104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nézd aki akarta annak már megvan.
Aki meg le akarja tölteni és azért nincs még meg neki az magára vessen. -
Na most itt tartok :S
-
Solt #31527 Ugyan, ez a legkevesebb Uram! :) -
Solt #31526 Pont azért raktam legelőször is az off-ba, és azért ajánlottam másnak is azt, hogy ott keresgéljen, hogy ne itt menjen a maszatolás ezzel. Arról nem is beszélve, hogy legalább nem fájdítjuk a többiek szívét akinek még nincs meg! ;) -
Érthető, hiszen nem kevés munkád van ebben a mentésben.
Grat
-
Köszi Solt! :)
-
Ne nekem köszönd, hanem Solt-nak.
Én csak beraktam ide, mert szerintem itt a helye.
De örülök, hogy segített. -
Nos, annak ellenére, h mindenki 09 lázban ég, én beszeretném fejezeni ezt az utolsó karriert immáron.
2014. március 29. szombat. történelmi nap. Ugyanis a West Bromwich Albion elleni bajnokin (32. forduló, eldőlt, h bajnokok vagyunk) Rafael Sóbis meglőtte a 178. bajnoki gólját a Szarkák mezében. Ezzel az ő rekordját adta át a múltnak. Mindezt 6 év és 2 hónap alatt vitte véghez. 202 bajnoki meccs kellett hozzá.
Összességében pedig már 300on is túl jár.
Jaés, h ne legyen felhőtlen a szezon vége, VdV lábtörés, 5 hónap pihi. -
megjegyzés: a sortitoutsi.net egy ideig nem lesz még elérhető, új arculatot terveznek az új játék mellé -
Nekem megy és képet is raktam már.
-
igen, megvan de még nem volt időm sem energiám felpakolni, épp ,most lövöm be a telepítőt -
Egyaltalan megy valakinek?! Annyian irtak hogy megvettek. Kep meg egy se -
Capello: Neked megvan már a játék? Tgenap mintha azt íratad volna. -
mondjuk ez nekem is nagy rejtély, miért nem lehet a nullát áthúzni -
Köszi Magic, ez nagyon hasznos link. Az első 0 volt az áruló :) -
Oh köszi, most szerzek egy nagyítót és szarozok a nullákal. Van belőle 3. Ez nevetséges. -
ehj... örömmel látom hogy (még) nem tombol a honnan töltsem le korszak... Ugyanakkor kérek mindenkit hogy az aktiválási gondok, peccselt demó, stb dolgokat is az offtopikban tárgyaljátok ki!
Köszönöm -
Miért nem rakod fel ide is?
Itt nagyobb jogosultsága van szerintem, mint ott.
Zyndar: Hátha ez segít: Itt automatikusan kijavítja az o 0 tévesztést! -
Solt #31511 Legyen kedves átfáradni az off topikba, és kb 20 hozzászólást visszaolvasni! ;) -
Meghozta a futár a játékot. Install meg minden. Regisztrálni kell ugyebár. Kérdez, hogy Steam vagy Uniloc. Mondom Steam. Meg se kérdezi, hogy hova akarom rakni a gammát és már teszi fel a Steamet. Új acc, FM 2009 keycode és nem fogadja el. Van benne I meg 0 , ilyen igénytelen nyomtatásban ugyan, de ezek még véletlenül sem 1esek vagy Ok. Na jó, akkor újra, most Uniloc. Ekkor legalább felteszi és most a keycode beírása után 'Sending Activation Request' feliratom van kb 15 perce. Eddig nem kezdődik valami túl jól....
-
Gratula. ha jól sejtem ez az első szezonod a játékban, nem csak a real Madriddal az első. Szóval első játéknak szép eredmény. Majd belejössz, és minden menni fog. Még a Realt is megunod majd :D -
gratula, szép volt ez. Azért a Barcelona kicsit csiterkeci :DD
RvN miatt ne aggódj, 2. szezonja mindig elég ratyi. Legalábbis eddigi tapasztalataim szerint. -
Elvileg ma jelent meg -
Djemba #31506 megjelent már az FM 09 HIVATALOSAN????
-
Itsuki #31505 gratu hozzá,már 3.forduló alatt többet értél el mint én tavaly 50 meccs alatt:D -
realgyula #31504 Azt látom, hogy itt most mindenki az FM 2009-el van elfoglalva, de azért én írok egy kis összegzést az első szezonomról, hátha valaki elolvassa! :)
Az igazság az, hogy felemás szezont tudhatok magam mögött, de ha teljes egészében nézem, az elejétől a végéig akkor azt kell, hogy mondjam elégedett kell, hogy legyek ezekkel az eredményekkel...! Haladjunk szépen sorban.
A szezont sikerült egy Spanyol Szuperkupa győzelemmel kezdeni, a Sevilla ellen 5-4-es összesítéssel sikerült elhódítanunk a Trófeát:
http://kepfeltolto.hu/i/?286649
Ezek után térjünk át a Priméra Divisiónra.
Az ősz gyakorlatilag egy Real Madridhoz képest pocsék volt, az élbóly nagyon elhúzott, én idegeskedtem a nyeretlen meccsek miatt, össze-vissza változtatgattam a taktikát...szóval így nem is lehetett jó eredményeket elérni! Aztán jött a fordulópont, hiszen itt a fórumon kértem segítséget, és az új taktikával szépen, meccsről-meccsre jöttem fel a táblázaton, és szorgosan gyűjtögettem a 3 pontokat, és ez a végeredményben is megmutatkozott! Január környékén még 10-15 pontos hátrányom volt a Barcelonával,az Atletico Madriddal és a Valenciával szemben, de az Espanyol is elöttem volt, és azt hiszem a Villarreal is...szóval a tavasz az eléggé jóra sikerült, egész pontosan így, a bajnokságban: 21 meccs, 15 győzelem, 5 döntetlen, 1 vereség!
ez a tavaszi menetelés (ami mellesleg még december végén kezdődött) erre volt elég a végelszámolást illetően:
http://kepfeltolto.hu/i/?286654
Bajnokok Ligája:
A csoportból könnyedén sikerült a továbbjutás, a Werder Bremen, a PSV és a Toulouse ellen (erről nem tudok képet feltenni, mert már lekéstem róla, mert már nem írja ki a csoportokat)
A nyolcaddöntőben az Intert kaptuk...hát előzetesen nem sok esélyt láttam a továbbjutásra, még az 1-1-es idegenbeli döntetlen után sem, de aztán a visszavágón a következő eredmény született:
http://kepfeltolto.hu/i/?286657 :)
A negyeddöntőben az Ajaxot kaptuk, és az idegenbeli 1-0-s sikert követően jött meg igazán az "étvágyam" és a visszavágón kötelező volt bebiztosítani a továbbjutást, ez sikerült is, bár a meccs szoros lett a végére:
http://kepfeltolto.hu/i/?286658
Következett az elődöntő, az Arsenal ellen! Az Emiratesben meg tudtuk nyerni a meccset 1-0-ra, és már azt hittem, hogy meglesz a döntőbejutás, de aztán jött a hideg zuhany és a kiesés...:
http://kepfeltolto.hu/i/?286668
Talán lett volna még esély a meccsen ha Marcelo belövi a 11-est 0-2-nél, de ott hibáztam, hogy nem állítottam át, hogy ki lője a büntetőt!
A Copa Del Rey-ben a "B" csapattal bejutottam a döntőbe, ahol a Barcelonával játszottam és Eto'o el is intézte a sorsunkat...:
http://kepfeltolto.hu/i/?286669
Ez lett volna dióhéjban az első szezonom! Összegezve talán elégedett lehetek ezekkel az eredményekkel (pláne a gyenge ősz miatt) és hiszem, hogy a következő szezonban, Garay-al a védelemben, Hamsikkal a középpályán és Sobissal illetve Agüeroval a támadósorban több esélyem lesz a Priméra Divisiónban, és a Bajnokok Ligájában is a végső győzelemre. Amit igazából sajnálok az az, hogy meg kell válnom Ruud van Nistelrooytól, mivel érkezett Sobis és Agüero! A hollandnak nagyon jó szezonja volt, de hosszú távon akarok sikeres lenni, így meg kell tennem ezt a lépést!
Ő volt Nistelrooy az első szezonban:
http://kepfeltolto.hu/i/?286677
Kicsit hosszú lett, és a képeket sem így szerettem volna közzé tenni, de linkelni még nem tudok, mert még nem vagyok regisztrálva egy hónapja, és nem engedi. A képek beszúrása meg valami miatt nem akar összejönni!
Köszönöm aki/akik végigolvasta/végigolvasták! Minden jót! :) -
Zsil #31503 sztm nem igy van. -
Na jó, de hát ha belegondolsz, ennél a játéknál a demonak mindent tartalmaznia kell, csak időkorlát van rajta... De nem akarok Warezolni, szal nem próbálom ki. Nemsokára úgyis ideér a GLS:) -
A legjobban döntöttél :) -
Zsil #31500 ez lehetetlen és élrtelmetlen,vagy volt már rá pl hogy demoból teljeset csináltál?mert akkor guru vagy -
Akkor is lóg 200 MB. :)
-
Zsil #31498 akkor is kevesebb,tehát hiányos!nem hiszek ebben a demoból-teljes game-ügyben -
Nekem most volt 20k-m játékra és választanom kellett 3 játék közül:
-WOW WOTLK
-FM09
-Fallout 3
A WOW veszített:) -
STEAM demóm van és az 1,5 GB -
Havernál azért írta ezt ki mert nem patchelte... -
Hát nem tudom ez a demo crackelés már azért sem müködne, mert az eper demo kb. 1GB a teljes meg ha jól tudom 1,7GB
De azt hiszem már valaki korábban feltette: a Galaxisban rendelve most 9k-ért meg lehet venni. Ennyit azért megér szemben a FIFA Manager 11-12k-jával szemben -
Mondjuk ott az offtopic itt ne legyen crack-rol meg ilyenekrol szo. -
Meglepett volna, ha ilyen könnyű föltörni a játék védelmét. 
Mint ahogy meg is lepett amikor azt mondtátok, hogy sikerült. -
karajjj #31491 :O -
Mégsem :D Nah mind1. Majd decemberben visszatérek rá :D