104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    gép fagyás utcsó 3mecs bukó!!!:@
  • inter94
    árát és a fizetését nem mutatom,csak annyit mondok hogy ki......t drága volt

• Water
    Dubi ez melyik Marquinhos?Mer van 1 pár és megkukkantanám...
  • Itsuki
    vége a fele szezonnak. jöna szünet és csak 11 pont a lemaradás:D az csak 4 gyözelem...XD
  • Darthmushroom
    Nice 0:1 Psg
    Brondby 0:2 Psg
    keveslem ezeket a győzelmeket
  • Csacsi
    Van egy eladó fm2009-em. Sehogy sem bírom rávenni, hogy elinduljon :)

Így Töltöm a Dorchestert a 2008-ban.

Ja, és Gratula mindenkinek.
  • inter94
    de sok szuper kupát kell lejátszanom szezon előtt:D
    nagyon kellene az erősítés a BL-re főleg védelembe csak nincs pénzem,egy nagy játékost azért leigazoltam:)Marquinhos mondjuk ő a támadásba fog segíteni:D
  • hamary
    Mekkora egy kétszínű a csapat faszom.,.: Egyik meccsen halálra verjük a Prestont, másik meccsen 21-4 a helyzetarány a Burnley ellen ( előtt mondjuk a Readinget verték meg )
  • HUNLonsdale
    lehet buta kérdés,de hol lehet avatart csinálni?
  • Water
    Meglesz, nyugi!Itsuki kitartás ha már elvállaltad a pofozógép szerepét!Vannak még csodák...
  • HUNLonsdale
    huuuuuu
    köszönöm szépen
  • Itsuki
    nézd,egyre jobb vagyok,föleg h a napi 1 átlag öngól is megvan:D mivel 8 pont lett a lemaradásom igy tényleg csoda kell. de megprobálom.
  • Huni92
    Ajajj....hullámvölgyben vagyunk, és pont akkor, amikor a közvetlen riválisok ellen kell játszanunk. Derby épp most vert el 0-2re. Immáron 4-5 pontra vagyunk a 6. helytől, 32 forduló után. Azért remélem összekapják magukat a fiúk, és elérjük az osztályozót.
  • Darthmushroom
    psg 0:2 lille
    hát ezért kár volt visszajönni játcani.....
  • Darthmushroom
    uefa kupa:
    psg 2:3 feyenord
    fro. kupa:
    lyon 2:1 psg
    hmm nem vok elégedet!!:D
  • soma22
    hosszupassz, normál mentalitás célemberrel, labdához beállitva és egy gyors csatárral meglehet
  • Itsuki
    pont most rámolt be 1 4 gombóc fagyit a csaba nekem:D de Pál a 15 meccsén a 94percben meglötte első gólját a szezonba:D az is lehetett pár óra... 15 fórduló után...

hány % esélyem van a bentmaradásra? szerintem 0,1:)
  • Magic Boy
    Grat all.

Sory Karajjj.

• Water
    Na megvan! Szal igazolások, de először is GRAT a győzteseknek.Nem volt időm a 7en fórumozni de most látom: ezek a képek, meg a csíter a samppal...
  • Huni92
    na, akkor mostmár húzd be! :) Ez a Burzanovic egy utálomjátékos :D Amikor az ETO-val toltam, 2. évben uefa selejtezőben lőtt vagy 4et nekem.
  • Darthmushroom
    grat mindekinek. és persze a hét képe és hét managerének is
  • Darthmushroom
    ismét vok.
    töltöm psg
  • Gunnersboy
  • zyndar
    Ha olyan országban játszok, ahol nincs tartalékbajnokság, akkor a saját osztályom tartalékcsapatai ellen lekötök heti 1 meccset, hét közepére. Ha otthon játszol, akkor sem kell pénzt fizetni, jönnek ingyé is.
  • Huni92
    Nem kell eladni. SZervezzetek nekik barimeccseket kisebb kelet-európai vagy észak-európai csapatok ellen. bár időigényes, a fejlődés érdekében megéri.
  • DONGUBA
    En real zaragozaval kezdtem eladtam a nagyneveket jopenzert es vettem fiatalokat mint keirisson falcao es masodosztalyu csapatkent jovore indulok az uefaban mert spanyol kupadontos vagyok es a reallal jatszom de o mar bajnok :))))))
  • Water
    hmm... most hogy is van ez az új képfeltöltő? help pls
  • Water
    Sziasztok!Elkezdtem a szezont a Napolivalhttp!Igazolások:
    //www.fm2008.fw.hu/uploads/1228150099.jpg
  • Itsuki
    adjátok el a tarcsit....:D x cegléd ellen,ez 1 szenzációs eredmény... föleg h hiába van pál és bartha a csapatban ha a 17 éves ifim lövi a gólokat meg a fél ajkai csapat
  • hamary
    Barsnley ellen 0-3... Kezdem úgy érezni, hogy én a csapat beszélgetésekkel, meg a konferenciákkal szúrom el az egészet... És ezért is estem ki... Ja és Baird olyan bomba öngólt lőtt... Mint Durica, csak ő a bal alsóba...
  • Utley

Már rohamom volt pedig
  • giorgio81
    az engem is zavar, mert így a tartalékok gyakorlatilag egy meccset sem játszanak az évben, és nem fejlődnek, kölcsönadni meg nem tudod az egász tarcsit, még ha akarod akkor sem
  • Huni92
    Sheffield ellen 3-3. 15 perc után már 2-0ra vezettünk, majd később 3-2re, de....a védelemben Svensson elég ratyi. Egyre inkább vonz a 3 védős, 2 vkps felállás.
  • Itsuki
    kikaptam berényben. 12 forduló után mondhatom,nem sikerült bentmaradni
  • giorgio81
    grat all
  • Itsuki
    hali all. grat a gyözteseknek és akik sikert értek el a játékban:) töltöm a karcagot:D
  • soma22
    a debreceni
  • Huni92
    _:SA:DAS_F?SA:F:ASD?_ASDAS_:Das

Egyéiránt drámai körülmények között nyertünk a Bristol ellen. 0-1ről forditva 2-1re vezettünk, majd a 86. percben a nyomás alatt összeroppant a csapat, 2-2. 6 perc hosszabbitás, majd a 94.ben egy csodálatos akció végén Lallana 2. csodagóljával továbbjutottunk a következő fordulóba, ahol a hihetetlen mákos sorsolásnak köszönhetően a Brighton csapatát fogadjuk :D
  • hamary
    Engem nagyon zavar, hogy nincs az angolba tartalék bajnokság... :/ Állítólag a magyarosítás miatt van.
  • hamary
    az, hogy nem rúgja ilyen jól a büntetőket... :/ kicsit eltúlozták