104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    thx
  • Magic Boy
    Kellemes szenvedést.
  • Huni92
    _DSA_D:SADAS_FAS _D:SA:DAS-aSF:?AS

Ezért érdemes volt ma is felkelni :D
    ááá....ez fájt :DDDDD
  • Darthmushroom
    a megjelenésik szenvedek egyet a 08 feyenoordal!!:D
  • Mno
    Sziasztok, kis segítséget kérnék, ha tudja rá valaki a választ....nem indul a demo, mert "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő"...ez mit jelenthet?
  • pinnacle
    Ezért szeretem ezta játékot, másiknál még nem tapasztaltam ilyet. :

Бессердечный üzenete:
    az átkozott kurvaanyját annak kitalálta
    Бессердечный üzenete:
    és megismertette velem ezt a gecit
    [c=#20A226] Levi™© ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶[/c] üzenete:

Бессердечный üzenete:
    elvuiszi mindenki mellett, kapust is kicselezi, seho lsenki, erre kirugja egy tigris kurvaanyja védő a gólvonalról, 10 méterről ugorj oda, jokurvatigris anyád nyelte volna le...
    Бессердечный üzenete:
    de azért leszophat a POLIPGECI KAPUSUK IS!!!!!
    [c=#20A226] Levi™© ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶[/c] üzenete:
    DDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Бессердечный üzenete:
    HÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁH
    Бессердечный üzenete:
    megnyertem-.-

• Huni92
    Ha logikusan gondolkodunk, angyobb labdabirtoklási százelékot úgy lehet elérni, hogy rövid passzos játékot játszatunk. És a középpálya nem 2 emberből áll, miközben a csatársor 4ből :)
  • realgyula
    köszi mindenkinek a segítséget! :)
    vettem most pár edzőt, szóval most már majdnem minden 7 csillagos, kivéve a védés, az erőnlét és a rögzített helyzetek, a többi mind 7-es! :) védésre és az erőnlétre még biztos, hogy veszek edzőt, a rögzített helyzet meg marad 5 csillagos! ne legyen minden tökéletes! :D
    és egy kérdés:
    ha több labdabirtoklást szeretnék akkor a középpályásoknak be kell állítani, hogy tartsák meg a labdát? vagy, hogy működik ez itt?
  • zorrobomber
    a biblia :)
    jelentkezzen aki már fejből vágja!
  • asafderg
    Lentebb megtalálható, hogyan lehet elérni a 7*-os edzettséget. Az edzők tulajdonságainak az alábbiaknak kell megfelelnie:

This is what your coach needs to get 7 stars in:

Strength: 18 Fitness

Aerobic: 18 Fitness

Goalkeeping: 18 Goalkeeping

Tactics: 18 Tactical

Defending: 18 Defending and 18 Tactical
    or 19 Defending and 14 Tactical
    or 20 Defending and 10 Tactical

Ball Control: 18 Technique and 18 Mental
    or 19 Technique and 14 Mental
    or 20 Technique and 10 Mental

Attacking: 18 Attacking and 18 Tactical
    or 19 Attacking and 14 Tactical
    or 20 Attacking and 10 Tactical

Shooting: 18 Technique and 18 Attacking
    or 19 Technique and 14 Attacking
    or 20 Technique and 10 Attacking

Set Pieces: 17 Technique and 39 (mental+attacking)
    or 18 Technique and 36 (mental+attacking)
    or 19 Technique and 33 (mental+attacking)
    or 20 Technique and 30 (mental+attacking)

• Huni92
    Olyant, akinek jó a technikai edzés tulajdonsága. Nálam a lövés-edzsét Moniz, mig a labdavezetést Francisco de Miguel végzi.
  • realgyula
    lövés és rögzített helyzetek edzésére milyen edzőt érdemes venni?
  • Huni92
    ha egy edző több területen jó, oda oszd be, ahol a legjobb. Tehát. Manolo Ruiz. 20as támadás, 18as védekezés, 17es taktika. Egyértelmű, h támadás-edzésre kell állitani.
    És nem kell megvárd a szezon végét, h edzőket vehess. Szezon közben is lehet igazolni.
  • realgyula
    1. igen, ezt már letöltöttem, és ez az edzés az alapján van, csak egy kicsit belenyúltam, mert volt pá sérültem az edzés miatt!
    2. és ha mondjuk egy edző jó több területen is akkor mit csináljak?
    3. igen, ha vége a szezonnak, az lesz az első, hogy edzőket fogok venni...!
  • Huni92
    Edzők & csillagok

És akkor helyzetjelentés. Arsenalt 3-2re, Olympiakoszt 4-1re, Poolt 4-0ra vertük.
    Spanyol válogatottat kijuttatta,m a 2014es VB-re, Braziliába. Csop. elsőként természetesen. 10 meccs, 8 gy, 1 d és 1 v, 42 rúgott, 6 kapott gól, 25 pont.
  • Huni92
    Néhány jótanács:
    1. itt, a letöltések résznél találsz egy edzéstervek opciót, ahol megkeresed a 3-as csomagot, és letöltöd, kicsomagolod, majd beimportálod a játékba a TUG's TRAINING 2008-at. Ezután beállitod mindne játékosnak a posztjához illő edzést. Ez az egyik legjobb edzéstrev a 08-hoz. Én is ezt használtam addig, amig ki nem tapasztaltam a játék edzésterv beállitásának a részét.

2. egy edző csak 1 feladatot végezzen. Sokkal hatékonyabb az edzés, ha egy edzőnek nem kell 4-5 területen munkálkodnia. Az a legjobb, ha minél több csillagos az edzés. Egy Real Madridnál gyakorlatilag kötelező a 6 és 7 csillagos edzés.

3. 7 edző elég kevéske. Asszem a vezetőség 8at ajánl, de 10-11et lehet alkalmazni. Ifi edzőket elküldöd, és helyükre hozol olyanokat, akik az első csapatot tréningezik.

Ricardo Monizt, Joao Arosot, Gianni Nannit (gyúró), Sinisa Mihajlovicot mindenképpen tudom ajánlani.
    Mindjárt csinálok egy képet a Newcastle edzőstábjáról.
  • realgyula
    akkor ezek szerint marad Hamsik...! :)
    igen, tudom, hogy kell neki pár szezon, hogy "beérjen", már mondtad ezt régebben is, de ha így termel, akkor simán kivárom, és esetleg addig Agüeroval felváltva játszanak csatárt, vagy minden meccsen behozom csereként, a kupameccseken meg a "tét nélküli" meccseken játszik majd mindig, szerintem ez sem lenne rossz ötlet...
    az mit jelent egész pontosan, hogy nagyon jó edzést kapott?
    nálam így vannak beosztva az edzések:
    http://kepfeltolto.hu/i/?282923
    http://kepfeltolto.hu/i/?282924
    http://kepfeltolto.hu/i/?282925
    http://kepfeltolto.hu/i/?282926
    http://kepfeltolto.hu/i/?282927
    http://kepfeltolto.hu/i/?282928
    http://kepfeltolto.hu/i/?282929
    http://kepfeltolto.hu/i/?282930
    http://kepfeltolto.hu/i/?282931

elvileg az edzésbeosztás jó, csak az edzők terén kell erősítenem, de majd ha vége a szezonnak...az utolsó képen vannak az edzők, hány csillag az amivel faszán lehet már edzeni? mert most labdavezetéshez, lövéshez és a rögzített helyzethez is csak 3 csillagom van...ezekhez gondolom mindenképp kell majd jobb edzőket vennem, de mi az amivel tényleg a lehető legjobban lehet edzeni?
  • gentdelBARCA
    Sziasztok,

ajánlom figyelmetekbe az alábbi rövidke olvasmány. :)

Válj a közösség tagjává! -->

Gyertek FM09

• zorrobomber
    Szerintem nem éri meg.
  • zorrobomber
    Nekem Hamsik nem igazán jött be, bár lehet a DMC poszt beállításaimmal lehet gond, mert nemigen villog senki abban a pozícióban, pedig megfordul ott Maduro, Ducasse, Vidal. Legutóbbi a kakukktojás, mert ő vágja a gólokat rendesen, részben a szöglettaktik miatt, de azokat a gólokat leszámítva is ő lőtte onnan a legtöbb gólt, mindemellett pedig becsúsztak neki 5-ös teljesítmények is, így összességében kb ugyanannyira alkalmas a posztra mint a többi, max egy kicsit rizikósabb mikor fog ki rossz napot :) Mati Fernándezt pedig nem hiába ajánlja a gép, nálam (is) megbízható, stabil teljesítményt nyújt.
  • Huni92
    Az elgondolásod nem rossz, Gyula. Kezdem az egyszerűbb felével. Javi Martinezt sosem próbáltam, de Hamsikot igen, és állitom, h a szlovák a játék egyik legjobb vkp-ja. Én nem látnám értelmét a cserének.
    Agüero tud játszani tkp k poszton is, amellett, h a széleken is bevethető. Sóbis igazán az egyszemcsatár pozicióban tud virgonckodni. Viszont azt azért kalkuláld bele, hogy nem fog a brazil rögtön első szezonjában irdatlan mennyiségű gólt termelni. Bááár kitudja :) De nálam csak a 3. szezonra érett be igazán. Addig nagyon jó edzést kapott, és szépen fejlődött. És hozzáteszem, hogy ez a 25 gól október elején már 2013-ban van.

Summa summarum, sztem egy próbát megér. Nem olyan drága játékos, és ha esetleg be is fürödnél vele, akkor sem veszitesz sokat.

Juteszembe, Drenthet az Arsenal tőlem 30 millió euróért vitte el, szóval ügyes légy :p :)
  • realgyula
    az AMR az jobb támadó kp vagy fel van nyilazva? nem értem az ilyen rövidítéseket...
    ez alapján akkor úgy tűnik, hogy alkalmazható lenne így is, és elférne a pályán más poszton is Agüero, de azért megvárom, hogy Huni92 (jah bocs, csak Huni, már mondtad! :D) mit gondol erről! :)
  • Scouser
    Én a Liverpoolban Aguero, Torres, Sobis hármast sikeresen rotáltam úgy, hogy 1 csatárral játszottam. Aguero megjátsza a AMR-t Sobis meg az AMC-t. Aztán lehet keverni a dolgot. Nekem sikerült. Igaz Aguero így nem szerez annyi gólt, de jól játszik így is. Azért elég félelmetes szokott lenni egy

---------Torres---------
    Babel-Sobis-Aguero
    --Masch-Gerrard---

támadóalakzat:) És akkor még ott volt VD-Vaart
  • realgyula
    a játékosmegfigyelőm akiket ajánl játékosokat azokat érdemes leigazolni? mostanában szinte hetente bedobja Mati Fernandest (Villarreal) h érdemes lenne leigazolni...igazából támadójátékos arra a posztra nem kell, de védekező kp-nak sokszor ajánlja Javi Martinezt (A. Bilbao)! őt érdemes lenne leigazolni, vagy maradjak inkább Hamsiknál?

más:
    nagy dilemmában vagyok, mert amiket itt írton Sobisról, az elképesztő (október elején 25 gól...ez nagyon kemény) szóval az a "bajom" hogy megvettem Agüerot elölre, és mivel egy csatárral játszom, Sobist nem tudnám berakni sehova, mert az ék mögött Van der Vaart játszik (vagy Sneijder vagy Guti)...arra gondoltam, hogy akkor mi lenne ha Sobis lenne elöl, és Agüerot a széleken használnám, úgy, hogy fel van nyilazva az ék mellé (így játszok most, 1 ék elöl, irányító mögötte, 2 szélső az ék mellé nyilazva, és 2 belső kp)
    szóval a lényeg az, hogy használható lenne-e Agüero úgy is, hogy az egyik szélről lenne felnyilazva Sobis mellé?
    ha nem akkor Sobist nem veszem meg és Agüero lesz az ék...ha igen, akkor meg valakit el kell adni a szélsők közül! Higuain, Robinho, Robben és Drenthe közül egyértelmű, hogy Drenthe a leggyengébb, de ha őt adnám el, akkor 4 nagyon egy szinten lévő játékosom lenne a szélekre (nyilván ha Agüero használható a szélen, ez csak akkor van) azt meg nem akarom, mert akkor minden meccsen mást kellene pályára küldenem, hogy ne durcáskodjon egyik sem...kíváncsian várom, hogy mit javasoltok! :)
  • Scouser
    Egyetlen jelző: Sobis:)
  • Huni92
    Amúgy, ha egy csatár október 5-én már 25 gólnál jár, arra milyen jelző illik? :D
  • Huni92
    szép :) hajráhajrá

közben betöltöttem a Kastélyt, és 0-1re kiszoptam a M. Cicitől :D
  • Maximus4
    Grat,keci jó vagy
  • inter94
    Fm 08 Empolival féltávnál
  • Scouser
    Nyilván:) Igazából semmi máson nem filózok, minthogy megér-e nekem 2-3 ezer forinttal többet az, hogy november 14-én már játszok vele és nem is kell figyelnem a patchekre mer automatán leszedi nekem a steam. Na majd ezt eldöntöm a héten:)
  • Huni92
    Erre azt tudom mondani, hogy kinek a pap, kinek apaplan. Nekem is telepitve van néhány kiegészitő, de nem gondolom, h ez határozná meg az FM-et.
  • Zsil
    ez a te döntésed!:)
  • Scouser
    Elég nagy focirajongó vagyok és nekem a játékos képénél sokkal többet mondanak el a statjai. A kedvenc játékosaimat (Liverpool FC) pedig el tudom képzelni képek nélkül is:) Lehet, hogy csak én vagyok furcsa, de ez sosem zavart. Pedig erre a játékra ment rá kb 3 év a főiskola alatt.
  • Zsil
    játékos képek nélkül elég butának tűnik/tropán-bután/a kiegek pont ami fullozza az élményt.
  • Huni92
    Ez korántsem biztos. Minden attól függ, hogy megállapodás születik-e avagy sem az érintett szervek között.
  • Zsil
    puritán vagy:)vagy aszkéta?
  • Zsil
    akkor steam elfelejthető!ugy tűnik ez lesz a szopató verzió.kapsz egy finom libamájat,persze nyersen!
  • Huni92
    Árat nem tudott mondani egyik honlap munkatársa sem. Szóval ez majd akkor derül ki, ha már elérhető lesz.
  • Scouser
    És az árat valaki tudja? Mert én soha nem magyarítom (megszoktam a játékos statokat milyen sorrendben találom, és hülyét kapok, ha pl alulról a második stat nem a tackling meg felülről a második nem a crossing stb..) képeket sem rakok bele, mert minek, és a scout-ot sem használom, mert az nekem már a cheat kategória. Ebben az esetben csak az riaszthat vissza, hogy a STEAM-es verzió 12k ft, addig a dobozos valószínűleg jóval olcsóbb lesz. De ha nem, mert mondjuk 9990 ft, akkor nekem megéri, hogy 2k-val drágább, de játszok már 14-én, és automatikusan patcheli nekem a steam... szerintetek?
  • Huni92
    Állitólag nov. 14-től lesz rendelhető mind2 portálon. Legalábbis igérték, hogy elérhetővé teszik.

A steames verzió hátránya még az lesz/lehet, hogy a Genie Scout nem fog működni, azaz nem lesz kompatibilis, feltéve ha a GS készitői nem egyeznek meg a Steammel.