A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Kielemeztem a videót oda-vissza,már amennyi ebbe a 27 percbe belefért.Kimondottan tetszik,bár vannak felejthető újítások is.A scouting rész jónak tűnik,ahogy a kereső is.Utóbbira rá is fért már a kozmetikázás.Az is biztató,hogy intelligensebb lesz a board,és a szponzorok is jobban zsebbe nyúlnak,ha sikeres a csapat.Szintén pozitívum,hogy megpróbálnak jobb atmoszférát kialakítani a stadionokban.A gravitációt meghazudtoló védéseket bemutató kapusokra pedig külön kíváncsi leszek.
    A négy új játékos szerepkör igazából nem hoz semmi újdonságot,csak az eddig is létező posztokon más a mentalitás.Ezeket eddig is be lehetett állítani egyénileg.
    A továbbfejlesztett szövegelés rész nekem indifferens.A játék része,ez van.A sajtótájékoztatókat továbbra is csak én intézem.A spekulációkra sosem reagálok,a player interaction meg nem érdekel.Eddig sem udvaroltam,könyörögtem senkinek,ezután sem fogok.Zsarolni sem hagyom magam.Ha valakit meg külön noszogatnom,fegyelmeznem kell,az hamar bajba kerül.
    Az új menedzser beállításnak nem sok értelmét látom.Nem az határoz meg egy karriert,hogy milyen mentalitást állítok be magamnak.Bár érdekes lesz majd figyelni,hogy változnak a saját értékeim az évek alatt.Már ha látható lesz,és nem csak a játék elején kell a beállításhoz.
    Az új inerface is jól mutat,a sidebar-t is beleértve.Szokni kell,de ez nem okoz gondot.
    A meccsmotorról majd akkor,ha saját tapasztalatom lesz.Nagyjából 2 hét múlva jön a beta.Várom,mert sokkal jobbnak tűnik a játék,mint amire számítottam.És mivel másfél hónapja nem játszottam,kezdek nagyon kiéhezett lenni.Már csak egy bug mentes FM15-öt kívánok mindannyiunknak.