104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nemrég az 'infozsenik' azt mondták itt a topikban, h ha vkinek crash dumps hiba jön elő, az a memória miatt lehet. Nekem anno egyszer volt, még amikor a 08-cal kezdetm játszani, és a mentésemnek lőttek akkor. Azóta nem fordult elő. Segitséggel sajnos nem tudok szolgálni. -
Suffering #31088 Hello! Segitségetekre lenne szükségem. Most vagyok a játékidő szerint 2015. Január 1. 19:00-nál. ha rányomok a folytatás gommbra akkor a játék kidob engem a képen látható hiba üzenettel. Ezt a szezont nagyopn szeretném még befejezni az U21-es EB miatt. ha valaki tudja mi lehet a gond vagy ha nálatok is volt ilyen nagyon megköszönném a segitségeteket.
-
Zsil #31087 MINI SE!!!!!!légyszives-jó lenne ha mire kijön lenne minden hozzá,ezek után ez elvárható! -
ez nem a védelmed hibája, hanem az FM08-é :D -
nah eljutottam félévig. bajonkságban első helyen vagyok. BL ben a Lyon-t kaptam, valszeg folytatom majd ezt a mentésemet. csinálhatnák a miniSE-t majd . -
Bocsi a középső képért valamiért nem csinált róla BBC-t. -
Félidőhöz érkezett a LaLiga 2008-2009es szezonja:
A BL csoportból így mentünk tovább:
A következő ellenfél az AS Róma lesz.
És végül egy kép az igazolásokról:
Céceres-t és Gódint eladta a qrva elnök :(
Sajnos a védelem még mindig egy kalap ... Van h vezetek a félidőben 2 góllal a vége mégis döntetlen. A Getafe ellen pl 3-0ra vezetek a végén mégis 4-3 vereség :(
Végülis nincs okom panaszra jó ez a 3. hely remélem marad a végére is. -
nov. 30-ra elértem, hogy egy darab sérültem sem legyen. tetszik hogy a meccs közbeni taktika váltásra jól reagál a gamma.
-
Hi!Mikor beleakarok lépni a játékba kiír egy ilyen hibaüzenetet:összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel .Nem tudom hogy mit tegyek.Crack-elni kell???
-
realgyula #31080 "ti. brutál irányitó"
Van der Vaartnál is jobb? -
Jah, a futás télleg gyors, nekem is a 3D nem megy(laptop), de nem is baj, mert szvsz ez így nem javít a hangulaton. -
Hi!
Feltettem én is a demo-t, csak úgy kiváncsiságból, hogy elindul e normálisan.
Laptopon nyomulok megosztom a konfigom, ha esetleg valaki erősebb géppel próbálkozna és nem menne neki normálisan, akkor az ő gépében van a hiba.
1,7Ghz intel 1 magos proci, 1 Giga Ram (2X512) ATI X200M vidkari. A többi asszem lényegtelen. A 3D mód kicsit akad, de nem is bánom, mert nem igazán teccik. A 2D mód viszont akadás mentes. "Kántinyúzás" :D után nem tölt többet, mint a 2008. Szal nekem ugyanolyan jól megy mint az előd. Várom a magyarítást (nameg a teljest), mert az idegen nyelv tudásom elég hiányos... Addig marad a 08 és a Villarreal (délután sztem képek a 2. szezonról). Remélem nem voltak haszontalanok az infoim.
Üdv Mindenkinek! -
Hi & grat all!
Ez szép és jó, csak ha megsérül Agüero (Atletico Madridos karrierem 2. szezonjában 4 és fél hónapot volt sérült, de igy is gólkirály lett), teszem azt hosszabb időre, és netán Robinho is kiesik, tényleg kevés lesz a 3 csatár. Bueno még gyenge/gyengécske első két évben egy Madridhoz meglátásom szerint, Raúl meg egyre idősebb.
Summa summarum, azt tanácsolom, h sem Robbent, sem Robinhot ne add el. Majd ha jön Silva, akkor ő középen is tud játszani, ha a helyzet úgy követeli (ti. brutál irányitó). -
realgyula #31076 1 csatárral játszok, mögötte Van der Vaart, a 2 szélen meg 2 olyan "szélső" aki fel van nyilazva a csatár mellé...szóval támadásban szinte 3 csatár...! így szerintem elég az a 2 csatár, mert úgyis csak egy lesz pályán, ha meg valami nagy sérüléshullám van akkor Robinho is tud játszani csatárt... -
Agüero, Raul, Bueno kevés lesz csatárposztra -
zsoma79 #31074 spanyol kupa első fordulóban tovább mentünk :)
-
Djemba #31073 remélem az fm09 ben sok játékos képe benne lesz mint a demóban. -
realgyula #31072 olyan kérdésem lenne, hogy amikor tölti a játékos, vagy az eredményeket frissíti, akkor szoktak kiírva lenni ilyen tippek és trükkök, meg pl. olyan h egy jó kapusnak melyek a főbb tulajdonságai...stb meg ilyenek! azokat nem lehet valahol megnézni? vagy nincs meg valakinek az összes? mert biztos találnék valami használhatót...! amúgy a 2008-al tolom, a 2009 aligha futna a gépemen!
újat kezdtem, mert elegem lett a másik mentésből, de most sem valami fényes a szereplésem...megvettem Van der Vaartot, Agüero a szezon végén csatlakozik és most Silván "dolgozok"...ezzel kapcsoltaban pedig az lenne a kérdésem, hogy ha jön Silva akkor Robbent vagy Robinhot adjam el? mert elöl lesz Agüero (Nistelrooy eladom) a cseréje lesz Raúl (ha szükség van rá akkor még Bueno is ott van) a szélekre pedig 4 játékos kell, Silva adott, Higuain biztos, hogy marad, Drenhte is marad még (Aquino jön majd helyette...) és a 4. Robinho vagy Robben legyen? melyik a jobb? (sztem Robinho) -
zsoma79 #31071 elnézést a túl méretért... -
zsoma79 #31070 kurva sérülések... első bajnoki rögtön két játékosom...
-
november 12-14? -
Pontosan mikor is jelenik meg az FM 2009 USA-ban, EU-ban? -
xD nekem nemakar vissza jönni a mencseszterhez..:D -
Hi all!
Nehezebb meccseken túl estünk egyenlőre az empolival Roma,Genoa,Juve,Inter
Empoli 3-3 Roma
Empoli 3-1 Genoa
Empoli 0-0 Juve
Empoli 2-1 Inter
eddig 7 meccsből 3győzelem 3döntetlen és 1vereség
most pedig 3könnyeb meccs jön rimini,atalanta,cagliari -
kretyás #31065 na ez meg milyen már 

-
hamary #31064 ezt nyugodtan rakhattad volna speedyshare is :) -
az fajin :D -
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
-
nincs egy orája hogy felraktad már 10en letöltötték :D -
Köszönöm szépen. -
Solt #31060 Ez nekem sem ártott! :) Köszönöm! -
Tess, feltöltöttem neked. -
Nem tudja valaki, hogy hol található meg az a bizonyos Tactics Bible magyar fordíátsa? Mert ha jól tudom, akkor van elég sok részéhez. Köszi előre is. -
persze h jáccok a 09-cel, ez nem kérdés :D -
De a 09-el folytatod nem? Én egyedül attól félek, hogy jövő pénteken nem fogom tudni megállni és ha nem kapok az 576-ból vagy a cdgalaxis-ból egy FM09-et akkor megveszem a STEAM-en, mert már annyira szeretnk vele játszani:) -
és a mai nap elköszönök az FM08-tól, letörlöm :) tegnap végeztem a demo-val is...:( -
mivel megszünt a cwi mint tárhelyszolgáltató:( -
Úgy látszik, tényleg jó az új taktic:
győzelem az éllovas ellen
-
Urak, ez a 'show onto weaker foot' utasítás mi a túrórudit jelent pontosan? Értem én, hogy motor, de mi hajtja? -
Hali & Grat All!