104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Grat. Keci Jó vagy. -
Végetért a harmadik (össz negyedik) szezonom a HSV-nél. Sajnos idén sem jött össze a tripla, ezúttal a BL elődöntőjében kaptunk ki 11-esekkel a Juvétól.
Képek:
Tabella:
Kupadöntő:
Keret:
Gólkirály:
Áttekintés:
Díjak:
BL:
Legjobb játékos: 1. Dagoberto, 2. Babel
Álomcsapat: Ustari, Boulahrouz, Babel, van der Vaart, Adu, Dagoberto, Sinama-Pongolle, Kompany
Bajnokság:
Év játékosa: 1.Dagoberto, 2. Sinama Pongolle
Gólkirály: 1. Sinama-Pongolle, 2. Dagoberto
Az év managere: 1. Én, plusz mind Olaszországban, mind Németországban a top10 manager között vagyok.
Év csapatában: Ustari, De Jong, Kompany, Boulahrouz, Srna, van der Vaart, Adu, Dagoberto, Sinama-Pongolle, Vucinic. -
6559 :D -
Az szép grat!
A mostani stadionod mekkora? -
héj! -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ezt nem hiszem el. Közel 6 év küzdelem után, gonolom sok hitelezővel, de sikerült megszerezni azt, amit vártunk :)ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
pinnacle #30923 te ugatsz tiszteletről te agybeteg fasz? Elöször szépen leirod a nevemet, utána ugathatsz, ha kékmajomnak hvlak vagy bármi. Addigmeg menjél sirjál egyet a sarokba, hogy valaki röviden irta le a szabocsaba1983-as rendkivül IMPOZÁNS NICKNEVEDET.
Szánalmas és gyerekes vagyok? hmm lehet, de akkor szépen beállsz mellém és kihúzod magadat mikor elhangzik a kérdés, hogy ki gyerekes és szánalmas!
Te kis geci:) -
lemaradtál, már vége a vitának, szia
/on
Chelsea-t kaptam a ligakupába rögtön az elsö meccsemen :|
0-0
megvolt az elsö tizipárbajom:D 5-4 ide, vár ránk a köv kör -
amit fm ajánlott directxet azt frissitettem? vagy még máshonnan is kéne? -
Ez a hozzászólás...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Kedves MajdnemananászFiú szánalmasan gyerekes vagy!
De legalább a neveket leírhatnád helyesen, úgy tiszteletből... -
directx -
Helyes
-
Igenis főnök úr! Szerintem is legyen vége! -
Na akkor csak a teljesség érdekében, a CM vs. FM flémnek itt és most vége. -
-
Tejlesen igaz. Csak CM és FM egyenlőre ugyanazt jelenti az embereknek, mert még a CM 2008 sem éri utol egyik FM-et sem. Majd, ha igazán nagy durranás lesz a következő CM akkor lesz új topicja, addig marad ez legalábbis szerintem. Nincs szükség addig rá, mert mindenki FM-ezik, ha tagadja akkor is:) -
pinnacle #30913 Ez oké, csak hogy én ha bemegyek a Fifa topikba, akkor szeretnék a Fifáról dumálni és nem a Fifa vs. Pes vitát olvasni. Továbbá nem szeretném látni a Fifa topikba azt, hogy jövőre milyen kibaszottul fasza lesz a Pes, ha erre vágyok benézek a Pes fórumba, szerencsére mindössze két kattintás.
Ezért kellene egy CM topik. -
Csak, hogy tiszta legyen, már alig várom a 14-ét, hogy megvehessem az FM09-et, de adni fogok lehetőséget a CM-nek is, ráadásul úgy, hogy a CM-hez 2009 szeptemberében járni fog egy hivatalos database update biztos vagyok, benne, hogy sokan kipróbálják majd, ha másért nem a friss keretek miatt biztosan...
A flém valóban nem kellene, viszont minden játék megjelenése után van ilyen.
-sokan fikázzák a Far Cry 2-t, sokan szeretik,
-sokan azt mondják a Fallout 3-ra, hogy nem hű a régi nagy Fallouthoz, de ennek ellenére 94% az IGN-en
-ott van a PES és a FIFA között vergődő sok hülyegyerek aki folyamatosan meg akarja győzni a másikat, hogy az övé a jobb, ahelyett, hogy játszana
-a WoW utálók és a WoW istenítők
Mi meg inkább örüljünk neki, hogy megjelenik az FM09 számomra tetszetős újításokkal és a szokásos FM hangulattal, aztán ha nem nyeri meg a tetszésemet majd eladom valakinek és megveszem áprilisban a CM-et, ami aztán ha tényleg olyan jó lesz, akkor majd nem veszem meg miatta az FM2010-et és így tovább...
Mi felhasználók éppen ezért kifejezetten jó helyzetben vagyunk... -
Valaki nem tud infot a fm.exe hibát észlelt slágerről? sok embert érint és hátha van valami megoldás rá?
-
*kipróbáltam még régebben de -
én nem CMezek:D
egyszer kiprobáltam még de az FM jobban megfogott
miért kérded? -
hamary #30908 Amúgy mennyit játszottál te a CMmel? -
pinnacle #30907 Egy tipp:
Legyen egy külön CM fórum itt az Sg-n. Mert ez igy egyrészt idegesítő,másrészt flém, harmadrészt meg gáz, hogy a meg se jelent CM-et istenitik itt páran.
KB mint a FIFA VS PES harc. Lehetne nyugodtan csinálni topikot, azt lehet ott nyálatcsorgatni statisztika elemző CM-re (bocsi, csak ez igy megfogott:P ) - itt meg mehetne a farokverés istenkirálycsászár FM-re. -
Ja, most olvasom, hogy ezt tervezik!!! Barvóóóó -
ha nemkapok 2 golt, akkor énis 0-1re nyerek -.- -
A CM-ben hatalmas potenciál van. Ha fejlesztik az adatbázist akkor odaverhet még az FM-nek is. A statisztikai elemző progi ami bele van építve fenomenális, már csak azért is érdemes lesz kipróbálni. Majd kiderül, ugyanis én a helyükben úgy csinálnám, hogy kiadom a játékot márciusban és cserében szeptemberben hivatalos adatbázisfissítést kapunk és akkor nekik sem kell egy teljesen új játékot kiadniuk jövőre, ráadásul 3 hónappal megelőzik az FM 2010 megjelenését, ami miatt azok akik márciusban nem vették meg a CM-et azok megteszik majd szeptemberben és ilyen módon másfél évig fog kitartani a program. -
én 0-1re nyertem ellenük -.- -
Sok sikert jövőre, de első évben ez is nagyon szép.
Grat!
-
Na megtörtént az elsö vereségem a 09-be
a Boro-tol kaptam ki 2:1re, 82.ben 2-0ra mentek, de Bendtner felhozta 2:1re, egyenliteni sajnos nem maradt idönk, de legalább nem két csitgollal kaptam ki :D -
nekem azt mondták lesz. -
gratula, látom tényleg kicsi visszaesés történt, de sebaj, majd jövőre :) -
azért nem erről volt szó, csak szerintünk jelenleg semmivel sem jobb a CM az FM-nél :) főleg elnézve ezt a 2009-est játékot. -
Nah, kicsit mot lehet, hogy offolok, de véget ért az első szezonom az elő osztályban. Jobb eredményt vártam, de félidőben valami történt, é teljeen összestünk. Remélem jövőre valamilyen nemzetközi porondot érő helyezést sikerül elérnünk. Elég sok igazolást tervezek. Elég sok játékosom is eladom. Sajnos ők nem voltak készek a PL-re. Majd jövőre, új taktika, új emberek :)
-
hamary #30896 Most már biztos kifogom próbálni a CMet. Magyar bajnokság lesz benne? -
hamary #30895 Jahogyúgy :o -
De, még a 2. fordulóban
-
szép, jó, minden, de csak ugyanaz mint eddig [brokenheart] [/brokenheart]
-
tudod mit, hagyjuk, legyen nektek igazatok, a CM egy fos, és az FM az isten... mindenki boldog lehet, én ebbe belefáradtam. -
pinnacle #30891 szóval szerinted az FM eladásai a főbb angol és a teljes magyar fórumot összeadva párszá z db? khmkhmkhm -
A manager játékok készítésének az a hátulütője, hogy a készítőknek el kell dönteniük, hogy mennyire legyen nehéz érvényesülni benne. Ha túl könnyű akkor az a baj, hogy csak nyer vele az ember, ha pedig túl nehéz, akkor mindenki utálja és a csalódások miatt nem játszik vele.
Nyilván vannak olyanok, akik azt szeretik, ha le van egyszerüsítve a dolog és könnyen ér el benne eredményeket, viszont vannak akik szeretik a kihívásokat és a nehezebb játékmenetre voksolnak. Mindannyian tudjuk, hogy jelenleg ez a kérdés választja el egymástól a FM-et és a CM-et.
Ha jól belegondolunk, mi fanok azt akarjuk, hogy a játék minél reálisabb legyen, de abba nem gondolunk bele, hogy esetleg nehezebb lesz játszani a játékkal és nem csak önfeledt gólszámlálásba torkollik a játék elindítása, hanem óriási pofonokba. Azt aláírom, hogy ezt az FM08ban elcseszték, mert úgy jött le, mintha a gép csalna, remélem a 09-el nem így lesz.
Az pedig, hogy a sérülés bug illetve a gépelési hiba miatt valaki majd nem játszik enyhén nevetséges. Tavaly ilyenkor a játékosokat állandóan kiállították, nem voltak hajlandóak letámadni az ellenfeleket, ugyanígy ottvolt a sérülés hiba és még sorolhatnám. Ahoz képest ez hatalmas előrelépés. Ami most bosszantó benne van egy patchel kijavítják és kész.
Ja és mindenki azzal játszik amivel akar és amivel jólérzi magát. ..