104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• realgyula
    Skrtelt ajánlotta Hamsik...! elég durva képességei vannak (pl. 20-as szerelés), érdemes lenne leigazolni? Real szint? :) mondjuk ott van Pepe és Garay is a védelem közepére, de ha "Real szint" akkor elhozom és Metzelder mehet!
  • Zsolti9014
    mármint újra feltelepítem a boltban vásárolt, jogtiszta DVD- lemezemről.
  • InfoMester
    Jourden-t igazoltam le kapus posztra..szerintetek??
  • Zsolti9014
    bazz, már letöröltem. :D
    na mindegy, lehúzom megint, aztán majd kipróbálom ezzel is :D
    köszi.
  • zorrobomber
    vagy legalább hozzál egy azonos nemzetiségű csapattársat neki
  • inter94
    nekem csak 3liga van betöltve
    amúgy miért nem tudok szabadságra menni?
  • hamary
    kérd, hogy javasoljon játékost. ( játékos ráhatásnál )
  • hamary
    Láthatod, még így is kilép nálam :'(... Mindegy, amíg nincs magyarosítás, addig ezzel a mentéssel tolom, utána sztem meglesz a RAM is, szal tolhatok egy kissebb csapattal is nagyobb mentést
  • realgyula
    nincs kedvence...! :S akkor ilyenkor mi van? megszokja majd valahogy?
  • Mor3llo
    Miért mindenki csak ilyen 6-7 ligát tölt be ? Nekem 39 van betöltve, és gondtalanul megy. Anno 08-ban Nürnbergnél is akörül volt, de 4 év után is élvezhető volt. Az más kérdés, hogy maga a mentés fél gigát foglalt már el :DDD
  • bubu13
    Nekem is ugyanez a hibám mint Zsolti9014-nek és le akarom tölteni azt a fájlt amit linkelt arsnl de azt irja ki hogy ez a fájl nem található...
    Valaki nem tudja mi lehet a gond?
    Előre is köszi
  • Mor3llo
    Oppácska, lávdiszgém :D
  • Darkon
    Hozd el egyik kedvencet(lehetoleg azonos nemzetisegu-t). Par honap es megszokik
  • hamary
    Karácsonyra veszel egy támogatott videokártyát, egy olcsóbatt...
  • realgyula
    nem rég csatlakozott Hamsik a csapathoz, játszott az első edzőmeccsen 1 félidőt és a meccs után ezt kaptam a postaládámba:
    http://kepfeltolto.hu/i/?288522
    mit csináljak, hogy be tudjon illeszkedni illetve mit rontottam el? :(
  • arsnl
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=5493F76A-6D37-478D-BA17-28B1CCA4865A&displaylang=en
    Tedd fel ezt és utána próbáld meg, Utley-nek is ugyanez a hibája volt és már megy neki;)
  • Zsolti9014
    ja még annyit hozzáteszek, hogy miután már szinte semmi nem indult el az újak közül (nem is szinte) ezt a játékot vártam a legjobban, meg amúgy is, a sok újítás, meg minden. bővítettem a ramot is 1 gb-ra, több nem is megy a lapba, erre tessék, ekkora csalódást... :(
  • Zsolti9014
    miután a demo sima .exe hibával nem indult el, félve próbálkoztam a teljessel, sajnos nem alaptalanul.

Cannot set up the graphics system on this computer.

Szóval azt hiszem a videokártyám nem jó neki.

Sajnos ez a játék (is) nekem kimarad az életemből.
  • hamary
    na lejátszom újra a meccset... 1 G ram meg nem kerül olyan sokba .
  • Darkon
    THX

Nagyon durva lesz az uj csapat teli del-amerikaival

[mar alig varja]
  • hamary
    Lehetséges... Akkor viszont elfogom vinni szerelőhöz, hogy rakjon bele két egyforma 1 gigásat... ( 6 liga van azt hiszem )
  • soma22
    vagy hibás vagy sok ligát töltöttél be hozzá. az is lehet hogy nem tetszik neki ez az összevissza berakott ram(gondolom 3 másmilyen van benne)
  • hamary
    szóval rosszul van benne a memoria...? S nem lehetsemmit tenni ellene? Mert így baszhatom az 1.75 Gigát... :/
  • inter94
    Új igazolás villantott kétszer is,és csak 1félidőt játszott nem volt sima győzelem,de mondjuk 1-2 alapember a védelemből sérült
  • InfoMester
    fabianski nemhiszem hogy jönne...almuniát meg már próbáltam..
  • zorrobomber
    Kabát megszerezte első gólját a 9.(!) fordulóban...
  • Mike94
    ez kb 8-9milla font, ami nem is olyan sok ha megnézzük h a tavalyi gémbe még szinte ismeretlen volt, azóta már irl vinné a fél világ...
  • Water
    Nemtudom ti hogy vagytok vele de nekem az is tetszik h az értékelésnél nem száll el annyira ez az fm (pl Del Piero lőtt 1 tizigólt de attól még maradt 5,9es értéke mer nem játszott jól. Előző fmben aki góltlőtt ált 8as volt) Viszont ez a prefered moves jó gondolat csak épp a játékosaim nem akarnak ilyeneket tanulni (10/2) néha az U20asok sem
  • inter94
    :oO én eddig nem ismertem,amugy a 16millió dollár per pillanat nem számít az internek,ajánlottam kevesebbet nem fogadták el mondom akkor legyen végső ajánlat 16millio és kész,remélem vissza fogja hozni az árát
  • adeex7
    16 millióér?????? 08-ban az elején 100 ezerér ellehetett hozni
  • pinnacle
    Huhh nagyon rég nem élveztem ennyire a játékot. :) Rangadón hatalmas gólt löttünk, erre örjöngök mint egy hülyegyerek.:) Aztán visszavontak egy gólunkat, de elötte szintén csapkodtam a levegőbe, majd anyáztam. Lefúkjásnáál örültem:)
  • inter94
    Most igazoltam

Diegot a werder brementől akartam elhozni de 65milliót nem tudok kiadni érte
  • adeex7
    elbasztam,na mind1 a lényeg hogy 6 hónapra kiesett Henry
  • adeex7

• Darthmushroom
    köszi
  • soma22
    hát probanap.játszottak egy meccset és aki tetszik leigazolhatom ingyen.játékostoborzo magyarán
  • Darthmushroom
    ez mi lenne?:D
  • adeex7
    na én is feltettem ezt a csodát,és kezdtem is egyet a Barca-val,eddig csak barátságosok voltak,sérülés nagyon nem volt,Hleb sérült le 2 hétre(kop-kop-kop),de viszont nekem se jó a holiday :S további jó gémet mindenki
  • soma22

hmm, ez egy izgalmas és hasznos újitásnak tűnik
  • inter94
    hamarosan már én is játszom,asszem Interrel fogok kezdeni:D