104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Az munka :DDDD 3 rúgott gól 6 meccs alatt :DSA_D:A?S_DA
  • BBeno2
    msot nézem csak hogy a Sahtar 3 rűgott góllal jutott tovább :D
  • BBeno2

• Huni92
    4-0 a Depor ellen. Szezon végére összehoztam egy irtó jó taktikot, ahogy elnézem :) Kár, h a Barca is nyeri a meccseit -igaz ugyan, h ny9gvenyelősen 1 góllal, mindig, de az is 3 pontot ér-.
    3 forduló, 5 pont. esélytelen a helyzetünk. az kellene, h 2x kapjanak ki, mi meg mind3 meccsünket behúzzuk. de ez elérhetetlen(nek tűnik).

Na, éjjelre ennyi. Majd délelőtt/délután letolom a maradék 3 bajnokit, vmint a Király Kupa és a BL döntőt.

Jó8!
  • hamary
    Hát remélem javítják... Hazai pályán 1-2, nem valami fényes... Hiába lőttem többet kapura... ( végén természetesen halál pontosan lefújta... )
  • Huni92
    Naigen, szvsz ez lesz az 1ik dolog, amit a9.0.2-s patch javitani fog. H ne az legyen h 4 perc a hosszabbitás, aztn még 6ot rábasz a biró....
  • Huni92
    köszi :) Adebayor lesz az ellenfél a döntőben.
    Bajnokság úgy tűnik, elúszott, hiszen 5 meccsel a vége előtt 5 pont a hátrányunk :(

Btw a Bayern az első meccsen, Madridban megvert 0-1re, és ezzel megszakitotta a36 meccses veretlenségi sorozatunkat :(
  • hamary
    félidőben 2-1 a Feyenoordnak.. Elmehet a picsába a játék, félidőbe 2 perc hosszabítás, gólt lőnek a 45+5 (!!!) percben...
  • hamary
    grat!
  • Huni92
    Méghozzá ily módon :)
  • hamary
    még egy kicsit vagyok
  • Huni92
    van vki? tolom még Madridot....
  • InfoMester
    nem..Juventus meccs közbe..kiirtam cdre a mentéseket..windows reinstall aztán game reinstall és bemásoltam..és játzsottam is vele vagy 2 meccset..aztán rámentettem..és most nem jön be az amit rámentettem..pedig jól lezajlott a mentés meg minden jó volt..de hibajelentést ad és ki lép mikor betölti a mentést..de megyek fexem aludni majd holnap megcsinálom..
  • vmvr
    na szevasztok

visszajövök a topikba aktívan is, mostanság csak olvasgattam(egész fm2008idején kb:D),de játszottam, csak valahogy lusta voltam nyomni be az eredményeket stb:D
    jelenleg a QPR-el vagyok, cél a feljutás, aztán majd onnatól lehet tervezgetni.
  • hamary
    mikor volt az áram szünet? mentés közben? Ja és próbálj úgy menteni, hogy közben legyen egy biztosnsági mentés is...
  • InfoMester
    megjöttem baglyozni..megint nem betöléthető a mentésem..nem tudja valaki mi leheta probléma??az áramszünet ezt is megette??
  • hamary
    Fio ellen hazai pályán teljesen megérdemelten szenvedünk vereséget.
  • soma22
    na ennek majd nekibujok

viszont nekem a baglyozás ennyi volt, hivtak vizipipás filmnézésre haverok ugyhogy még egy barimeccs és mennem kell
  • Darkon
    FM tactical articles--->Tactic Bible 08 Target man

(most latom hogy a direktlink nem arra mutat)
  • Darkon

Nah en is ezzel babralok itt van
    (Nem kell hozza sok angol tudas)
  • soma22
  • pinnacle
    1; sose cseréltem, nagycsapatnál (esélyes) lehet róla szó, ha szoros emberfogást csinál az ellenfél.
    2; Van, ha pl. egy magas torony és egy gyors befejező csatárod van. Célembernek a magasat, aztán fejre, ő meg megpróbálja lefejelni a másiknak.
    3; Kiugratások az azt jelenti, hogy ő próbáljon kiugratni, csatároknál az előrefutást érdemes magasra állítani.
  • soma22
    csőcső skacok, remélem nyugodtabb hangvételben leszünk eme csodás havas éjjelen. csatárbeállításokra ötletetek van e?
    értem ezalatt hogy:
    -bejön e a csatárok helycseréje meccs közben
    -van e értelme célembernek megjelölni valakit két csatáros rendszerben
    -az egyéni beállitásoknál a kiugratások azt jeletni hogy Ő vagy azt hogy ŐT ugratják ki.
  • hamary
    Hajrá...! Én is leszek, csak én Nápolyból jelentkezem
  • Markov
    én is vokcsá Soma
  • pinnacle
    vagyok, épp kezdek vkivel, szal leszek.
  • soma22
    jóestét!

bagolyzónában valaki pár órára?

megpróbálom a fradis elbaszott 1. idényemet helyrehozni, és feljutni ebből a retek nb2ből.tudom van akiknek sikerült elsőre, sőt az nb1et is bezúzták, de én nem vagyok ekkora spíler:)
  • Fabio Capello
    kicsit visszafogottabban az ilyen jellegű kommentekkel

Markov: minden fórumon van ilyen, talán kicsit tényleg túl lett reagálva az első ilyen jellegű kommented, a második viszont abszolút mértékben elítélendő és nem vagyok az a fajta hogy eltűrjem az ilyen jellegű hozzászólásokat

minden évben kétszer van rangadó, eddig mindig sikerült kultúrált formában kommentálni ezeket a meccseket, a továbbiakban is maradjon ez így...
  • hamary
    Uefa kupában Mor3llo csapatát kaptam, a Feyenoordot..
  • Csacsi
    Nem szoktam személyeskedni, és nem is szokásom. De most nem hagyhatom ki. Ahogy a Real szopott, oda-vissza :D
  • BBeno2
    ne legyél ilyen ideges. az a lényeg hogy a juve szopott mint a kismalac.
  • Markov
    2005-óta vok olvasója és résztvevője a FM topicnak, de ma eléggé MEGDÖBBENTETT ahogy egyesek itt viselkednek, és engem "rosszfényben" próbálnak feltüntetni a BELEKÖTŐS hozzászólásaikkal!

Történt ugyan is, hogy merészeltem beírni hogy Inter-Juventus meccs ma TVbe, képpel szépen megszerkesztve kedveskedvén a foci rajongóknak mivel EZ EGY FM topic ami a FOOTBALLRA ÉPÜL emberek!
    DE vannak olyan jólelkü társaink itt akik nem csinálnak mást mit ülnek egésznap a topicon és várják mikor kibe milyen aprópóból lehet BELEKÖTNI, hogy "ez nem ide illik, menj a picsába innne stb...
    Mindez ELSŐRE!!!
    OK mostmár akkor látom, hogy megy ez itt NEM fogok többet semmit se berakni ide...de az(ok) is SZÁLLJANAK MAGUKBA akiről szó van! elkeserítő.
  • Markov
    NYUGODJÁL már meg te nyomoronc! mit bazdmegolsz te itt, ne játszad az eszed mert az sem menő!
  • BBeno2
    torrest én is azért szeretem ( de csak az FM-ben ) mert jobb-ball oldalra betehető csereként. annyira nme is vészes. Opare-t fejlesztem jobboldalra. levante-ben van kölcsönben minden meccsen játszatják remélem bejön.
  • realgyula
    mondana nekem valaki egy olyan jobb vagy bal oldali védőt aki a cseréje lehet Ramosnak vagy Marcelonak?! Salgado állandóan nyávog, hogy játszani akar, lesérült Ramos, mondom berakom az öreget, de hibát hibára halmoz! :S Miguel Torres jól játszik ha be kell ugrani, rakhatom jobbra is meg balra is...egy hasonló játékosra lenne szükségem mint ő...! valakinek tipp? :)
  • inter94
    thx
    és persze neked is a bl továbbjutásért
  • Huni92
    Hátúgyenyhén győztél. De nem volt vmi magabiztos siker. Lényge a 3 pont :DDD Gratula!

És dubinak meg jolesynek is jár a grat :)
  • tobias88
    nem a documents and settingsbe kell? mert nekem ott van, ott működik
  • Huni92
    Ez is megvan :)
  • inter94
    köszi