104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
A lényeg látszik :D táp
-
A képen nem a végeredmény a lényeg!
-
És ahogy látom jó szar is lett. Mind1. A lényeg látszik :D -
Itt a tegnapról ígért kép. Második évem a PL-ben. Bocs, hogy most csak ennyi, de még friss a rendszer, és nincs még fent semmilyen képzerkesztő progi. Ezt is Paintbe hoztam össze.
-
hy..itt a visszatérés szép pillanata :DDD -
oks,bocs...
-
elég legyen mostmár -
ott a pont,fifáknál megoldották,meg sokkal nagyobb kaliberű játéknál,akkor ennél is megfogják:)) -
off: nincs olyan játék amit ne lehetne feltörni . majd pont egy SI vagy SAGA fogja átverni a REALOADED vagy FLT stb team-eket. haggyuk már. -
Update : Nah csak elindult. Akinek problémája volt az indítással, az próbálja meg a .net frameworkot telepíteni. Az megoldhatja a problémát. jah, és XP-n, ne állítgassátok a kompatibilitást sem. -
Hát először kiírt valamit. Aztán most ott tartok, hogy most már nem ír ki semmit. Se hibaüzenet. Se semmi. Pedig amikor még Vista volt fent, akkor még ment. Most megint találtam pár xp frissitést, azokat épp feltettem. Frissítettem a .net frameworkot is, mert úgy olvastam, hogy az is lehet a baj. Szóval most épp nem tudom mi van :) -
Sorold a tényeket :) -
Nah. Zsír új rendszer, most nem windows Vista, hanem xp van fent, és nem indul el a demo :D Egyelőre még jó hogy nem rendeltem meg. De tény é való, hogy nagyon sok mindent elbasztak idén. Eddig ilyn rossz demo, még soha nem jött ki. Azért ez eléggé figyelmeztető jellegű. -
mint kiderült kecsegek és magyarországra nem szállítanak mer sokszor baszták át őket
most az ebayt ajánlottam ledernek, tűrhetően hangzik az ajánlatuk -
Amazonról rendeltél már vagy esetleg valaki más? Megbízható oldal? -
Ez most ésszerű volt. grat. Amúgysem raktam volna be ide, hiszen tudom mi a szabály :)
A patchről meg annyit, h ha mittom, 1 hét késéssel is, vagy 2vel, de ccsinálnak a törthöz is. De pénteken kiderül az is, h a hivatalos, ESETLEG működik-e a tört játékkal. -
értem,akkor vagy megoldották 1 hét alatt a sérüléses bugot,vagy meg kell vennem :S de ha jó(a bugot leszámítva) akkor megveszem!! -
off bizony
btw, itt szériaszámhoz kötött telepítés és frissítés van, telepítésnél meg kell adni a serialt, amit leellenőriz kapásból online, és ha gáz van, buktad. Patchelni is csak így lehet majd -
"
A torrentesek a Patch-el is szívni fognak és anélkül vannak benne hibák. (Pl. sok sérülés)"
ez kapásból nem igaz,08-nál is meglehetett oldani a patchelést crack nélkül,pl YASU vagy egyéb emulátorokkal,de ez off! -
Solt #31230 Mi hír a peccsről? Addig nem rendelem, amíg nem derül ki, hogy kapásból mihez nyúlnak hozzá! A 08-al elég volt ráfázni... :( -
agreed, sőt vastaps
on:
Leeds-et nyomtam kicsit reggel 2 meccs 2 vereség mérleggel, szóval kőkemény válság van. Öregednek, égnek kifele a sztárok, úgyhogy eldöntöttem hogy teljes kiárusítást fogok tartani év végén(most féltávnál járok), őket biztos lapátra teszem:
Kaká, CR, Maduro, Zuiverloon, Reyes, Villa, Atouba, Pasquale, Park-Ji-Sung, D'Alessandro
Ennek fényében próbáltam ingyen igazolni, több kevesebb sikerrel, jön:
Maor Bozaglo, Antonio Nocerino, Tye Taiwo, Ricardo Faty, Eduardo Ratinho -
zsoma79 #31228 mennyi játéknál hallottuk már ezt...másolásvédelem....patch-et is megoldják majd....olyan még nem volt amit ne oldottak volna meg....lásd: microsoft windows-k
-
"Tisztázzunk valamit: ha megjelenik, ha nem WAREZ ITT NEM LESZ! Tessék erre az offtopikot használni, vagy pm-ben lerendezni!"
Jó, hogy ezt időben tisztáztad.
A torrentesek a Patch-el is szívni fognak és anélkül vannak benne hibák. (Pl. sok sérülés)
Irigyellek az ilyen ismerősök miatt.
A rendeléssel kapcsolatban meg röhej, hogy külföldről szállítással együtt olcsóbban megvehető, mint Magyarországon és ez sajbos általános tendencia. -
kezdődik...
Tisztázzunk valamit: ha megjelenik, ha nem WAREZ ITT NEM LESZ! Tessék erre az offtopikot használni, vagy pm-ben lerendezni!
Másrészről lehet reménykedni a torrentben, de ne felejtsétek el, hogy újfajta másolásvédelem lesz, ergo most nem valószínű hogy előbb kijön a torrent, mint a játék, lehet feltelepíteni se tudjátok majd (de ez majd elválik).
Az enyémet külföldi ismerős intézte, szóval a részletekről nem tudok túl sokat hogy honnan rendelte, de azt mondta holnapra megjön... remélem nem basz át mer akkor kicsinálom :D
Leder: a legtöbb szállító azt ígéri hogy péntek reggelre kiszállítják.
aki rendelni akar, annak:
ShopTo - 25 font
Amazon - 27 font
Play - 30 font -
Mi az hogy holnap? Még ma hozzák ki! :p -
Természetesen olyan linket, ami már holnap, vagy péntekre meghozza! Sry h kétszer írok, csak már nem vagyok VIP :( -
Csatlakozom, adj 1 linkt, hogy honnan rendelted meg :D -
zsoma79 #31222 de ha tudsz valami torrentről szólhatnál 
köszi!
-
na az jó lenne
-
preorder = előrendelés.
Tehát a tisztelt Főnök Úr vmelyik külföldi honlapról megrendelte elővételben, és holnap szállitják neki :D
Am sztem már ma, avgy hnap fent lesz torrent formájában.... -
zsoma79 #31219 előrendelés -
a preorder is a teljes játék?? vagy az milyen verzió? sry,de nem értem,szal lehet hogy neten már fenn lesz pénteken?
-
fakszomat csigázod fel, már azt hittem, hogy tényleg kijött :Dddd -
honnan rendelted meg? -
loool. bugos FM :DD 7 BL meccs, 19 pont :_DSADAS_F?s-a.fa -
És ha már tolom, akkor rakok képet is :) -
Jajó. Már azt hittem, h a teljesre. (amit amúgy nem találtam még sehol :))
Amúgy a hét képe szavazás e heti fordulójára max egy olyant rakhatnék, amelyen látszik, h a csapat 80%a sérült :DD
Nade inkább Kastélyozok. Végére akarok érni az évnek, mielőtt kijönne a 09. -
erről van itt szó kéremszépen :D
amúgy a kijöttet a demora értettem, de már nekem is befigyel a preorder, én holnap megkapom ha mindenigaz -
Hmm...érdekes egy helyzet áll most fent. Egy fórumozónak, aki külföldről rendelte meg, tegnap postára tették a játékot. 8k forintot fizetett érte. Viszont még csak 11-e volt a tegnap.
[őrült keresésbe kezd....] -
Mennyémá...mi az h kijött? :DD Melyik kalóz oldalról húztad le, boss? :D