104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Hi all!
Sajna mostanába elég kevés időm van játszani de azért minden nap figyelemmel követem az eseményeket itt.
#30966 Csacsi,ha gondolod én szívesen átpasszolom a Zenit-es taktikámat. -
átalakítás miatt zárva... kicsit megpucolom a kódot, új banner mellé jönnek majd vissza új szövegek is -
szöveg szkriptek miért lettek kivéve? -
Nah. Mivel azt tapasztaltam, a tavalyi év végén, hogy a teljesen támadó felfogásom itt már nem elég. Az alsóbb osztályokban még rendben volt, hogy sokat kaptunk, mert többet rugtúnk. De most nem nagyon ment, így gondolkozom egy jó 4-4-2 felálláson. Nincs véletlenül valakinek egy jó fajta. Bár ahogy néztem a csapatot a 4-4-2 Diamon jobban feküdne nekünk. Szóval ilyen taktika kellene. Aztán majd finomhangolom én :) -
:)
Kicsit beragadtunk a rajtnál, két meccs (Stuttgart, München), két döntetlen a mérleg, de előbb utóbb belelendülünk (remélem :D) -
Attiska #30964 Ámen. :) Mondjuk én azeddigiekkel is úgy játszottam, hogy az összes választható liga, plusz teljes adatbázis, (valamint kezdésnek állás nélküliként, valami nagyon alacsony osztályú csapatot keresve) mert szerintem máshogy nincs értelme. -
Zsil #30963 simán kikapcsolhatod a 3d-t!08hoz képest igen jó a meccsmotor! -
akkor jólesz. -
Attiska #30961 Ja, az lemaradt, 6600GT. -
ramra jó lesz, a vidikártyát nem ismerem -
Attiska #30959 Sziasztok,
Olvasgattam itt az FM09 körüli dolgokat. Szerintetek Barton 2600+, 1,5 Giga RAM elég lesz neki a normális futáshoz? A demoval nem akarok foglalkozni, engem a teljes izgat. -
Sorted Out (a sorti saját gyártmányú skinje) -
SuLtAN17 #30957 Megtudhatnám ez melyik skin nagyon tetszik olyan nyugtató és egyszerű :)) -
SuLtAN17 #30956 Hellosztok! Én is szeretnék hozzászólni ehhez a 08-09 vitához. Én nem vagyok elragadtatva a demotól, nem a betűduplázás meg nem is a sok sérülés zavar hanem az egész meccsmotor. Eléggé unalmasak a meccsek nálam, bár a meccs meg a 2D-3D nem akad de ezt nem mondanám pozitívumnak mert nekem bikagépem van de másnak nem és sokan írtátok hogy akad (nekem az otthonin ami sokkal gyengébb azon tényleg akad) szerintem nem léttfontosságú ez a 3D- dolog. Szerintem az lenne jó ötlet tőlük ha ezt ki lehetne kapcsolni a beállításoknál. Amúgy meg a 2k8 volt az amelyikkel legtöbbet játszottam és legjobban tetszett szóval szerintem nem szarták el :) -
Bocs ez bunkó volt... -
3 napja ezt mondom....
De azért köszönjük -
"Folytatnám egy újabb hírrel!
Mint tudjuk sok sérülés található a Demo verzióban, ezért rögtön a megjelenés napján jönni fog egy patch, többek között javítja a sérüléseket (a SI Games elismerte, hogy homok került a gépezetbe). DE a fáradt játékosok ezután is könnyebben fognak sérülni, az előszezonban ez hatványozottabban lesz igaz (ezért nevezik alapozásnak).
A sérülésekkel kapcsolatos változások:
- a szabadságról visszatért játékosok 75%-os kondival fognak visszatérni (jelenleg ez 50%)
- a sérülések száma annyi marad, mint most (való életben is ennyi), de sokkal több lesz a rövidtávon (pár nap, max egy hét) gyógyuló sérülés."
Forrás -
pinnacle #30952 Nah akik memó gondokkal küzdenek, azoktól kérdezném, hogy mennyi van a gépükbe?
Mert ahogy eddig olvastam nem szereti, ha két külön méretű ram van benne vagy húzva van. -
Na most hogy indul az új szezon, Kompany barátságos meccsen partvonalra is tette magát négy hónapra... -
ott a kutya elásva... vszeg kevés neki, de ebben nem vagyok biztos... Solt vagy Scouser valahol leírta hogy mi a teendő, pár oldallal korábban.
zorro: látom volt ezen a meccsen minden :D -
-
köszi szépen !de a fkm2008ban semmibaja nem volta memóval. akkor ki kell vennem egy ramot?kár lenne mert így is csak 768 van benne -
a játékból feltelepített tökéletes.
szerk: btw, az offset alapján a memóriád nem ízlik neki -
a direct xet a játék mappából megkeresve felraktam. vagy nem ezt kell, hanemvalami más direct xet? -
mindjárt megkeresem, tegnap nem voltam itt úgyhogy átsiklottam felette valószínüleg :)
amit látatlanban tudok mondani:
1. DirectX frissítése
2. Memória lecsekkolása, hogy nincs e felhúzva, ugyanolyan e, stb. -
jó estét az uraknak!
tegnap feltettem egykérdést amihez képet is mellékeltem. ez a nem túl népszerűfm.exehibát észlel dolog.ha képet látta valaki, direkt a hibakódott tettem be. esetleg tudja valamelyikőtök a hiba okát ebből?vagy cseszhetem a demo kipróbálását???
köszönöm előre is a választ! -
hajrá :)
nekem elindult az ötödik szezonom... (megjegyzés: eddig három szezon a rekordom... :)) -
karajjj #30942 én még voltam, de már megyek is mert holnap új suli :D -
Még bírom. El akarom kezdeni az új szezont a Dorchesterrel :) -
-
én, de csak 1-2 meccset tolok -
valaki bagoly? -
kapuba senki, oda van jó cserém.
amúgy jön Quaresma, Pasanen, Bendtner, Hitzlsperger és Huntelaar. -
És kik érkeznek a helyükre? -
Időközben kicsit felforgatom a csapatot, nagykiárusítás van
Niko Krajncar: egy évet töltött nálunk, de folyton sérült volt, és egyáltalán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, 4 millióért távozott
Jefferson Farfán: ugyanaz, 3 millióért
De Ceular: kiegészítő embernek jött, ám folyamatosan rinyált, így elengedtem, 2 millió
Frey: Ustari kiszorította teljesen a kapuból, az iránta érzett tiszteletből nem hagyom hogy padozzon, így 9 millióért távozott.
Valamint szándékozom még megválni egy csatártól (vszeg Babel lesz az, de még nem biztos, elválik...) -
Sinama-Pongolle időközben behúzta az aranycipőt is... -
Gratula, nem semmi :) -
hamary #30932 Nyugodjatok már le srácok, egy játékról van szó! -
A higadt eleganciával előbukkanó intelligencia diadala.
Legyek inkább NAGY:)
-
Grat! 
Jövőre összejön a BL is hajrá!