104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Magic Boy
    Elismerem túlzásokba estem, de az tény, hogy mivel nincs igazi konkurenciája (igazán a CM se volt az eddig a 2009 meg még a jövő zenéje) így messze a legjobb Football Magager játék az FM!
  • kraawz
    nekem 1.8as procival nem akad..
  • Magic Boy
    Tele van a játék olyan újítással amitől az előnyére változott.
    A Manager rész reálisabb lett sokkal.
    Az átigazolási rendszert javították.
    A klub és a sajtó rész javítva lett.
    Kaptunk egy 3D-s nézetet (bár vannak még hibái az tény) ami szintén pozitív változás, ha managerkedni akarsz.

Mi kell még?
  • Fabio Capello
    akkor sem.

lehet hogy én is kicsit nyomattam a dumát, de amióta megjelent a demo tőled csak azt hallani hogy ez lesz a legjobb, a legfantasztikusabb, ennél jobb úgy sincs és a többi...

Már amikor átvettem a házigazdaságot, kijelentettem, hogy attól még hogy FM TOPIK (!!!) a neve, cm/fm egyaránt jöhet, legyen új, vagy őskövület...
  • soma22
    ezen felül sem érzem a lehengerlő erőt a gammában...
  • Magic Boy
    A sérülés a 2007 óta hiba.
    Ha csak ennyi baja lesz (amit az első patch úgyis javít) akkor nem érheti szó a ház elejét.
  • Magic Boy
    Na jó lehet, hogy kicsit túlzásba estem, de te is ezt csináltad a CM-el kapcsolatban ráadásul az FM fórumon.

Na jó a sok ezer lehet, hogy kicsit túlzás. Bár, ha a külföldi fórumokat is belevesszük...
  • soma22
    hát én kezdek elszomorodni, 1 gólnál több még csak barimeccsen volt, sérülés bezzeg meccsenként kettő. már nincs csatár a csapatban...kiábrándító ez a szar demo
  • Fabio Capello
    juj. azért a sokezer merő túlzás, nemdebár? inkább párszáz.
  • hamary
    Még jó, hogy nem rendeltem meg.
  • Magic Boy
    Én nem de sok ezer ember a fórumokon igen.
    Ahogy itt pár perc alatt egyesek le tudták írni úgy ez is reális.
  • Fabio Capello
    bocs de ez már propagandaduma.
  • Magic Boy
    Eredetileg 512 MB-t akartam írni csak végiggondoltam és 1 GB lett belőle.
    Úgynézki az MB ott maradt.
  • Magic Boy
    Nagyon sok javítást végrehajtottak amit azok jeleztek feléjük akik megvették.
    Persze vannak benne hibák, de még mindig messze a legjobb Football Magager játék az FM!
    Mindenki igényeinek egy játék se tud megfelelni.
    Még a legjobbakban is lehet hibát találni annak aki keres.
    A 2008 nagyon gyenge lett, de úgynézki sikerült összekapniuk magukat.
  • Fabio Capello
    1 MB GB A:S:F_A:ASSD_AF
  • hamary
    na kész... a procim kicsi hozzá... byebye FM
  • kraawz
    ha te ezt 2 nap alatt egy demobol megállapítod.
  • Magic Boy
    Akkor nagyon gyenge lesz, mert az én idős gépem is jóval viszi ( http://www.systemrequirementslab.com/bonus/t/analysis2.tmpl?PHPSESSID=40bc34f5e096407ea00183a44e34cf4a ), perdig szegényre ráférne már egy videokártya csere és 1 MB GB RAM se ártana még bele.
  • hamary
    Csak Sporet találtam... :/ Amúgy nem tudja meg megmondani, unknown, ezt írja mindenhova... Ismeretlen, agy mi a fene...
  • McFrost
    Miért? Kijavították a sokmillió hibát?
    Nem hinném...
  • Fabio Capello
    Akik nem biztosak hogy a játék elfut a gépen, itt egy teszt

katt ide

és a játékok között a Spore: Origins nevű játékot tessék kiválasztani, annak a gépigénye fog nagyjából passzolni a full 09-éhez.
  • hamary
    csak sajnos akiknek eddig vígan elment, azoknak már akadozva fut...
  • Magic Boy
    Elnézve a fórumokat az emberek túlnyomó többségének nagyon pozitív a véleménye az FM 2009-ről.

Az is úgy néz ki tisztázódot, hogy akinél nem indul a demó ott nála van a hiba.

A lényeg, hogy az FM egy év kisiklás után újra magasra tette azt a bizonyos lécet.
  • kraawz
    ez is kurvajó. az elején egy sajtókonferenciára meghívnak, hogy mutassam be a csapatot, magamat , stb.. a médiának :)
  • pinnacle
    de csak 30 font a gém.
  • kraawz
    viszont a gamma duplán írja a betűket.
  • Mor3llo
    aztakeci! most nézem énis...nagyon durva :D
  • kraawz
    bazmeg, sennanak mekkora értékeket adtak már :D
  • kraawz
    felnyomtam a demot, eddig ugyanolyan gyors a gamma, mint a 08. Majd meccs kötben meglátom,de ott is le lehet vinni a dolgokat. Ki lehet kapcsolni 3D-s kamerákat,stb..

Amúgy Villarreal-lal generáltam le egyet.
  • myl0
    Magic, Csacsi köszi
    Közben túllendültem az unalmas nyári pangáson:
    Az Érkezők: Ustari 4,1M font; Sakho 6,5M font; Jimenez 2,7M font + néhányan a Villarreal B-ből. Nem volt nehéz elkölteni kemény 10 Misit amit adtak:P
    Távozók: R. Pires ingyen (7. számu támadó kp volt:P) César Arzo 2,7M font.
    Egybként mindenki Rossit akarta, érkezett rá 27,5 millás ajánlat is, de úgy néz ki marad.
    Nihat és Mati Fernandes is kelendőek lettek volna, ha hagyom, de ők is úgy gondolták jobb ha maradnak (őket olyan 20 misi körül vitték volna).
    BL Selejtező 3. forduló: Debrecen vagy valami Szlovák csapat...
    Egyenlőre ennyi.
  • Csacsi
    Grat. Lassan befejezem az első Premier Ligás évemet a Dorchesterrel. Aztén dobok képet én is.
  • Mor3llo
    Jah, amúgy kell fizetni kemény 600forint körül :D hazai boltokból drágább a házhozszállítás...
  • Oziris666
    Köszi:)
    Bár ilyen még sose volt h minden mindjárt az első szezonban sikerüljön(Bajnokság,Kupa,BL) még nagy csapatokkal se ,nemhogy egy Ajax kerettel...
  • Scouser
    Azzal tisztában vagyok, de ha máshol nem lehet megvenni...

Jó hír az 576, úgy látszik a sok levét amit küldtek nekik ez ügyben hatott. Meg azért is jó lenne a dvd-s verzió, met a STEAM-est nem lehet majd modolni.
  • Fabio Capello
    de a kiszállítás csak UK-n belül ingyenes...
  • Zsil
    3d-ben nem látom át a menedzselést,csak az uj 2d nézet!
  • Zsil
    NÁLAM FORDÍTVA VAN-2D OKÉ-3D AKADOZGAT,de jó lesz a game!!!
  • hamary
    576-tól november 14étől lehet rendelni..
  • pinnacle
    FM 09 megvásárlása
  • hamary
    Először töltsd le! Mert lehet, nem csak a Demo fog akadozni...