104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zsil
    Sziasztok!valaki megmondaná nekem hogy hol tudom megnézni,h hanyadik helyre várjá a csapatom?mármint a vezetőség köszi
  • Itsuki
    okés:)

sima vereség harc lesz itt a kiesés ellen
  • tobias88
    ide ne töltsél légyszíves, mert bal oldalt valami igencsak szembeötlött!
  • Itsuki
    a macedón játékos jött,Kádár nem. ezért hoztam inkább 1 csatárt,a dortmundi sadrijaj-t:) jön az ahlen asszem naon kikapunk:)
  • hamary
    Idén asszem nem fogok mini set használni :P AZ ingame scout is elég jó :o
  • Mor3llo
    Ez.
  • daver88
    világ összes labdarúgó szervezetének a logói:

LETÖLTÉS

telepítés a megszokott módon a graphic mappába
  • Itsuki
    cél? 1 olyan csapat kialakitása ahol nem tom mit érünk el:D a cél amugy a bentmaradás,de most 1 macedon válogatottat akarok kölcsönvenni meg Kádár Tamást. nekem az h egalizáljam az adosságot
  • arsnl
    Csak 94,3 %os van, sztem max jövőhét és lesz 100%os.
  • hamary
    Grat,. Mi a cél, feljutás?
  • Itsuki
    Emden 2-0 Sandhausen. gyors gólt szereztem,majd 1kapuzott az ellenfél. 70'percben lerugták a szélsömet,átáltam kontrákra,majd hauptmann eldöntötte:) 8 a csapat 2 forduló útán:D
  • hamary
    kiütöttek az olvasatlanok

Szóval grat, és így tovább
  • gergo58
    Hi!
    Grat mindenkinek az eredményekhez
    Teljes magyarosítás van már????
  • inter94
    Hi all
    nemsokára töltöm a sampdoriát
  • karajjj
    bekezdtünk :D
    Kazincbarcika 3 - 3 Diósgyőr
    Kazincbarcika 2 - 0 Siófuck
  • Utley
    Hát ez nem igaz.Az átigazolási nap utolsó napján megsérül 2 hónapra Damien Johnson (Birmingham) és 600.000 fontba hoztam volna Doncaster-be.Persze nem felel meg az orvosi szarságon.Na ez szerintem nevetséges.Szerintem eltudom én dönteni,hogy kell e így a forma vagy nem.
  • hamary
    grat! Neked is grat Darkon.

Karajjj neked meg sokat a jóból.
  • zsoma79
    ez melyik skin? thx
  • Itsuki
    na gyorsan letolok 2 meccset 5ig:) kell 6 pont:D jön a sandhausen
  • hamary
    ÁÁÁÁÁ, 1-1 az Aston ellen..: Mi a f*sz kell ezeknek, hogy 5 méterről eltalálják a kaput...

[ ja és a gólt megint beadásból kapta ]

Hiába játszok kontrára, basznak kontrázni .
  • karajjj
    ezzel a kerettel indultam neki az NB1-nek

és őket igazoltam:

• Darkon
    Rossi a gozmozdony! Most nagyon megyunk elejen beragadtunk kicsit de rossit nem lehet leloni.

• Mor3llo
    hopsz, utolsó mondatomat hamarynak címeztem, csak az kimaradt :D
  • Mor3llo
    Köszi! Szerencsére már elhúztam az engem üldözőktől, a 2. helyért küzdök, most megy az Ajax a Heerenveen-hez, aki képes meglepetésekre!
    Neked pedig fel a fejjel, meg lesz a benntmaradás :)
  • Itsuki
    gratu:) bár a tabellát nézve,nem 1 izgi bajnokságod van:)
  • Mor3llo
    Haha, végre! Az első veresége a PSV-nek a szezonban :D volt még 2 kapufánk...sajnos nem mentek be :S
  • Itsuki
    kontratámadás? 4-5-1be vagy 4-3-3ba? ilyen taktika miatt maradtam bent az emdennél,végigtámadta pl a jena a meccset 83.percbe 1.helyzetem gól. csak gyors csatár kell. meg picit a taktikát állitani. föleg idegenbe ajánlom,meg otthon erös csapatok ellen
  • hamary
    Kisebb csoda lenne ha bent maradunk. Nekem se megy, csapat is szar, s rengeteg fejest kapunk... :/
  • Itsuki
    :D szép lett,kár h az eredményeid olyanok,remélem azért a 20 fordulóra meglesz 1 15.hely:)
  • pinnacle
    itt nem egy szó vagy száz szó a lényeg, hanem ki van irva valami, be kéne tartani.

Amúgy aki idejár nagy valószinüséggel fav-ba rakja a topikot, és nagy valószinuség szerint az off is ottvan.

tehát irsz offba és ott is lesz válasz.
  • hamary
    Tisztelt elnök úr! Itt a kért csapat jelentés az első hat forduló elteltével.

Amikor idejöttem már akkor döbbenten tapasztaltam, hogy egy edzőn, két kapus edzőn, valamint egy figyelőn kívül nincs senki más a csapatnál. Viszont én nekem ez kevés volt, ezért muszáj volt szereznem a hiányposztokra szakembereket. Így jött 3 edző 3 ifiedző, egy játékosmegfigyelő, valamint két erőnléti edző - mivel többet nem engedett hozatni, pedig mint látja, igencsak elkélne néhány szakember.

Ezután már elkezdtem a munkámat. A szűk anyagi helyzet miatt nem is számítottam sok átigazolási pénzem, így az adott, 2,5 millió fontból próbáltam gazdálkodni. Barátságos meccseink alatt erősnek, és összeszokottnak éreztem a csapatot - igaz becsúszott két döntetlen a Preston és a QPR ellenében.
    A barátságos találkozók után úgy készültem az idegenbeli Sunderland elleni meccsre, hogy akár meglehet a győzelem is... De, mint látja nem lett meg, a csapat nagyon nem volt, és nincs is összeszokva, így 2-1-re kikaptunk... No nem baj, következő ellenfél a Liverpool, ott majd bizonyíthatunk. Sajnos a csapat itt is értékelhetetlen volt, megértem , hogy csalódott volt a 2-0-ás vereség miatt. Ligakupára nem szeretnék kitérni, hisz arra se lehet büszke a csapat - 1-0 a Southampton ellen... Ezután egy mázlis 3-3 a Blackburn ellen, erre biztos jól emlékszik, hisz gratulált is az 1 ponthoz - ami azóta is az első pontunk sajnos a bajnokságban, hiszen azóta csak kikaptunk, nevezetesen: Arsenal, Manchester United és Bolton... Ligakupát megint csak nem sorolom ide, hiszen a Burnleyt jóval nagyobb arányban kellett volna vernünk mint 1-0 - egy 118. percben szerzett gólnak köszönhetően...
    Úgy gondolom a csapat legnagyobb gondja a befejezés, és a védők. Igen, a befejezés, hiszen az utóbbi meccseken szépen dolgozzuk ki a helyzeteket, de még a gólvonalról se tudjuk befejelni a labdát - ön is tudja, hogy most Zamoraról van szó. A védők viszont pocsékok, főleg a két középső védő. Úgyhogy , ha sikerül bent tartani a csapatot, muszáj lesz egy védőt venni - viszont az nem lenne elég, jövőre újra itt tartanánk.

Mondta, hogy térjek ki az egyetlen igazolásomra is, mert nem elégedett. Nos , én sem. Gigliottitól többet vártam, de sajnos eddig nem kápráztatott el, de hiszem, hogy méág fog... Szóval a lényeg: nem támadunk, s a védőink pocsékok... Következik az Aston Villa, igyekszem felrázni a csapatot. Legközelebb remélem nem a 20. helyen tanyázó csapatunkról kell beszámolót írnom önnek... Tisztelettel:

Hamary.
  • Itsuki
    amugy 1 kicsit félreértettem a dolgot,bocs
  • BBeno2
    valaki válasz?

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1193922969&no=33847
  • Itsuki
    leirom a reload verzió azt már bann? de azért ha vki gyorsan akar választ kapni,nem hiszem h az offtopicban olyan gyorsan kapna választ. amugy igazad van,de 1 crack szóért bann erös. szerintem.
  • G.Freeman
    kösz
  • 5w0rdf15h
    Ott a Help topik, ott lehet kérdezni ilyesmivel kapcsolatban. Olyan nehézkes ezt felfogni?? Kibaszott nagy piros betűkkel van kiírva. (Ám crack csak warezhoz van, gondolkodj már mielőtt okoskodsz.)
  • SOCCER
    igen, tudom láttam. legközelebb az offba írok, de jó lenne már tudni hogy most akkor miért nem indul el sehogy sem ez a fos. amint valaki megoldja nekem tőlem kitilthatsz mester de legalábbis törölheted a hozzászólásaimat ...
  • Itsuki
    csinálsz a data mappába 1 graphic mappát,és másold be oda:)
  • G.Freeman
    Sziasztok! Be volt ide linkelve pár oldallal ezelött egy kb 500 megas face pack, azt tudja vki hogy kell berakni a jatekba?
  • Itsuki
    nekem anno a régi nvidia karimmal vt ez. volt az h vagy megengeded h telepitse vagy mellözöd... hát engedd neki. de ha nem ez akkor passz