104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Gunnersboy
    grat, remélem sikerül továbbjutni :)
  • Water
    Na!0-0 lett.Nem olyan rossz ez a toronymagas elsővel szemben...
  • Darkon
    Hamsik
  • Darkon

Na erdekes 85percbe bealltak vedekezni otthon! Remelem eleg lesz.
  • dudusrac
    Ha olyan valakit akarok igazolni, akinek kettős játékjoga van mindkét féllel meg kell egyezni. Csak mert elfogadták az ajánlatot és ki is írja a játékosnál, hogy in talks with... de még nem tudtam neki szerződést ajánlani. Az átigazolási határidő meg mindjárt lejár.
  • Water
    Inter meccs előtt 1 kis történelem.1 nyár amit nem lazsáltam el ifjú tehetségek kutatásának terén:

Nagy köszönet a Man City csapatának aki szponzorálta eme tevékenységemet!
  • Itsuki
    amikor nincs itt senki nincs kedvem játszani... most meg fáradt vok hozzá. sajnos a bajnokok kupájában 3.lettem,kikaptam 4-1re 1 sokkal erösebb csapat ellen. eladtam a csapatom legjobbját 1,1millióért 33 éves volt. csak nem tom kit hozzak a helyére. most nyári szóünet tombol,holnap remélem összejön vmi
  • inter94
    sima győzelem:)az internek
  • Water
    Inter next!Esélyes!Kellett neked idejönni...:D
  • inter94
    grat
  • inter94
    én Stadio Olympicoba tettem egy laza kirándulást,olasz kupa
    Roma 0-1 Samp
  • Water
    És ki is kaptam annak rendje-módja szerint 1-0-ra:S Majd visszakapják:D
  • inter94
    csak finoman:D
  • Water
    Szia Dubi, épp most teszek egy laza kirándulást a Luigi Ferrarisban vmi kiscsapat ellen
  • Huni92
    Na, mostmár nálam működnek. Azt hiszem h a kepfeltolto szervere volt a hibás :)
  • Huni92
    Már észrevettem a hibát, mindjárt javitom. Köszi :)

Water: azér én nem vagyok ilyen merész a PL-es szezont illetően :D
  • inter94
    grat
    nekem se nyitja meg a képeket:S
  • Darkon
    Nagygrat!! Kepeket nekem nem nyitja meg.

Szep sorozat elott hagytam abba Liverpool,Valencia,Liverpool
  • Water
    Grat és sok sikert a PL-ben!Természetesen ott is min. ezt a helyezést várjuk el tőled!
  • Huni92
    Mijezacsenduraim? :D

Ha már senki sem ir, akkor kihasználom e téli este csendjét, és szónokolni fogok. Mégpedig az első évről, amit a Southamton kispadján töltöttem.

Média a 19. helyre várt, pénz igazolni nem volt, fizetési keret alacsony, nehéznek igérkezett. Ahogy átnéztem a csapatot az első össztartáson, majd később az edzéseken, rájöttem, hogy ide bizony erősiteni kell, ha elszeretnénk érni a vezetőségnek beigért középmezőnybeli helyezést.
    Igyhát kisebb takaritásba kezdtem, valamint körbenéztem a játékospiacon. Később kiderült, megérte nézelődni, hiszen rátaláltam Eugene Seleznyovra, aki átadólistán volt. Értékei alapján jónak tűnt, csatár meg kellett a csapatba, igyhát a Föld mélyéről is, de előkeritettük a pénzt a leigazolására. Persze, néhány záradékot is kináltunk a Sahtarnak, és igy már nem volt akadálya az igazolás létrejöttének.
    A nyári igazolások közül Ischenkoval beégtem, ez tény. Arra gondoltam, h nem gyors ugyan, de azért angol 2. osztályban csak jó lesz. Nem igy lett. El is ment kölcsönben, majd meg is vette a Dinamo Kijev. Soriano sem hozta azt a szintet, amit elvártam tőle.
    Seleznyov mellett az egyik legjobb igazolás Werkhoven szerződtetése volt. Stabil kezdő lett a jobb oldalon, védőként, vmint csatárként is bevethető (^^, bár utóbbi poszton nem játszott). És, elmegy akár Magyarországra is!!
    Nos, a szezon rögtön egy Celtic elleni 0-4gyel indult, majd a Stokeot vertük 5-0ra.
    A bajnokságban döcögött a szekér, de belerázódtunk. Nagyon szoros volt az állás a vége fele is. Végül igy végződött a bajnokság. A rájátszás elődöntőjének első és második meccse is hihetetlen izgalmakat hozott. A döntőben pedig a vártnál jóval simább siker született.
    A bajnokságban vmilyen szempontból kiemelkedő játékosok sora itt található.
    Átnézés
    És végül, A CSAPAT

Közben zajlik az előkészület a Premier Ligában való bemutatkozásra. Jó hir, hogy ingyen leigazoltuk eddig Husztit, vmint Sturridgeot. Egy középső védő mindenképp érkezni fog, és talán egy kapus is.
  • Darkon
    Na vegre FM toltok. Atnyalazom ezt a ropke 600uzenetet
  • BBeno2
    giovinco-t leigazoltam 2M-ért a REAL-ba :D vicc. juve nem játszatta.
  • b4rc4
    ja én azthittem,az a kijelölt edzőre vonatkozik.
    kösz
  • Fabio Capello
    ott van bepipálva a kurva Csapat irányítása box, vedd ki belőle és megoldva...
  • b4rc4
    Hali
    Még most is fentáll a múltkori bajom.
    Így van beállítva a menedzseri dolg,de ugyanugy nekem kell iranyitani az u19et.. :S

vki vmi megoldást?:D
  • HUNLonsdale
    "Az Ebbsfleetben több mint 30 000 internetes felhasználó érdekelt, akik évente körülbelül 41 eurónak megfelelő összeget fizetnek azért, hogy beleszólhassanak a klub életébe – ez évente több mint EGYMILLIÓ eurót bevételt jelent a klubnak."

sztem ezt boldogan elfogadná bármely magyar klubb
  • zyndar
    Aztakurva.... Mondjuk csak kisebb csapatok lesznek "rászorulva" ilyesmire.
  • Fabio Capello
    Bazzeg, ilyenér még én is fizetnék... :D:D
  • HUNLonsdale
    jaja ujpestel
  • Fabio Capello
    újpesttel :D

ott van alul hogy csatlakozik az Újpest csapatához.. :D
  • giorgio81
    Al-Arabival nyomod?
  • HUNLonsdale
    Gondoltam megosztom veletek ebben a nagy pangásban,
    Eddigi legnagyobb fogásom:

• Huni92
    5 taktika....ez a hiba...rövid idő alatt variálni nagyon sokat nem szabad, mert nem tudják a játékosok megszokni az adott taktikát. :s
  • InfoMester
    ennyi..kivagyok csapva :SSS
  • InfoMester
    ebbe 1 győzelem van..a legkissebb holland csapat ellen..de az is csk kis eredménnyel..nemtudom mi lehet a gond..már 5 tacticson túl vagyok de eggyikkel sem megy a futball..
  • InfoMester
    utolsó meccseim
    6-1
    1-1
    1-1
    1-0 vertek
    2-0
    3-3
    2-1 vertek
    2-1 vertek
    1-1
    2-0 vertek

ebbe benne van UEFA,bajnoki,holland kupák...
    utcsó másfél hónap folyama ez..
  • HUNLonsdale
    egy egész jó scout progi:

link

mielött bárki leugatna,nem kötelező letölteni
  • InfoMester
    6-1 re megvert az a Roda akit 6-0 ra vertem

a ****-ba..lehet kifognak rúgni..
  • InfoMester
    az igen..3 kiállitás..takticsról képet pls..és csapat inst.-król..pls
  • BBeno2
    a lényeg hogy nem favágók