104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zsil
  • Zsil
    szép napot!jönne már ki...
  • zyndar
    Üdv Urak!
    A 'show onto weaker foot' utasítás mit jelent pontosan? Mit akar csinálni a gyengébbik lábával?
  • Gunnersboy
    gratula:)
  • Maximus4
    Bocs főnök de továbbra is csítergeci vagyPersze grat mindenkinek
  • 5w0rdf15h
    első rangadó ^^
  • kraawz
    sok sikert arra a fél évre is

végre a játék azt csinálja néha,amit mondok. Csodahajrá a Barcelona ellen. 2:0ról a 82. és 95. percben felálltunk és 2:2
  • pinnacle
    Pl Roger, Karimi is eljött kölcsönbe:)
  • pinnacle
    09!

Sao Paolo:

Leigazoltam Gravesent-Ljunberget, kölcsönvettem Qatarból brazilokat.:)
  • John Cena
  • szabocsaba1983
    Betis, első szezon, igazolások:

• kraawz
    Villarreal : Athletic 2:0 G: Nihat , Pires
  • kraawz
    nekem amd 1800+ al megy..
  • Magic Boy
    Ha azt a Masszív csapatot meglepted (Jézusom mennyit röhögtünk a City masszívságán az Origo Manchester United FanClub-ján) akkor a többiek se lehetnek probléma.

Capello: Én reagálok egybe is, de akkor mitől pörög a fórum.
  • cain
  • cain
    amd k7 xp 2600+?

nem lesz jó. akármennyi ramod van mellé, a hajadra kenheted. a proci már múzeumi darab.
    ha redukálod az adatbázis méretét (pl. nem az összes játszható liga), akkor talán. de akkor is ajánlott lesz mellé valami vastag könyv beszerzése.
    elfutni el fog rajta, ahogy a 08 is elfut, csak éppen megunod közben az életedet.
  • kocsisgabor9999
  • Fabio Capello
    remélem :)

Közben beindultunk a bajnokságban, egy 4-0 és egy 3-0 győzelem van a mérlegünkön, ezzel már 35 meccs óta veretlenek vagyunk a bajnokságban :)
  • inter94
    simán továbbjutsz:)
  • Fabio Capello
    BL csoportom: Inter, Shaktar, Dinamo Bucarest
  • Huni92
    Sziasztok!

Átolvastam ezt a rengeteg hsz-t, amit 3 nap alatt produkáltatok :D Most nem folynék bele a véleményezésekbe, mert egyrészt nem szeretném a flémet életre kelteni, másrészt meg túl sok apró dolgo van :)
    talán csak annyit jegyeznék meg, hogy egyetértek a sérüléses dologgal. Mármint, mivel az eddigi részekben is benne volt ez a bug, illett volna kijavitnai. Nade fátylat rá, ha a patch megoldja, nem lesz gond.

Természetesen gratula mindnekinek, BL győzelemért, bajnokság megnyeréséért, kupagyőzelemért, első osztályban maradásért ésatöbbiésatöbbiért :)

[nem volt ideje játszani, ecdl meg zsúfolt program elvette az idejét]
  • Fabio Capello
    ha több hozzászólásra reagálsz egymás után, kérlek próbáld meg egy hozzászólásban, személyenként megemlítve tenni. :) Köszönöm!
  • inter94
    Keci jó vagy
  • Csacsi
    Köszi szépen

Magic Boy : Nem lenne rossz, de szerintem inkább csak szerencsésen megleptük őket. A többi csapat már készülni fog ellenem :)
  • Magic Boy
    Ha mindenkinek rúgsz 4-et akkor meglesz az a európai kupaszereplést érő hely.
  • Maximus4
    Föltöltöttem inkább ide.
  • Csacsi
    Nem tudom megnyitni, küldök privit emailcímmel.
  • Maximus4
    Ok,sok sikert
  • Csacsi
    Köszi, megnézem azt is. Valahogy el kéne érnem egy európai kupaszereplést érő helyet, hiszen 3 elég komoly játékos érkezett...és a többiek is segíthetnek. Hála az égnek, elég sok pénzt kaptam igazolásokra, és szerencsére bejött az is, hogy bárkit eladtam, kértem a következő eladás 50%-át, így legalább 10.000.000 Fontot tudtam szerezni pluszban. :D
  • Csacsi
    Nah végülis hosszasz szöszmötölés, és apró lépések után összeállt a kép. Most úgy néz ki, hogy 4-1-2-2-1-es felállást sikerült talánom ami eléggé fekszik a csapatnak. Első meccsen mingyárt 4-0 al hazaküldtük a Manchester Cityt :)
  • Maximus4
    Privibe elküldtem
  • zorrobomber
    lengyelekKEL
  • zorrobomber
    utána toltam egy 0-0-t is a lengyelekről, de arról már nem volt kedvem képet tolni
  • Csacsi
    Szia. Azt megköszönném. Igazából van két jó csatárom. Két kiemelkedő szélső középpályásom, és két nagyon jó támadó középpályásom. A védelmem is jó, de nem kiemelkedő, (ezen már nem tudok javítani), így gondoltam hogy egy jó védekező középpályással megtámagotm a védelmet.

• Magic Boy
    Abból szerintem könnyen lehet 4-4-2 Diamond-ot csonálni.
    De ez a ti dolgotok.
  • Magic Boy
    A lényeg, hogy nem kaptál még ki és a végén te nyerj nem?
  • Magic Boy
    Lehet, hogy régi hír és a bennfentesek meg mégrégebben tudják, de biztos sokaknak újy úgyhogy jó, hogy beraktad.
  • Magic Boy
    Nagy meccs lehetett.
    Grat!
  • Magic Boy
    Szépen lefociztad őket.
    Grat!
  • Maximus4
    Jaj bocsi most olvastam csak a felállásodat,nekem 4-3-1-2 van.