104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    Átköltöttem
  • realgyula
    Agüero bűntetett...!
  • kraawz
    Akinek nem inge, ne vegye magára :D
  • zorrobomber
    asszem match stats felett, és nem csak tv módban
    (Szomorúság hogy mióta kijött a 09, elég eszetlenség megy a topikban, kérdezek ontopik, nem válaszolnak, flamel, csúnyán beszél. Legyen oly szives akinek inge vegye magára. Dobálnám a képeket, de nem látom értelmét.)
  • gabber_saviola
    az a fránya kiskereszt
  • neB
    Kapusom (Matteo Sereni) a SAJÁT 16-osáról rúgott gólt a Sampordia ellen hihetetlen (ha kell tudok képet beszúrni de csak arról hogy van 1 gólja)
  • Scouser
    Nagyon sok a kiskereszt...
  • 5w0rdf15h
    hozzád ki szólt? qss van
  • neB
    Csodás! Egy meccsen 5 emberemet rúgták le kis keresztre de végül Torino Siena 2-2 Bianchi duplájával :D (Egyébként nekem is gyakran előfordul hogy kapus ad gólpasszt...)
  • pinnacle
    mónikasó közbe látható csak-.- butageci
  • 5w0rdf15h
    "4. Meccs
    Nagyon-nagyon jó, hogy a assziszt manager véleményét lehet nézni meccsközben aki elmondja a véleményét a taktikáról, helyezkedésről és a játékosokról."

na ezt még nem is néztem....hol is van ez pontosan TV nézetben csak?
  • InfoMester
    logikus
  • Mor3llo
    A meccsmotor egyszerre tölti be, a 2Dt és a 3Dt együtt. Ezért van az, h sokat tölt mindkettőnél. Ha meccsközben úgydöntesz, hogy 2D helyett 3D-ben szeretnéd nézni, akkor csak 1 katt, nem tölt, semmi.
    Az oldalirányú nyilakat meglehet oldani. Mondjuk egy középső középpályás ki akarsz irányítani a jobb szélre, akkor a beadás átállítod "Vonalban"-ra, és már kinntebb is mozog.
    A sajtótájékoztatós dolog, miszerint egy kérdést többször is felraknak, csak másképp megfogalmazva, abban rejlik, hogy nem csak egy újságíró kérdez tőled. Gondolom a való életben is minden újság képviselője kérdezget, hátha egy információ csepp kicsurran mégis. Habár ez egy kicsit hülyeség, mert ha egyszer azt válaszolod, hogy nem, nem tervezem a leigazolását xy-nak, akkor a következő ugyanarra rákérdező újságírónak meg nem fogod azt válaszolni, hogy 'jaaaa, de mégis'. Ez szerintem csak logikátlanság.
  • DONGUBA
    technikai edzo kell hozza jo
  • InfoMester
    valaki nemtudja megmondani hogy a lövés és a rögzitett helyzetekhez milyen értékeinek kell lennie az edzőnek??
  • Magic Boy
    Az én véleményem:

Negatívumok:
    Az első 2-vel egyetértek a 3. viszont jó, hogy véltozott, mert így életszerűbb lett. Az előre nyíl is felesleges, mert a játékosbeállításoknál az is beállítható nyíl nélkül.

Pozitívumok:
    1. A sajtótájékoztató rész szerintem nagy dobás és én örülök, hogy ilyen sok kérdés van.

2. A program jelzi, ha van új csak figyelni kell.. Szerintem növeli a hangulatot és az életszerűséget, hogy belekerült ez az opció.

3. Szerintem is előnyére változott.

4. Nagy segítség szerintem, hogy a manageraszisztens aktívabb lett.

5. Sokat javult és ezzel reálisabb lett.

Remélhetőleg a 2009-ben reálisabb a reputáció növekedés.

Kíváncsian várom a többiek gondolatait.
  • Darkon
    En igazabol azt nem ertem mire ez a nagy gepigeny. Ilyen 3D hatast meg egy C64 is tudna produkalni. Lehet egyszerubb lett volna megvenni a FIFA 96 motorjat nem? Mint irni egy ilyen gagyit.

Pozitivum nalam az asszisztens segit sokat+igazolasok jobbak lettek
  • InfoMester
    igen igen..nemtudom mi de igen..ezaz kápelló oszd az észt..!!!
  • Fabio Capello
    Najó

Utólagosan nem fogok törölgetni és pontokat adatni a flémelőknek, de még egy ilyen és garantáltan banánra kerül aki elkezdi, és aki reagál rá egyaránt.

Zsilike, ez a sokadik dobásod, egyrészről én a helyedben nem flémelnék, és sürgősen leállnék a fantasztikus oldalad reklámozásával. A legközelebbi ilyen esetnél reklám miatt öt büntetőpont rendel.

Remélem mindenki számára elég világos voltam, további jó játékot.
  • Magic Boy
    Ezt most találtam az Index Championship/Football Manager fórumán és mivel nagyon pangunk így berakom, hogy megvitassuk és mindenki elmondhassa a saját tapasztalatait.

inferior véleménye:
    "Az én eddigi tapasztalataim első blikkre az FM09 -ről:

Negatívumok:
    1. grafika
    A 3D ről nem tudok nyilatkozni, mert ahhoz az én gépem kevés. Az alap skin viszont megint mega szarul sikerült, még a 08 -at is sikerült felül múlnia, OLVASHATATLAN és kifolyik tőle az ember szeme. Az a grafikus aki kitalálta, szarjon sünt miközben kötelezően napi legalább 16 órában bámulnia kelljen a művét.

2. Meccsmotor
    Nem igazán értem miért tölti be 2x -er lassabban a 2D nézetet mint a 08 -ban nem találok rá logikát, nem kellett hozzá nyúlniuk ennek ellenére még is ez van.

3. Taktika
    Miért kellet megszüntetni az oldalirányú taktikai lehetőséget???

Pozitívumok:

1. Nagyon hangulatos a sajtótájékoztató :) Egy hibája van hogy szerintem sok a kérdés tájékoztatóként 5-8 között, amiből 3 mindig már egy addigra feltett kérdés csak máshogy fogalmazva.

2. Átigazolási fülesek
    Ez is tök jó hangulatot ad, de ugyanazt a hibát elkövették mint a 08-ban, a hírek és leveleknél. Azaz nem kapod meg automatikusan a levelek között, hanem rákell klikkelned a fül ikonra, bevallom nekem kiszokott menni a fejemből hogy megnézzem.

3. Edzés
    Végre lehet az egyedi mozgásokat ( erős lövés, elfekteti a kapust, stb) mindenkinek beállítani külön képzésre, és nem csak a másik játékostól tanulás van mint a 08 -ban, ÉS nincs korhoz, válogattsághoz kötve :) A 08 -ban kicsit viccesnek tartottam hogy ha egy játékos szerepelt a válogatottban akkor már nem lehetett egyedi mozgásokra tanítattni. Mintha real egy játékos már nem fejlődhetne a karrierje alatt mert pl 18 évesen bemutatkozott a válogatottban. ( pl. rooney)

4. Meccs
    Nagyon-nagyon jó, hogy a assziszt manager véleményét lehet nézni meccsközben aki elmondja a véleményét a taktikáról, helyezkedésről és a játékosokról

5. Igazolások
    így elsőre reálisabbnak tűnnek az átigazolási összegek, és hogy ki hova megy.

Az még nem derült ki számomra, hogy a klub reputáció növekedés a játékos igazoláskor vajon fog -e érvényesülni? Magyarul ha kis csapattal lépkedsz osztályonként felfele + nemzetközi siker akkor jönnek e a jó nevű játékosok majd vagy nem.

Hát nekem ennyi elsőre."

Kinek mik a tapasztalatai?
  • Magic Boy
    Csináld bátran.
    Én már kb 4-5 éve csinálom.
  • InfoMester
    óhh..igen..nemrossz taktics..majd kipróbálom én is :)) vagy személyi jogok védik?? :?
  • Magic Boy
    Ilyenkor nem játszom, hanem megnézem a klubok adatait és összeállítok egy listát, hogy melyikkel lennék legszívesebben.
  • InfoMester
    Reggelt!!!
    töltöm a wigant..grat mindenkinek..

Magic:nemsok ez egy kicsit?? :)))
  • Magic Boy
    Megkezdődött az első csapatom keresése:

Általában eltart egy ideig mire átrágom magam a lehetőségeken és sikerül választanom.
  • Darkon
    Teljesen mind1 jo ahhoz is
  • Balagemester
    Bocsi azt elfelejtettem hogy fm09-hez kellene.
  • Darkon
    Fmhungary-n van egy csomo 08-hoz
  • Balagemester
    Sziasztok! Vki nem tud esetleg egy jó edzéstervet?
    Előre is köszike
  • DONGUBA
    nem kotekszik csak mondta teeeeeeeee:)
  • Huni92
    Üdv mindenkinek!
    Ez a Fehérváros dolog azér üt...nemkicsit :DD Amúgy gratula mindenkinek, BL cimért, bajnokságért, kupáért, lyon elleni x-ért ésatöbbi. Tegnap nem volt időm játszani, de ma talán sor kerül erre is :)
  • rvn
    ilyen öngólok még a magyar járásiban sincsenek :S. én 3 at kaptam a Man Utdvel kb 12 meccs alatt. Kicsit ezt talán elszurták a fejlesztők.
  • InfoMester

megint :SS sok lövésünk van..arányosan is megy kapura ahoz képest de nem lessz belőle gól :SSS
  • zyndar
    World - Europe - Champions Cup - Rules
  • zyndar
    Na azt hiszem mára ennyi. Védekező középpályásom gurított egy öngólt 18ról... a 87. percben. Megyek és megnézetem vele az Anettka Best Of videót...
  • realgyula
    a BL csoportkörben a gólkülönbség vagy az egymás elleni eredmény számít?
  • Drizzthsz
    Hát, nekem ezzel eddig két vereség a mérleg.
  • InfoMester

minden magáért beszél :SS
  • InfoMester
    Mindenki elment???
  • hamary
    ma megyek, felgyújtom a várost. jó éjt..