104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    erre én is kíváncsi vagyok

Magic Boy: úgy rémlett hogy Békéscsabát te kreáltad 2008ba(?)
  • Solt
    Miben akarnak nagyot domborítani?
  • Magic Boy
    Na erre kíváncsi leszek.
    De legyen igazad, mert akkor végre lesz konkurencia harc amiből mi managgerfanok csak jól jöhetünk ki.
    A CM-nek amúgy eddig is a legnagyobb baja az volt, hogy gyenge volt az adatbázisa amin szerintem idénre se javíthattak olyan sokat.
  • Fabio Capello
    ez nem a demo hibája, hanem a quickstarté. pont erre találták ki, minden le van benne előre rögzítve, nem habzsolja az erőforrásokat a legenerálással.
  • Fabio Capello
    ezt már most megcáfolom neked, a 2009-es CM robbanni fog, idén egyértelmű céllal padlóra akarják küldeni az FM-et és egyelőre sikerülni is fog nekik
  • Magic Boy
    zorrobomber: Tessék?

Csacsi: A sérülést az első patch javítani szokta és az akrdáson is javitanak szerintem a patch-al. Az meg szerintem a demó hibája, hogy le vannak benne fixálva bizonyos dolgok.
  • Csacsi
    Egyelőre két dologra vágyom. Tűntessék el a sok sérülést, és menjen akadozás nélkül a 2d mód(magyarul optimalizáljanak már egy kicsit). És akkor nem lesz gond.

Talán még annyi, hogy legyen változatosabb. Bár ez szerintem a Demo hibája, hogy tök ugyanaz történik, minden újrakezdésnél :D
  • zorrobomber
    most is kontribútoltál?
  • Magic Boy
    Én is ezt mondtam lényegében még a megjelenés előtt.
    Ha emlékeztek többször szóltam, hogy aki teheti várja meg az első pach-t.
  • zorrobomber
    ezért is mondtam hogy első patchet meg kell várni, aztán ítélkezni. szidni meg kiadót kell vagy azt sem, mert ha nem jön ki időben, buktáznak akkor nem lesz sok pénzük csinálni egy még jobb következő részt :) szóval őket is meg lehet érteni.
  • Mor3llo
    Egyébként vki nem tudja, hogy a játékosoknak hogyan kell ajánlani különféle cselekvéseket ? (Preferred moves) gondolok itt a betörni a 16osra, feldobni magát, cselezések erőltetése...stbstb!
  • Mor3llo
  • Magic Boy
    Az FM 2009 nagy lépés előre szerintem az újításaival.
    Vannak benne hibák ez tagadhatatlan, de ez annak köszönhető, hogy előbb kellett kiadni, mint elkészült volna és ennek ellenére még mindig a legjobb managgerjáték a piacon.
  • asafderg
    Nekem az rémlik, hogy az eddig sem volt, mert a premiership licensz az EA tulajdona.
  • Mor3llo
    Angliában csak a Premiership licensze nincs meg.Alsóbb ligáké rendben van.
  • Fabio Capello
    max áprilisban...

Sword: passz, én úgy tudom hogy az angol FA nem adta meg a kellő licenszeket...
  • 5w0rdf15h
    hm ez érdekes mert pl az angol championship logói pl benne vannak már a demoban is
  • Csacsi
    Lehet idén áttérek a championship managerhez? :)
  • Csacsi
    Integrált videókártyám van. Engem nem zavarna, ha nincs 3d, mert eddig sem érdekelt. Dehogy a 2d is szagasson. Pont ezért szerettem ezt a játékot. Mert Laptopon hordozgatva, bárhol tudtam vele játszani. Emiatt nem fogok új laptopot venni.De ettől függetlenül eléggé vicces ez a dolog. Csak az összehasonlítás kedvéért írtam le. Ha ennyire nem tudnak 3d-t készíteni, akkor minek erőltetik? Mint mondottam. A fifa manager 08 futott. Pedig az sokkal szebb. A mellett, hogy egy nagy trágya az a játék még mindig.
  • zorrobomber
    sebaj, I'm back
    demo-t viszont hagyom békibe, majd teljest, sőt 1ső patchig igyekszem nem fikázni semmit majd :)
  • Neoncsoves
  • Fabio Capello
    már nem emlékszem, de vagy 128as vagy 256os videokari alatt állítólag köszönőviszonyba se leszel a 3d-vel :D
  • Csacsi
    Mondjuk azért elég vicces, hogy a Fifa manaher 2008-as változata is elindult a gépemen, sőt a meccset is tudtam nézni. Igaz picit akadozva. A 2009-es fm manager meg nem hajlandó megjeleníteni a 3d módot, holott azért grafikailag jóval gyengébb, és a 2d mód is szaggat. :D
  • Fabio Capello
    hát feltűnt... :D
  • karajjj
    én láttam...
  • zorrobomber
    relief, az akkor gyorsan pótolva lesz :)
    látszik mennyire eltűntem, azt se tudtam hogy már van demo(?)
  • Fabio Capello
    ez csak annyit takar, hogy nem lesznek benne az angol bajnokságok, csapatok logoi és mezei
  • Fabio Capello
    valószínűleg valaki mesterien összepakolta fotoshoppal...
  • zorrobomber
    " - Nincs angol liga licence."

heh?
  • Zsil
    meglátjuk
  • asafderg
    Nos az elhangzottak alapján, várakozó álláspontot alakítok ki. Ha letöltöm a demót, azt is csak azért, hogy belekukkantsak, szűnni nem akaró kíváncsiságom mérsékléséért.
    Egyébként ha nem válik be (mint ahogy a FM'08 sem), akkor én nagyon jól elvagyok a 2007-es kiadással.
    Szerintem úgyis az számít. hogy az embert lekösse a játék és élvezze. Ha ezt egy régebbi verzióval sikerül, na bumm, talán nagyobb tragédia is érte már az embert. Én biztos nem fogok agyvérzést kapni miatta.

Inkább visszacsattogok Funchalba. Ott hibátlan minden:)
  • Zsil
    http://i21.photobucket.com/albums/b256/Lilarc0r/3dengine.jpg
  • Zsil
    http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://i21.photobucket.com/albums/b256/Lilarc0r/3dengine.jpg&imgrefurl=http://www.footballforums.net/forums/showthread.php%3Fp%3D3519786&h=789&w=1033&sz=129&hl=hu&start=5&um=1&usg=__iKiFQEDakjl1U8Luc_y6SbOJDJA=&tbnid=o6natoLiwfU7CM:&tbnh=115&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dfootball%2Bmanager%2B2009%26um%3D1%26hl%3Dhu%26sa%3DN ezt mire véljem?látott valaki ilyesmit?
  • asafderg
    - A nyilazás a taktikából eltűnik, ugyanis a forward runs és a mentality csuszka állítása ugyanazt a hatást éri el.

Innen.
  • zorrobomber
    sok-sok pihenés után már nem bírom a 2009re várakozást, vagy tolok ma este egy új gamét vagy kipróbálom a fifa ma...á dehogy, új game 2008ban :D
  • Legend Killer
    FM 2008-nak 512 MB RAM is elég, nekem annyim van. Gondolom a 09-nek valóban kell minimum1giga.
  • zyndar
    Üdv Urak!
    Én is kipróbáltam, nekem tetszik. Nem tapasztalok sérüléseket, első keretből 2 hónap alatt 2 emberem esett ki 1-2 hétre. A dupla írás ablakos módban nincs. A játékosok elevation (vagymi) kameranézetben nem toporognak labdaátvétel előtt. Egy kicsit dolgozik az első helyzet megmutatása előtt, de nem veszélyes. Én megveszem, az tuti. Szaggatást sem tapasztalok, pedig nem mai a vasam: ASUS A8N alaplapon 2200 MHZes proci, 7600 GT videókártya, 2 GB ram. Ui: Mondjuk kicsit sokat kérdeznek az újságírók
  • Solt
    Erre próbáltam én is rávilágítani... Ne várjanak csodákat 5-6 éves konfigoktól... :)
  • soma22
    van változás persze, de az 1 giga még az a szint ami nem zavaró.elhiszem hogy minél több annál jobb.a lényeg hogy mindenki a maga gépének engedjen az igényeinek
  • Solt
    Én nem igazán ezt vettem észre... nálam a 2 gigáról 4 gigára való váltás is elég nagy változást hozott.

Elhiszem, hogy jól elvan, de az nem ugyanaz mint amikor szinte észre sem veszed mikor tölt!

Mindenesetre ezen nem fogunk össze veszni... hiszek neked! ;)