104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Magic Boy
    Nézd aki akarta annak már megvan.
    Aki meg le akarja tölteni és azért nincs még meg neki az magára vessen.
  • zyndar
    Na most itt tartok :S

• Solt
    Ugyan, ez a legkevesebb Uram! :)
  • Solt
    Pont azért raktam legelőször is az off-ba, és azért ajánlottam másnak is azt, hogy ott keresgéljen, hogy ne itt menjen a maszatolás ezzel. Arról nem is beszélve, hogy legalább nem fájdítjuk a többiek szívét akinek még nincs meg! ;)
  • Magic Boy
    Érthető, hiszen nem kevés munkád van ebben a mentésben.
    Grat
  • zyndar
    Köszi Solt! :)
  • Magic Boy
    Ne nekem köszönd, hanem Solt-nak.
    Én csak beraktam ide, mert szerintem itt a helye.
    De örülök, hogy segített.
  • Huni92
    Nos, annak ellenére, h mindenki 09 lázban ég, én beszeretném fejezeni ezt az utolsó karriert immáron.
    2014. március 29. szombat. történelmi nap. Ugyanis a West Bromwich Albion elleni bajnokin (32. forduló, eldőlt, h bajnokok vagyunk) Rafael Sóbis meglőtte a 178. bajnoki gólját a Szarkák mezében. Ezzel az ő rekordját adta át a múltnak. Mindezt 6 év és 2 hónap alatt vitte véghez. 202 bajnoki meccs kellett hozzá.
    Összességében pedig már 300on is túl jár.

Jaés, h ne legyen felhőtlen a szezon vége, VdV lábtörés, 5 hónap pihi.
  • Fabio Capello
    megjegyzés: a sortitoutsi.net egy ideig nem lesz még elérhető, új arculatot terveznek az új játék mellé
  • Magic Boy
    Nekem megy és képet is raktam már.
  • Fabio Capello
    igen, megvan de még nem volt időm sem energiám felpakolni, épp ,most lövöm be a telepítőt
  • Darkon
    Egyaltalan megy valakinek?! Annyian irtak hogy megvettek. Kep meg egy se
  • Csacsi
    Capello: Neked megvan már a játék? Tgenap mintha azt íratad volna.
  • Fabio Capello
    mondjuk ez nekem is nagy rejtély, miért nem lehet a nullát áthúzni
  • zyndar
    Köszi Magic, ez nagyon hasznos link. Az első 0 volt az áruló :)
  • zyndar
    Oh köszi, most szerzek egy nagyítót és szarozok a nullákal. Van belőle 3. Ez nevetséges.
  • Fabio Capello
    ehj... örömmel látom hogy (még) nem tombol a honnan töltsem le korszak... Ugyanakkor kérek mindenkit hogy az aktiválási gondok, peccselt demó, stb dolgokat is az offtopikban tárgyaljátok ki!

Köszönöm
  • Magic Boy
    Miért nem rakod fel ide is?
    Itt nagyobb jogosultsága van szerintem, mint ott.

Zyndar: Hátha ez segít: Itt automatikusan kijavítja az o 0 tévesztést!
  • Solt
    Legyen kedves átfáradni az off topikba, és kb 20 hozzászólást visszaolvasni! ;)
  • zyndar
    Meghozta a futár a játékot. Install meg minden. Regisztrálni kell ugyebár. Kérdez, hogy Steam vagy Uniloc. Mondom Steam. Meg se kérdezi, hogy hova akarom rakni a gammát és már teszi fel a Steamet. Új acc, FM 2009 keycode és nem fogadja el. Van benne I meg 0 , ilyen igénytelen nyomtatásban ugyan, de ezek még véletlenül sem 1esek vagy Ok. Na jó, akkor újra, most Uniloc. Ekkor legalább felteszi és most a keycode beírása után 'Sending Activation Request' feliratom van kb 15 perce. Eddig nem kezdődik valami túl jól....
  • Csacsi
    Gratula. ha jól sejtem ez az első szezonod a játékban, nem csak a real Madriddal az első. Szóval első játéknak szép eredmény. Majd belejössz, és minden menni fog. Még a Realt is megunod majd :D
  • Huni92
    gratula, szép volt ez. Azért a Barcelona kicsit csiterkeci :DD

RvN miatt ne aggódj, 2. szezonja mindig elég ratyi. Legalábbis eddigi tapasztalataim szerint.
  • giorgio81
    Elvileg ma jelent meg
  • Djemba
    megjelent már az FM 09 HIVATALOSAN????
  • Itsuki
    gratu hozzá,már 3.forduló alatt többet értél el mint én tavaly 50 meccs alatt:D
  • realgyula
    Azt látom, hogy itt most mindenki az FM 2009-el van elfoglalva, de azért én írok egy kis összegzést az első szezonomról, hátha valaki elolvassa! :)

Az igazság az, hogy felemás szezont tudhatok magam mögött, de ha teljes egészében nézem, az elejétől a végéig akkor azt kell, hogy mondjam elégedett kell, hogy legyek ezekkel az eredményekkel...! Haladjunk szépen sorban.
    A szezont sikerült egy Spanyol Szuperkupa győzelemmel kezdeni, a Sevilla ellen 5-4-es összesítéssel sikerült elhódítanunk a Trófeát:
    http://kepfeltolto.hu/i/?286649
    Ezek után térjünk át a Priméra Divisiónra.
    Az ősz gyakorlatilag egy Real Madridhoz képest pocsék volt, az élbóly nagyon elhúzott, én idegeskedtem a nyeretlen meccsek miatt, össze-vissza változtatgattam a taktikát...szóval így nem is lehetett jó eredményeket elérni! Aztán jött a fordulópont, hiszen itt a fórumon kértem segítséget, és az új taktikával szépen, meccsről-meccsre jöttem fel a táblázaton, és szorgosan gyűjtögettem a 3 pontokat, és ez a végeredményben is megmutatkozott! Január környékén még 10-15 pontos hátrányom volt a Barcelonával,az Atletico Madriddal és a Valenciával szemben, de az Espanyol is elöttem volt, és azt hiszem a Villarreal is...szóval a tavasz az eléggé jóra sikerült, egész pontosan így, a bajnokságban: 21 meccs, 15 győzelem, 5 döntetlen, 1 vereség!
    ez a tavaszi menetelés (ami mellesleg még december végén kezdődött) erre volt elég a végelszámolást illetően:
    http://kepfeltolto.hu/i/?286654
    Bajnokok Ligája:
    A csoportból könnyedén sikerült a továbbjutás, a Werder Bremen, a PSV és a Toulouse ellen (erről nem tudok képet feltenni, mert már lekéstem róla, mert már nem írja ki a csoportokat)
    A nyolcaddöntőben az Intert kaptuk...hát előzetesen nem sok esélyt láttam a továbbjutásra, még az 1-1-es idegenbeli döntetlen után sem, de aztán a visszavágón a következő eredmény született:
    http://kepfeltolto.hu/i/?286657 :)
    A negyeddöntőben az Ajaxot kaptuk, és az idegenbeli 1-0-s sikert követően jött meg igazán az "étvágyam" és a visszavágón kötelező volt bebiztosítani a továbbjutást, ez sikerült is, bár a meccs szoros lett a végére:
    http://kepfeltolto.hu/i/?286658
    Következett az elődöntő, az Arsenal ellen! Az Emiratesben meg tudtuk nyerni a meccset 1-0-ra, és már azt hittem, hogy meglesz a döntőbejutás, de aztán jött a hideg zuhany és a kiesés...:
    http://kepfeltolto.hu/i/?286668
    Talán lett volna még esély a meccsen ha Marcelo belövi a 11-est 0-2-nél, de ott hibáztam, hogy nem állítottam át, hogy ki lője a büntetőt!
    A Copa Del Rey-ben a "B" csapattal bejutottam a döntőbe, ahol a Barcelonával játszottam és Eto'o el is intézte a sorsunkat...:
    http://kepfeltolto.hu/i/?286669

Ez lett volna dióhéjban az első szezonom! Összegezve talán elégedett lehetek ezekkel az eredményekkel (pláne a gyenge ősz miatt) és hiszem, hogy a következő szezonban, Garay-al a védelemben, Hamsikkal a középpályán és Sobissal illetve Agüeroval a támadósorban több esélyem lesz a Priméra Divisiónban, és a Bajnokok Ligájában is a végső győzelemre. Amit igazából sajnálok az az, hogy meg kell válnom Ruud van Nistelrooytól, mivel érkezett Sobis és Agüero! A hollandnak nagyon jó szezonja volt, de hosszú távon akarok sikeres lenni, így meg kell tennem ezt a lépést!
    Ő volt Nistelrooy az első szezonban:
    http://kepfeltolto.hu/i/?286677

Kicsit hosszú lett, és a képeket sem így szerettem volna közzé tenni, de linkelni még nem tudok, mert még nem vagyok regisztrálva egy hónapja, és nem engedi. A képek beszúrása meg valami miatt nem akar összejönni!
    Köszönöm aki/akik végigolvasta/végigolvasták! Minden jót! :)
  • Zsil
    sztm nem igy van.
  • Scouser
    Na jó, de hát ha belegondolsz, ennél a játéknál a demonak mindent tartalmaznia kell, csak időkorlát van rajta... De nem akarok Warezolni, szal nem próbálom ki. Nemsokára úgyis ideér a GLS:)
  • giorgio81
    A legjobban döntöttél :)
  • Zsil
    ez lehetetlen és élrtelmetlen,vagy volt már rá pl hogy demoból teljeset csináltál?mert akkor guru vagy
  • Magic Boy
    Akkor is lóg 200 MB. :)
  • Zsil
    akkor is kevesebb,tehát hiányos!nem hiszek ebben a demoból-teljes game-ügyben
  • Scouser
    Nekem most volt 20k-m játékra és választanom kellett 3 játék közül:

-WOW WOTLK
    -FM09
    -Fallout 3

A WOW veszített:)
  • Scouser
    STEAM demóm van és az 1,5 GB
  • Scouser
    Havernál azért írta ezt ki mert nem patchelte...
  • giorgio81
    Hát nem tudom ez a demo crackelés már azért sem müködne, mert az eper demo kb. 1GB a teljes meg ha jól tudom 1,7GB
    De azt hiszem már valaki korábban feltette: a Galaxisban rendelve most 9k-ért meg lehet venni. Ennyit azért megér szemben a FIFA Manager 11-12k-jával szemben
  • Darkon
    Mondjuk ott az offtopic itt ne legyen crack-rol meg ilyenekrol szo.
  • Magic Boy
    Meglepett volna, ha ilyen könnyű föltörni a játék védelmét.
    Mint ahogy meg is lepett amikor azt mondtátok, hogy sikerült.
  • karajjj
    :O
  • Csacsi
    Mégsem :D Nah mind1. Majd decemberben visszatérek rá :D