104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Water
    Na nálam is elérkezett végre a nagy pillanat de még várok a peccsre az sajna lassan jön... viszont belenéztem és az h Del Pierot a fél világ akarja, Giovincorol meg azt írja az edző h messze felülmúlhatja Alex képességeit, kifejezetten tetszik (bár ALEX a legnagyobb örökké!!!)
  • Csacsi
    Ez bóknak veszem. Bár még van 1,5 órám, ha addig elérek a bajnokság feléig, és még mindig vezetem, akkor lehet majd arról tolok inkább képet :D
  • Fabio Capello
    nagyon kíváncsi vagyok :)
  • hamary
    te übercsítergeci
  • Gunnersboy
    nemsokára végzek a bannerrel ugynézki
  • Fabio Capello
    okés :)
  • Csacsi
    Capello : Mivel lassan mennem kell, ezért ezzel a mostani eredményemmel jelentkeznék a Hét managere szavazásra :)

• Fabio Capello
    ahhoz hogy beléphess oda, bejelentkezve kell lenned
  • hamary
    Mi ez a csönd?
  • rvn
    Nem jön be az iff topik:S
  • hamary
    Most nézem a hátlapját.. 1.4Ghzes provit ír minimumnak... Nekem 2.4 van... Videó kártya Ge Force 7300... 2 GB RAM... szal minimum megvan.. de nem merem megrendelni ...
  • hamary
    Eg kérdés. Van olyan akinek a demo akadt, de ez jól fut???? Mert ha van, még ma megrendelem szerintem...
  • Gunnersboy
    haverom már a 2. fm verziót tölti amire ö aztmondja hogy az a teljes játék:D
    most épp egy egy gigásat tölt amiben már bennevan a patch _A:DaSD:_aD:
    tegnap amit töltött 80%nál megállt mert eltünt az oldalrol a torrent ahonnan szedte:D
  • hamary
    Szar ide benézni, mindenki 09ezik :'(

Csacsi, Huni Grat!
  • Piko888
  • Piko888
    Sajna én megszivtam, nem gondoltam hogy nálunk is árulja majd valamelyik bolt, ezért
    külföldről rendeltem meg, sajna csak jövő hét közepén jön meg.
  • sideris
    most már én is, reszkess hétvége :)
  • Mor3llo
    ajjj....igazán felkészülhettek volna erre, a sok játékos nem erre számított, hogy megveszi lázasan a játékot, és nem tudnak vele semmit sem kezdeni...bosszantó. Próbálkozni kell, hátha beválik, nekem szerencsére sikerült !
  • Huni92
    nagy nagy gratula!
  • sideris
    pont jó pillanatban nyomtad :D:D:D nekem semmi :)
  • Mor3llo
    nah, dvd meghajtót levágom vissza szomszédnak, jön a jól megérdemelt cigi, és utána reszkess hollandia :D
  • sideris
    kicsit sem szánalmas, már nem azért a 20 konvertibilis forintért...ááááhhhh faxom
  • Mor3llo
    n yugi srácok, alighogy leírtam a dolgot, a vonalak újra élnek! tessék csak most megpróbálni, nekem már elfogadta :)
  • 5w0rdf15h
    faszkivan....gondolom az idióták nem készültek fel rá hogy több ezren akarják majd aktiváltatni
  • Mor3llo
    hát igen, ki kellene bírni egy ilyen szervernek a sok aktivációt!
  • adeex7
    nekemis ezt írja ki,pedig én a kalózt bütykölgetem :DDDdd
  • Mor3llo
    ejha, gratula :)
  • sideris
    Aham, szintén zenész.... azért nem kicsikét bosszantó hogy megveszed X ezerért, és még csak elindítani sem lehet, kicsit mintha túl lenne biztosítva a dolog....és már órák óta :(
  • Huni92
    " A Newcastle szurkolói abban biznak, hogy csapatuk valahogy csak túljut ezen a nehéz idegenbeli összecsapáson, bár, mivel esélytelennek számitanak, az sem lenne meglepetés ha üres kézzel térnének haz"

Juventus elleni visszavágó előtt....:DDDDD
  • Mor3llo
    sigames oldala meg bevan halva....kezd érdekessé válni :D
  • Csacsi
    Nah, megvolt a debütálásunk az UEFA kupában. Azaz az első nemzetközi szereplésünk. Lehet, hogy most senkit nem érdekel a 2009-es láz miatt, de azért beteszem...hátha :)

• Mor3llo
    ugyanez a problémám. lassan kezdek idegesedni :D
  • zyndar
    Hasonló bajom van. Ilyen üzenetet kapok.
  • Szaby11
    Azt szeretném kérdezni, hogy vette valaki a steam-est?Van valami különbség?
  • Huni92
    Pool elleni Fa kupa elődöntőtn yertük, de Céer és Sagna 2-2, mig Corluka 1 hnapra sérült került partvonalon kivűlre :)
  • sideris
    Sziasztok Srácok! Lécci aki tud, segítsen picit, mert nekem is azt írja ki, hogy nem sikerült csatlakozni a nethez, és stb....aktiválás sikertelen....talán azért mert az sigames.com sem műkszik? Előre is köszi!
  • Huni92
    Olyan szinten megszerettem a csapatot, ezt a karriert, h nem vagyok képes abbahagyni. Ettől függetlenül ez lesz az utolsó szezonom.
  • Mor3llo
    Gratula, de azért megkérdezem: ebben van még valami élvezet ?
  • inter94
    Csítergeci nagygrat
  • Huni92
    BL negyeddöntő, 1. mérkőzés