104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
grat, remélem sikerül továbbjutni :) -
Na!0-0 lett.Nem olyan rossz ez a toronymagas elsővel szemben... -
Hamsik
-
Na erdekes 85percbe bealltak vedekezni otthon! Remelem eleg lesz. -
Ha olyan valakit akarok igazolni, akinek kettős játékjoga van mindkét féllel meg kell egyezni. Csak mert elfogadták az ajánlatot és ki is írja a játékosnál, hogy in talks with... de még nem tudtam neki szerződést ajánlani. Az átigazolási határidő meg mindjárt lejár. -
Inter meccs előtt 1 kis történelem.1 nyár amit nem lazsáltam el ifjú tehetségek kutatásának terén:
Nagy köszönet a Man City csapatának aki szponzorálta eme tevékenységemet! -
Itsuki #35648 amikor nincs itt senki nincs kedvem játszani... most meg fáradt vok hozzá. sajnos a bajnokok kupájában 3.lettem,kikaptam 4-1re 1 sokkal erösebb csapat ellen. eladtam a csapatom legjobbját 1,1millióért 33 éves volt. csak nem tom kit hozzak a helyére. most nyári szóünet tombol,holnap remélem összejön vmi -
sima győzelem:)az internek
-
Inter next!
Esélyes!Kellett neked idejönni...:D
-
grat
-
én Stadio Olympicoba tettem egy laza kirándulást,olasz kupa
Roma 0-1 Samp -
És ki is kaptam annak rendje-módja szerint 1-0-ra:S Majd visszakapják:D -
csak finoman:D
-
Szia Dubi, épp most teszek egy laza kirándulást a Luigi Ferrarisban vmi kiscsapat ellen
-
Na, mostmár nálam működnek. Azt hiszem h a kepfeltolto szervere volt a hibás :) -
Már észrevettem a hibát, mindjárt javitom. Köszi :)
Water: azér én nem vagyok ilyen merész a PL-es szezont illetően :D -
grat
nekem se nyitja meg a képeket:S -
Nagygrat!! Kepeket nekem nem nyitja meg.
Szep sorozat elott hagytam abba Liverpool,Valencia,Liverpool -
Grat és sok sikert a PL-ben!Természetesen ott is min. ezt a helyezést várjuk el tőled!
-
Mijezacsenduraim? :D
Ha már senki sem ir, akkor kihasználom e téli este csendjét, és szónokolni fogok. Mégpedig az első évről, amit a Southamton kispadján töltöttem.
Média a 19. helyre várt, pénz igazolni nem volt, fizetési keret alacsony, nehéznek igérkezett. Ahogy átnéztem a csapatot az első össztartáson, majd később az edzéseken, rájöttem, hogy ide bizony erősiteni kell, ha elszeretnénk érni a vezetőségnek beigért középmezőnybeli helyezést.
Igyhát kisebb takaritásba kezdtem, valamint körbenéztem a játékospiacon. Később kiderült, megérte nézelődni, hiszen rátaláltam Eugene Seleznyovra, aki átadólistán volt. Értékei alapján jónak tűnt, csatár meg kellett a csapatba, igyhát a Föld mélyéről is, de előkeritettük a pénzt a leigazolására. Persze, néhány záradékot is kináltunk a Sahtarnak, és igy már nem volt akadálya az igazolás létrejöttének.
A nyári igazolások közül Ischenkoval beégtem, ez tény. Arra gondoltam, h nem gyors ugyan, de azért angol 2. osztályban csak jó lesz. Nem igy lett. El is ment kölcsönben, majd meg is vette a Dinamo Kijev. Soriano sem hozta azt a szintet, amit elvártam tőle.
Seleznyov mellett az egyik legjobb igazolás Werkhoven szerződtetése volt. Stabil kezdő lett a jobb oldalon, védőként, vmint csatárként is bevethető (^^, bár utóbbi poszton nem játszott). És, elmegy akár Magyarországra is!!
Nos, a szezon rögtön egy Celtic elleni 0-4gyel indult, majd a Stokeot vertük 5-0ra.
A bajnokságban döcögött a szekér, de belerázódtunk. Nagyon szoros volt az állás a vége fele is. Végül igy végződött a bajnokság. A rájátszás elődöntőjének első és második meccse is hihetetlen izgalmakat hozott. A döntőben pedig a vártnál jóval simább siker született.
A bajnokságban vmilyen szempontból kiemelkedő játékosok sora itt található.
Átnézés
És végül, A CSAPAT
Közben zajlik az előkészület a Premier Ligában való bemutatkozásra. Jó hir, hogy ingyen leigazoltuk eddig Husztit, vmint Sturridgeot. Egy középső védő mindenképp érkezni fog, és talán egy kapus is. -
Na vegre FM toltok. Atnyalazom ezt a ropke 600uzenetet -
giovinco-t leigazoltam 2M-ért a REAL-ba :D vicc. juve nem játszatta. -
ja én azthittem,az a kijelölt edzőre vonatkozik.
kösz -
ott van bepipálva a kurva Csapat irányítása box, vedd ki belőle és megoldva... -
Hali
Még most is fentáll a múltkori bajom.
Így van beállítva a menedzseri dolg,de ugyanugy nekem kell iranyitani az u19et.. :S
vki vmi megoldást?:D -
"Az Ebbsfleetben több mint 30 000 internetes felhasználó érdekelt, akik évente körülbelül 41 eurónak megfelelő összeget fizetnek azért, hogy beleszólhassanak a klub életébe – ez évente több mint EGYMILLIÓ eurót bevételt jelent a klubnak."
sztem ezt boldogan elfogadná bármely magyar klubb -
Aztakurva.... Mondjuk csak kisebb csapatok lesznek "rászorulva" ilyesmire. -
Bazzeg, ilyenér még én is fizetnék... :D:D -
jaja ujpestel -
újpesttel :D
ott van alul hogy csatlakozik az Újpest csapatához.. :D -
Al-Arabival nyomod?
-
Gondoltam megosztom veletek ebben a nagy pangásban,
Eddigi legnagyobb fogásom:
-
5 taktika....ez a hiba...rövid idő alatt variálni nagyon sokat nem szabad, mert nem tudják a játékosok megszokni az adott taktikát. :s -
ennyi..kivagyok csapva :SSS -
ebbe 1 győzelem van..a legkissebb holland csapat ellen..de az is csk kis eredménnyel..nemtudom mi lehet a gond..már 5 tacticson túl vagyok de eggyikkel sem megy a futball.. -
utolsó meccseim
6-1
1-1
1-1
1-0 vertek
2-0
3-3
2-1 vertek
2-1 vertek
1-1
2-0 vertek
ebbe benne van UEFA,bajnoki,holland kupák...
utcsó másfél hónap folyama ez..
-
egy egész jó scout progi:
link
mielött bárki leugatna,nem kötelező letölteni -
6-1 re megvert az a Roda akit 6-0 ra vertem 
a ****-ba..lehet kifognak rúgni..
-
az igen..3 kiállitás..takticsról képet pls..és csapat inst.-król..pls -
a lényeg hogy nem favágók