104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
szehi #32572 Hi & grat all!
Kezdtem egyet a Middlesbrough-val!
a csapat nem volt rossz de pár poszton erősítésre szorult...Tehát az igazolások:
-Arshavin
-Mathieu(remélem jól irtam, természetesen a francia bajnokságból)
-Mihelic
-Buonanotte
-Andrejev
még tervezek egy jo TKP igazolását...
A csapat igy néz ki
remélem sikerült a kép berakása...
a Felkészülési meccsek jól sikerültek,(hozzáteszem az utolsó 2 meccsen szabin voltam)
jah és aki tud egy jó TKp-t az irjon...
hát ennyi lenne...
még jelentkezem!
további jó fm-et! -
azért mert ilyenkor estefelé már rohadtul le van van terhelve a data, próbálkozi kell többször, és menni fog...több mint 200 embernek sikerült -
jó a régi is -
hamary #32569 Kicsit változtattam a taktikán, most Cissé egyedül lesz csatár. -
hamary #32568 Hiába voltam félidőbe elégedetlen, szarabbak voltunk mint előtte... ez azért idegesítő..... -
Felipe, zapata -
Legrottaglie most naon megbízható uh no para, Chiellinivel jók lesznek! Taktikról dobok képet egy negyed óra múlva (most el kell mennem). -
Zapatát nem adják :( Így azthiszem marad a sima csapat :) -
Bennem mindig is Juve Szív dobogott, és most nagyon egyben van a csapat úgy érzem. Talán mondom max egy védőt vennék. Mondjuk Zapatát, de majd meglátjuk :)
Milyen taktikával nyomod? :) -
grat -
Hi all! 1. kiesési kör (meglehetősen sima):
Igazolásaim száma 0 volt. Úgylátszik nagyon a szívünkhöz nőtt ez a Juve Csacsi! ;) -
Esetleg valami ezésterve nincs valakinek? :) -
swabo #32560 üdv kollégák!
A védelmemet kéne felújítani nem tudnátok két db legalább 15ös szerelésű védőt ajánlani úgyh max 10m legyen az áruk??:D
előre is köszi -
Üdv és grat mindenkinek, számomra ez az fm játszhatóbnak tűnik mint a tavalyi uh énis visszatérek a lelkes menedzserek táborába :) -
Nah csak megvettem én is. Dorchester pihen most egy kicsit. Kezdek egy szokásos ismerkedő játékot a Juventussal. Igazolásaim száma 0 lesz. Bár talán egy jó középső védőt beszerzek. -
nekem nem sajna. -
Hali,
Én továbbra sem tudom letölteni a LOGO-packedet.. letöltés és semmi.
Sikerült már vkinek ezt leszednie ?
-
Kicsi volt csak izgalmas a meccs hozzáteszem ez volt az első hogy nem kaptam ki idén idegenben!:) -
hamary #32554 Fulham ellen 1-1 :/ -
Samp 2-1 Napoli
Samp 3-1 Fio
eddig jól megy -
OKÉ!Akkor marad a Man.City :DDD -
asszem nincs -
nem is tudom..Aston Villával van valaki?? -
Napoli -
nah fent van a patch..mentem a man cityvel egy hnapot nagyongyorsba..nem volt chrsah eddig remélem nem is lessz..valaki tud ajánlani egy középcsapatot valamelyik 1 osztályból??nemtudom melyikkel legyek... -
Itsuki #32547 köszönöm! -
hamary #32546 Leigazoltam Thiago Silvat, és még esély van Gabrira is az Ajaxból :)) -
megkerestem....:D
Logopack tőlem nektek...:D -
hamary #32544 igaz, hogy barátságos, de szezon kezdet előtt jól jött :)
-
engem is érdekelne az a logopatch :D -
tegnap felraktam egy logopackot data.hu.-ra ide is belinkeltem...nézz hátrébb 1-2 oldalt -
Itsuki #32541 ismerös ellenfél...:)
milyen logopatched van? -
UEFA csoport
-
Legelső meccsem, UEFA kupa selejtező, 3 max. 4 gólos különbségre számítottam...Új szerzemény, Joao Mutinho is bekezdett...csak maradjon ez így...:D
-
Üdv!
Nagyon Teccik a Banner grat annak aki csinálta.
Profi a FAQ, annak a készítőjének is grat
Mivel van magyarítás, feltettem a játékot és "bemelegítésként" nyomok egyet a Barcával.
Mindenkinek Grat és Jó Játékot... -
Itsuki #32537
vajon meglesz a bent maradás? 6,pontos meccseket hoztam,Pápa ellen is mentettem 1 pontot,nem állunk rosszul:) majd a star trek után folytatom -
Ajjj-ajjj...1. gól Timmer szeme közé ment, igaz erős volt. De a második gól...én nem is értem, hogy lehet így felállítani sorfalat, amolyan Casillas módon...ott már vége is volt a meccsnek. Tomasson meg vén öreg motoros, de úgy töketlenkedik a kapu előtt, hogy néha fejemet fogom. Nem is talált be már asszem vagy 10órányi játékideje!
Itt pedig az ominózus sorfal:D
-
hamary #32535 üdv köreimben... Én memot fogok venni, de ha az se jó, Capelloéknak megmondod a magamét, továbbá dühöngök :) -
xDxD képzeljétek felraktam az FM patchot és erre már 2x is hibajelentés xDxD ezen (a szerencsétlenségen) már csak röhögni tudok... -
Am ti mennyi ligát szoktatok betölteni??
én Argentin 1-2,Brasil 1-2,Holland 1-2 német 1-2,magyar 1-2,orosz 1,spanyol 1-2
angol 1-2-3-4,portugal 1-2,olasz 1-2
ezeket szoktam én..