104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Hát, nemigazán alkalmas fejelésre, szóval...:D
-
Kijött? Lemaradtam valamiről? :D -
No kérem...
Mivel kijött az új FM, itt az ideje, hogy ismét teljes gőzzel dübörögjön a hét képe és hét managere szavazás. A szabályok és minden változatlanok, itt minden infót megtalálhattok, semmi sem változott, de próbálok több időt belefeccolni a dologba, hogy rendesen működjön :) A nevezésben továbbra is bárki részt vehet, aki képet tett be az adott időszakban a fórumra, hogy melyik kép indul a szavazáson, azt
a., a fórumozó maga választja ki, megjelölvén a képet (hsz-ben, vagy hsz szám pm-ben) péntek estig
b., az általam vélt legjobb eredményt teszem be mint jelölt.
Egy fontos változás viszont mégiscsak van:
Mivel az mlap rakoncátlankodik a képfelbontással, a honlapon kívül ide is minden héten be lesznek téve a jelöltek.
Sok sikert mindenkinek, hajrá a jó eredményekért! :)
És természetesen továbbra is fenntartom: aki háromszor megnyeri zsinórban a szavazást, annak a fejlécében marad véglegesen a díj... :)
Végül... Már ez a hét is játszik, szóval hajrá! :) -
Utley #31206 Na így az utolsó mentésemben meglesem mire is képes ez a Sóbis gyerek:)
Lecce-el tolom nyáron nem akart eljönni,de most télen 6.000.000 euróba elhozom a srácot.Igaz a fél csapatom eladtam érte,de ennyi kockázatot megér.
Ja és grat mindenkinek de még mindig a Dorchester a nyerő nálam :D -
Most nézem, ez volt a 6. meccsem a dán kispadon és most kaptam az első gólt
.
Persze a Wales elleni 0-0 nem szép
-

-
realgyula #31203 köszönöm! -
feltöltöd a képet egy tárhelyre (banner)
[*img]kép direkt linkje tehát http://stbstb[*/img]
VAGY
kimásolod a kapott BB-kódot, és az beteszed ide.
a [*img][*/img] részekben vedd ki a csillagot, azt csak azért tettem be hogy lásd a kódot :) -
realgyula #31201 valaki megmondaná, hogy hogyan kell a képeket így betenni ide? nem belinkelni, hanem berakni, mint ahogy itt sokan szokták... -
nagy vagy :)
-
Nah befejeztem a második szezonomat a Dorchesterrel a Premier Ligában. Az 5. helyet sikerült megcsípnünk. zóval jövőre UEFA kupa. Nagyon büszke vagyok a csapatra.Salvatore Foti 33 bajnoki góljával gólkirály lett. Képek holnap, mert most már nagyon fáradt vagyok.
Jó éjt all. -
Utley #31198 Elég érdekes,hogy a srác a pontrúgásnál "maradj hátul" :D -
Felállás
Sóbis instrukciói
Csapat instrukciókról nincs képem, és lusta vok elinditani a játékot :D -
köszi -
Üdv :)
Sóbis célember, igen. Viszont jelenleg nem tudok feltölteni képet sem a felállásról, sem az instrukciókról, mert korlátolva van a netem. -
[szóköz]-small_screen
üdv ismét mindenkinek, végre ismét itthon... -
lalinov #31193 Nemfogadja el az emailcímem, már próbáltam :(
Vétel nélkül is nagyon jól lehet játszani :P -
Írd be az emailcímed. Vagy vedd meg eredetiben. -
lalinov #31191 Sziasztok !
Segítségeteket kérem,
letöltöttem az fm2008-at, de telepítésnél autorunra vagy setupra kattintva ezt írja ki: " enter email below.
Nemtudom mit kéne csinálni :(
Aki tud segítsen pls :)
Előre is köszi. -
Vaklárma volt. Működik. Nem ment fel rendesen a 8.0.2-es patch :) De megnyugodtam :D -
És milyen taktikával játszol? Ő a célember? -
Hosszú történet, de a lényeg. Meghalt a Dorchesteres mentésem :(. 9 meccsel voltunk a vége előtt, és 4. voltam a második premier Ligás évemben. Azthiszem kezdek egyet a Pro Verceli csapatával. -
megnéztem ezt a Sobis-t elengedési záradékja van nálam valami 60M £(font) :S eléggé drága -
ezt hívják csítplejának
-
mit kell az exe mögé odairni h ne legyen teljesképernyős? elfelejtetem:D -
realgyula #31184 nagyon durva ez a Sobis! viszont az érdekes, hogy 14-es csak a befejezése és így is ennyit lő...14 bajokin 22 gól...erre inkább nem mondok semmit! :D -
jee MU U18 Bajnok is lett és U18 kupagyőztes tartalékok meg másodikak 1pontal lemaradva:S -
Igy, november 23-án :) -
sobis h áll? -
tényleg nem. sokkal inkább a pool :D
Sunderland elleni feltámadás -
Estét Urak!
Időtöltésnek indítottam egy bordót.
Egy amolyan madárvadász mérkőzés
-
majdnem kiraktam bash.hu-ra mikor írta :DDD -
......... -
hamary #31176 De nemám, hanem Tottenham :) -
nem is az arsenal lenne... (uccsó pillben egyenlítés) -
zsoma79 #31174 Kicsi szívem csücskével 
Lazio-val :) -
de jó.. végén szopáás.. -
85.perc-ben már azt hittem kikapunk nagyon szer volt a stat de meg oldották a cserék:)(azaz csak Flecher volt az) -
és szabad megtudnom, hogy kivel vagy? :)
közben én is játszogatok. Sunderland ellen 13 perc után 0-2 volt. 1-2 a félidő. 6-2 a vége :DD Ákvinó triplát vágott :) -
zsoma79 #31170 na picit 08zok :)
első és utolsó igazolásom lesz ha megtudom szerezni :)