104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Az munka :DDDD 3 rúgott gól 6 meccs alatt :DSA_D:A?S_DA -
msot nézem csak hogy a Sahtar 3 rűgott góllal jutott tovább :D -

-
4-0 a Depor ellen. Szezon végére összehoztam egy irtó jó taktikot, ahogy elnézem :) Kár, h a Barca is nyeri a meccseit -igaz ugyan, h ny9gvenyelősen 1 góllal, mindig, de az is 3 pontot ér-.
3 forduló, 5 pont. esélytelen a helyzetünk. az kellene, h 2x kapjanak ki, mi meg mind3 meccsünket behúzzuk. de ez elérhetetlen(nek tűnik).
Na, éjjelre ennyi. Majd délelőtt/délután letolom a maradék 3 bajnokit, vmint a Király Kupa és a BL döntőt.
Jó8! -
hamary #33571 Hát remélem javítják... Hazai pályán 1-2, nem valami fényes... Hiába lőttem többet kapura... ( végén természetesen halál pontosan lefújta... ) -
Naigen, szvsz ez lesz az 1ik dolog, amit a9.0.2-s patch javitani fog. H ne az legyen h 4 perc a hosszabbitás, aztn még 6ot rábasz a biró.... -
köszi :) Adebayor lesz az ellenfél a döntőben.
Bajnokság úgy tűnik, elúszott, hiszen 5 meccsel a vége előtt 5 pont a hátrányunk :(
Btw a Bayern az első meccsen, Madridban megvert 0-1re, és ezzel megszakitotta a36 meccses veretlenségi sorozatunkat :( -
hamary #33568 félidőben 2-1 a Feyenoordnak.. Elmehet a picsába a játék, félidőbe 2 perc hosszabítás, gólt lőnek a 45+5 (!!!) percben... -
hamary #33567 grat! -
Méghozzá ily módon :) -
hamary #33565 még egy kicsit vagyok -
van vki? tolom még Madridot.... -
nem..Juventus meccs közbe..kiirtam cdre a mentéseket..windows reinstall aztán game reinstall és bemásoltam..és játzsottam is vele vagy 2 meccset..aztán rámentettem..és most nem jön be az amit rámentettem..pedig jól lezajlott a mentés meg minden jó volt..de hibajelentést ad és ki lép mikor betölti a mentést..de megyek fexem aludni majd holnap megcsinálom.. -
na szevasztok
visszajövök a topikba aktívan is, mostanság csak olvasgattam(egész fm2008idején kb:D),de játszottam, csak valahogy lusta voltam nyomni be az eredményeket stb:D
jelenleg a QPR-el vagyok, cél a feljutás, aztán majd onnatól lehet tervezgetni. -
hamary #33561 mikor volt az áram szünet? mentés közben? Ja és próbálj úgy menteni, hogy közben legyen egy biztosnsági mentés is... -
megjöttem baglyozni..megint nem betöléthető a mentésem..nem tudja valaki mi leheta probléma??az áramszünet ezt is megette?? -
hamary #33559 Fio ellen hazai pályán teljesen megérdemelten szenvedünk vereséget. -
na ennek majd nekibujok
viszont nekem a baglyozás ennyi volt, hivtak vizipipás filmnézésre haverok ugyhogy még egy barimeccs és mennem kell -
FM tactical articles--->Tactic Bible 08 Target man
(most latom hogy a direktlink nem arra mutat) -
Nah en is ezzel babralok itt van
(Nem kell hozza sok angol tudas) -
-
pinnacle #33554 1; sose cseréltem, nagycsapatnál (esélyes) lehet róla szó, ha szoros emberfogást csinál az ellenfél.
2; Van, ha pl. egy magas torony és egy gyors befejező csatárod van. Célembernek a magasat, aztán fejre, ő meg megpróbálja lefejelni a másiknak.
3; Kiugratások az azt jelenti, hogy ő próbáljon kiugratni, csatároknál az előrefutást érdemes magasra állítani. -
csőcső skacok, remélem nyugodtabb hangvételben leszünk eme csodás havas éjjelen. csatárbeállításokra ötletetek van e?
értem ezalatt hogy:
-bejön e a csatárok helycseréje meccs közben
-van e értelme célembernek megjelölni valakit két csatáros rendszerben
-az egyéni beállitásoknál a kiugratások azt jeletni hogy Ő vagy azt hogy ŐT ugratják ki. -
hamary #33552 Hajrá...! Én is leszek, csak én Nápolyból jelentkezem -
én is vok
csá Soma
-
pinnacle #33550 vagyok, épp kezdek vkivel, szal leszek. -
jóestét!
bagolyzónában valaki pár órára?
megpróbálom a fradis elbaszott 1. idényemet helyrehozni, és feljutni ebből a retek nb2ből.tudom van akiknek sikerült elsőre, sőt az nb1et is bezúzták, de én nem vagyok ekkora spíler:) -
kicsit visszafogottabban az ilyen jellegű kommentekkel
Markov: minden fórumon van ilyen, talán kicsit tényleg túl lett reagálva az első ilyen jellegű kommented, a második viszont abszolút mértékben elítélendő és nem vagyok az a fajta hogy eltűrjem az ilyen jellegű hozzászólásokat
minden évben kétszer van rangadó, eddig mindig sikerült kultúrált formában kommentálni ezeket a meccseket, a továbbiakban is maradjon ez így... -
hamary #33547 Uefa kupában Mor3llo csapatát kaptam, a Feyenoordot.. -
Nem szoktam személyeskedni, és nem is szokásom. De most nem hagyhatom ki. Ahogy a Real szopott, oda-vissza :D -
ne legyél ilyen ideges. az a lényeg hogy a juve szopott mint a kismalac. -
2005-óta vok olvasója és résztvevője a FM topicnak, de ma eléggé MEGDÖBBENTETT ahogy egyesek itt viselkednek, és engem "rosszfényben" próbálnak feltüntetni a BELEKÖTŐS hozzászólásaikkal!
Történt ugyan is, hogy merészeltem beírni hogy Inter-Juventus meccs ma TVbe, képpel szépen megszerkesztve kedveskedvén a foci rajongóknak mivel EZ EGY FM topic ami a FOOTBALLRA ÉPÜL emberek!
DE vannak olyan jólelkü társaink itt akik nem csinálnak mást mit ülnek egésznap a topicon és várják mikor kibe milyen aprópóból lehet BELEKÖTNI, hogy
"ez nem ide illik, menj a picsába innne stb...
Mindez ELSŐRE!!!
OK mostmár akkor látom, hogy megy ez itt NEM fogok többet semmit se berakni ide...de az(ok) is SZÁLLJANAK MAGUKBA akiről szó van! elkeserítő. -
NYUGODJÁL már meg te nyomoronc! mit bazdmegolsz te itt, ne játszad az eszed mert az sem menő! -
torrest én is azért szeretem ( de csak az FM-ben ) mert jobb-ball oldalra betehető csereként. annyira nme is vészes. Opare-t fejlesztem jobboldalra. levante-ben van kölcsönben minden meccsen játszatják remélem bejön. -
realgyula #33541 mondana nekem valaki egy olyan jobb vagy bal oldali védőt aki a cseréje lehet Ramosnak vagy Marcelonak?! Salgado állandóan nyávog, hogy játszani akar, lesérült Ramos, mondom berakom az öreget, de hibát hibára halmoz! :S Miguel Torres jól játszik ha be kell ugrani, rakhatom jobbra is meg balra is...egy hasonló játékosra lenne szükségem mint ő...! valakinek tipp? :) -
thx
és persze neked is a bl továbbjutásért -
Hátúgyenyhén győztél. De nem volt vmi magabiztos siker. Lényge a 3 pont :DDD Gratula!
És dubinak meg jolesynek is jár a grat :) -
nem a documents and settingsbe kell? mert nekem ott van, ott működik -
Ez is megvan :) -
köszi