104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
egyikse, mert intel :D Amúgy a quadcore... -
fordjee #97589 Fm2014 szempontjából melyik a jobb választás?
*Intel Atom Z3740 Quad-Core 1,33GHz CPU | 2GB RAM (esetleg 4gb ram) , 64GB SSD | Windows 8.1 operációs rendszer
*Intel Core 2 Duo P9400 (6M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) Memoria 4GB DDR3 1066MHz SO-DIMM (2*2GB)
-
elméletileg az oddsokat kell nézni, és az alapján mondani valamit. -
korbin555 #97587 Elolvastam én minden létező cikket ezzel kapcsolatban,de nem lettem okosabb.Végül odáig jutottam,hogy nem érdekelnek a reakciók.Arra azért odafigyelek,hogy mindig a legjobban passzoló szöveget adjam le,aztán oldják meg.Többet nem tehetek.(Azt persze megtehetem,hogy tele legyen a csapat eltökélt emberekkel.)
Előfordult velem,hogy a kupában egy NB2-es csapat ellen az "elvárom a győzelmet" jelszóra egy-két ember érthetetlenül megijedt.Vagy full motivált volt a társaság,mégis kikaptunk a tök utolsótól.Esetleg a nagy derbi előtt a "játsszatok a szurkolókért" felkiáltásra a csapat egyik fele motivált lett,a másik felét meg nem érdekelte.De amikor öt ember nem,vagy rosszul reagált a kérésre,akkor is rúgtunk 7-et pl. egy Arsenal-nak a BL-ben. -
eléggé nagyban befolyásolja. fm-basen a taktikák résznél találsz hozzá egy guidot amúgy h mikor milyen ellenfél ellen mit kell mondani. -
Egy kérdés: a meccs előtti team-talk hogyan/mennyi időre befolyásolja a játékos hozzáállását, teljesítményét? Percek, egy félidő, egy bekapott gól és utána már a determination számít
? Vagy lehetetlen megtippelni? Tippek?
-
érdekes :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
jadalibe14 #97583 Értem, köszönöm! :) -
ddany7 #97582 FM 14 miert ekkora csiter?
Elkezdtem a szezont, teljesen jol megy minden, erre valami tortent februarban, es keptelenek vagyunk golt loni, folyamatosan vereseg, mar egy X-nek is orulnom kell.
Probaltam kicsit mas taktikat, meg jatekosonkent finomhangolni, stb. de semmi. -
Az ő adataikat nem lehet megnézni játékon belül. egyéb programokkal (liveeditor,genie scout stb.) lehet csak megnézni. -
jadalibe14 #97580 És bocsánat, de lenne még egy kérdés. Hogy lehet azt beállítani, hogy a csapat vezetőségi tagjainak adatlapja látható legyen? A saját (manager) adatlapot látom, ha töltök fel képet megjelenik. Ugyanígy az assistant manager-nél is. Meg lehet csinálni a többivel is (chairman, general manager, managing director)????? -
jadalibe14 #97579 Nagyon szépen köszönöm!!! :D -
jimyke1 #97578 Jessica Panuccio
https://www.facebook.com/jessica.panuccio.79
A játékban a Savonában van, és vezetőségi tag. -
jadalibe14 #97577 Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Ki Ő???? Az azonosítója: 43126025
Az italian mix pack-ban találtam. Kerestem az editorba is, de egyszerűen nem találom. Nem tudok neki olyan szűrési feltételt adni, amivel kidobná.... Nem tudom, hogy fizioterapeuta vagy vezetőségi tag??? A 2012-es manager-rel játszom. Ha minden igaz, akkor a 2014-es manager-be talán a Savona alkalmazásában áll, de nem biztos. Megtennétek, hogy utána néztek? Vagy milyen szűrési feltételt adjak az editorba???
Előre is köszönöm szépen a segítséget! -
Peti2400 #97576 az év meccse az biztos :D -
realik #97575 Na nyomtam egy pár meccset "Key" beállítással. és láss csodát jó eredmények jöttek...
Igazad volt tévedtünk, a paranoiánknak lőttek:) -
Sziasztok!
Le tudná valaki írni, pontosan melyik mappába kell a stadion képeket és az arcokat bemásolni? Valamiért ezeket nekem nem tölti be. Pedig a zászlókat, mezeket, logókat meg igen.
Köszönöm -
Pettersson #97573 Premier Liga, 3. szezonjában másoknál is van egy pici bug a 3. szezonban a sorsolásnál? Nem úgy sorsol a bajnokságban, hogy egy hazai, egy vendég, vagy épp fordítva, hanem konstans 2 itt - 2 ott... Ha még 1-2 ilyen lenne a szezon során, akkor beleférne, de ezzel, amikor a kupa sorozatok miatt borul minden, akkor majd jönnek az 5 hazai - 5 vendég meccses sorozatok... :D -
fu bocsi, kicsit nagyra sikerültek a képek :/ -
Pár ígéretes generált emberke nálam:
-
Eldőlt a bajnoki cím sorsa? Egészen elképesztő formában játszunk a szezonban, gyakorlatilag lemostuk az egész PL-t. Az egyetlen kihívónk az Arsenal volt, de... láthatjátok. A 17 éves Hoffmann az eddig lejátszott 20 meccsén a 6. gólját szerezte bal szélsőként... Masson pedig valami 18/27-nél jár, fantasztikus!
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.09.16. 07:07:59 -
Én épp ellenkezőleg gondolom, key vagy extended jobb eredményeket hoz. Valószínűleg mindketten tévedünk és tökmindegy, melyiken nézzük. Amíg új egy taktika, addig extended nálam, hogy lássam a hibákat. Később 75%-ban key, csak a könnyebb ellenfeleknél szöveges. -
realik #97568 ti a meccseket, hogy szoktátok "nézni"? only commentary vagy key vagy extended vagy full match? én szövegesen pörgetem. egyrészt gyorsabb, másrészt mintha így jobb eredményeket produkálna, mint mondjuk extended-nél. de valószínű ezt csak bemesélem magamnak...:) -
Voltak izgalmak :)
-
Remélem a játék is olyan jó lesz, mint a körítés! -
a filmbe lesz "beleintegrálva" a leleplezés az fm15 új fícsörjeiről,maga Miles fog beszélni a gémről (persze ki más? :D ) Várom -
korbin555 #97563 A szerkesztés:
1.Megnyitod az editort.
2.A bal oldali listában kijelölöd a "Nations"-t.
3.A keresőbe (filter) beírod,hogy hun,majd enterrel megnyitod.
4.Dupla klikk a Hungary-ra,ekkor bal oldalon megnyílik egy új sor,ami neked kell,az "information".
5.Kijelölöd,és ekkor már látni fogod a youth rating-et.Átírod amennyire akarod.
6.Még nem mész sehová,a bal oldali sorban megkeresed a következőt:"Nations Treated as EU"
7.Kijelölöd Afrikát,majd jobb oldalon a "remove"gombbal eltünteted.(nem clear,mert akkor eltűnik a komplett EU is)
8.Ezután bal felső sarok-"save editor data as.."-beírsz amit akarsz,és elmented.
9.Ennyi lett volna.Új játéknál a szokott módon betöltöd a mentett db-t,és mehet a móka.
Az,hogy mit bír a géped,nem tudhatom.Ezt a szöveges dolgot még nem próbáltam,a 15 gépigénye pedig még nincs is meg.A helyedben kipróbálnám az fm14-et.Ha az megy,valószínűleg a 15 is menni fog.De nekem ez a konfig karcsúnak tűnik.
Remélem,tudtam segíteni. -
bocsi, igen :) (félig)
szal a 12-t hogy tudom szerkeszteni, illetve a 15 vajon el fog-e futni szöveges meccs"nézéssel" a lenti gépen? -
geo91 #97561 ha valaki még használ xp-t és az fm15 megvétele is tervben van, annak ajánlom hogy váltson win7-re vagy 8-ra, mert xp alatt már nem fog futni (a cd galaxis-os termékleírás szerint legalábbis) -

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.09.12. 21:17:40 -
korbin555 #97559 A kérdéseid a 12-re vonatkoznak? -
valaki segitsen már hogy főképp milyen erőforrás kell a játékhoz? egy fisfos netbookom van, 12-vel játszom, a 3d nézetet már ennél se tudta kezelni, szal szövegesen követem a meccset csak. Kicsit lassú (1 kávé belefér egy válogatott szünetbe :D) de azon gondolkozom hogy a jobb játékélményért, meg egyéb újitásokért esetleg átváltok valamelyik újabb verzióra.
1,7 proci, 2 giga ram, vmi integrált videókártya, szóval tényleg semmi extra. Ha a 12-t el tudtam tolni ezzel úgy-ahogy akkor vajon mennének az újabb verziók is? Nyilván nem pörögne úgy mint egy erőmű esetében, hgoy 2 óra alatt lezavarok egy szezont, de el lehet szöszmötölni vele vajon ha tényleg csak szövegesen követem a meccseket?
+
hogy tudom szerkeszteni az adatbázist? új mentésben gondolkozok, és ki akarom takaritani az afrikaiakat hogy eu-n kivülinek számitsanak illetve meg kéne emelni a magyar youth ratinget csak nem tudom hogy kell :/
Utoljára szerkesztette: kosheen, 2014.09.12. 20:01:30 -
köszi! akkor kezdésnek egész jó vétel volt a fószer :)
-
korbin555 #97556 Mivel a Chief scout dönti el,kit hová küld(már ha rábízod).ezért nála hasznos a magas man management tulajdonság.Ha mindig ő figyeli az éppen aktuális ellenfelet,akkor a taktikai ismeret is kell.A többi fontos tulajdonság megegyezik a mezei scoutéval.(Judging CA/PA,determination,adaptability) -
korbin555 #97555 A jelenlegi béreket a bevételekhez mérten bőven elfogadhatónak tartom,és néhány embernél pár éve szándékosan engedtem el a gyeplőt.Úgy látszik,öreg koromra kezdek meghülyülni.Korábban bárki a 100k közelébe merészkedett az igényeivel, máris a hirdetőtáblán találta magát.De nem volt jellemző,kizárólag az elszállt igények miatt talán 3-4 embert adtam el.Jelenleg öt ember bére van 100k felett,ebből a két kulcsember keres csillagászati 160,és 170k-t..A többi kezdő az 50-85-ös kategóriában van,a rotáció pedig 20-45 körül.Az én fizetésem egyébként 49,5k,amit viszont abszolút elfogadhatatlannak tartok.
-
Remélem a bünti ma este 10 óra FM egyhuzamban 2 pisiszünettel (mert ez a terv
). Muszáj már európai kupába jutni Sidibével és társaival, ha a botlábúaknak élőben nem megy. Mondjuk barátságos meccsen engem is elvert a Young Boys 1-0ra... :)
Btw, chief scout és scout között mi a különbség? -
Érezd magad leb...va :) -
Nem rosszak...
És a többség fizetése sincs annyira elszállva.
-
Régesrég nem jártam a topikban, nem tudom mi a divat mostanában :) -
korbin555 #97550 Ha minden terv szerint alakul,csak 3 magyar kezdett volna,de 5 sérültem is volt.Néhányan a jobb magyarok közül.(A nyelv németre van állítva,mert az utolsó szezont már így játszom le.Nem árt,ha gyakorolom azt is.)Fodor,Hegyi,Pál,Szakály,Pálfi,és a weltklasse irányító,Bese.
Most néhány kivételtől eltekintve fiatal a csapat,de voltak a hosszú évek alatt hasonlók,és jobbak is.Sokan a 2028-as nagy fiatalítási hullám áldozatai lettek.Az aranygeneráció kiöregedett,33-34 évesek,mind legalább százszoros válogatott volt,meg négy-ötszörös BL győztes.Kettő vissza is vonult.A 95-ös YR miatt is,kb. 20-30 nagyon jó magyar lehet a játékban.Mert már nem csak kizárólagosan nálam jönnek elő a jó ifik.Az Újpest,a Vidi,és a Paks!! is nagyon jó hátteret épített ki.Ami azt illeti,én 3 éve nem kaptam egy normális magyar srácot.Persze könnyedén idehozhatnék bárhonnan bárkit,de minek?Egy rakás 19-20 éves várja,hogy bekerülhessen a keretbe.Mali,bolgár,horvát,japán felnőtt válogatottak vannak az ifiben,vagy a tartalékból kölcsönben.
Azt meg külön bírom,hogy halnak ki sorban az egykori legendás sztárok.Már a generáltak közül is sok kiöregedett,"igazi" játékos pedig alig akad,mind matuzsálem.Már az általam,középkorúan idehozott staff fele is nyugdíjas.Egy-kettőt meg én tettem lapátra,mert 70 éves edzőre nincs szükségem.Tegyék a pohárba a műfogsort,és nézzék a TV-t.Szezon végén én is követem őket.