattam, 4-4-2, 2 csatár elöl, 2 támadó szélső, 1 védekező és 1 támadóbb kp...de semmi! :@ már elegem van! nem tudok eljutni az ellenfél kapujáig sem, a 2 belső kp-om passzolgat, és elöbb utóbb elvesztik a labdát...kb. ennyi támadásban! védekezésben meg mind a 2 szélen simán átmennek és a beívelésekből meg jönnek a gólhelyzetek! én nem tudom mit cseszek el, de Van der vaart ide vagy oda, Robinho célembernek ide vagy oda, Sobis, új támadóbb felállás...stb.stb.stb. de semmi! a morálok aránylag rendben vannak, de nyerni nem nagyon kell! úgy látszik ez nem az én játékom, valamit elrontok, pedig nagyon szeretném ha jól menne...! :'( legutóbb kikaptam simán 3-0-ra az espanyoltól, lesérült metzelder, robben és robinho is...szóval elegem van teljesen! szerinte vagy kezdek egy újat és ezt a mentést törlöm, vagy az egész játékot, mert nagyon fel tudja b@**ni az agyamat!