104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Azért Ipswich ellen nem akármilyen meccset makkoltunk be. Kb itt is 2 értelmes helyzetünk volt. és egy 11esnek köszönhetően győztünk, játék képe alapján jogtalanul ^^ mocskos, csaló gamma :D
    Igy immár 7 meccsel a vége előtt 5 pont az előny.

Jaés szóbahoztak a vergődő WHU-val. Ofkorsz tagadtam a hireket :)
  • soma22

még van egy faggyasuk is
  • jolesy
    Remélem én is eljutok addig :) jól jönnének a pontok a bajnokságban, de mára már férre kell tennem sajna a játékot és tanulhatok a holnapi vizsgámra o.O
    gratulálok mindenkinek és jó játékot még azoknak akik nyomják
  • Magic Boy
    Én ezt hívom máknak

Amúgy aláírt Kemenes (Máthé sajnos lehet, hogy megy, mert nincs 3000 Fontom leigazolni. ), Papp Dániel (aki anno a Fradiban kezdte és a nyáron jön Ransford Osei is, de még tervezek erősítéseket.
  • soma22
    meccs után tolok egyet.eddig jól állunk
  • Mor3llo
    Városi derbi behúzva, tartjuk a lépést a tabellán is!
  • Atesz89
    igen?
    dobnál egy képet a keretükről?
    Amúgy a ZTE sosem könnyű ellenfél -.-
  • soma22
    nálam a zte a leggólerősebb csapat. jelen pillanatban ellenük jön a kövi meccs, és 3 meccsel a vége előtt jöhetett volna könnyebb ellenfél is
  • Atesz89
    Grat igaz nem ilyen neves bajnokságban de:

amúgy egészen 800-ig elment :P
    és gratall!
  • inter94
    teljesen egyetértek veled
  • Huni92
    Érdekes felfogás mindenesetre. Nem itéllek el, csak számomra furcsa ez. Van annak egy varázsa, amikor a kedvenccel tolom, de ugyanez megvan akkor is, ha egy számomra ismeretlen(ebb) csapattal játszok. És sokkal nagyobb öröm az, és számomra sokkal izgalmasabb, h a Sotonnal azon izgulok, hogy meglesz-e az a 6. hely (média 19.re várt szezon előtt), minthogy a Reallal megnyerem-e a bajnokságot :) Persze, izlések és pofonok. Ez is csak egy vélemény volt, akár a többi.

Jaés javitom magam, nem 4., hanem 5. helyen állunk.
  • jolesy
    Sziasztok!
    Sikerült átlépni az UEFA kupában a Fener-en, engedelmetekkel kiemelném a 2. számú kapusom (ill az újonnan vásárolt védőim) utóbbi mérkőzéseken nyújtott teljesítményét:
  • Huni92
    Mekkorát makkoltunk, te jóég....A 16. helyen szerénykedő, egykor szebb napokat is megélt Nottingham ellen, hazai pályán Bialkowski kapusunk 2 darab hatalmas potyát kapott, amire azért mi is tudtunk válaszolni. A csereként beállt Slusarski góljával a 91. percben 7/3as lövési stattal 3-2re nyertünk. Ezzel -köszönhetően a kedvező eredményeknek- 38 játéknap után a 4. helyen vagyunk, 61 ponttal. 2 ponttal van lemaradva a 7. helyezett. SZOROOOOOS....
  • Magic Boy
    Ez azért nem jó, mert a kedvenc csapatoddal nem úgy játszol, mint más csapattal és velük így nehezebb tanulni.
  • realgyula
    lehet, hogy hiba, de én más csapattal nem vagyok hajlandó játszani, csak a Real Madrid...! próbáltam még a fifával, de szét untam az agyam...! :D
  • Mor3llo
    szép estét, és gratulálok mindenkinek, Magicnak külön grat a bajnokságért.
  • Huni92
    "akkor újat nem kezdek, sem a Real Madriddal, sem más csapattal...!" - hiba :) egyébként sok sikert!

Salomon Kalou - Southampton 2-0 az FA Kupa 6. fordulójában :) AZt hiszem, messze erőnkön felül teljesitettünk, és az, hogy sikerült a Fulhamet kiverni, vmint a Chelsea ellen ilyen bravúrosnak mondható eredményt elérni, már csak haL a tortán :D btw a chelsea eléggé fasza csapatot küldött pályára, többetk között Cech, Carvalho, Cole, Kalou, Pandev, Mikel is helyet kapott a kezdőben.
  • cenobite
    Jaja, nem vagyok hc manager - mint régen, úgyhogy bele kell rázódni. Mindegy, hosszú... :) Mostmár végignyomom így, lesz ami lesz.

Ja, grat all! :)
  • realgyula
    üdv mindenkinek, már régen jártam itt...!

adok egy kis helyzetjelentést, ha nem gond! :)
    ugye újat kezdtem a 2008-al, mert kirúgtak a Real Madridtól, aki nem tudná, Bajnokok Ligája győzelem után dobtak ki...! elég gáz! :S
    szóval újat kezdtem, az első szezonban, sima 2. hely a bajnokságban (a bajnoki címre esélyem sem volt a barca ellen...), a BL-ben elődöntő, copa del reyben pedig negeddöntő, most a 2. szezon közepe felé tartok (november) Agüeroval és Sobissal a csatársorban...a bajnoskágban 3 pontra vagyok a barcától! az érdekesség az, hogy 6 forduló után 2-0-s gólkülönbséggel álltam, 1 győzelemmel, és 5 döntetlennel (5 db 0-0-s döntetlennel!!:D) szóval simán vezethetném a bajnokságot, ha egy kicsit szerencsésebben kezdtem volna...! a BL-ben 3 meccs után, 7 pont, ott nem lesz gond (Liverpool, Steau, Szpartak Moszkva), a kupa meg még nem kezdődött el...!
    attól tartok, hogy megint ki fognak rúgni, ha nem sikerül megnyernem a bajnokságot, csinálhatok én akármit a BL-ben, a vezetőségnek csak a bajnokság számít! :S most is hiába nyertem meg az összes meccset októberben, akkor is azt kaptam, hogy a hosszú távú célokat nem veszem figyelembe, vagy valami ilyesmit :S
    viszont hozzátartozik a dologhoz, hogy amikor elkezdtem ugye az előző szezonban, akkor azt tűzték ki célul, hogy 2 éven belül meg kell nyernem a bajnokságot...! na de akkor is, még mindig nem értem, hogy a másik mentésben miért rúgtak ki, hiába a bajnokságban "csak" két 2. helyet tudtam felmutatni, de megnyertem a BL-t...na de mind1, ez már a múlt, most kell bizonyítanom, és meg kell nyernem a bajnokságot, hogy kapjak új szerződést...! remélem sikerülni fog, mert ha nem, és kirúgnak megint akkor újat nem kezdek, sem a Real Madriddal, sem más csapattal...!
  • Huni92
    Azért.....ha 1x felháborodtak, és 2.szor is benyomtad, még talán elmegy. De amikor 3. alkalommal is....az azé...khm :D

Egyébiránt 3-3 lett a Charlton ellen. Chopra 25ről lőtt egy nagyot, a maga 10es távolijával :DD ezzel lett 1-1. majd 2-1 nekünk, Chopra 2 percre rá 1enlit, ismét 3 perc, már ők vezettek. Seleznyov 2 perc múlva 1. alkalommal köszönt be, 3-3, ez a vége. 37 meccs után 1 pontra van a 6. hely, amelyen a Preston tanyázik. Reméljük, csak a 45. fordulóig :)
  • Darthmushroom
    grat all.
    tölti psg
  • Magic Boy
    Kempf maradt csak ő is csak azért, mert esélyes a gólkirályságra.

Tinektek is olyan sok (már vagy az 5. a szezonban) találgatás jelenik meg a sajtóban a jövőtökről?

Amúgy azt is 3-szór megkérdezték, hogy szerintem ki nyeri a bajnokságot. Mindháromszor a Békéscsabát mondtam erre mindenki fel volt háborodva.
  • vmvr
    nekem most kell majd nagyot hajrázni. 7.helyen állunk, rájátszás a cél, ami 3-6.helyig van. szóval a végét megkell húzni nagyon.
  • soma22
    nemigaz hogy nehéz felfogni azt hogy méretezzétek át a kibebaszott képeket
  • InfoMester
    Sakho és D.Cvitanich megy kölcsönbe..
  • InfoMester
  • InfoMester
    bevallom öszintém a képeken kivül semmit nemnéztem a hozzászolásokba..csak a MEGVAN!!! szúrt szemet...de már megtaláltam az eldugott betűket..
  • InfoMester
    énmeg éppen Nec ellen szivtam..majdnem megvertek de végül 3-2 re nyertünk..azért a beadogatások hiányoznak..lesérült Gabri és Emannuelson feltol szélsőhátvédekkel játszok,igy ők most nagyon hiányoznak 1 hónapig fognak is..igy Caju és egy szabadon igazolt D.Van Boagertet raktam be helyettük hát nem is volt annyi helyzetünk mint kelett volna..szal egy hónapig sztem taktics váltás lesz mig visszanem térnek..
  • Magic Boy
    A képeknél is beírtam.
  • Huni92
    tehát 3 egymást követő hajnalon? :D Az azért munka :D
  • Huni92
    gratgrat!

közben charlton ellen szopunk rendesen -.-
  • InfoMester
    vagyis nem olvastam még vissza teljesen és sztem kimaradt..
  • InfoMester
    bocs..csak sztem nemvoltam itt..
  • soma22
    no problémo májszter
  • Magic Boy
    Leírtam, hogy a menyasszonyom adataival játszom.
  • Fabio Capello
    Soma: reggel nem tudtam feltölteni baszakodott a fw, aztán utaztam szegedre, plusz rohangálás, de máris intézkedem :)

btw, itt is érvényes, aki háromszor egymás után a magáénak tudja, meg is tarthatja, a hajnali 5:00 előtti utolsó poszt a győztes.
  • Magic Boy
    A hátralévő időben a B csapat fog játszani.

• giorgio81
    a barátnője neve
  • InfoMester
    vagy mégsem??profilba fiú a játékban csaj??:)))
  • InfoMester
    te lány vagy???