104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ismét szép eredmények, grat!
09-el játszasz-e majdan? :) -
Clube Desportivo Nacional
11. szezon
Egy júliusi délután szólt az elnököm, hogy készüljek, mert a hétvégére meghívta a Real Madrid elöljáróit egy kis baráti csevejre. Gondoltam hoznak sangriát, mi meg adunk portugál borokat és aguardentét (jelentése: tüzes víz), az asszonyoknak meg ginginhát (meggylikőr). Jöttek is, de a repülőtérről a székház tárgyalójába siettünk és egy órás baráti hangvételű megbeszélés után felbontottuk a két klub megállapodását, miszerint a Nacional a Real fiókcsapata. Furcsa is volt, hogy a háromszoros BL címvédő fiókcsapat státusszal rendelkezik. Ráadásul a Madridot is 14 hellyel előztük meg az európai ranglistán. Ne ezt a csavart szüntettük meg és húztuk ki a szálkát az elégedetlenkedők szeméből. A spanyolok is megértették visszalépésünk okait, sőt felajánlották, hogy lennének ők a fiókcsapatunk, de mi köszönettel elutasítottuk a nemes felkérést. „Inkább igyunk!” felkiáltással beszüntettük a hivatalos megbeszéléseket. Onnan szabadprogrammá fajult a hétvége és a történésekről sokféle legenda kering azóta is. A Real elnökére még egy Barcelona sálat is ráaggattam és készítettem kompromittáló fotókat. Másnap 5 Algopyrin után a képeket is nekiadtam, éktelen hahotázás közepette.
A sok pihenés közepette érkezett a mindent felülmúló örömhír, miszerint kineveztek a MAGYAR VÁLOGATOTT élére. Az álom valóra vált. És nem is egy reménytelen társaságot vettem át, hisz a csapat a 15. helyen tanyázott a világranglistán. Az első két selejtezőnkön ki is rúgtuk a ház oldalát. Először San Marino, majd lengyel testvéreink ellen.
A játékosmenedzserek is igen sűrű látogatói voltak az irodámnak. Legnagyobb bánatukra pénz, és ezáltal jutalék, csak az eladásaim során cserélt gazdát. Az érkező játékosok kivétel nélkül, Bosman úr sokévnyi bírósági látogatásainak gyümölcseként, ingyen érkeztek.
Talán Barazite nevét kell kiemelnem. Tőle vártam stabil csapattagságot, a többiekre kemény harc várt a kényelmetlen kispadkoptatásért is.
Életem igazolását is elkövettem. Tudniillik, a fél csapatom az olimpián harcolt és vészes védőhiánnyal küszködtem. Megoldásként, egy hónapos kölcsönszerződésű igazolással akartam pótolni a veszteségeket. Sikerült is egy brazil gyereket megszerezni, aki épp az olimpián küzdött hazája sikereiért. Volt egy játékosom egy hónapig, aki be sem tette a lábát még az országba sem. Felülmúlhatatlan produkció.
Gazdasági értékünk is értékünk is emelkedett egy fűszál megmozdítása nélkül is. Két múltbéli záradékból is gyarapodott a kassza,
Rojas és Victor jóvoltából.
Végül elkezdtünk néha focizni is a szorgos teendőink mellett. Mindkét szuperkupát magasba emelhettük, megadva a kellő lendületet a szezonra.
Nos ez a lendületet igen szépen kitartott a szezonban és hoztuk a már-már megszokott mindentbezsebelünk formánkat. Egyedül a Portugál Kupa ér idő előtt véget számunkra. Mentségünkre legyen mondva, Benfica ellen idegenben ki lehet pottyanni. A győzelmet végül a Guimaraes szerezte meg.
Az ünnepek előtt Klub VB Japánban. Már a karácsonyi ajándékainkat is ott szerezzük be. Én nem mindig ugyanott, de vannak ilyen Monk típusú egyedek a csapatnál, akik görcsösen ragaszkodnak a megszokott sémákhoz. Nekik is megnyugvást jelentett, hogy ismét győztesként ölelhettük a trófeát. Érdekesség, hogy az afrikai bajnok beelőzte a Libertadores-kupa győztesét.
A bajnokság az utóbbi évekhez mérten egy picit izgalmasabbra sikeredett, de valójában sosem forgott veszélyben a címvédésünk.
Egy kiemelendő mérkőzés volt hazai pályán megrendezett Derbos da Madeiros.
A Bajnokok Ligája címvédés is izgalommentesre sikeredett. Egyedül a döntő végén kellett több szíverősítőt bevennem, de a fiúk nem hagytak elpatkolni, ismét ünnepelhettünk.
A Dream Team kihirdetésekor is sokuknak volt jelenése. Főleg a fiatal Ricardonak volt oka az örömre.
Az UEFA kupát is portugál csapat tehette a vitrinjébe.
A szezon eleji pályán kívüli sikereink után, mintegy keretbe foglalva fejlődésünket, újabb előrelépést tudtunk felmutatni infrastrukturális fejlesztésekben. Az akadémiánk és a stadionunk is bővült, hatalmas örömet okozva a klub minden fiának.
Dominanciánkat tükrözi a szezon végi csillagnyi elismerés.
-
karajjj #34412 Suarez-Huntelar csatárpáros nálam verhetetlen volt :D -
jah és luis suarez csítplaya..nézzetek rá.. -
reggelt gyerekek..pihentetem kicsit az FM-et mert elutazok egy hétre de ps en kezdek egyet 09 en ajaxal..ha feltudok jönni mondok fejleményeket meghogy mivel másabb ps en.. -
Olvasgattam, gondoltam megosztok veletek pár ifjú/kevésbé ifjú játékost, akikre érdemes odafigyelni.
[FC] Eugene Seleznyov (Shakhtar)
[DC] Hugo (Desportivo Brasil)
[ST] Olexandr Gladkyi (Shakhtar)
[MC] Mascio (Cisco Roma)
[AMC] Tsvetomir Todorov (Ascoli)
[AMC] Celso Borges (Saprissa)
[AMC] Yoon Bit-Garam (Boo-Kyong High School)
[GK] Sergio Asenjo (Valladolid)
[DMC] [AM] Mehmet Ekici (FC Bayern II)
[FC] Robert Lewandowski (Lech)
[AMR] Andrea Russotto
[WBL] Peter Masilela
[DR] Davide Santon (Inter)
[ST] Mohammed Gadir
[DR] Marvin Angulo
[FC] Luis Miguel Sanchez (Basel)
[AMR] Marquinhos (Vitória)
[DC] Kyriakos Papadopoulos (Olympiakos)
[DMC] Sapol Mani
[DL] Jonas Elmer
[DC] Bakary Soumare
[LM] Karim Laribi - Fulham
[LM] Fausto Rossi (Juventus)
[AML] Marko Marin
[DC] Hamed Diomande
[DC] Jonny Evans (Man Utd)
[DC] Bayal Sall (St. Etienne)
[ST] Federico Laurito (Livorno)
[AML] Oussama Assaidi (De Graafschap)
[ST] Jack Tuyp (Volendam)
-
Itsuki #34408 http://files.filefront.com/Facepack+Completo+17rar/;9945203;/fileinfo.html/1/1
meg is van:) -
Itsuki #34407 régebben valaki belinkelt 1 500megást... az sztem jó,megkeresem. -
Szeva All!
gratula mindenkinek!
Most ismerkedek 09-el, és az lenne a kérdésem, hogy tudnátok nekem vmi részletes Facepackot ajánlani. A "sorti"-n van bőven de nem igazán tom, hogy melyiket kellen letölteni.
Előre is köszönöm!
-
karajjj #34405 meccs közben nem a normál hátteret látod, hanem annak a stadionnak a képét ahol játszol -
grat all -
Szerintem csakazértis próbálj meg visszajutni ha kiesel!
-
amelyik csapat ellen játszol mérkőzést, annak a stadionja jelenik meg meccs közbe.
pl.:
-
Üdv és Grat all!
Kezdtem egyet Angliában a Manchester City csapatával. Pénz van bőven :D
Be is vásároltam, mondjuk kicsit furcsa Mini Scout nélkül, de így sokkal élvezetesebb.
El is tudtam hozni pár nagy nevet:
Zhirkov és Arshavin szépen muzsikálnak, viszont Rossi egyenlőre elég meddő, remélem belejön, hamár kiszortam rá ennyi pénzt.
Az UEFA kupa 1. selejtező körében kezdett a csapat, itt valami izlandi csapatot búcsúztattunk 9-0ás összesítéssel, ami valjuk be nem meglepő:
Ez után következett a Hajduk Split együttese, ők sem okoztak túl sok gondot, őket 5-1el búcsúztattuk:
A következő ellenfél a skót Motherwell lesz az 1 fordulóban.
A bajnokságban mindeközben az Arsenal-al kerültünk szemben, nade beszéljen helyettem a köv kép:
mondhatni mákkal de elcsíptünk egy pontot és utólag bevallhatom, erre nem is számítottam.
Egyébként a szezon előtt UEFA indulást ígértem. Majd még jelentkezem...
-
Zsil #34400 Sziasztok!valaki kifejtené,h mi ez a háttérpack,stadionok,amit dave linkelt?34309köszi -
Helyzetjelentés PARMA-ból:
a Kupaban remekelünk!
3.sel.kör:
4.sel.kör: DRÁMA
1 kupa fordúló: Napoli-Parma lesz.
Bajnokságba viszont
ennél csak jobb lehet 3 meccs 3 vereség....
viszont nem kicsit kedves az a 4es aki jön!

-
Grat mindenkinek!! Én még leszek kicsit.
és íme...hoppá hoppá
Ami pedig a legjobb, hogy nekem nincs több nagy csapattal meccsem ^^ csak catania, siena, udinese, atalanta, palermo, reggina....a milannak meg 2 uefa elődöntő meg egy juve és inter elleni rangadó -.-
-
hamary #34397 Nem játszom le, almos vagyok. Jó éjt, és szebb jövőt. -
hamary #34396 Majd most jön a City elleni meccs... Utáni viszont lefekszem szerintem... Ha nem nyerünk szinte biztos, hogy kiesünk... Nem tudom, hogy lesz-e a Championshipbe vitézkedni velük. A keret átlagéletkora 35 ( viszont a legtöbb játékos 30 közeli, csak van jópár fiatal, de ők hasztalanok. ) Igazolni nem fogok tudni normálisan, mint amiket terveztem. Kell egy kapus, egy csatár, egy középpályás, vagy kettő, és egy védő... Áhh, ilyen fosinger csapatot -
nekem is kezd vicces dolgokat művelni a gém, lehet nemsoká énis betöltöm 08s boromat és szétverem a világot :P -
hamary #34394 elnézést, de felhúzott.. sorsdöntő meccs a West Brom ellen... félidőbe 2-1 ide... Második félidő, akkora kapufa fél méterről nekem,,hogy még most is rezeg... Majd 16osról fejelnek egy kapufás gólt szöglet után... Ezután Kkoriean, vag kicsoda, második bombagólját lövi 30 méterről, a kapufáról vágódik be alabda - 10 távoli lövéssel, Andearsonak 16os, eddig egy gólt lőtt... Avégén még lőnek egyet, hiába támadtunk mi... Nem tudom miért kell ily módon csalnia, nyerjenek úgy hogy reális gólokat lőnek. -
nemlenne holnap 0.om maradnék, mert már csak 4 meccs van hátra a 3. fradis idényemből és jó lenne megnyerni az nb1et :)
(elsö évbe nb2-t megnyertem, aztan nb1 be 4. lettem, most idén remélem meglesz )
jaés ez a 08 :) még addig játszom vele amig meg nem unom a mentéseimet, fradin kivül van egy atletico madrid 5. évbe meg a salzburg 4. éves mentésem :) -
én vok
am meg ti vártátok annyira a 09t, tessék itt van - . - -
ejnye..
valaki bagoly? -
hamary #34390 törölöm a f***ba ezt a csaló szart........ -
Utley #34389 Na most jutottam el oda,hogy azt mondjam ez nem reális játék.Tavalyi játék szerinti beállítást tolok a Lita-nak,és még a labdán is átesik.A 92.percbe kihagyta a ziccert (üres kapura 16m-ről mellé).A következő támadásból gólt kapok.Aztán 93.percbe kiugrik tele lövi a kapust félpályáig pattan a labda a védőim egymást lesik a srác kiugrik és beveri.Ezt ne nyeljem már le,mert a vilgágon nincs ilyen.Ja és az utolsó 10percben időhúzásra voltam beállva. -
Utley #34388 Kicsit ba..ta már fel az agyam ez a Leroy Lita.Hát 1,5m kiba..ok érte,és a droid nyomorult kutya 5,5-él jobbra nem tudott még játszani a Championshipbe.Azért kicsit nevetséges,hogy az egész csatársorom nem éri el a 6,00-ás átlagot. -
vortob #34387 Folytattam a Magyar válogatott mentésem: nyári barátságos 3-1-es győzelemmel ért végett Dél-Afrika ellen. Az őszi selejtezők első meccsén pedig hazai pályán Svédországot Dzsudzsák remek játékával 4-0-ra vertem (Tulajdonképpen mesterhármast lőtt, de az egyiket öngólnak adta a gép). Jó lenne itthon pontot rabolni a Portugáloktól, de az utolsó két meccs portugáliában, és dániában van. Nagyon nehéz lesz, hiába vagyok most első, nem olyan sok az előnyöm, hogy ne tünjön el. -
off:
durván jó a meccs eddig :) -
Mai eredményeim, na megyek nézem a BL-t
-
karajjj #34384 azigen :D -
hoodlum #34383 ja nem, 0-1. -
Martins15 #34382 De -
Zsil #34381 csapatok repjutációját" hol tudom megnézni? -
hamary #34380
-
gecc 
Ferenczi kapott egy nemrossz kiugratást:
Balajcza kifutott, majd miután elérte a labdát, belerúgta sikeresen az orra előtt levő csatárba, akiről egyenesen a kapu felé szállt a labda...
...amit Thomas Rada éppen elért a gólvonalnál, de már csak azon belülre tudta pofozni a labdát:
-
nincs fent a patch? -
Elég durva meccs volt:
-
Martins15 #34376 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy ez mi?!
Mert már nagyon kezd idegesíteni hogy állandoan sérülnek a játékosaim...
Nem lehetne ezellen valamit tenni?! -
Itsuki #34375 na 1 igazi komoly csapattal kezdtem,uefa kupa indulással:)