104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Sysfox
    És kint van a 8. szezon összefoglalója is!
  • Sysfox
    Felkerült a blogra a 7. évem is a Blackburn kispadján sok képpel

Most már gyorsabban haladok, még pár év, és utolérem magam. :)
  • korbin555
    Az is jó,hogy ezután a menedzserünknek több beszélt nyelvet,és kedvenc csapatot is beállíthatunk.Az rejtély előttem,mi lesz akkor,ha úgy kezdünk,hogy nincs semmilyen papírunk.Mert 7 lépcsőfokra lesz szükség,hogy elérjük a Continental Pro licencet.Ezt majd kipróbálom,ha egy alacsony ligás amatőr klubnál a nulláról indulok.
  • Sysfox
    A sidebar nekem kifejezetten tetszik, wide monitorokon lesz is neki hely, mert most úgyis széthúzza a képet. Visszatérünk a CM01/02-es időkbe, ott volt hasonló. :)
  • korbin555
    Kielemeztem a videót oda-vissza,már amennyi ebbe a 27 percbe belefért.Kimondottan tetszik,bár vannak felejthető újítások is.A scouting rész jónak tűnik,ahogy a kereső is.Utóbbira rá is fért már a kozmetikázás.Az is biztató,hogy intelligensebb lesz a board,és a szponzorok is jobban zsebbe nyúlnak,ha sikeres a csapat.Szintén pozitívum,hogy megpróbálnak jobb atmoszférát kialakítani a stadionokban.A gravitációt meghazudtoló védéseket bemutató kapusokra pedig külön kíváncsi leszek.
    A négy új játékos szerepkör igazából nem hoz semmi újdonságot,csak az eddig is létező posztokon más a mentalitás.Ezeket eddig is be lehetett állítani egyénileg.
    A továbbfejlesztett szövegelés rész nekem indifferens.A játék része,ez van.A sajtótájékoztatókat továbbra is csak én intézem.A spekulációkra sosem reagálok,a player interaction meg nem érdekel.Eddig sem udvaroltam,könyörögtem senkinek,ezután sem fogok.Zsarolni sem hagyom magam.Ha valakit meg külön noszogatnom,fegyelmeznem kell,az hamar bajba kerül.
    Az új menedzser beállításnak nem sok értelmét látom.Nem az határoz meg egy karriert,hogy milyen mentalitást állítok be magamnak.Bár érdekes lesz majd figyelni,hogy változnak a saját értékeim az évek alatt.Már ha látható lesz,és nem csak a játék elején kell a beállításhoz.
    Az új inerface is jól mutat,a sidebar-t is beleértve.Szokni kell,de ez nem okoz gondot.
    A meccsmotorról majd akkor,ha saját tapasztalatom lesz.Nagyjából 2 hét múlva jön a beta.Várom,mert sokkal jobbnak tűnik a játék,mint amire számítottam.És mivel másfél hónapja nem játszottam,kezdek nagyon kiéhezett lenni.Már csak egy bug mentes FM15-öt kívánok mindannyiunknak.
  • Sysfox
    Szimulátor RPG elemekkel, nekem is ez jutott eszembe.
  • Sysfox
    FM2012 Blackburn Rovers 6. év

Most már gyorsabban utolérem magam, mert innentől már megvannak a szövegek, csak képeket kell kimentenem hozzájuk. :)
  • bakkerman
    kell kell kell !!!! azonnal !!!!!
    (elso benyomasaim a jatekrol, iden is szamolhat Miles az en 10k-mal is)
  • zorrobomber
    Ezt is erősen fölösleges, manapság kötelező RPG elemnek érzem. Feltételezem, hogy ha középen hagyod, akkor olyan mintha nem is létezne.
  • zyndar
    Tracksuit manager or Tactical manager?

"A tracksuit manager would work more with players on the training ground whereas a tactical manager would work more with players off the pitch."

Értem, hogy mi van ideírva, de vajon mit fog ez jelenteni technikailag?
  • Sysfox
    Köszi, pont ezt akartam kérdezni, hogy hol lehet megnézni, mert a végét nem vártam meg tegnap este.
  • korbin555
    Aki lemaradt a bemutató videóról....
  • Sysfox
    Igen, mert még mindig korcsolyáznak. A játékosok a legtöbb mozdulat során kevesebbet lépnek, mint a valóságban kellene. Nem értem, ezt miért nem veszik észre az FM2013 óta. A lefordulások is elég idiótán néznek ki.

Kár, mert a mozdulatok, az akciók egyébként szépek lennének.
    Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.10.08. 06:39:57
  • zorrobomber
    Nem tetszik ez a match engine sem. Eastside Hockey Manager-nek jó lenne. Még mindig a 2012(random kerestem egy videót) a király, és persze a CM3 :)
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.07. 23:17:46
  • LasDen #97696
    az oldalsáv tetszene, ha eltűnne, mikor nem kell...
  • korbin555
    Nem lesz rossz ez sem,de hogy mennyire lesz jó,majd a bugok eldöntik.Az biztos,hogy kinézetre jól átszabták az egészet.
  • LasDen #97694
    Legrosszabb ötlet: Random mód a játék során alien landolnak a Földön, akiknek 3 lábuk van, ezért 30-as pacejük lett volna :D
  • LasDen #97693
    A MoCap amit használtak 15 évvel ezelőtti volt :DDD
  • LasDen #97692
    Football Manager The Movie wtf? :DDDD
  • LasDen #97691
    mert a játék a mendzseri teendőkre fekszik rá, nem arra, hogy hány euró a sör a stadionban, melyik sarokban ki reklámoz...
  • Zenszkij
    Tudom, de ez egy játék, miért ne lehetne ilyen irányba szélesíteni :).
  • LasDen #97689
    na még kíváncsi leszek a kérdésekre...
  • LasDen #97688
    Mert a menedzser a sajtóval beszélget minden egyes nap. Az általános igazgató meg ilyenek mélyülnek el a pénzügyekben. Stadiont meg az építészek terveznek....
    ilyenekért menj a FIFA Managerbe...
  • Zenszkij
    Meccsmotor érdekes lesz, de könyörgöm, miért nem lehet megtervezni a stadion kinézetét, miért nem lehet a pénzügyekbe jobban elmélyülni. Folyamat ez a média baromság megy. Fárasztó. Mindegy november 07-én izzítjuk. Az orosz forradalom örömére :D.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.07. 22:15:25
  • LasDen #97686
    Viszont a scout rendszer nekem tetszik. Tény, én sokkal lazábban kezeltem eddig. Scouting, jó, akkor leigazoltam azt kész :D De itt kurva sokáig kell majd figylni őket...
  • korbin555
    A hozzászólók többsége sincs elragadtatva a sok beszélgetős újítástól.De lehetett rá számítani,hogy ezt a vonalat tovább erősítik.
  • LasDen #97684
    omg, movember. best new thing ever...
  • Zenszkij
    ez a sajtó már előre látom, hogy az agyamra fog menni
  • LasDen #97682
    és még annál is több kérdés...fuck yea
  • Zenszkij
    nah látom a press conference megint központba van, nem gond assistant manager majd foglalkozik vele
  • Sysfox
    Tőzsér is szerepelt a videóban!

De még mindig korcsolyáznak a játékosok a pályán! :(
  • LasDen #97679
    OMGOMGOMGOMGMGMGOMGGOGM o_O
  • Zenszkij
    kezdődhetne már....
  • Pettersson
    felfedeztem az előbb egy Ferencvárost is.. :D
  • LasDen #97676
    igen. ez van mikor 3000+ ember várakozik és ontja a baromságát...:D
  • geo91
    el is rejtettem, minek az hogy a sok hülye török írogatja hogy FENERBAHCEEEE vagy GALATASARAYYYYYY
  • Pettersson
    és felsorolnak ott minden létező futballcsapatot... :D
  • Sysfox
    "Jól" olvasható a chat, másodpercenként van vagy 3 hozzászólás!
  • Sysfox
    Valami alakul, már egy kép bejött!
  • LasDen #97671
    Elindút...
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.10.07. 21:37:40